Bingolotto ikväll

Jag kan inte sluta skriva om hur kallt det är men inte är det så konstigt heller när det idag har varit minus 30 grader här i Dalarna. Hur kan människor ens klara av en sån här kyla, det är sjukt kallt! Så fort jag kommer utanför dörren och tar det första andetaget så börjar jag hosta för det är så kallt. Men innerst inne så tycker jag faktiskt att det är mysigt och ganska "skönt" med kyla, men det räcker gott och väl att bara komma hit och hälsa på för mig.
Sov ganska länge idag, vaknade nästan vid 13.00 och då var det nästan mörkt ute haha. Har hunnit med en sväng in till det lilla som finns att shoppa här i Malung. Letade inte efter något speciellt men fick med mig tre fina ljuslyktor för 10 kr, fyndigt :) Och pappa och Cely köpte present till Tayfur, det blev en jätte fin ljuslykta som man kan hänga i taket  en röd fin lykta. Om jag ska vara ärlig så var det jag som tyckte dom skulle köpa den, så presenten känns mer som mig bara att den är inslagen åt honom haha :) Fick med mig en bingolott också som jag ska vinna 1 miljon på idag tänkte jag.
Just nu är jag ensam hemma hos pappa. Han och Cely jobbar i någon timma men dom kommer nog snart. Jag ska nog hoppa in i duschen alldeles strax och sätta på mig pyamas så jag kan krypa ner i soffan sen :) Hoppas pappa ringer innan dom kommer, är sjukt sugen på pizza!
Nu ska jag hoppa in i duschen, smörja in mig med lite brun utan sol och sen lägga mig i soffan och glo på tv. Har förresten sjungit karaoke ikväll med, sjukt kul även om man är ensam haa ;)

Hare bra!

KALLT KALLT KALLT!!!!

Fysatan säger jag bara, rätta ordet för dagen, på många sätt. Första anledningen är att det är så in i h......... kalllt ute!!!! 24 minus står termomternt på just nu. Jag var precis ute för att åka och hämta Cely, höll på att frysa benen av mig och näsan bara rinner och rinner.. Andra orsaker finns det också tex, att jag inte har kunnat sova så mycket inatt för jag har en täppt näsa så jag knappt kan andas när jag ligger ner sen finns det andra anledningar men dom är privata saker som inte behöver delas med i bloggen. Synd bara att man alltid på något sätt ska mötas av en jävla negativ stämning. Det är den största skillnaden på Sverige och Turkiet och som får mig att längta så mycket till Turkiet, folk i Sverige skulle inte klara en dag utan att vara negativa! Snacka skit, vara arg, gå runt och deppa, se sur ut osv osv osv, finns alltid något man möts av. Tex när vi var i Borlänge och shoppade på mellandags rean, folk i Sverige har ingen respekt för andra, skiter i om dom knuffar till en, kan inte flytta sig ur vägen när det är jag som har "tillträde" eller hur man ska säga. Fan, sånt skulle man aldrig mötas av i Turkiet. 10000 gånger positivare än här. Självklart är jag super duper glad av att vara hemma men det räcker verkligen med att bara hälsa på, kan knappt fatta att jag bott här. Herregud säger jag bara.
Tråkigt inlägg det blev nu men jag är lite arg fakteeeest..
Iallafall så har jag inte gjort så jätte mycket idag, legat i soffan och kollat på tv mesta dels och nu ska vi äta tacos och se på tv, mysigt och gott.

Hejdå.

Pappas

Helloo!
Dagen böjade vid 08.00 med en varm och lång dusch hos mormor med Lollo, baha. Sen blev det frukost och efter det åkte vi till Borlänge och mötte upp mina kusiner Kristina och Sara och moster Kicki. Det blev lite shopping och ett meal på Mc Donalds. Jag hittade lite smink, brun utan sol, hårband och en pälsväst på barnavdelningen hah. Och ett par så byxor till någon som jag inte vet vem är :) Efter det skiljdes vi åt och jag, Lollo och mormor till Falun och hälsade på Alice och Gustav som är min gammelmormor och gammelmorfar. Det syns att dom har blivit ännu gammlare, men det var mysigt att träffa dom :) Sen åkte vi tillbaks till mormors hus, packade våra saker, åt lite mat och sedan satte vi oss i bilen igen för att bege oss till Lollos farmor och farfar där jag satt och var lite social tills min pappa kom och hämtade mig.
Nu sitter jag hemma hos min pappa och har precis fått i mig citron te och massa mackor med älgkorv på, gillas! Pratar med Tayfur nu och saknar snart ihjäl mig efter min gosing!!
Ska snart sätta mig hos min far och Cely och kolla på tv sen ska jag sova, och gosa med deras lilla svarta kattunge! Golligoll kväll :)

innan läggdags...


det ska tydligen va snyggt med stora glasögon
(dom som inte förstår, så driver jag med mormors gammla glasögon i världens kaluffs till frilla)


Har man tråkigt så har man

Någon/några som förstår dig: Finns ett fåtal
Någon som du längtar efter: Tayfur just nu
Någon som du hatar: Ingen
Vem kramade du senast: Emma, mamma och Fredrik
Vem kysste du senast: Tayfur
Vem ringde dej senast: Mamma
Vem ringde du senast: Tayfur
Har du några kärleksproblem: Inte ett endaste
Har du ätit något idag : Massor med god julmat och massa godis
Har du gråtit idag: Nope
Har du skrattat idag? Ja när jag och Lollo duschade, baha 

JAG:
Saknar någon just nu: Jaaa det gör jag ju
Är rädd för att bli övergiven: Av vem liksom?
Svär ofta: Nej sådant undviker jag
Sjunger i duschen: Händer ibland att jag gör det
Morgonperson: Hmm, just nu: Nej
Är kär i kärleken: Jag är kär i Tayfur
Skrattar åt mina egna skämt: Ganska ofta alltså
Skulle göra plastikoperation om det skulle vara ofarligt: Ja om jag verkligen "behövde"

HAR DU:

Glasögon/linser: Jag äger ett par bruna och ett par blåa linser
Piercingar: Just nu endast underläppens högra sida
Syskon: Två systrar på 11 och 18
Pojk/flickvän: Det kan du skriva upp
Jobb: 2-3 Januari blir det jobb i Sälen annars inget.
Rymt hemifrån någon gång: Nej
Färgat håret: Dummaste frågan, om jag har!
Bra självförtroende: Ja klart
Sagt "jag älskar dig" till någon: Jao
Varit kär : Jag är det
Dumpat någon: Ja det har jag och det är jag stolt över
Brutit ett ben någon gång: Bara stukat
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: Haha, det har hänt
Varit på en blind date: På sätt och vis
Somnat gråtande: Nae det funkar inte riktigt så

BRUKAR DU:

Titta dej själv i spegeln: Varje dag
Drömma mardrömmar: Ja det brukar jag
Klä dig i svart: Ja, gillar det mesta
Hata folk: Nee
Lita på folk: Nej, jag litar på min familj, närmsta vänner och pojkvän

SISTA PERSONEN SOM:

Sov i din säng: Lollo ;)
Du delade en dricka med: Lollo det med
Skrek på dig:  Haha Looolllooo blev arg
Du fick sms från: Tayfur
Du snackade med på msn: Tayfur


Fullla muggar

God kväll på er.
Idag började dagen med en lång dusch tillsammans med Lollo, haha :) Efter det åkte vi hem till Alice (bertils mamma) och åt julmat i stora lass och efter det åkte vi alla hem hit till mormor och fikade lite och efter det blev det lite julklapps utdelning och min plånbok blev fylld av något man aldrig kan få för mycket av, money :)
Resten av kvällen har jag spenderat här i soffan framför tvn med Lollo. Kollar just nu på någon serie för att fördriva tiden. Om en halv timma börjar Bröllopsfixaren och den ska vi kolla på allihopa! Efter det blir det nog sängen för imorgon ska vi upp tidigt och åka till Borlänge och möta upp mina kuser och moster för lite shopping och sedan vidare mot Falun för att träffa gammelmormor och gammelmorfar, sen får vi se om jag och Lollo åker vidare till Lollos farmor och farfar.
Dags att fylla på julmusten och krypa ner under filten med en mysig Lollo brevid mig, ha en trevlig kväll!

