Sammanfattning

Sammanfattning av helgen:

Fredag: Jobb 16 - ca 20.00 sen förfest på jobbet, en liten inflyttningsfest för vi fick nya lokaler i veckan som varit, sedan vidare mot bistro, det var mycket trevligt och mycket fanns det att välja bland på vip borden så man kom hem fulltankad!

Lördag: I stort sett så gjorde jag ingenting. En sån där hemma kväll som jag kan ha saknat ibland när jag varit i Turkiet. en kväll med massa god mat och godis framför tvn och datan. Pratade även väldigt länge med Tayfur och det var mysigt :)

Idag: Sov till ca 16.00, så underbart att kunna sova ut! När jag vaknade så tänkte jag faktiskt att jag var i Turkiet och skulle upp och tvätta ochs täda och sen gå och lägga mig igen för att sen börja jobba vid 09.00 imorgon men så är det faktiskt inte! och vad har jag då gjort idag? tagit mig en varm dusch, ätit god mat och nu sitter jag här och tänkte kolla på alla Andra Avenyn avsnitt som jag har missat och det är ju ett antal, så nu har jag något att göra hela natten lång!

Tack för en bra fredag allihopa!
Puss

En bra dag :)

Halloj :)
Dagen har varit bra, förutom att den började med att jag försov mig rejält!
Vaknade av att mamma kom in i mitt rum och sa "ida är i telefonen" och Ida säger "missade du bussen eller? haha"
Klockan var visst 13.00!! Jag som trodde att den var kanske 10 eller något. Anyway, jag gick upp åt frukost och fixade mig och när jag väl var redo för att dra in till stan och träffa Ida och Kajsa så var klockan 3, bra tajmat av mig.. Hann iallfall träffa Kajsa en snabbis och det var underbart att få träffa dig igen gumman! Och imorgon blir det en hel kväll med nästan alla min tjejer!
Först blir det att dra till banken och fixa med mina telefoner, ska betala av mina abbonemang nu så jag slipper få så dyra telefonräkningar framöver! Ska köra på kontantkort härdanefter, bästa och säkraste sättet för min del. Min nästa räkning ligger redan på 7000, så jag tror faktiskt att den bästa lösningen är kontantkort för min del. Menmen.. efter banken ska jag och Ida dra in till stan och käka lite och sedan shoppa outfit för kvällens utgång som jag längtar sååå mycket till :)
Efter shoppingen blir det jobb mellan 16-21.00, ska även byta till en annan kampanj imorgon.. idag flyttade vi på jobbet till nya mysiga lokaler på smålandsgatan! Jätte mysiga lokaler verkligen, så kul att vara tillbaks på det gamla jobbet nu i 1 - 2 månader framöver, känns som en liten familj :) Efter jobbet blir det som sagt partyparty med mina brudar igen!!! Back on track!! Blir förmodligen KM för att förkröka lite och sedan vidare till Bistrobar, vilket jag ser framemot som faaan. Har saknat onsdagar på bistro grymt mycket så det ska bli extra skoj :) Men det jag ser framemot mest imorgon är att få träffa alla och vara tillbaks på banan, för imorgon mina damer och herrar så är SändyCändy tillbaks i stan.. och visselpipan hänger också med!

Nu ska jag krypa ner i min underbart sköna säng som jag sover som en prinsessa i!!! Hur kan en säng vara så sjukt skön? Om jag kunde skulle jag ta med den ner till Turkiet när jag åker tillbaks! Min säng är bäst.
Och klockan är 03.30 snart, jag har lite svårt att växla om till att man ska sova på natten i Sverige :D haha.
Saknar min lilla Tayfur och hans charmiga leénde! Men... det är inget mot saknade jag hade nere i Turkiet efter mina vänner och familj, och nu är jag här!!!!!!!! Weeii!! Jag ska nog klara mig utan Tayfur i en månad till iallafall, för jag vet att han väntar där nere på mig, jobbar och sliter dag ut och dag in, duktig pojk :) Och nu ska jag bara njuta av att få vara nära min familj och mina vänner den här tiden jag är hemma! Åååååh jag är så lycklig, för första gången hittils i mitt liv så känner jag att det finns ingenting som saknas i mitt liv, det finns ingenting jag önskar att jag hade (förutom den lilla söta bärbara datorn på jobbet), jag har verkligen allt jag kan önska mig just nu.. visst är det bra mamma? Då finns det inget jag vill ha u julklapp, haha. Nemen, jag är verkligen super lycklig! Som sagt, jag älskar mitt liv :)

Godnatt!! / lilla cändy

Hello Sweden!!

Ja nu är det längre ingen hemlighet, nu behöver jag inte sitta och nästan spricka för att jag vill berätta att jag kommit hem för att hälsa på, nu är jag här! Efter en lång resa så har jag äntligen fått träffa min familj och Ida, och nu längtar jag tills jag får träffa mina andra vänner på onsdag och fredag! Ska bli super skoj!
Känslan att få träffa sin familj var helt underbar, fällde en och en annan tår när syrran kom in genom dörren. Och när jag träffade Ida idag, den känslan går bara inte att beskriva, vid såna här tillfällen är det man inser hur stark, då menar jag verkligen stark våran vänskap är. Så stark att vi krossade en lampa under våran bamsekram som vi har pratat om i nu snart nästan 2 månaders tid! Älskar er alla så mycket ska ni veta och jag är överlycklig att jag är här igen och får hälsa på er alla och spendera 1 - 2 månaders tid med er nu framöver och framförallt att jag får fira en riktig svensson jul med mina nära och kära! 

