Resan, vännerna och dansen!

Tjohej!
Dagen har flytit på och den har varit bra. Eftersom jag var ledig idag så passade jag på att åka in till stan!
Mötte upp Mirre vid centralen och gick och köpte biljett hem från Landvetter den 11 september. Blir några timmar i Göteborg innan tåget hem går, finns det pengar över vet man aldrig om det kanske blir Liseberg eller bara shopping där med. Tåget hem går iaf vid 18.00 från Göteborg. Känns segt och snacka om hemresan så därför ska jag bara upplysa alla om att det endast är tre dagar kvar tills jag och Mirre åker till älskade Alanya! Snart två dagar kvar :)
Sen åkte Mirre hem och då hängde jag med Ida till hennes jobb en sväng, verkade som ett soft jobb. Vem vet, man kanske hamnar där själv i framtiden. Som det ser ut nu så har jag ju fortfarande café jobbet kvar men jag behöver något mer känner jag, eftersom jag har tänkt resa en hel del nu framöver och förmodligen om jag vågar åka till USA i ett år. Sugen på att dra till släktingarna i Californien och jobba lite där eller kanske plugga tillochmed?
Är även ett gäng brudar som tänkt åka till Gran Canaria i April, så är det någon av mina eller mina vänners vänner som känner att dom vill hänka på så bara hör av er, för nu ska vi få ihop ett gäng och dra iväg i April!
Back to town.. Kajsa ringde efter hon slutat på Hair så jag mötte upp henne och gick och strosade i stan ett tag. Köpte en ny kjol, en body, nya dansskor och lite hårprodukter.
Imorgon börjar dansen igen! Helt underbart! Börjar med discon imorgon, ska bli sjuk kul. Sen drar streeten igång igen på onsdag, det har jag längtat sjukt mycket efter!  Kommer ha fruktansvärt med träningsvärk på planet ner till Alanya på torsdag tror jag, hehe!
Imorgon ska jag upp till jobbet och hämta ut min lön, gött! Sen ska jag träffa Sandra S innan vi ska dra till dansen imorgon och efter det ska jag hem till Kajsa och mysa innan jag åker ifrån henne, och jag åker ifrån Ida med. Det känns lite tråkigt, men vi ses ju.. om ett tag! Får bli massa fylle sms och vykort till er när jag är där istället :)
Nu ska jag krya ner och glo på film och försöka sova!
Goodnight Sändy.

Uppdatering..

Hejhopp..
Längesen man uppdaterade bloggen nu, anledning är att jag har fullt upp den här månaden, lite busy woman ;)
Har varit uppe i Dalarna och träffat släkten, mysigt faktiskt! Trodde att det skulle bli långtråkigt, lika långtråkigt som tåget som tog 9,5 timmar upp! Hade nästan kommit till Thailand om jag suttit på ett plan istället för ett tåg, hade varit liiite skönt. Gick även på två begravningar där uppe, sjukt obehagligt och ledsamt att ta farväl för gott av en släkting. Jobbigare än jag trodde, men det kändes ändå tryggt att veta att dom hamnade i Guds händer. (ja jag är tönt).
Hem mot Öland fick jag åka bil med mina kusiner och faster istället för tåg, mycket skönare, tog ju "bara" 7 timmar.
När man väl var hemma blev allt som vanligt igen, både bra och dåligt.
Har jobbat både natt och dag hela veckan nu, ska även jobba imorgon. Sen är jag ledig ända tills jag kommer hem från Alanya i September, iallafall som det ser ut nu. Underbart att komma tillbaks till Alanya igen! Kan knappt fatta att det är 5 dagar kvar tills jag och Mirre åker. Ska koppla av och stänga av alla tankar där nere och bara vara..
Det är sjukt jobbigt just nu, tänker tänker och tänker så fort jag är ensam men jag antar att det går över med tiden. Tiden läker alla sår som man säger. Jag har ju erfarenhet av detta sen tidigare, fast det här känns ännu jobbigare eftersom det inte slutade så bra och inte på ett så snällt sätt heller.
Menmen, har träningsvärk i hela kroppen så ska ta och lägga mig och glo på en bra film med popcorn skålen vid min sida innan jag ska sova, sen blir det jobb imorgon igen!
Puss Sändy

Har även hunnit shoppat en del, jag är bäst på att shoppa måste jag säga :)
Veckans dos:
Chinos (mörkbruna) från H&M   29.90 :- 
Halsduk man drar över huvudet från GinaTricot   99 :-
Bikini
underdel GinaTricot   49:-
Korsett/tublinne Lindex   25:-
Pennkjol med dragkedja GinaTricot  199:-
Linne med knappar
  JC 24:-
Muskeltränare 
ClasOhlssons  399:-
Knästrumpor
GinaTricot   59:-