Im in Dalarna

Höööj höööj!
Im in Dalarna. Baaha. Snacka om snöigt, har haft kaos hela vägen upp men vi klarade oss från problem som tur va. Vi såg dock en lastbil som kört av vägen och vält lite utanför Örebro. Någon gps behöver inte mormor köpa iallfall, hon satt konstant hela resan och var väg guide å Bertil, stackarn haha. Han gick nyss och la sig, han måste vara trött efter en babblande mormor i ca 60 mil.
Jag och Lollo sitter för tillfället och skriver med min lilla älsko på msn, och mormor sitter också här och leker datatekniker på sin dator samtidigt som hon mummlar i telefonen med mamma :) Det är som det ska helt enkelt ;) Vi ska nog snart sova tror jag, eller iallafall mysa här uppe på vårat rum :) Jag och lilla fisan Louisen :)
Imorgon ska vi hem till Bertils mamma Alice på julmiddag, det blir bra. Sen har vi inget mer planerat för morgondagen men vi kommer nog hitta på massor.

Ska fortsätta mysa med snor Lollo nu :) Hon bara fnissar och är mysig fast hon börjar bli stor ;)

Packat och klart, filmtime!

Väskorna är fullpackade och dagen är snart över, eller ganska så precis nu, för nu står klockan på 00.00. Jag är lite nervös över att väskan väger mer än vad det får när jag ska åka hem till Turkiet om 12 dagar, men men det är en annan femma. Vad fort tiden har gått här hemma på Öland, 6 dagar bara flög förbi känns det som. Tur att jag kommer tillbaks om ca 3 månader igen och stannar mycket längre.Det gör det även lättare att säga hejdå imorgon, tror jag baha.
Jag borde egentligen sova snart eftersom jag ska upp väldigt tidigt imorgon och åka bil i ca 8 timmar men så kom jag på att jag kan sova i bilen istället, därför ska jag nu öpnna colan och chips påsen och dra igång en film med Emma här inne på mitt rum :) Och en annan sak som är lite tråkigare är att jag börjar få en vagel :( Det gör ont..

Godnatt, vi hörs i dalarna

Pitcure


Jag och världens bästa systrar på julafton :)


Juldagen

Tjoho
Idag har jag sovit till 12.30, mindre nödvändigt tycker jag. Trodde klockan var 07.30 när Louise väckte mig men icke. Midnattsmässan var mysig med Lollo och mormor igår natt :) När vi kom hem satte vi oss och spelade Lollos nya spel som hon fick av mig i julklapp, vi skrattade i flera timmar. Emma var också med. Sen gick vi och la oss vid 3 tiden.
Jag och Lollo åt en snabb frukost sen var det bara att klä på sig för idag åkte vi in med Fredrik till Netonet och skulle köpa en ny mobil till Lollo. Jag fick också med mig en hem, hehe :)
Resten av dagen har spenderats med familjen. Jag och Lollo har rockat loss på Guitarr Hero i några timmar :)
Nu är jag proppmätt efter en god middag med allihopa, och nu ska jag börja packa ner mina saker för imorgon vid 9 tiden åker vi till Dalarna, hoppas vädret blir bra bara, dom har varnat för kaos..
Nheppp, dags att börja packa så jag kan göra något roligare av sista kvällen på Öland på 2 månader :)

Klapparna är öppnade och magen är full :)

Nu är klapparna öppnade och magen full av god julmat! Jag ääääälskar julen verkligen och jag är så glad att jag inte är i Turkiet idag ;P
Vi hade dock ingen tomte i år, tro det eller ej, men det är första året utan tomte för mig. Hoho!
Fick iallafall fina klappar och jag är jätte nöjd :) Snart väntar en fika bestående av daim tårta och hallon och massa godis! Senare vid 23.30 ska jag, mormor och Lollo ta våran traditionella vandring till kyrkan/kapellet för midnattsmässa :)
Hoppas ni fått en lika mysig julafton som mig. Och jag skänker en stor tanke (och massa pussar och kramar) till min älskade Tayfur som jobbar och sliter idag. Önskar han hade fått uppleva julen med mig här idag men det får bli till nästa år :) Får nöja mig med lite msn prat senare ikväll, börjar sakna honomj fruktansvärt mycket nu!

Ha en trevlig julaftons kväll

God Jul och tack till er! :)

God Jul till er alla!! Hoppas ni har fått en lika bra och mysig start pa julafton som jag :) Vaknade av att jag hade ett paket i sängen och det öppnades lika fort som jag vaknade ;) Fick ett jätte fint linne/klänning med nitar på, svart. Funderar på om jag kanske ska ha den på mig idag eller om det blir något rött :) Spelar ingen roll bara jag får fira en mysig jul.
Mormor och Bertil kom igår och när dom har kommit då är det verkligen jul. Vi satt uppe länge och skrattade och pratade. Träffade även Jenni och Kajsa igår. Vi åt lite gott och pratade massor :) Sen åkte jag och Jenni vidare till modehuset där jag aldrig varit förut och det var fint :) Blev sugen på att köpa massa skor! Jenni var iallafall på shopping humör, tror vi var inne i en skobutik i minst 45 minuter, haha. Skulle ha träffat Ida R senare på kvällen men det blev inte så, så vi får helt enkelt ta det imorgon kanske :)

Nu mina vänner ska jag äta en julig frukost med mina syskon. Lollo är jätte söt idag! Bilder kommer att komma senare :) Hon ser iallafall ut som en liten bakelse med blont hår, gollungen! Sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin sen börjar dagen med allt dess innehåll :) Mycket mys med mormor alltså ;)

GOD JUL och hoppas ni har det super! Sen vill jag säga tack till alla gratulationer också, det värmer :) Kram!

En liten julöverraskning till er där ute

Nu tänkte jag skriva en tidigt julklapp till er mina läsarer (julklapp säger jag för att det inte är långt till julafton hoho)
Alla som behöver veta om det vet nu om det så nu kan jag även dela med mig det till er läsarer :)
Finns säkert dom som redan vet om det genom andra' för det är ju så sverige funkar och min statistik blir inte bättre bara sådär ;) Vissa av er kommer bli glada för min skull och vissa av er kommer bli negativa men det har jag redan räknat med för det är inte många som känner mig idag :)
men det jag vill dela med mig av är....:

Att någon gång i slutet av Maj början på Juni så blir jag och Tayfur en till :)

Oj va? Tänk att i nästan 4månader har jag gått runt med ett litet liv där inne, magiskt :)

Gå över då?

Gokväll i stugorna små.
Jag har alldels nyss ätit en super god middag med familjen och Rasmus. Nu väntar jag på efterrätten som jag inte vet vad det blir ännu, men allt är gott :)
Sitter och skriver med Tayfur på msn och saknar honom.
Mycket mer har jag inte gjort idag. Varit på köpstan en snabbis och degat framför tvn bara.
Vill må bättre.

En lista i väntan på att emma ska bli klar :)

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag träffade Kajsa :)

Vad gjorde du kl 08 imorse: Frös och hade ont i hela kroppen 

Vad gjorde du för 15 min sedan: Kom ut ur duschen

Det sista du sa högt: Emma ska du ha plattången eller?