Resan igår var väldigt långsam. Började med att jag och Tayfur åkte till Antalyas flygplats där vi sa hejdå och jag checkade in för att flyga till Istanbul. Planet var ca 15 minuter försenat när vi landade i Istanbul och jag fick springa från domentic airport till international terminal, vilket var en jääävla bra bit men jag fixade det utan minsta lilla problem och så satte jag mig på planet hem till Sverige. Landade på arlanda där det var snö kaos! Usch så kallt!!! Från +28C till fleeera minus grader på bara några timmar, sjukt! Anyway.. väl framme i Stockholm så köpte jag tåg biljett till Kalmar men tåget gick inte förrens vid 22.30 så jag hade 5 timmar på mig att inte göra någonting så jag tog snabbtåget in till Stockholm C där jag väntade, väntade och väntade.. Käkade även på Mc Donalds för första gången på 2 månader. Sen hoppade jag på natt tåget och sov i några timmar för att sedan vakna upp i Hässleholm för att byta till ett annat tåg till Kalmar. Och imorse klockan 08.30 anlände jag till Kalmar C där min kära mor stog och väntade på mig.
Sen dess har dagen flytit på och jag har som sagt hunnit med att överraska en hel del av mina nära och kära. När jag träffade Ida gled jag lugnt och fint in på jobbet och ställde mig i dörren och chillade och huxflux så fick jag jobb och började redan idag. Så nu är man verkligen back on track här hemma i Kalmar i 1 - 2 månader. Det är gutt att tjäna lite pengar när man ändå är hemma. Och imorgon flyttar jobbet till nya lokaler så det ska bli spännaden och det är faktiskt skoj att vara tillbaks på det gamla jobbet i iallafall 1-2 månader framåt! :)

Men men men, jag saknar min lilla Tayfur som är duktig och jobbar dagarna långa på hotellet! Min lilla bartender, hur ska jag klara 1-2 månader utan ditt underbara leénde som får vem som helst att le tillbaks? Så underbart vackert leénde och jag vet att om någon vecka kommer jag sakna det såååååååååå mycket!

Senden cooooook hoslanıyorum askim. Seninle kalmak istiyorum, seni cok özlüyorum seni görmek istiyorum... Hayatim, bitanem!!

Nu ska jag krypa ner i min säng i mitt rum för första gången på 2 månader, känns som en eviiiighet sen! Imorgon ska jag sova ut och vid halv 2 ska jag och Ida åka in till stan och ta en fika och utfärda lite ärenden som måste göras! Vid 16.00 börjar jag jobba och efter kl 21.00 vet jag inte vad som händer! Är det såhär kallt och snöigt och tråkigt så ska jag hyra en bra film och krypa ner med en skål popcorn och en cola vid min sida.

Jag älskar mitt liv! Godnatt // Sandra


:)

hejhopp.
idag tanker jag inte skriva nagot forutom att jag i am in love wıth you Tayfur!

OCH jag har en hemlighet =)

iyi akşamlar

tjena
idag har jag varit hemma fran jobbet, ar forkyld och min chef blev inte glad for det men men sant ar livet :)
har sovit hela dagen, vaknade vid 18 tiden. har stadat min lagenhet idag, behovdes! och mitt varmvatten har borjat krangla, gutt ode nu nar det borjar bli lite kallar har i turkiet.. hander ju bara mig :)
menmen i veckan ska jag forsoka bli frisk for jag behovs pa hotellet nu, hotellt ar fullbokat hela veckan sa det finns mycket att gora. pa sondag har jag bestamt mig for att jag ska forst aka till Antalya och kopa ett par skor som jag kollade pa i en timma i sondags nar jag och Tayfur var i Antalya, efter det ska jag aka till Manavgat eller Side och leta efter en billig mobil eftersom min mobil har slutat funka har i turkiet, eller mobilen funkar men mitt kort funkar inte eftersom jag har varit har i over en manad nu sa jag maste antingen lasa upp den eller kopa en ny men man kan hitta billiga mobiler har, finns for 50 lira, alltsa ca 250 kr. just nu anvander jag Vahits telefon men det ar onodigt att jag ger ut nummret for pa mandag har jag formodligen en ny mobil och ett turkiskt nummer som jag ger till alla som vill ha det :) till mina tjejer och min familj <3 som jag saknar valdigt mycket! just nu har jag hemlangtan, tank att fa krama om mina brudar och min familj! woaah, gar inte att beskriva hur mycket jag saknar er just nu! men nar jag kommer hem i januari sa ska vi ha saaa roligt :) SandyCandy will be back dont worry about that ;)
och kommer jag hem efter att ida har flyttat till spanien sa akre jag formodligen till spanien i 5 dagar eller nagot och halsar pa henne, jag maste traffa dig! om jag inte traffar dig nar jag val har tid sa vet jag inte hur jag ska klara mig har i turkiet under sommar sasongen!! anyway... saknar er!
nu ska jag dra och ata nagonstans och sen ska jag hem och fixa lite i lagenheten, funderar pa att mublera om pa den lilla ytan jag har :D mysigt. om 2 timmar slutar Tayfur jobba och da ska vi ga och ata pa en restaurang (som alla andra natter) med nagra av hans vanner :) sen far vi se om vi gar till discot, men ikvall har jag lust for en myskvall sa jag ska overtala honom att ga hem efter vi har atit :)
just det, jag har blivit choklad beroende helt sjukt! sa javla gott med choklad har nere! och billigt! nae, ska nog ga och kopa det nu! blev lite sma sugen ;) anyway, take care and ill be back here on sunday!
just det, jag snackar bra tyska nu och turkiskan flyter ocksa pa, jag ar sa javla bast!
Yakşamlar pa er dar hemma i isveç ! Aufwiedersehen! Baha PEAACE!!! (H)

