Imorgon smäller det!

Imorgon drar säsongen igång, vi checkar in dom första gästerna och sen kommer det rulla på ända fram tills november det känns så himla bra och roligt, visst har jag pirr och nervositet i magen men det kommer nog försvinna så fort jag har fått checkat in dom första gästerna imorgon. Idag var första dagen med uniformen och det kändes väldigt bra och snyggt ;)
Imorgon blir det en lång dag på jobbet men det gör mig ingenting. Kl. 12.00 ska all personal och alla chefer äta buffé tillsammans i en av hotellets restauranger och vid 13.00 börjar jag jobba fram till 22.00, kan eventuellt bli lite senare och sen kör jag 8-16.00 på söndag, men trivs man så gör man ;)

Ikväll hade vi strömavbrott så vi åkte iväg till en restaurang och käkade. Nu sitter jag och tittar veckans avsnitt av Huzur Sokagi, såååå bra serie!! Sen ska jag sova och imorgon får nog Belma också lite sovmorgon så skjutar jag henne till dagis istället för dagis bussen :) Godnatt på er!


Vagel

AAAAAJ!! Har fått en väldigt jobbig vagel på vänster öga. Det är ömt och det kliar. TUR att jag är ledig imorgon och slipper skrämma folk på jobbet haha. Förhoppningsvis är den borta tills på torsdag igen, och absolut tills på lördag när första gästerna kommer. Och jag börjar bli nervös!! Jag tror att allt kommer gå jättebra och nervositeten kommer lägga sig så fort dom första gästerna är incheckade. Jag har en förmågan av att alltid ha stora krav på mig själv, jag måste alltid få allt att vara "perfekt" :P
Vad gör vi  jobbet nu då, när det inte är några turister än? Ojoj, vi gör massor! Det är så mycket som skall tas fram och förberedas inför säsongen. Jag och Tugba som är nya i receptionen har såklart fått lära oss systemet i datorn och en massa andra grejer, jag har fortfarande mycket kvar att lära men jag tänkte sätta mig ner imorgon och plugga medans Belma får åka till dagis i några timmar.

Men ska börja morgondagen med en lååång promenad när jag har lämnat Belma på dagis, sen måste jag till Manavgat och köpa strumpyxor och lite andra grejs.

Nu ska jag stänga ner här och på med mjukisar och sen blir det film :)

Jag, Ayca och Tugba :) Ser ni min fina vagel? haha..

Kalas!

Min första lediga dag idag!
Vi har varit på Berkes ett års kalas idag. Belmas första riktiga kalas (förutom sina egna såklart)
Både jag och Belma hade det jättetrevligt. Belma lekte för fullt, skiftade mellan skratt och gråt hela dagen, och så har vi ätit massor med gott!
Blev bjudna på buffé och sen blev det tårta, kaffe och cupcakes. Alla barnen fick en varsin påse med gott och blandat i. Har verkligen haft en kanon dag.
Vädret har varit perfekt, strålande solsken och inte ett moln på himlen.
Belma somnade efter hon hade duschat och jag skulle kunna göra det samma men här väntar sen middag och besök av Kadir :) Nästa gång vi får besök hoppas jag att Louise har kommit hem, saknar henne väldigt mycket nu!
Har även hunnit med att städa hela lägenheten.
Igår va vi även till Manavgat för att köpa present till Berke. Köpte även en ny tavla och lite nya dekorations grejer och idag köpte jag en påsklija och så har jag tagit fram dom gula dukarna för att få lite påsk känlsa här hemma ;)

Imorgon väntar jobb 8-16 igen och jag längtar faktiskt :)


Todays

Imorse ville Belma inte alls till dagis, hon grät krokodiltårar när dagisbussen kom och hämtade henne berättade Tayfur, det va jobbigt att höra men när hon kom hem var hon jättehängig och febrig så det förklarar allt.. Stackars liten, har säkert gått med feber hela dagen på dagis. Hon har fått alvedon och ligger och sover, mår hon inte bra imorgon får hon vara hemma och gå på lördag och sen på söndag är jag ledig och då ska jag gosa med Belma heeeeela dagen!!

Idag har vi varit på föreläsning i tre timmar med jobbet, väldigt bra och intressant. Sen har vi gått igenom varje rum och märkt balkongdörrarna med "The door can not be opened from the outside" så glöm inte det ni som kommer till Side Resort i sommar ;) Har också varit på banken idag för att öppna bankkonto men måste dit imorgon eller på måndag igen. 

Nu ska jag stänga ner här och vara lite social med Tayfur innan jag somnar. Imorgon börjar jag vid nio så lite sovmorgon får jag allt ;)

Här kommer lite bilder från dagis, det är så bra, dom har en egen facebook sida där dom lägger upp bilder varje dag. Känns jättebra när man faktiskt undrar vad lillan gör om dagarna ♥


Äntligen!