Det senaste någon sa till dig: SLäng din handduk i tvätten för jag ska slänga in en maskin med vit tvätt

Vad har du druckit idag: Kaffe, mjölk och apelsinjuice

Vad var det senaste du åt: Rostat bröd med smör och ost

Vad var det senaste du köpte: Godis

Vad är det för färg på din ytterdörr: Den är vit tror jag. Till min lägenhet är den svart.

Vad är det för väder hos dig nu: Lite små ruggigt med snön ligger kvar på marken.

Godaste glassmaken: Piggelin är alltid gott alltså

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, jag har ju själv varit med om det. Saknar Tayfur!

Sover du tungt: Inte denna natten men annars sover jag som en prinsessa..

Drömmer du mardrömmar: Inte jätte ofta.

Trivs du med ditt jobb: Vilket jobb? Haha

Favoritklädsel: Leggings och någon skön tröja/klänning till

Favoritlåt just nu: Alla jullåtar

Vad ser du om du tittar till höger: Grannens hus och massa snö.

Vad gör dig glad just nu: Massa saker. Att jag får fira jul med min familj och att jag får träffa alla mina kompisar som jag har saknat så mycket. Att jag har världens bästa pojkvän, att jag är lycklig.

Vad ska du göra härnäst: Åka ner till köpstan med Emma och handla lite saker och efter det ska vi åka och hämta Lollo i skolan.

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Seg och allmänt tråkig, orkar ingenting.

Favoritgodis: Choklad, surt och salt.

Kläder just nu: Svartgråa jeans leggings, svart linne och stort nitbälte

Sommarplaner: Världens bästa och varmaste sommar i Turkiet

Hur många kuddar sover du med: Två stycken

Spelar du något instrument: Nehe du.

Morgon eller nattmänniska: Hmm, det varierar. Jag kan vara bådeoch

Vad är viktigast för dig: Att vara lycklig.

Är du kittlig: På benen

Snarkar du: Jag tror inte det.

Stjärntecken: Tvilling!

Äckligaste insekten: Finns det någon insekt som inte är äcklig?

Längtar du mest efter just nu: Julafton!

 


Fyfarao vad jag har ont

Natten som varit var kanske inte den roligaste, har inte kunnat sova mycket alls. Biverkningarna kom inatt av sprutan, jag har nog aldrig frysit så mycket som jag gjorde inatt och jag har inte bara ont i armen utan i hela kroppen! Men mamma säger att det är normalt men fysatan vad man mår dåligt! Jag orkar ingenting, känner mig hur sjuk som helst.
Idag har jag planer på att åka in till stan och träffa Kajsa och Jenni, vi ska äta ute hade vi tänk men just nu känns det som att jag inte kommer orka det om jag ska må såhär, men jag kanske hinner bli bättre tills kvällen. Annars blir det en hemma kväll med familjen och Rasmus. Han och Emma ska fira sin lilla julafton här hemma ikväll så vi ska tydligen laga jätte god mat ikväll. Så hur än min kväll blir så kommer den bli bra :)
Det är så juligt här hemma nu, mys! Och jag ska nu snart krypa ner under en filt ett litet tag och samla krafter, haha. Om 30 minuter ska jag och Emma åka ner till köpstan, hon tvingar med mig såklart, men hon behöver mig pa köpstan om man säger så hohoh ;) Sen ska vi åka och hämta Lollo i skolan, hon får jullov idag lilla snuttan! Ska mysa med henne hela dagen idag, spelr ingen roll hur stor/gammal hon blir hon kommer alltid vara lilla mys Lollo, snuttebullleeeen :)
Imorgon kommer mormor och Bertil, längtar så mycket. Och bara två dagar kvar till julafton!
Nu ska jag fixa mig lite och klä på mig mycket med kläder, frusen som jag är.
Ha en lika bra dag som mig. Byebye!

Jag skriver med höger, så det blir vänsterarmen som får ta smällen

HEJ HOPP I KYLAN, BRRR!
Vaknade för ett tag sen av att jag inte visste riktigt var jag var, men sen fattade jag att jag var hemma på ÖULAND för mina lakan är bäddade med Pippi, haha? Ja det är gött.
Igår fick jag någon energi kick när jag och Emma skulle se på film så jag låg och pratade om allt (tråkiga saker) så till slut var filmen slut och Emma bad mig gå in och lägga mig i min säng. Somnade ganska så fort kan jag säga er.
När jag vaknade sa mamma "god eftermiddag" och då fick jag lite panik men klockan var bara halv 12 ;) Har ätit en god frukost och ska snart hoppa in i duschen sen ska jag åka och ta vaccinet och efter det ska jag åka till min Kaj! Oh vad jag kommer krama om henne när jag träffar henne!!! Vet inte vad vi ska hitta på och jag hoppas inte att jag kommer bli dålig och seg av vaccinet, men vafan.
Jaja, det blir nog en ganska bra dag idag :) Hoppas jag får prata lite med älsklingen ikväll med, behöver det.

Have a näääjz däääy!

Sverige

Heeeeeeej!
Nu sitter jag på lilla lilla men mycket mycket kalla Öland framför min gamla dator på min gamla datastol, vilken konstig men härlig känsla! Samtidigt så känns det naturligt, som om jag satt här för två veckor sedan fast det är ett år sedan jag var hemma.
Resan i sig gick bra men var nog den längsta resan jag någonsin gjort och jag vill aldrig vara med om det igen. Jävla vänte tider. Jag flög först Antalya - Istanbul och sedan fick jag vänta 5 timmar i Istanbul på flyget till Köpenhamn och när jag väl kom fram till Köpenhamn så fick jag lov att vänta i 7 timmar på tåget mot Kalmar som tog tre timmar. Aldrig någonsin har jag haft det så tråkigt, aldrig mer säger jag bara.
Väl framme i Kalmar möttes jag av mamma, Fredrik och Lollo. Vilken underbar känsla.
Jag har fortfarande inte sovit sen jag steg upp sist i Turkiet. Vilket betyder att jag inte har sovit pa 36 timmar ungefär. Det känns som det snart är dags att bädda ner sig.. ensam för första gången på vääääldigt länge. Och när jag skrev det nu så börjar jag sakna min prins. Usch vad jag blev känslig när vi skulle säga hejdå vid flygplatsen, känder som att lämna iprincip allt.. fast för 18 dagar bara. Sen lämnar jag ju ingenting för jag kommer tillbaks och dessutom lämnade jag för att träffa mina andra underbara människor i mitt liv, familjen och vännerna är allt och tayfur såklart, mitt liv och just nu är jag lycklig att jag kan vara med alla :) Och jag längtar såååå till julafton!

Nu ska jag snart kila in till Emma och kolla på film sen ska jag tamejfan sova för imorgon ska jag ta vaccinet mot svininfluensan och efter det ska jag träffa Kajsa! :) Så som jag har läääääängtat!
Godnatt på er.

klappat och klart

Puuuuuuustar ut! För nu har jag antligen köpt klart alla julklappar, fast jag ar lite missnöjd för det jag skulle köpa till Emma var slut, jag visste det innerstinne, fan. Men jag hoppas hon blir glad för det jag har köpt och att hon blir glad för att jag kommer hem ;) Jag ar iallafall glad och det ska bli spannande att aka bil med henne för första gangen haha. Shit, jag har inte kört pa ett ar, jag borde ha körkort vid det har laget men icke!
Jahaja, alla julkappar köpta och det tog sin tid. Tror jag var inne i en och samma butik i kanske tva timmar, och da överdriver jag inte. Och packningen ska vi inte ens prata om, kanns som jag inte har med mig nagot alls, förutom presenter, kanner mig helt tom haha. Knappt nagra klader nerpackade, men jag vagar inte ta med mig sa mycket eftersom jag vet att jag har massor som vantar pa mig dar hemma i lilla stugan pa Öland. Jaja, jag har inte packat klart för jag har svart att valja vad jag ska ta med mig förutom presenterna och jag vet inte om jag ska ta vinterjackan eller om jag ska chansa pa en lite tunnare jacka för jag vet ju om att jag har andra jackor hemma med.. Hmm, hatar detta haha. Men det blir nog bra bara jag kommer ivag :)
Jag och Tayfur har atit en god kvallsmat med massa nyttigt och te saklart. Nu sitter vi i soffan och myser till nagon film med cola och gott till. Kanns sorligt pa nagot satt att det ar 'sista' kvallen tillsammans. Jag tycker nastan syndn om honom för han ska vara ensam sa manga dagar, haha men han tycker nog det ar lite skönt med. Men jag vet ju att vi kommer vara jatte glada nar vi ses igen, lilla gobben. Nee nu har jag faktiskt ingen lust att sitta har, vill snoffsa med alsklingen! Men först bjuder jag pa en onödig lista ;) Och jag hinner nog uppdatera pa morgonen innan jag drar.

