LC Waikiki

ÄNTLIGEN har Lc Waikiki öppnat inne i Manavgat och vem tror ni var där och shoppade loss?
En supersöt jeanskjol till Belma och ett jättefint passande linne blev det där inne. Älskar barnavdelningen!
Sen kom Tayfur in till Manavgat och vi fortsatte shoppingen inne i stan.
En tunika och ett par hello kitty shorts blev det till Belma och en mörkblå långkjol till mig.
Sedan vidare för att köpa en försenad födelsedagspresent till Belma. HENNES FÖRSTA CYKEL :)

Och nu har vi en tjej här hemma som vägrar sova.. Hon vill bara sitta på sin cykel....


Fick besök på jobbet idag

Tayfur försöker göra ett sale till Belma, haha!


24 Juni

Ännu en låååång dag börjar gå mot sitt slut.
Våran lilla nattgäst Zehra ville inte sova igår. Hon vaknade alldeldes lagomt tills jag skulle dra igång oth-avsnittet och tro mig, jag var riktigt trött redan då. Klockan fyra imorse tyckte Zehra att det var dax att somna så mycket sömn blev det varken för mig eller Tayfur. Lilltjejen saknade sin mamma väldigt mycket tror jag.

Belma och Zehra vaknade lagomt tills mitt alarm ringde vid åtta imorse, jag var lagomt död när jag skulle stiga upp och göra mig redo för jobb. Och vi ska inte ens tala om promenaden till jobbet, fy.. Men piggnade till efter lite städning och kaffe på jobbet och så fick jag skjuts hem av chefen när jag slutade, perfa!
När jag kom hem så hade Zehra blivit hämtad och Belma låg och vilade så jag la mig i sängen och tog en liten powernap medans Tayfur gjorde sig redo för jobb.

Ikväll har jag och Belma badat i poolen och haft skypedate med världens bästa vän, Ida. Gud vad jag saknar henne och längtar hem till Kalmar/Öland.
Och som vanligt ska jag nu dra igång ett avsnitt av Oth och sen sova. Sitter nog inte uppe och väntar på Tayfur ikväll, behöver sömn!!!


Långa dagar

Hoppas alla hade en trevlig midsommar igår.
Själv så jobbade jag till 13.00 igår, in på A101 och köpa med mig grejer hem till Louise, fick även hjälpa en svensk turist som höll på och svimma inne i affären. Sedan vidare hem till Louise där min lilla underbaring Belma redan befann sig tillsammans med massa andra svenska tjejer som bor här i Side. Vi käkade typisk svensk mat och fick glass med jordgubbar till efterrätt.
Belma deckade i Louise och Kadirs säng :P

Sen hängde jag, Sofia och Linda med Louise ner till jobbet när det var dag för henne att börja jobba. Vi var även förbi skräddaren innan vi satte oss i taxin hem. Senare på kvällen när REGNET hade slutat så promenerade jag och Belma hem till Janine och Zehra och stannade där tills Tayfur slutade jobba.
Och då kom Kadir och Louise och plockade upp oss för att åka bort till en restaurang och käka nattmat, vilket blev soppa för min del.
Vi var nog hemma efter två på natten och jag var en aning trött imorse när jag skulle kliva upp och gå till jobbet..

Så idag har jag jobbat 9.30-13.00 och efter det så har jag handlat, städat och plockat här hemma. Ser nu mera ut som tredje världskriget när jag kommer hem efter jobbet.
Även om det är korta jobbpass så förstår jag att det är en omställning för Tayfur att ta hand om Belma helt själv varje dag under dessa timmar. Han är ju inte van och tro mig, en trotsig tvååring är inte alltid det lättaste att ha och göra med! Men jag är stolt över att han ändå klarar det så pass bra som han gör.

Ajaaaaa.. Kvällen spenderade vi i stora lekparken tillsammans med Janine och Zehra. När vi såg att det började blixtra och mullra så gick vi hem.
Inatt sover Zehra hemma hos oss. Gökalp och Janine ska ut och roa sig och självklart säger man inte nej :)

Nu ska jag se ett oth avsnitt och sen soooooova!

worki worki

Sitter just nu på jobbet och dunkar musik och väntar på att Tayfur och Gökalp ska komma och hämta mig om 20 minuter. Bra jobb va? I dont complain!
Belma är och leker med Zehra men ska hämta henne om en stund.Tror Belma är väldigt glad över att se Zehra, var ju några veckor sedan.