Så är snart  också den här dagen som jag har gått och längtat över. Min första arbetsdag i receptionen på Side Resort. Jag kommer trivas där i sommar, det känner jag på mig och allt funkar så bra med Belmas dagis. Är så stolt över min lilla tjej. Lite jobbigt är det för mig, saknar Belma en massa om dagarna men jag antar att det gör över om ett tag. Jag har stått en timma innan hon kommer med dagis bussen och väntat in henne nu i två dagar haha :P
Nu måste jag sova, är helt slut. En annan rolig grej är att H&M öppnar i Antalya inom kort, gissa vem/vilka som ska dit?!?!


Imorgon är det dax igen

Imorgon är det dagis som gäller för Belma. Detta är gammla bilder på dagiset men det ser ungefär likadant ut nu med :)

16 Mars

Här var det dags för lite sjuktstuga. Tayfur kom hem ovanligt sent igår och anledningen va för att han åkte till sjukhuset direkt efter jobbet, men dom bad honom komma tillbaks idag så han ligger nu här hemma med halsfluss och har sovit i stort sett hela dagen, sover fortfarande.
Jag har inte suttit ner på hela dagen, har städat och lagat middag och nu ikväll har jag hängt och vikt massa tvätt. Har också plockat ihop lite smågrejer som ska med på loppisen imorgon.
Nu ska jag resa på mig igen och börja nattningen av Belma.
Sen tänkte jag slänga ihop en kladdkaka :)


<3



I remember those simple things. 
I remember 'til I cry.
But the one thing I wish I'd forget. The memory I wanna forget, Is goodbye.




Veckan som varit

Idag är dagen som jag har längtat efter i flera veckor snart över.
Belma har varit på dagis för inskolning, blev några timmar idag och när barnen skulle vila så bestämde vi oss för att åka hem. Det var så mysigt att se hur Belma lekte med alla barnen i hennes ålder, totalt är dom 13 st i hennes åldersgrupp. På måndag är det dax igen och då följer jag också med henne och sen på tisdag blir jag bara där en liten stund. 
Nästa dag som jag har längtat efter i flera veckor är på onsdag, då jag börjar jobba.
Dom första gästerna kommer inte förrens den sista mars men det är mycket som ska läras in så jag börjar tio dagar tidigare än säsongen.

I dagarna har vi njutit av dom sista dagarna som "lediga". Vi har varit hemma hos Monika och där blev vi bjudna på nybakta bullar och kaffe, såå gott! Sen har vi träffat dom andra svurkmammorna Malin, Maria och Camilla i lekparken, jättetrevligt och det är kul att få träffa andra mammor här i Side för en gång skull. Vi är ju inte så många svenska mammor här i Side men snart kommer det ju en till in i gänget också, KOM HEM NU LOUISE! :)

Igår va Tayfur ledig och vi var som vanligt inne i Manavgat. Fixade dom sista grejerna till Belmas dagis och jag köpte mig ett nytt fint linne som kommer användas flitigt i sommar. Finns så mycket fint i butikerna nu men plånkan tillåter inte speciellt mycket just nu. 

Belma va också hos fotografen för första gången igår. Jag vet att det är lite sent, men bättre sent än aldrig iallafall ;) Hon traskade in där som hon aldrig hade gjort något annat. Satte sig på pallen och började posera med pussmunnar hit och dit, huvudet på sne, allvarliga miner, glada miner och till slut fick fotografen säga till henne att sitta rakt med huvudet och titta in i kameran. Och här har ni Belmas första foto taget hos en fotograf :)


10 Mars

Blev en solig dag ändå till slut. Jag och Belma har varit i lekparken hela eftermiddagen. Nu ska vi snart hoppa in i duschen innan det blir kvällsmat och sängen. Imorgon ska rutierna börja följas, alarmet ringer kl. 07.00 imorgon. Hårda ord, inga visor ;) Gäller att vara förberedda inför fredag och den 20de då jag börjar jobba. Ni anar inte hur mycket jag längtar. Och en annan sak som glädjer mig är att om en månad så är Louise garanterat tillbaks! Jag och Belma saknar ihjäl oss efter henne!!


April förra året, liiiiten Belma va!

För tre år sen

För ganska så exakt tre år sedan så var jag i V.30 och då såg jag ut såhär:





Flitig lördag

Idag känner jag mig väldigt duktig. Har hunnit med ganska så mycket här hemma, men har mycket kvar, suck :P
Tvättat, vika tvätt, bädda rent i sängarna, lagat mat, kört ett svettigt pass, duscha och nu ska jag försöka ge min lilla iPhone en till chans få se om det vill fungera. Fattar inte varför det inte går att uppdatera. Så himla tråkigt för det var så smidigt att kunna ringa och smsa gratis till familj och vänner. Den åker in på service i slutet på mars och den inte vill fungera nu idag.
Just nu kikar solen fram litegrann men för övrigt har vi molnigt och ca 18 grader "i skuggan" enligt termometern.


Trevlig helg!