Vad heter du: emma Sandra kristina Johansson
Internet nick: SandyCandy vad annars
Smeknamn: Sandy

Vad kallas du av den du är intim med: alskling oftast (pa turkiska)
Vad skulle du döpa din dotter till: Belma eller Sibel
Din son: Emre tror jag
Vad heter din bästa vän: Kajsa , İda & Jenni sen har jag andra bra vanner med :)
Vad heter din mamma: Katarina Bieth heter hooon
Om du fick välja efternamn, vad skulle du välja då: Om jag nagongang kommer byta namn sa ar det nar jag gifter mig och da blir det Ciftci, det betyder bonde pa turkiska men vad gör man? Bahaa.
Vad heter/hette ditt favorithusdjur: Hund, haha skoja. Vet inte, vill ha min Chippo..
Vad hette din fröken i första klassElsie

Mat och dryck

Vad är det äckligaste du någonsin ätit: jag vet inte, men gillar inte pölsa
Vad skulle du hellre svälta ihjäl än äta: hund, hast, katt och andra vanliga djur
Vilken dryck köper du när du är törstig: cola eller fanta blir det oftast
Mammas eller pappas mat: mammas
Om du skall bjuda en kille/tjej på middag, vad lagar du då: jag lagar nog inte, jag besöker nog en bra restaurang, fast nu gillar ju tayfur faktiskt restaurang besök sa det blir ofta det med ;)
Kinesiskt, thailändskt, indiskt eller japanskt: thailandskt


Favoriter

Artist/band: oj, det finns manga bra.
Låt: just nu spelas mycket julmusik ur mina högtalarer
Citat: ga inte i andras fotspar, gör din egen vag
Bok: ett öga rött
Legend: Michael Jackson in my heart forever!
Plats: framför tvn med bra vanner / pojkvan med massa gott och coca cola i en skön soffa
Site på nätet: har ingen favorit siiiiiite
Stad: jag vet inte riktigt


Intimt

Vem var den första personen du (frivilligt) låg med: haha, har aldrig blivit tvingad direkt och vem den första var det behöver bara den personen veta
Har du skrivit ett kärleksbrev till någon du inte varit tillsammans med: ja det har jag, haha
Vad viskar du i örat på den du älskar: romantiska ord hihi
Vems läppar saknar du: haa, ingens.
Berätta något om en kille/tjej du legat med som är pinsamt: varför skulle jag?
Välj: Förspel, sex eller efterspel: - - - - - - - - - - -
tjejer: Har du ”muspyst” någon gång när du haft sex: men vad ar detta för fraga?


Storlek

Längd: 164
Vikt: 48 kg men det lar det ju ganska snart bli andring pa
Ålder: 20, fem manader till 21 ;)
BH: 70B typ?
Lägenhet: yes, en mysig en pa nedersta vaningen
Mobiltelefon: en rosa och en lila? vet inte namn/modell


Har du gjort det

Rapat någon i örat: ja det har jag, har du?
Skurit dig med ett vasst föremål: bara nar jag opererade mig, fast det va ju inte jag som skar mig
Ätit något äckligt bara för att chocka andra: haha nae?
Druckit dig så packad att du inte kommer ihåg något efteråt: nog har jag druckit mig stupad men jag har aldrig tappat minnet.
Varit på Hultsfred: nej, bara i.. mohaha
Älskat någon du inte kunnat få: den gangen var komplicerad kan jag lova och det blev aldrig av men visst hade jag kunnat fa honom men nagot annat dök upp om man sager sa ;)
Varit tänd på en lärare: nej fyfan, kan man ens det? bara tanken pa skolan gör en avtand.
Tyckt en artist är bra, men inte vågat erkänna det: ar inte 11 langre
Ätit tills du spytt: varför det?
Sjungit när du satt på toaletten: hander mest i duschen
Haft sex med någon av motsatta könet: haha ja, tacka gudarna för det.
Varit rädd för något helt ologiskt: om det ar ologiskt att en mini tomte som ar psykad skulle sta bredvid min sang nar jag öppnar ögonen med en kniv i handen sa har jag det.
”Glömt bort” att det var kompisens pojk/flickvän: jag ar inget svin
Rökt: ja det har hant, men det ar det slut pa
Legat på sjukhus: haha jaa, och jag hataaar det

Vafan....?

Sitter just nu framför datan och tar ett litet break ifran packningen, blir ju helt virrig.
İallafall sa skrev nagon som jag inte kanner men som jag haft pa msn (fraga mig inte vaför)

- Eyy Sandra
- aa?
- du bor i kalmar va, kan du göra mig en tjanst?
- jag bor inte i kalmar men ska faktiskt dit imorgon, varför?
- jag behöver öl
- haha va? jag dricker inte och fixar inte at nagon.
- hehe okej menmen vart bor du nu da?
- turkiet
- vaa? jag med i 2 ar men ar hemma och halsa pa nu vart i turkiet bor du?
- jag bor i side just nu
- men du e ju inte turk?
- nej? min pojkvan ar.
- okej men vart bor du?
- siiiiiiiide
- okej jag bodde i istanbul ganska nara side
- va? det ligger ju inte i narheten av side
- haha nej men jag va dar
- okej..
- side ligger ju i mitten av turkiet om man ser pa kartan
- va? vad snackar du om? side ligger vid medelhavet
- haha du e inte ens turk, trabzon och samsun ligger vid havet
- vad pratar du om? jag ser havet om jag gar upp pa taket.
- det du ser ar inget hav det ar en sjö sandra
- ? vet du ens vart turkiet ligger?

Jag ma varit dalig i skolan med en massa ig men inte fan va jag samst i Sverige iallafall. Side ligger vid medelhavet och gransar till Cypern, Side ar en av Turkiets största turistorter och ligger 7 mil ifran Antalya och 6 mil ifran Alanya, alltsa mitt i medelhavscentrumet. İnget bullshit, ren fakta! Ta en till titt pa kartan.

Mycket att göra idag

Sista dagen! İmorgon drar jag, sa j*vla gutt! Eller ja, sjalva resandet ser jag inte framemot sadar jatte mycket och jag vet fortfarande inte om mitt flyg ar framflyttat. İgar nar vi ringde var det ingen som svarade, hmm.. Ska testa idag med och sitta som klistrad framför tvn och kolla pa morgondagens vader i Antalya och İstanbul. Tayfur vill köpa sant dar skydd för munnen och nasan för att skydda mig mot svininfluensan, haha förlat men jag skulle inte kunna ga runt med det, aven om det ar en bra tanke med tanken pa att jag inte har tagit vaccinet. Men jag tar helldre halsduken som klistrad för ansiktet, klart jag inte vill bli smittad!
İdag har jag mycket att hinna med. Jag ska började med en kopp kaffe innan jag drar igang för min energi ligger under nollan just nu. Vaknade för ett litet tag sen av att Tayfur ringde och vackte mig.
İdag ska jag packa, sa lite som möjligt skrev mamma till mig. Det kommer ta lang tid för nar jag ska resa nagonstans tar jag med mig hur mycket som helst, ugsen och vinterjacka ska med ialllafall det ar en sak som ar saker.
Mycket riktigt som jag skrev igar sa regnar det idag. Men det kan inte stoppa mig fran att bege mig ut för att köpa det sista ikvall för imorgon har jag ingen tid över och jag maste bara fa med mig alla julklappar hem! Och İdas te och Jennis ris, haha ;)
Ska aven handla lite mat som jag ska ta med mig imorgon sen tankte jag baka nya hallongrottor, at upp alla dagen efter jag bakat.. Herreeee, klockan ar ju snart 15.00! Maste satta igang med allt. Vill namligen ha en myskvall utan stress och spring ikvall, sen ses vi ju inte pa 18 dagar jag och min prins.