Idag har vi inplanerat att åka till Manavgat med Therese och sedan hänga vid poolen. Ska ringa henne sen och se om planen fortfarande är så :) Annars blir det en lugn dag och vi tar nog en tripp bort till stora lekparken som vi gjorde igår kväll :)

Nu ska jag börja stänga här.

Förresten har den äckliga klibbiga hettan kommit.. Redan trött på den!!

Ha en bra dag!

Min största kärlek

Du kommer alltid komma i första hand, det är du som spelar störts roll i mitt liv.
Du ska alltid få må bra, alltid vara den du är.
Du förtjänar en riktig barndom med massa lek och frihet.
Du kommer få vara en jobbig tonåring och tro att du alltid har rätt även om jag kommer tala om för dig vad du får och inte får göra.
Jag kommer aldrig någonsin sätta mig själv framför dig.
Du är mitt hjärta och jag ser vad som är bra i dig och är det något som är dåligt, ja då känns det i mitt hjärta.
Jag älskar när du ler, skrattar, leker och jag älskar även när du trotsar och skriker på mig.
Det betyder bara att du mår bra och utvecklas precis som du ska och det gör mig stolt som mamma att få se dig utvecklas och att du en dag kommer stå på dina egna ben och följa ditt hjärta.
Jag kommer aldrig tvinga dig till något men jag kommer ta diskussioner med dig och hjälpa dig fram i livet.
Jag älskar din pappa jorden runt och tillbaka men du kommer alltid vara min största kärlek.
Ingenting kan beskriva kärleken till ens egna barn och jag hoppas alla kommer få uppleva den känslan.
Det finns så många människor där ute som behandlar sina barn illa och det gör ont att tänka på sånt  för ett barn är värd all kärlek i världen av sina föräldrar, en dag hoppas jag att alla dessa föräldrar kan inse det och att dom stackars barnen får känna den kärlek som bara ett barn och föräldern kan känna.

Jag behöver egentligen inte alls skriva detta här på bloggen, absolut inte bekräfta något för mig själv eller andra, men mitt mamma hjärta vill att alla ska veta hur otroligt stolt och hur obeskrivligt mycket jag älskar min dotter!!!!


förra sommaren..

HETT

Skrattar lite åt mig själv som trodde att det var varmt igår.
IDAG DÄR EMOT HAR HETTAN VERKLIGEN SLÅTT TILL OCH VINDARNA KÄNDES UNGEFÄR SOM OM NÅGON BLÅSTE MED EN HÅRTORK RAKT I FACET PÅ MIG.

Ja, jag var tvungen att bege mig ut i värmen en snabbis idag för att hämta hem den ena vagnen som vi har lånat ut till några svenska turister.
Annars har vi hållt oss inne hela dagen, alla dörrar och fönster stängda och bara gjort ingenting. Dom första dagarna när hettan slår till är otroligt jobbiga, värst är det för Belma, stackars liten.
Belma har badat i poolen nu ikväll och somnade på störten efter duschen. Inte har hon vilat idag på dagen heller och det kan jag förstå. Man ser verkligen på henne hur jobbigt varmt det är men ändå ska hon vara envis och hålla igång hela tiden.

Jag har ikväll städat hela lägenheten och har precis druckit min sista kaffe för idag. Vilket betyder att jag är ganska så klibbig och äckligt varm just nu. Vet inte vad som är värst, värmen eller fukten? Blä. Är så trött på den här värmen som kommer när man minst anar det.

Nu blir det en svalkande dusch och sedan ska jag sätta mig ner och lära in lite grejer inför jobbet på måndag. Efter det är det soffläge, one tree hill och iskall cola som gäller. Cola -förbudet: Släng dig i väggen!!


Gül restaurang på våran älskade Belmas 2års dag

Tjenare mannen

Idag håller vi oss inne hela dagen pga av värmen. Ända sedan poolen har varit klar så har största delarna av dagarna spenderats där. Belma är helt galen och ska "badoo" hela tiden, som hon säger.
I skrivande stund så sitter lillan och smaskar på ett äpple framför barnprogram och så  fort solen har börjat gå ner lite och graderna sjunkigt så ska vi bege oss bort till stora lekparken så Belma får göra sig av med lite energi och träffa andra barn. Det tråkiga är att det virrar runt en terrorist här någonstans. Ja alltså ingen riktigt terrorist, utan en sådan terrorist som har sönder hjul på barnvagn och luftmadrass. Därför ska man aldrig, i detta land iallafall, köpa vagn med lufthjul. Skulle inte ens köpa det i Sverige förresten. Och luftmadrassen köpte jag igår, rosa och fin. Nu är den rosa och ful. Tråkigt..

