Sandra Johansson

Jag har inget hopp kvar, känner mig så jävla värdelös.
Jag vet själv om att jag är det, jag är så jobbig att man slänger på i telefonen.
Jag är så jobbig att man inte vill svara när jag ringer, en film är viktigare att kolla på just då.
När jag försöker säga något seriöst så tolkar man det mer som ett ryck, för det är ju jag som sagt det.
Men egentligen så är jag en snäll och omtänksam människa, och jag gör allt för att visa det.
Jag är lätt irriterad, men samtidigt är jag en toffel. Jag gör allt verkligen.
Men jag blir så jävla ledsen, jag mår så dåligt, jag vet inte vad jag ska göra, försvinna låter bra i mina öron men ändå inte. Jag är nog för feg och omtänksam för att försvinna, eller?
Tiden ensam är den värsta, tiden tillsammans är den bästa.

Gud ?

Hela dagen har jag varit på dåligt humör, vet inte varför.
Så jävla seeegt, men har iallafall blivit lite brun idag. Fint väder.
Skulle till stranden med Camilla idag men hon jobbade. En annan dag.
Ikväll kommer Jenni hem, kanske hittar på något. Och i morgon ska jag köpa mig en ny mobil.

Jag vet inte riktigt varför jag är på dåligt humör, det är väl dels för allt som har hänt.
Men det är nog saknade som tar över idag. Saknar min älskling, hatar att inte vara med dig.
Vi har alltid så kul tillsammans. Men du kommer ju nästa vecka.. Längtar redan, även fast vi inte kommer vara med varandra hela tiden då.
Och jag är nog på dåligt humör för att jag har ingenting att göra, alla jobbar eller är bortresta. Bara jag som sitter hemma som en fattig nolla och inte gör något om dagarna. Segt som faaan..
Och jag är nog på dåligt humör för att midsommar inte alls kommer bli som det var tänkt.
Kanske inte blir Köpingsvik, fitt regn!! Och vad ska man göra då? Det är ju fest här i Färjestaden som alla ska på om det blir regn. Men TYVÄRR är festen hos fel person, så den kan jag inte heller gå på om det börjar regna.
Det är nog därför jag är sur idag också. För att just den dagen, midsommar, dagen då man ska festa och ha kul, dåå ska du ha fest,typ den enda som ska ha fest i min ålder. Så jävla typiskt! Aja, får väl hålla tummarna för att det blir fint väder, men varför skulle gud lyssna på mig när han aldrig gjort det förut.

Jag vill bara åka här ifrån, ta en sista minuten resa till något soft ställe och bara ligga på stranden och njuuuta och ha kul. Komma bort härifrån, jag tror nog att jag behöver det. Åka till något ställe där det är övervarmt och grymma uteställen och komma tillbaks på gott humör och fortsätta vara glad. Jag ska försöka komma på något som jag verkligen vill göra, och så ska jag göra det.

Det kanske är meningen att dölja att jag fortfarande finns. För just nu känner jag mig osynlig..


Help me..!

Let's not kill the karma, let's not start a fight. It's not worth the drama for a beatiful liar.

Så snurrar dom där jävla funderingarna och tankarna runt i huvudet igen.
Nu vet jag verkligen inte vad jag ska tro.. Jag är så förvirrad just nu.
Alltså.. ärligheten vara ju längst, vad ska jag tro på? Jag vill ju bara veta hela sanningen!
Det kan inte vara så svårt att säga sanningen. Man kan inte glömma sanningen,för sanningen behöver man inte komma ihåg, den finns där. Det är lögnerna man måste komma ihåg så man inte säger fel nästa gång man pratar om det! Damn..
Kan inte ens fatta att jag sitter och tänker just det jag tänker nu, någon ljuger ju..
Jag antar att jag inte kommer få veta mer än såhär, det är väl det jag får nöja mig med.
Jag känner mig som en boll i ett flipperspel just nu . 
 
godnatt..


sommarlov :D. skriver av mig på tankar..

Sommarlovet är här! Känns underbart skönt, finns så mkt man ska göra i sommar! :)
Skolavslutningen idag var trevlig. Ida sjöng! Bäst är du. "If I aint got you" . Låten är perfekt.
- everything means nothing if I aint got you..
Fan va jobbigt det har varit . Men jag är så glad att allt har löst sig. Jag klarar mig helt enkelt inte utan dig. Finns inga ord för vad du har gjort mig. Efter allt jag har varit med om så kom du som en ängel och räddade mig. Låter skit töntigt men det är fan så det är. Jag älskar dig!

Sen sitter man här nu, snart en ny dag. Om 2 minuter. En ny dag som inte alla får vara med och uppleva. Saknar er så otroligt myckte här på jorden Fredrik och Folkesson . Hoppas ni har det bra där uppe. Folke, idag hade du tagit studenten. Undra vad du hade gjort nu? Inte legat på ett bårhus och väntat på begravning. Fan va ledsen man blir. Och du Fredrik, du hade slutat tvåan imorgon. Det är ingen idé att ens tänka på vad du hade gjort, festat såklart! Du va ju sån. Helt go och glad.

26 Mars 2007 - minns att vi satt och hade lektion och bara väntade på att få gå och äta! När klockan blir 11.20 får vi äntligen våran lunchrast. Ute i korridoren är det knäpp tyst.. Folk som går förbi gråter. Sen möter vi Elin... " Dom har hittat Fredrik nu" . vi står där helt tysta och fattar direkt.. så säger Elin det ingen kunde väntat sig . "Dom hittade honom vid långviken där vid slottet i vattnen, död" . Tårarna bara faller, det gör dom än. Varför Fredrik. Du som var en sån bra människa! En bra dansare! Såg dig alltid breaka, battlade sönder dom små killarna! Hah.. Men torsdagen då vi skulle ha danslektion så dök du aldrig upp, det känndes fortfarande inte verkligt.. Kommer aldrig glömma den dansträningen, aldrig.

21 Maj 2007 - måndag. Kommer hem efter skolan, sätter mig vid datan. Internet funkar inte, blir lagomt irriterad och mamma kommer in på mitt rum , jag sgäer "vaad?!" med en irriterande röst. Så säger hon "Sandra ta det lugnt jag finns här" . Hon trodde jag va ledsen men jag visste ju inget.. "Öhh hallå internet funkar inte vafan" .. mamma säger "sandra.. kände du patrik folkesson, bandy spelaren" jag får en obehaglig känsla av att ngt har hänt.. jag svarar inte på den frågan.. Sen säger hon "han och Tanjas mamma var med i en bilolycka idag här på öland. Tanjas mamma omkom. Patrik dog på sjukhuset" . Han hängde upp och ner och vad jag har hört var det enda han sa "ta ner mig härifrån så här kan jag ju inte sitta" . Han dog... knappt en månad innan studenten. En grymm bandyspelare och en härligt person.  Dagen innan min 18 års dag också :(

Orkar inte ... :(


De är inge bra

Orkar inte att det är såhär, pallar fan inte mer snart. Blir så jävla ledsen. Allt är som vanligt med inget som förut. Hoppas hela tiden på det bättre, men inget verkar förändras. Samma sak dag in dag ut. Saknar som det var, inte som det är. Det är konstigt att jag inte bryter ihop bland folk, för jag orkar verkligen inte ha det såhär, vill bara att allt ska bli till det bättre. Kämpar som fan, ger en massa. Men får inget tillbaks. Vet inte om jag har gjort något eller vad som har hänt. Men jag biter ihop och fortsätter hoppas på att den bättre dagen kommer snart..

RSS 2.0