Nu ska jag fixa mig och borsta tanderna sen starta dagen! Förresten tycker jag nastan lite synd om slaktingarna uppe i Dalarna som hade 34 minus imorse, meeeeeen, jag langtar!

Saknar mina alskingar İda och Kajs
a <3


Hoppas inte!

Tjohoo!
İdag akte jag till manavgat och köpte lite smink och fixade fargen pa mitt har sa nu ar jag mörklila och snygg i haret :) Köpte aven lite skit smink, mest för att jag behövde nagot nu innan jag ska hem till Sverige, nar jag ar i Sverige kommer jag att köpa nytt smink, sminket har suger enligt mig. Visst finns det bra produkter och samma marken som i Sverige men dom kostar nastan mer an vad det gör i Sverige konstigt nog. Precis nar jag kom innan för dörren efter min lilla shopping runda sa plingade Tayfur pa, han har andrat ''22.00 dagen'' tills pa söndag da jag inte ar har, gulligt av honom tycker jag. 
Vi lagade mat tillsammans och hade det mysigt. Sen drog vi vidare till Gökalp och Janine och fikade lite och kollade pa tv. Dom visade att det ar varldens regnvader i Antalya (dar flygplatsen ligger) och det ar ju typiskt. Hoppas det gar över tills pa lördag... hatar försenade tider eller istallda flyg, men det skulle inte förvana mig om det intraffar bara för att jag ska flyga. 
Jaja, nu haller jag pa och kokar soppa, varldens godaste soppa! Överdriver inte ;) Ska alldeles strax halla upp tva skalar till oss och mysa framför tvn ett tag till sen blir det nog sangen, ar trött som attans idag.

Ha en trevlig kvall, jag sager godnatt för idag!

snart snart snart

İ found money! Sa nu ska jag alldeles strax ta bussen till manavgat och fixa frillan :) Maste bara matta magen sa jag slipper springa runt naken tankte jag skriva men menar hungrig ;) Heheeeeeee.
Pratar med İda R om hur kallt det ar hemma i Sverige och hon sager att det tydligen ska komma mer och mer snö. Tro det eller ej men nu ser jag annu mer framemot att komma hem, jag har saknat kyla och snö! Ska bli sa gött aven om jag sakerligen kommer frysa ihjal.
Lyssnar pa julmusik just nu, grannarna maste tro jag e galen. Dom firar förmodligen inte jul. Men Bon Jovi - Please come home for christmas ar riktigt go!
Nog babblat, maste ge mig av innan det blir mörkt :)

Kommer inte pa nagon rubrik

Gu'day!

İdag skiner solen, finally! Men jag har anda inget att göra ute ensam, segt att jag ar ensam till 22.00 ocksa.. İdag finns iallafall varmt vatten nar jag ska duscha, de e la brrrrra! Fan, jag vill verkligen köpa dom sista sakerna innan resan, kanner mig lite smastressad nar jag fortfarande inte har köpt klart julklapparna. Och mitt har ar fortfarande inte fixat, ska se vad jag kan hitta i planboken och kanske fixa mitt har idag iallafall. Jag har ju ingen egen inkomst just nu sa det ar mannen min som har hand om pengarna, och det suger ibland nar man upptacker att mina pengar typ ar slut. Visste att det var nagot jag skulle be honom om innan jag/han somnade igar men sjalvklart glömde jag bort det. Kande aven pa mig att det skulle vara perfekt vader för att dra ut och shoppa klart allt idag. Och ofcourse jobbar han till 22.00 och da har i stortsett allt stangt.. Och imorgon kommer det val regna igen.. Jaja, sa lange det inte regnar och askar nar jag ska flyga sa ska nog allt bli bra. Hatar namligen nar det ar daligt vader nar man ska flyga, jag blir nervös da..

Nu ska jag snart göra en god sallad och sen ska jag hoppa in i duschen sen far vi helt enkelt se vart dagen tar mig. Sitter och pratar med Kajsa nu och jag langtar saaaaaaaaa mycket tills vi ses! Kan inte fatta att det ar 1 ar sen vi sags sist, min beeeesta kompis!♥

Kul kvall...

Fan det blev strömlöst ett bra tag  nar jag var ensam, och det började blixtra och dundra som fan, varre an en marddröm. Jag kröp ner under tacket och försökte somna men det gick mindre bra..
Och nu sitter jag har i fotöljen pa mindre bra humör, visst ar det kul nar man ska ga runt och vara tjurig resten av kvallen. Ne, jag far val stoppa i mig nagot gott, men antar att jag maste ga till affaren för har finns bara mat och dryck, inget godis. Palla skriva, hej.

Last 3 days

Shoohoo!
Nu har jag snart proppat i mig fem stycken mega stora och mega goda hallongrottor och 0,5 liter coca cola innan den riktiga frukosten. Gott gott! Ska baka fler idag sa jag kan ata lite pa flygplatserna om tre dagar ;) Och lite at Tayfur med.
İgar kvall fick vi besök av Gökalp och Janine. Vi bjöd pa pizza och Gökalp och Tayfur fixade varan tv, antligen! Nu kan jag kolla pa tv i min ensamhet och det basta av allt ar att vi har huuur manga kanaler som helst och en kanal dar dom visar massa bra filmer och serier varje dag, pa engelska, wihoo! Vi kollade pa en film igar innan vi skulle sova. With or without you, ganska dalig film, hade liksom ingen riktig handling förutom att ett par försökte skaffa barn i över ett ar och sedan dyker tjejens första karlek fran Frankrike upp och stormgastar hemma hos dom, bara som kompis. Och sen ar tjejens riktiga man otrogen och tjejen drar med killen fran Frankrike ut i en skog och kampar, man kan tro att dom gör nagot helt annat men hon förklarar för honom att hon alskar sin man. Och samtidigt ar mannen hemma i huset och öppnar ett brev fran sjukhuset dar det star att tjejen ar gravid, och sen blir dom sams och far en son och den andra killen drar tillbaks till Frankrike. Ungefar sa rolig va filmen, inte vard att se..
Och igar höll jag pa att fa en hjartattack. Nar vi stangt av tvn och slackt alla lampor sa blixtrar det till och nagra sekunder senare varldens dunder, man kande det nastan, helt sjukt.. Ska aldrig sova ensam har, aldrig aldrig.

Och idag ska jag lata mig framför tvn i nagra timmar till sen ska jag skura om golvet för det ar skitit igen, jippi. Slanga i en till maskin med klader som jag ska ha med mig till Sverige, laga mat och baka. Sen ska jag och Tayfur aka till manavgat och köpa dom sista julklapparna och en till julklapp till en av mina systrar, om den julklappen finns kvar, men hoppas det. Mycket mer ska jag inte göra, mysa med gobben saklart :)

Pizza time!