Cändy skippar cändy

Hejhopp!
Tog tåget från Mirre vid 12.37 idag och sedan vidare mot jobbet för att jobba mellan 15-19.00, blev iofs till 19.30. Mycket att göra idag, förmodligen lika mycket imorgon. Efter imorgon är jag ledig från jobbet hela veckan. Får se vad man hittar på, Kalmarstadsfest är på ingång iaf med Rix Fm festival och allt vad det innebär. Känns ändå som att man inte kommer befinna sig där så mycket, tappat luster för Kalmar, kanske kommer den tillbaks eller är det höstdeppet som är på väg?
Kanske fredagen blir rolig, godis hoppas på det! Jag alltså.. Påtal om godis, det är slut ätit för mig fram tills jag kommer hem från Turkiet. Igår efter jag och Mirre proppat i oss en varsin stor pizza och gått och hyrt film och inne i affären när ja står där och plockar godis så får jag ångest. Så jag gör mig av med påsen och beger mig mot konservburkarna, och där står det.. självaste thailand, mango, papaya, jaa allt vad man kan tänka sig så jag bestämmer mig för att köpa det istället. Mandarinerna vad ju goda, papayan och mangon smakade inte som i thailand, hur kunde jag ens vara så dum att tro det? haha. Anyway, det kommer inte bli något godis för mig fram tills Turkiet. Nyttig mat och träning!
Har faktiskt tränat idag efter jobbet, skönt som fan! Imorgon förväntar jag mig en jädrans träningsvärk!
Nu ska jag äta något och lägga mig i soffan och glo på tv sen sova, för imorgon ska jag jobba igen 9.30-19.00, wiho!
Pussis.


Augusti lista

... ja!  och här kommer ännu en lista över saker som händer och sker i Augusti i mitt liv. Mest för att jag ska komma ihåg själv. Bloggen är allt bra att ha ibland, haha.

5/8 - Åka till Mirre i nybro och planera klart allt inför Turkiet
6/8 - köpa biljett till Landvetter flygplats. Jobba 15-19.00
7/8 - Jobba 10-19.00 
       - Kalmar stadsfest
       - Rix Fm festival med Ida

8/8 - Kalmar stadsfest
9/8 - Åker till Lenny
       - Träffa Kajsa när jag kommit fram!
10/8 - i gbg hos älskling
11/8 - i gbg hos älskling
12/8 - Jobba 10 - 19.00
13/8 - Åka till Dalarna
14/8 - Begravning
15/8 - Begravning
         - Träffa mormor
16/8 - Åka hem
17/8 - Jobba 10-19.00 
         - KFF - Örebro SK 20.00
18/8 - Träffa Kajsa
19/8 - Jobba 10-19.00
20/8 - Jobba 10-19.00
         - Planera klart allt inför Turkiet
21/8 - Jobba 10-19.00
22/8 - Jobba 10-19.00
23/8 - Jobba 10-19.00
24/8 - Jobba 10-19.00
25/8 - Träffa Kajsa
26/8 - Baletten börjar
         - Packa!

27/8 - Streeten börjar igen
28/8 - Åker till Turkiet, Alanya!!!!
- och befinner mig där till den 11 September :)

EFTERLYSNING!

Satt och kollade runt lite på kläder på nätet och jag vill fortfarande ha en Ed Hardy bikini!!!
Och när jag satt och kollade nu så kom jag in på www.ebay.com och hittade PCD tröjan som Nicole har på sig i videos Don't Cha, det är så grymt snygg!! Är det någon som vet om den går att köpa någon annanstans är på ebays sida? Säg till isåfall!


Att-göra-lista

Coming up:
- Alanya den 28/8 till den 11 September med Mirre
- Massor med jobb
- Åka till Lenny, samtidigt träffa Kajsa. Och träffa Karin såklart.
- Åka till Dalarna 13/8
- Begravning 14/8 och 15/8
- Kalmar stadsfest 7-9/8.

Saker jag ska göra innan jag fyllt 21:
- Köpa min lilla Chippo
- Flytta
- Resa en hel del
- Silikon (och nej inte stora som fotbollar)
- Ta körkort
- Bartenderkurs
- Tatuera mig

Jobbar mycket nu, det känns bra. Var uppe i Byxelkrok igår med några från jobbet, sjukt skoj hade vi!
Trivs bra på jobbet, fick veta en ganska så bra nyhet igår av chefen, hoppas inte det var fylle snack bara, då blir nog dom flesta besvikna, haha. Ska jobba sjukt mycket nu innan jag åker till Turkiet har jag tänkt.
Är så överlycklig att resan verkligen kommer bli av nu! Tack Mirre, du räddade mig, haha. Sant! Kommer hem den 11 September igen, får se vad som händer då. Förmodligen jobbar jag kvar på cafeét om inte chefen blir arg för att jag "reser" så mycket, men det ska nog inte vara några problem.
Har inte mycket att skriva om förutom att veckan som varit har varit en av dom jobbigaste veckorna på hela sommaren. Jag har insett hur trött jag är på livet här i Kalmar/Öland. Men man får se det från den ljusa sidan, nån gång kommer jag härifrån, innan jag är 21, haha.
Nu ska jag lägga mig och vila en stund, har inte sovit många timmar inatt. Kom hem vid 4 tiden och började jobba vid 10. vilket betyder att jag måste iaf gå upp vid 8 för att hinna duscha, äta och fixa mig och sedan cykla 3 - 4 km till jobbet.
Hejdå!

RSS 2.0