Annars så är det samma visa som förut. Tayfur jobbar, jag och Belma träffar vänner eller bara myser med varandra. Jag har även skaffat mig ett jobb och börjar jobba riktigt på måndag. Var där igår och pratade med chefen och fick även följa med på ett ärende. Några av er vet vad jag jobbar med men jag håller det ändå utanför bloggen, inte för det är hemligt eller något,  utan mer för att jag verkligen vill känna på jobbet och om det är något för mig, innan jag börjar skriva om det :)



Tayfur, som oftast brukar stå bredvid eller sitta och titta på när jag och Belma badar i poolen var verkligen som ett barn i poolen för några dagar sedan.Även Louise kom sen och både jag och hon blev puttade i poolen av Tayfur, jag hade mest otur som åkte i med kläderna på..


Sliten tjej efter bad. Filten skulle hon aldrig kunna ha på sig nu, alldeles för varmt. Ändå togs bilden för bara några dagar sedan..


Belma laddar inför Sverige matchen med nypressad apelsinjuice.
Som sällskap hade vi Sanna, hennes pojkvän och två HM-tjejer från Kalmar.


Sitter på balkongen och kollar på :)


Belma var överlycklig som fick bada med baba ;)


Jag kanske får skylla mig själv som blev iputtad med kläderna på? Inte smartaste vägen ;)


En kväll hemma hos Therese där även Johan och Isabelle befann sig. Blev bjudna på tacos och Johan färgade håret på Therese. Mitt i allt gick strömmen men det blev snyggt ändå ;)


Igår var det ledig dag för Tayfur och vi bestämde oss för att käka ute. Belma åt upp en stooor fisk för sig själv, duktig flicka ;) Som för övrigt äter väldigt dåligt nu när värmen kommer..

Good day

Idag har jag varit på "jobbmöte" med min blivande chef som är svensk. På torsdag börjar jag smått med att börja jobba och det känns verkligen kul då jag har dom absolut bästa jobbtiderna man kan tänka sig. Går detta bra kommer jag ha heltidsjobb till nästa sommar och även möjlighet till ett året runt jobb här nere. Jag  ska verkligen gå in för detta och verkligen försöka. Vad det är för jobb berättar jag när jag har jobbat någon vecka. Tråkigt att ta ut segern i förskott liksom ;)

Idag har Belma även premiär badat i våran pool. Hon har varit helt hysterisk dom två senaste dagarna då hon har förstått att poolen håller på att fyllas. Hon var överlycklig när jag frågade henne om hon ville gå ut och bada.
Tror hon var i konstant i en timma, sen blev hon grinig och hugrig så vi gick in och åt sen somnade hon på soffan.

Ikväll åker Sverige tröjorna på. Vi ska möta upp Sanna och hennes kille för att heja fram Sverige tillsammans.



Imorgon ska jag också ta ett dopp!

Jordskalv

Idag har marken skakat här i Side. Precis som jag skrev i ett inlägg  förut. Jag kände verkligen på  mig att något skulle komma till Side. Själva jordbävningen var på 6.1 vilket är ganska så mycket. Den som ägde rum i Van var på 7.3 om jag inte minns fel och den sträckte sig flera mil. Nu hade vi tur att jordbävningen inte bröt ut här i Side. Detta hände en bit utanför Marmaris som ligger ca fem timmar härifrån. Och marken skakade ganska så mycket här hos oss, även i Alanya. 
Trodde först att jag var yr men insåg ganska snabbt att det var ett stor jordskalv då lampor och ljuslyktor skakade.
Så jag förflyttade en sovande Belma från våran säng ut till vagnen och själv satt jag mig på balkongen när det hade slutat skaka. Våran balkong ligger i markhöjd med öppen ingång så det är bara att springa om något skulle hända, vilket jag tycker är väldigt skönt. Och den där väskan som jag tycker alla borde packa har jag packat nu ikväll då dom varnar för mer. Bättre att vara jobbigt  förberedd än inte alls tycker jag.