Kurrikurrrr! Nu ar jag hungrig! Nu ska pizzorna in i ugnen sen fattas det bra en god sallad, coca cola och Tayfur. Mmmums! Förövrigt sa tanker jag nog aldrig mer ga och handla sjalv igen. Jag förstar inte varför turkar (manliga) alltid ska komma fram och fraga om man behöver hjalp.. İ en mataffar liksom? Okej om det handlat om klader. Sa svarar man vanligt Nej tack, men lik förbannat sa förföljer dom en igenom hela affaren anda tills man ska ga ut ur butiken. Hade Tayfur varit med hade det aldrig hant, dom ar fan som plaster och jag har tröttnat pa det för langesen. Sköt erat jobb istallet. Jaja, jag har iallafall dammsugit och skurat golvet sa nu hoppas jag att en glad Tayfur kommer in genom dörren om nagra minuter. Men han lar ju vara dyngblöt med tanken pa att han kör moppe i detta vadret, lilla gubben. Ska ge han en stor kram och en varm filt nar han kommer.

Vad gör man inte för lite socker..

İdag har jag fasen energi anda upp till öronen.. fran tossingarna alltsa ;) dagens tönt e jag.
Men jag ar iallafall stolt att jag tog tag i mitt liv (eller vad man ska saga) jag har fatt all vit smutstvatt vit igen, tacka gud för tvattmaskin och att den antligen funkar. Har diskat som en idiot och plockat ihop och finat till allt har hemma. Nu ska bara golvet dammsugas och skuras och badrummet göras lite fresh sen ar jag nöjd med stadningen för idag. Har aven tagit en halv varm dusch, mindre skönt. Sa nu sitter jag har med lite huvudvark och snorig nasa, men jag far skylla mig sjalv. Strax ska jag bege mig ut i ösregnet för att traska till affaren och köpa socker.. Synd att det inte var nagot roligare jag skulle köpa eller synd att jag inte har körkort, fast det ar iofs inte mer an 5 minuters promenad till affaren sa varför klagar jag sa mycket idag? Jag vet iallafall att jag inte kommer laga nagon avancerad middag idag, jag slanger in tva pizzor i ugnen och gör en god sallad istallet för jag ska baka hallongrottor lite senare idag och da kanns det mindre kul att stalla sig vid spisen och laga middag idag. Om ca 2 timmar kommer alsklingen hem. Haha, jag vet inte men jag har fatt nagon slags panik/stress inom mig som sager att jag maste vara med Tayfur sa mycket som jag bara kan tills jag ska resa. Visst ar det töntigt för jag traffar ju honom istortsett dygnet runt förutom nar han ar pa jobbet. Sen har jag börjar drömma dumma drömmar. Hoppas dom gar över tills jag ska ivag annars kommer jag sakna ihjal mig ju! Det ar nar man ska skiljas at som man inser vad man har. Tur för oss att det bara galler 18 dagar och inte för alltid ;)

Nehe, nu ska jag satta pa mig mina underbart sköna ugs och fram med paraplyet och ta min lilla promenad och köpa soooooocker.

Jag ser det....regnar

Det var ju ovanligt, hurra? Usch det ar sa trakigt och typiskt. Jag som hade planer pa att stiga upp, ta en dusch göra mig i ordning och sedan ut och shoppa dom sista julklapparna men det har jag ingen lust med nu nar regnet öser ner. Varför gjorde jag inte allt igar? Har ju varit fint vader nu i tre dagar.. Jaja, bara jag far det gjort innan jag ska satta mig pa flyget sa ar jag nöjd.
Nu har jag aven bokat flyget hem, Oslo - Antalya, nu har jag en sak mindre att tanka pa, gött. Alla reservationer ar utskriva och finns pa papper och nu hoppas jag bara att alla flygbyten och allt vad det innebar ska funka, brukar alltid dyka upp problem och sant orkar jag inte nar jag ska resa ensam och sliten. Vad jag klagar!

İgar tog jag bussen hem till Rianna och Zeki, kandes konstigt att komma hem till dom och halsa pa. Jag ar ju van att bara öppna dörren och ga en trappa upp och satta mig hos dom. Men det var trevligt. Tayfur kom nar han slutat jobba. Dom bjöd pa mat och fika och glass ;) Sen kollade vi pa nagon komedi film, turkisk saklart, men den var ganska rolig. Vi pratade aven om skjutsen till flygplatsen pa lördag, vi ska ta sallskap eftersom dom reser pa lördag till Holland. Konstigt att dom ska vara borta i 2 manader, men det gar fort :P Och jag 18 dagar i kalla Sverige, 18 dagar ifran min alskling! Börjar kannas lite veligt maste jag erkanna, samtidigt som jag ser framemot resan och langtar som en idiot sa vill jag inte lamna alsklingen ensam... Vi har ju inte varit ifran varandra en enda dag sen ett ar tillbaks.. Nu ska jag sova ensam ocksa, för första gangen pa ett ar. Undra om det kommer kannas konstigt? Kommer förmodligen sova pa mina systrars rum nar jag ar pa Öland men nar jag ar hos pappa sen, helt ensam.. Eller jag har ju katterna, höhö.

İdag sprack ju mina förmiddagsplaner sa jag har tankt att jag ska kika igenom kokboken om jag hittar nagra smarriga recept till middagen. Sen ska jag aven baka lite at Tayfur, tankte baka bröd som han kan frysa in och ta fram nar han ar hungrig och kanske nagon god kaka ;) Mest för att jag ar sugen pa det, haha. Sen ska jag aven börja stada lite har hemma och stoppa in ett lass i tvattmaskinen sa allt ar nytvattat och rent innan jag drar. Vet ju att Tayfur kommer sova mest nar han ar hemma, för nu ar han igang och jobbar och sliter igen, stackarn ♥
Om vadret klarnar till sa drar jag nog aven ut och köper dom sista julklapparna idag :)

Have a nice day!

2009

2009



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Körde eu-moppe, haha?



2. Höll du några av dina nyårslöften?
- Jag hade nog inga vad jag minns.



3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Ja, Nadja :)



4. Vilka länder besökte du?
- Hittills har jag bara varit har i Turkiet men om fem dagar blir det Danmark och Sverige.



5. Är det något du saknar sen åren tbx som du vill ha år 2010?
- Jag vill se mer av mina vanner.



6. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
- İnget speciellt datum, men kommer nog att minnas mycket fran detta aret för mycket har jag varit med om.



7. Vad var din största framgång 2009?
- Att bli vuxen, haha?



8. Största misstaget?
- İnget tror jag?



9. Har du varit sjuk eller skadat dig?
- Varit riktigt sjuk en gang för ca 2-3 veckor sedan. Sen opererade jag mig i början av aret.




10. Bästa köpet?
- Hmm, laptopen?



11. Vad spenderade du mest pengar på?
- Restaurang/discon och shopping.



12. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Att sa manga kom till Turkiet i sommras och halsade pa och det lilla livet :)



13. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
- İnna - Hot , massa turkiska latar , massa latar inne pa discona som jag inte vet namn pa.



14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Gladare tror jag. Men hade mina ledsnare stunder nar jag saknade alla hemma saklart.



15. Vad önskar du att du gjort mer?
- Solat och badat.



16. Vad önskar du att du gjort mindre?
- Sovit och latit tiden bara rinna förbi haha.



17. Hur tillbringade du julen?
- Jobbade för fullt pa 5 stjarnigt hotell i Belek sen spenderade jag natten med Tayfur.



18. Blev du kär?
- Nej, va redan kar :)



19. Hur många one night stands?
- Behöver inga ;)



20. Favoritprogram på TV?
- En turkisk serie.. mycket till svensk tv finns inte har..


21. Bästa boken du läste i år?
- Minns inte namnet pa boken men den handlar om tva gamla tanter :P



22. Största musikaliska upptäckten?
- Vettefan. Massa olika.



23. Något du önskade dig och fick?
- Hihihihi :)



24. Något du önskade dig men inte fick?
- Som jag inte fick? Eh nej?



25. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
- Jobbade och gick ut pa kvallen.