illegal ode! bahaa

Tjena!
idag ar jag ledig, antligen! den har veckan har enbart varit stress, for mycket stress!
veckan borjade bra, hotellet ar fullbokat och det kryllar av gamlingar, tyskar dessutom.. hmmm.. langtar sa till sommar sasongen borjan da det kommer unga och forhoppningsvis skandinaver och forhoppningsvis en svensk entertainer till teamet! :) anyway.. som alla vet sa bor jag i turkiet och jobbar pa ett 5 stjarnigt hotell som entertainer och man far ju vara har i tre manader utan visum MEN man far inte jobba forrens man har fatt visum men vi gor det anda och nu i veckan sa blev ett annat team fran samma manager tagna av polisen och sitter nu i antalya hos polisen och vantar pa besked om dom ska bli skickade till istanbul och sedan vidare till deras hemland, det aterstar att se.. sa en manad framat nu maste vivara valdig forsiktiga med jobbet for om polisen kommer sa blir vi formodligen ocksa skickade till ''haktet'' i antalya och sedan hemskickade eftersom vi inte fatt varat arbetstillstand.. som vi far i december. och jag vill inte aka hem!!! sa nu ar det mycket stress en manad framat, 18 timmars arbete om dagen och stress ar ingen bra kombination men jag ska klara det :)
anyway... idag ar jag som sagt ledig :D vaknade av att Tayfur ringde vid 10 tiden och fragade om jag ville aka till Antalya och shoppa och det ville jag saklart sa vi akte och det var soft (H) baha. sen akte vi hem till mig och chillade lite, CHİLLLLADE mannen. och nu gor vi inget speciellt, vi ska snart dra och kaka pa restaurang :) mysiiiigt!
Han ar bast :D kommer och lyser upp mina dagar med sitt underbara leende, kan inte bli battre =)
imorgon ar det jobb sm galler. langtar redan till nasta sondag haha. menmen allt ar iaf bra har nere men jag saknar er alla dar hemma sa sjukt mycket! faaaaaaaan :)
just det! min mobil funkar tyvarr inte, nagot fel pa mitt kort.. ska fixa det i veckan om jag har tid annars blir det nasta sondag.. har jag riktig tur sa borjar det funka av sg sjalv :D och har jag tur sa kommer inte polisen och tar mig bahahahah :D ha det gutt! byebye!!
// SANDYCANDY THE iLLEGEAL FUCKER! peace!

hejhejhej!

heeey pa er dar hemma! :)
idag har jag varit lite ledig fran jobbet, skont som fan. fick kramp efter showen igar sa min chef sa att jag kunde vila upp mig lite och det tycker jag var en bra ide. har sovit hela dagen och vid 19 tiden kom Tayfur och knackade pa min dorr sa vi drog och kakade kebab och nu sitter vi har och tar det lugnt. ska snart ga till ett disco har och softa lite ;) sen ska jag hem och soooova.. i 3 timmar sen upp igen :) och traffa tayfur innan jag ska borja jobba vıd 9 tiden.. sjukt mycket jobb men det ar gutt. ar jatte varmt har denna veckan.. 30 grader igar och idag. snart sondag, ledig! ska traffa en kompis och shoppa och kaka lite har i kadriye sen ska jag formodligen traffa tayfur :)
har fatt jobb i osterriket i vınter om jag vill. sjukt bra betalt och jag far aka snowboard fem timmar om dagen =) men som det ser ut nu sa stannar jag har i turkiet =) trivs har och jag ar lite sma kar :D sitter och kollar lite jobb just nu pa andra hotell har i turkiet =) funderar pa att byta foretag :) tanker inte komma hem till sverige iaf... livet finns laaaangt ifran sverige. sverige = depp! so true!
anyway ska dra vidare nu med min lilla askim =)
hoppas allt ar bra dar hemma. har ar det jatte bra och jatte varmt =) pussss!

RSS 2.0