Tayfur hade precis  åkt till jobbet när skalvet ägde rum så jag fick logga in mig på facebook och skriva till Selami (tayfurs bror) som var inloggad att jag ville att han skulle ringa Tayfur eftersom jag inte hade några pengar på mobilen. Och det gick jag och Belma och fyllde på senare idag, ni märker ju hur förberedd jag är haha;)
Senaste skalvet var klockan 23.39 och låg på 3.3 på samma ställe är jordbävningen på 6.1 ägde rum tidigare idag.

Annars så har jag och Belma varit ute på en kvällspromenad med Sanna. Vi tog en fika inne i Side och sedan promenerade vi tillbaks och sa hejdå vid deras hotell Tropic.  Jag och Belma fortsatte hemmåt och lillgummsan slocknade direkt på soffan när vi kom hem.



Its getting hot in here!

Det märks verkligen att hettan kommer sakta men säkert. Snart kommer vi väl vakna upp en morgon av den härliga fukten som hälsar på varje sommar.
För ungefär tre timmar sedan visade termometern på 51 grader i solen. Just nu visar den 30 grader i skuggan.
Vi var ute en sväng innan frukosten och köpte frukt och grönt, ungefär 5 minuters gångavstånd från vårat hem och jag kan säga att det var verkligen jobbigt och brände riktigt på mina armar.
Tayfur ångrade sig rejält att han drog  på sig jeans, haha ;)

Något som är skönt är iallafall att poolen är redo imorgon. Dom håller på och fyller den för fullt och jag verkligen längtar efter att få spendera dagarna vid poolen. Skönt att inte behöva ta sig ner till stranden när man vill svalka av sig lite.

Ikväll ska vi möta upp Sanna för en kvällpromenad in till  Side centrum och efter det ska jag hem och kolla Arka Siradakiler :)


Sicak

Betyder varmt på turkiska och det är vad vi har haft idag.
31 grader i skuggan visade termometern idag när jag kom hem runt 18 tiden.
Och idag har vi varit ute i stort sett hela dagen, men verkligen inte smart att vara ute och promenera med en två åring i denna värme. Gör jag nog inte om om det inte behövs :P
Som sällskap hade vi Sofia som bor här i Manavgat just nu med sin pojkvän. Trevlig tjej som vi garanterat ska träffa snart igen :)
Det märks på Belma att värmen tar på henne, hon vägrar äta mat utan vill endast dricka, vilket iofs är viktigast, eller så vill hon ha frukt och grönsaker. Fick iallafall i henne två skålar med soppa innan hon slocknade för idag :P

Och nu ska jag stänga ner internet, lägga mig bekvämt på soffan, käka svenskt godis och njuta av massa avsnitt av OTH, vad annars?

Imorgon eller på måndag ska jag förmodligen på ett möte ;D


Min skitunge

Vad en bebis behöver i september värmen

Malin om Gosan:
Hej!
Jag har läst din blogg från och till ett bra tag eftersom du skriver om Side och livet i Turkiet. Jag och min man har varit just i side flera gånger eftersom svärmor har en semesterlägenhet där! Helt underbart! Nu planerar vi resa i september igen men denna gång med vår lilla bebis som kommer vara 4,5 mån vid resan. Jag känner mig lite orolig hur det ska gå att resa med en sån liten och undrar vad av det vi behöver till lillan som finns att köpa och vad vi borde ta med. Därför kontaktar dig för lite tips och råd! Du får hemskt gärna mejla mig! Tacksam för svar.

Svar: Förstår om du känner dej orolig men tycker absolut inte att du ska vara det! :) Min dotter är ju född här och när hon var 4,5 månad så var det i mitter på september, då det är som absolut varmast typ. Men sålänge du har AC och solskydd till eran bebis så finns det inget att oroa sig över. Jag tog med Belma till stranden ibland men oftast under dom varmaste timmarna på dygnet så var vi inomhus och tog det lungt. Man känns sin bebis och det kommer du att göra här nere också såklart :)
Här kommer en lista på saker som finns att köpa här nere som jag tycker är nödvändigt för en bebis:

-  Blöjor (pampers, huggies, molfix och massa andra sorter men rekommenderar dessa tre mest)
- Våtservetter
- Babyschampoon och alla nödvändiga krämer
- Fruktpuréer
- Fruktgröt
- Solkräm
- Nappar och nappflaskor
- Ersättning (märket aptamil och hipp rekommenderar jag)

Saker som ni borde ta me er enligt mig:

- Vätske ersättning
- En burk plommonpuré i nödfall..
- Ersättning (finns ju här också men ifall bebisen inte skulle tycka om den här nere)
- Febertermometer
- Solskydds paraply till vagnen med skydd i, helst 50.
- Solhatt


Kan inte komma på fler saker i skrivande stund men kommer jag på något mer så lovar jag att höra av mig. Har du mer frågor kan du maila mig på [email protected]

Antalya

Liv om Friday:
Hej du. Jag skulle gärna vilja fråga dig lite om Antalaya. JAg vet att du inte bor där längre. Men Louise sa att du har bott där. Jag själv har aldrig varit i Antalya,men i Istanbul 2 gånger. Pojkvännen är från Istanbul,men vi bor i Sverige. Han har redan bott här i 19 år. Men vi har planer på att flytta till Turkiet och just då Antalya,han har sin syster där. Jag funderar på om inte Antalya är för stort för mig. Hur som helst jag har många frågor. Jag läser din blogg periodvis och har fått mig många goda skratt men även igenkännande bekymmersrynkor i pannan. Känner igen mig lite i dig från det att jag var yngre och också bodde i ett annant land med min dåvarande man o pappa till barnen (dock ej turkiet). Hur som helst hoppas resan går bra.


Svar: Antalya är stort ja. Även en av anledningarna varför vi flyttade tillbaks till Side. Men Antalya är en riktigt fin stad och man kan hitta billiga fina lägenheter där. Det jag gillade mest med Antalya var att det fanns så mycket mer att göra och utbudet av typ allt var såklart mycket större än här i Side, dessutom lite billigare är här också.
Men som sagt, alldeles för stort för mig. Vi bodde iofs mitt i Antalyas stora centrum. Det finns ju områden där som  påminner om tex. Side eller Alanya fast i större format. Tex. Konyaalti och Lara är två fina områden nära till havet. Är du en stads människa tycker jag absolut att Antalya borde testas. Nackdelen är väl att det inte bor så mycket skandinvier i Antalya som det gör här. Kan ju vara skönt att hitta vänner från samma land, fast det är väl inte det viktigaste egentligen. Finns mycket engelska och ryska tjejer i Antalya. Jobb  finns det också gott om.
Har du mer frågor får du gärna maila mig. Hoppas jag har varit till någon hjälp.

Naturen

Något som jag har varit väldigt uppmärksam på är naturkatastrofer. Speciellt tsunamis och jordbävningar.
Anledningen till detta är förmodligen för att jag aldrig kommer glömma hur vi sprang mot bergen i Thailand eller hur tom jag kände mig när jordbävningen i Van ägde rum.

Jag älskar att gå på strandpromenaden men flera gånger har det hänt att jag fått panik av stora vågor eller att jag har sett framför mig hur havet växer längre bort, som en tsunami, dock har jag ju som tur är bara inbillat mig. Jag skulle aldrig kunna bo nedanför "kullen" här i Side. I Antalya kändes det också tryggt för det ligger ju högt upp, om man inte bosätter sig i tex. Konyaalti då.
Förra sommaren när Tayfur lillebror var här så var vi ute och gick ganska sent på kvällen längs strandpromenaden och vågarna var stora och verkligen kastades mot land. Han tyckte jag var konstig och skämtade och skrämde mig, jag var nära på att börja gråta för jag fick den där paniken när man inte ser havet och kan ha lite koll på läget utöver.

Samma panik fick jag när Tayfur bror Selami ringde och berättade om jordbävningen i Van. Selami var då i Antalya och jobbade och ville veta om vi pratat med någon uppe i Van. Innan vi förstog vad som hade hänt och hur pass allvarligt det verkligen var så började Tayfur ringa, men inget svar. Allt visades på tv och byggnader som rasat i Tayfur hemby Ercis. Och hur många som dog och när vi väl hade fått tag på familjen och samtal efter samtal få höra släktingar och vänner som omkommit.
Redan då minns jag att Tayfurs pappa berättade för mig att det pågår skalv i medelhavet, inga stora men det pågår. 