26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
- Jaaa, tillexemplen mycket mycket pengar hade gjort susen.



27. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
- Ungefar samma som förra aret..



28. Vad fick dig att må bra?
- Sommaren



29. Vilken kändis var du mest sugen på?
- Jag var mest sugen pa att se Michael Jackson live i London, men han dog...



30. Vem saknade du?
- Massa personer


Cupidio çikolata

Godmorgon!
Kanner mig nastan som en morgonmanniska, har vaknat tidigt nu dom senaste dagarna. Nar Tayfur aker till jobbet kan jag knappt somna om, dvs vid 07.00 pa morgonen. Dom som kanner mig vet att 07.00 finns det ingen chans i varlden att jag skulle stiga upp, iallafall under gymnasietiden haha. Men det var ju nastan tva ar sen. Detta aret ar det syster Emmas tur att springa ut och inte minnas vad hon heter. Jag hoppas att jag kan vara dar och se dig springa ut :)
Just nu sitter jag och ater frukost, chokladpuffar och mjölk flera ganger om, det ar grejer det! Jag vantar aven pa att nagon teknikservice snubbe ska komma och hamta tvattmaskinen och jag hoppas han gör det inom tva timmar för jag vill garna göra annat an att sitta och vanta pa honom. Ska dammsuga har hemma tankte jag sen hoppa in i duschen en snabbis. Sen ska jag nog försöka leta upp en bra frisör som vill snygga till fargen pa mitt har lite, vill ju vara snygg nar jag anlander i Köpenhamn om 5 dagar ;) Efter det ska jag hem till Rianna och Zeki och umgas med dom tills Tayfur slutar jobba. Vet dock inte om han slutar 18.00 eller 22.00, tyvarr tror jag 22.00..Just det, far inte glömma att jag maste boka Oslo-Antalya biljetten idag med.

Ha en bra dag :)

Onödig fakta

Favoritcafé: Vet inte vad det heter med det ligger i Antalya ut över medelhavet pa hög höjd. Super mysigt :)
Favorittidning: Laser aldrig tidningar men nar jag val gör det blir det oftast skvaller tidningar
Bästa saken som händer i vinter: Att jag aker hem till Sverige i 18 dagar om 6 dagar :)
Favoritplagg i garderoben just nu: Hmm, vet inte? Jeansleggingsen ar valdigt bra.
Längd: 164 centimetros
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart, vitt, gratt, rosa
I höst kommer jag att gå klädd i: Höst? Det vet jag inte, flera manader dit ju.
Men absolut inte i: Langkjolar?
Mig själv med tre ord: Spontan, livsnjutare, sandycandy?
Jag tränar: İngenting just nu men kommer att trana massor sen!
Höger- eller vänsterhänt: Höger, ar helt handikappad med vansterhanden.
Humör just nu: Blandat. Glad, uttrakad, lite irriterad, men mest lycklig :)
Är det nåt du absolut inte äter: Fisk... endast fiskbullar.
Kläder just nu: Mörka jeansleggings, vitt linne och en gra mysig kofta.
Vad sa du senast: Haha, tror inte jag har sagt nagot idag? Vem ska jag prata med nar jag ar ensam.
Fisk eller badkruka: Mittemellan. En fisk nar det galler duschen iallafall.
Morgon- eller nattmänniska: Nattmanniska
Sparare eller slösare: Jag ar lite av bada delarna, men lutar nog mest at slösare.
Har du några homosexuella vänner: Jag tror inte det.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Helt klart!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Jag ar stor ;) Men jag vet inte riktigt, 2-3 stycken kanske?
Vad ska barnet/barnen heta? Hihi det vet jag inte annu, men jag gillar Sibel, Belma och Emre :)
Bio eller promenad: Bio nar det ar kallt och gratt ute, promenad nar det ar mysigt vader :)
Är du kittlig: Pa benen sa in i h......
Rädd för insekter? İnte direkt radd men jag har fobi och tycker det ar ofresht..
Bästa bok? Ett öga rött gillar jag.
Chips, morötter eller godis? Allt!
Pizza eller hamburgare? Pizza, ater inte hamburgare.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har redan piercat mig ett antal ggr, men ska pierca om nasan och tatueringar vet jag inte riktigt.
Stökigt eller välstädat? Stadat
Gillar du att sjunga? Ja, fast dansa ar min passion ;)
Anser du att du är stark? Haha, nar jag ar arg ar jag sjukt stark.
Använder du knark? Om kaffe e knark sa gör jag det.
Kaffe, te eller inget? Kaffe och te
Har du en besatthet? Shoppa och att vara omringad av folk jag tycker om.
Vem är din bästa vän? Kajsa och İda
Civilstånd: Upptagen till max :)

Flyttat

Tjoho, jag lever!
Anledningen till att jag inte har kunnat uppdatera ar för att jag har haft fullt upp i dagarna. Vi har flyttat nu och allt ar antligen klart! Eller ja, tvn funkar inte men det haller dom pa och löser och tvattmaskinen ska ivag pa mandag för att fixas sen ar allt klart :) Lagenheten ar mysig och fresh och ligger i bra lage till i princip allt. Vi kommer nog att trivas har tror jag :) Kommer bilder senare.
Som sagt, vi började flytta i onsdags och har sovit har sen dess. Förutom att ha flyttat och fixat har hemma sa har vi hunnit med annat ocksa. Tayfur ar fortfarande ledig, han har haft ledigt i 5 dagar nu! Mycket skönt :) Men imorgon maste han tyvarr tillbaks till jobbet. 
İgar var vi pa födelsedags fest i en stor discobar inne i Manavgat. Tayfurs jobbarkompisar hade ordnat en födelsedagsfest tillsammans, det var kul men vi stannade inte sa lange.
Har aven hunnit med lite shopping. Köpt mig ett par nya ugs, köpt lite julklappar till dom dar hemma i Sverige, köpt mig en liten julgran och pyntat den och gjort det juligt har hemma, fargat haret och massa sma skit som ar bade behövligt och mindre behövligt :) Men nu kan jag komma till Sverige och jag slipper frysa om fötterna =)
Shit, bara en vecka kvar.. om en vecka sitter jag i İstanbul och vantar pa flyget till Köpenhamn. Hatar att vanta, speciellt ensam. Men men vad gör man. Kanns bade roligt och lite velitg att komma hem. Ska bli sa roligt att fa traffa alla och komma hem och göra allt man har saknat. Samtidigt kanns det valdigt tungt att aka ifran Tayfur i 18 dagar, jag vill ju helst ha honom med mig men det gar tyvarr inte denna gangen. Min lilla prins, ligger har bredvid mig. Tror att han har somnat faktiskt. Jag tror nog att jag ska pussa lite pa honom sa han vaknar sa vi kan ta en promenad.... Skoja bara, hans pappa ringde PRECİİİİS och förstörde det. 
Mycket mer har jag inte att skriva om sa vi satter stopp har, huhu.

Godmorgon!

Godmorgon! Oj, va tidigt jag ar uppe.. Klockan ar snart 11 har, fast vaknade för en timma sedan, burkar ju sova till iallafall 12. Kanske för att jag varit radd att mördaren i filmen skulle komma och ta mig ;)
Haller pa och fixar frukost nu till mig och Tayfur, han ar nere och köper nybakat bröd :)
Sen ska jag ta en sista dusch har i stugan och sen ar det dags för att flytta =)
Om jag inte skriver senare sa ar det för att vi haller pa för fullt eller sa har vi flyttat in och inte fatt internet :) Have a nice day!