Önskar er en trevlig helg. Vi har inget planerat i helgen utan vi tar dagarna som dom kommer och på måndag börjar "allvaret" igen, då ringer klockan vid sju så både jag och Belma ska vara lite vana att gå upp så pass tidigt till nästa fredag då inskolningen börjar. 
Idag har jag städat här hemma och tvättat alla sängkläder. Har även tränat idag, jobbigaste passet på väldigt länge men det är ju så skönt när man väl har gjort det! 
ikväll är det dags för min nya favoritserie Huzur Sokagi igen, längtar lika mycket varje gång haha.
Har inte så mycket att skriva om så bjuder på lite bilder på Belma, tagna idag :)



Sweet dreams

Nu säger jag godnatt och ska drömma mig bort till jordens paradis Thailand. Gud vad jag vill tillbaks! Och någon gång ska jag fasen det! I skrivande stund sitter mormor och Bertil på flyget hem till Sverige efter tre veckors semester i Thailand.
Hur många av er har varit i Thailand? Vart i Thailand var ni och vad tyckte ni? :)
Jag slår vad om att hälften av er också har varit i Thailand ;)

Som alla andra torsdagar

så har vi haft familjedag :)
Som har spenderats inne i Manavgat. Har betalat räkningar och hyra och även varit och fixat lite med internet så det blir lite billigare varje månad :) Sen har vi handlat och lagat middag tillsammans. Nu är det fotboll som visas på tvn och vi ska ha lite kvällsfika. Är inte speciellt intresserad av kvällens match så jag drar nog igång Glee snart ;)
På måndag var det meningen att Belma skulle ha börjat inskolningen på dagis men vi har flyttat fram det tills på fredag nästa vecka. Då får hon gå fredag-lördag och sen vara ledig söndag innan det drar igång på riktigt, tror det kan vara skönt för henne också att ta det lite lugnt i början :) Men ni ska bara veta hur jag längtar tills det är dags för inskolningen, ska bli så kul!! :)

Bjuder på en bild på en liten Belma, här va hon inte gammal och nu står det inte på förrens hon fyller TRE.. <3

Onsdag

Min lilla tjej och jag har spenderat den senaste timman inne på toan. Lillan har varit förstoppad nu igen, men jag hoppas det inte blir som sist då det höll på såhär i över en månads tid. Hon fick ta en dusch efter toalett besöket var klart eftersom hon har varit ute och lekt i lekpark och på stranden. Hon va så trött att hon somnade direkt efter duschen, stackarn.
Jag ska byta om till mjukisar, diska och hänga tvätt sen ska jag lägga mig på soffan och tittar på..?? GLEE såklart :P

Vi har umgåtts med Monika hela dagen. Fikat nere vid stranden och ätit lunch på restaurangen Cihan. Hade kameran med mig, men tog knappt några bilder :P

Trötttrötttrött

Jag är trött. Hade planer på att lägga mig vid 22 tiden idag men gissa vem som somnade på soffan och vaknade för typ en timma sen? Inte jag iallafall. Belma ofcourse. Ska göra ett försökt vid 22 och hoppas verkligen att hon också kommer att somna, orkar verkligen inte vara vaken tills Tayfur kommer hem inatt.
Nu har jag nyss pratat med farmor och farfar på skype och ska sätta på ett avsnitt av Glee och äta lite gottis med Belma. Jag vet att det inte är helg, men vi gottar oss ändå ;)


Worki worki

Idag har jag varit på mitt nya jobb och träffat skräddaren, han tog mina mått för arbetskläderna och den 20 mars börjar jag att jobba! Ses vi kanske på Side Resort i sommar?
Nu ska vi röra oss bort mot lekparken då solen skiner.


Kväll

Jag och Belma gick iväg och handlade förut och nu står en stor skål med chokladpudding i kylskåpet och väntar på att bli uppäten utav mig.
Belma har badat och sitter nu soffan i sin mysiga morgonrock och jag ska sätta på henne pyjamas och ge henne lite gröt innan det är dags att natta henne så jag kan kolla Glee och käka chokladpudding. Ska lägga mig i tid idag, har varit uppe alldeles för länge och kvällarna.

Grattis till farfar som fyller år idag.

Thailand!

Vill till Thailand igen!!


Tack Linda!

Tackar min vän Linda för att hon ville hjälpa mig med bloggdesignen. Visst är den söt? Bilderna kommer bytas ur längre fram när jag har tagit nya bilder på min lilla tjej :)

Linda kommer från Sundsvall men har bott här i Side, HÄR KAN NI KIKA IN HENNES BLOGG ---> LINDAS  BLOGG!!

Dag 1 - 10 fakta om dig


Ta ingen skit

Varit en riktig skit dag idag men har iallafall hunnit vara ute i det fina vädret tillsammans med Therese och Camilla.
Snart ska Belma duscha och sen ska hon nattas innan min serie börjar. Längtar redan tills jag ska gå och lägga mig.
Hoppas ni har haft en bra dag och får en trevlig helg!


Bloggdesign

En applåd till mig som för första gången har klarat att byta headern (bilden) på min blogg :P Detta är bara slarvigt gjort och om det finns någon som skulle vilja hjälpa mig helt och håller med att göra en ny design åt mig så snälla skriv!! :)

RSS 2.0