Här om dagen läste jag i en grupp på facebook som jag är medlem i (en grupp för svenska tjejer som har ett förhållande/bor i Turkiet) att en tjej som bor i Marmaris (kanske 5 timmar härifrån?) hade skrivit att marken hade skakat i Marmaris. 4,6 om jag inte minns helt fel.
Det var även en tjej som la upp en länk där man kan hålla koll på alla skalv i Turkiet och dom uppdaterar väldigt ofta vilket jag tycker är toppen.
LÄNKEN HITTAR NI OM NI TRYCKER PÅ DEN HÄR TEXTEN!

Turkiet är tyvärr ett land där jordbävning inte är allt för ovanligt, skalv kanske man ska säga först och främst. 
Jag läste även att barnen får ha jordbävningsövning i skolan, precis som brandövning.
Sen läste jag även att många här har packade väskor om det skulle hända något.

I förrgår innan vi somnade så låg jag och Tayfur och pratade om justjordbävning och vad vi skulle göra om det skulle hända. Och det kan vara bra att ha en plan om vart man ska springa, vem ska ta Belma, vilken dörr/balkon vi ska gå ut från osv. Jag tror även att vi ska ta och packa en väska för nödlägen, man vet aldrig vad som hända kan.

Jag ser även under dygnets uppdateringar att det är småskalv uppe i Van.. Vi ska förmodligen åka dit inom en snar framtid. Men dom säger att det är lungt och självklart vill vi inte missa när Belma får sin första kusin!

Senaste uppdatering för Akdeniz (medelhavet) var 20.36 då det låg på 3.0 med djup på 6.5 km och sedan vid 20.47 då det låg på 2.8 med djup på 15.9 km.

Allt som har en början har ett slut

Under veckan som släktingarna har varit här har jag verkligen haft fullt upp med att ägna mig åt dom så internet har inte riktigt funnits i tanken men det är väl ganska förståerligt. Men jag ska svara på dom kommentarena jag har fått så fort jag får tid igen.

Idag har vi vinkat av min  syster Emma och senare på kvällen vinkade vi av Kicki, Bosse och Sara.
Min syster Emma har bott hos mig hela veckan och hon överraskade dom andra som inte visste om att hon skulle komma.
Dagarna har gått åt till att sola och bada mest och kvällarna har vi käkat ute på restaruranger och sen shoppat, sena kvällar har det blivit och jag har njutit varenda sekund.
Än är det inte riktigt slut, mormor är fortfarande kvar och henne vinkar vi av imorgon.
Fick jag som jag ville så skulle min familj bo här nere så vi slapp dessa otroligt jobbiga avsked som man alltid måste gå igenom..
Jag, Belma och mormor har ikväll haft det mysigt och lungt och gått strandpromenaden och imorgon ska jag och Belma gå upp tidigt för att spendera dom sista timmarna med mormor vid poolen.

Och min lilla tjej har fyllt två och fick sig en riktigt härlig födelsedag med massa fina födelsedagspresenter, bland annat så fick hon en tuff sparkcykel av sin mormor och morfar Fredrik :)
Och ni vänner som inte grattade henne tycker jag suger!

Här kommer lite bilder från dagarna som varit:


Belmas gäster, även Gökalp, Janine och Zehra kom sen.


Belmas tårta som var minst lika god som min!


Blåsa ut ljusen med pappa :)


Kompisarna!


Jag och min nyblivna tvååring ♥


Mina finaste!


Restaurang Gül.
Dom hade pyntat så fint till Belma :) Dit måste ni gå och käka om ni ska till Side. Ägs av svenska Malin och hennes man.





Belma badar med sin gammelmormor


Solnedgången från Tropics övervåning


Årets modevisning på Sidefesten. Belma fegade ur och vägrade gå själv.


Modeshowen stog såklart härliga Marias Butik för!


Mormor shoppar loss.


På våran föredetta favorit restaurang, rekommenderar inte att gå dit.. Tror den heter La Perella/Perla eller något?!?!?


Loveyou.


Shoppingcentrumet i Kumköy. Förra gången jag var där (dvs ca ett år sedan) så var det tomt på affärer där inne, skillad från i år. Proppfullt!!


Chillar på Begonville


Jag ikväll innan vi vinkade av moster med familj.
Tack alla inblandade för en underbar vecka.

RSS 2.0