Fredagen den 13de

Shohoooo sa har pa nattkvisten.. Jaa? Klockan e ju 00.19 har, och över 00.00 sa ar det natt ;)
Kvallen har spenderats uppe hos Rianna och Zeki anda fram tills för ca 10 minuter sen. Dom bjöd pa middag eftersom vi har packat ner all mat. Starkt och gott var det! Trodde dock att mina lappar skulle börja brinna dar ett tag men jag överlevde det, smallar man fa ta nar man bor i Turkiet.
Efter middagen började vi kolla pa Fredagen den 13de, det var första gangen jag sag den, och förmodligen sista med. Hatar skrackisar med masker och liknande saker. Visst ar en stor man i mask som inte sager nagot laskigt? Usch, kommer inte kunna sova inatt heller haha.. Mindre kul men aja.
En god nyhet ar att Tayfur ar ledig imorgon ocksa, ett mirakel! Sant sker bara inte? Menmen det mycket trevligt tycker jag och imorgon ska vi flytta annars gar gudarna och graver ner sig tror jag.

Nu ska vi försöka sova, godnatt pa er.

Dra dit pepparn vaxer, okej?

Sorry för daligt uppdatering idag, inte haft tid och kanske inte pa mitt basta humör just idag.
Började med att jag vaknade i panik med att Tayfur lag bredvid mig, men det visade sig till slut att han tydligen var ledig idag men jag sov anda inte mycket efter det och aven natten som varit har jag mest legat och varit besviken och arg, men vad gör det. Har varit i manavgat med Rianna idag. Följde med henne till polisen för att hamta ut sitt visum för att sedan skynda oss tillbaks hem för att packa det sista har i lagenheten och invanta Tayfur och Zeki.
Som kom tillbaks efter ca 3 timmar fast dom ocksa skulle skynda sig sa vi kunde börja flytta idag men dom kom bara hem med ett ryck pa axlarna. Fragade Tayfur 'ska vi börja flytta nu?' fick ett ryck pa axlarna som svar... Kanndes ju mindre kul nar jag har slitit som ett djur har idag. Medans han har suttit hemma hos en kompis och druckit te typ.. Sa nej vi ska inte flytta idag, han sager imorgon men jag skiter i vilket. Skiter i allt och alla just nu. 
Förlat för ett argt inlagg med detta ar min blogg och har skriver jag det jag kanner för, sen ar det upp till er om ni vill sitta och lasa er igenom varje inlagg, i dont care.

Get to know me a little litte bit better

Tre saker jag inte förstår:
- Hur majafolket skulle kunna förutsatta jordens undergang?
- Hur folk kan bete sig illa mot oskyldiga
- Hur allting började och hur allting fungerar, menar jorden. Unik ju!

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet jag sitter vid:
- Sitter dock inte vid nagot skrivborde men har finns ett tacke
- En sovandes Tayfur
- Airconditionens kontroll

Tre saker jag gör just nu:
- Skriver med min saknade bestis Kajsa!
- Tanker men försöker att inte göra det för mycket nu nar jag snart ska sova :)
- Langtar till Sverige resan och dess innehall

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
- Resa pa en mysig semester med mina tva basta vanner İda och Kajsa
- Ha ett fint och mysigt hem och en bil, haha
- Öppna/starta eget

Tre saker jag kan göra:
- Bara 3? Jag kan fa mina flesta viljor igenom ganska latt
- Sta för allt jag sager utan att hitta pa/ljuga. Har aldrig direkt varit radd för att tycka och saga vad jag kanner och vill.
- Ta hand om mig sjalv och mitt liv

Tre saker jag inte kan:
- Ta skitsnack
- Göra mina egna kroppkakor
- Vara utan dom jag alskar

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
- Dig sjalv, gör din egen vag ga inte i andras fotspar
- Oftast ska man lyssna pa sina föraldrar, iallafall om man ar ung och dum och maste fa lite vett i skallen
- Musik du tycker om, haha

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
- Prata ren och flytande turkiska
- Laga godare och mer varierande mat
- Lara mig nagot riktigt bra som jag kan tjana massvis med pengar pa

Tre favoriträtter:
- Pizza
- Tacos
- Potatisgratang.. roligt va?

Kan inte sluta langta :)

Vi har nu bjudit pa middag och alla ar proppmatta :) Nu sitter vi och kollar pa film allihopa, det ar reklam just nu. Rianna har sprungit upp och ska hanga tvatt sen kommer hon nog tillbaks om det inte blir försent.
Vi flyttar fram flytten tills imorgon istallet. Det kanns nastan lite battre för da kan vi ga och lagga oss tillsammans och vakna upp tillsammans och ha hela onsdagen att fixa iordning allt eftersom Tayfur ar ledig pa onsdagar :)
Sen ska jag nog aven ta tag i mitt har, farga det sa jag slipper tanka pa det i sista sekunden innan jag ska satta mig pa ett flyg, dvs om 12 dagar ;) İngen fattar nog vad jag langtar! Samtidigt kanns det ju ganska konstigt att aka ifran Tayfur, har inte varit ifran varandra pa ett ar, sist va jag ju ocksa i Sverige nar vi var ifran varandra, tror det var tre veckor den gangen och denna gangen ar det ju 'bara' 18 dagar. Men man maste ju sakna varandra lite ocksa annars blir det trakigt till slut och man blir bara irriterade pa varandra. Nu ar det ju inte sa att vi gar runt och stör oss pa varandra men jag tror ni fattar vad jag menar, iallafall ni som har ett förhallande =)

Nu började filmen igen sa jag sager godnatt för idag!

Varning: Förvirrad höna

Springer runt har som en höna och ar virrig och vet inte om jag ska börja med att packa ner den nytvattade tvatten eller allt som finns i garderoben. Haha, vilka problem va? Tur att man inte flyttar varje dag. Trodde dock att jag bara hade kladerna kvar att packa ner men icke det, har ju för fan ett badrum med och massa saker i köket. Undra vad jag tankte med nar jag sa till Tayfur att jag bara hade kladerna kvar. Har istortsett allt kvar, det lilla jag har packat ar ju ingenting. Man inser inte hur mycket grejer man har förrens det ar dags att flytta.
Och jag hoppas att han dyker upp om en timma sa vi kan ta varat pickochpack och dra nu ikvall, skulle vara ljuvligt ;) Da har jag massa att fixa iordning imorgon och da gör det inget om Tayfur jobbar över och da kan jag aven ata pizza imorgon :)

Kan inte dra ut pa packningen langre för da kommer vi aldrig harifran. Duscha har jag redan gjort sa nu finns det inget annat att göra an att dra igang, börjar nog med sovrummet ;) eller justdeeeee, har plattangen pa full varme sa ska platta haret......

Nu e jag vaken igen

Nu har jag vaknat igen :) Fan vad skönt jag sov, trodde jag var i himlen. Skoja bara, men drömde att jag och Tayfur var med i nagon serie som liknar DHW och fick ett hus. Ja, drömmar ar allt konstiga. Har aven drömt om ormar tva dagar i rad.. undra vad det betyder? İnget bra antar jag.

İdag skiner solen ute och det var ganska skönt i luften nar jag gick ut pa balkongen :) Langtar till sommaren. Nar det ar sommar vill man ha kallt och nar det ar vinter vill man ha varmt. İnte för att det direkt ar vinter har men det ar kallt om kvallarna. Men snart far jag ju kanna pa akta svensk vinter igen =) Endast 12 dagar kvar! Sen har jag 18 dagar i Sverige vilket betyder att jag far ata svensk mat, se pa svensk tv, kanna svensk luft osv osv men det som betyder mest ar att jag far traffa alla som jag saknat sa mycket! Alla förutom İda som befinner sig i Australien, men vi kommer ses snart <3

Nu ska jag springa ner till affaren och köpa lite frukost. Nybakat bröd, mjölk och sen risgrynsgröt pa det! Sen vet jag inte vad jag ska göra, kan inte direkt planera nagot. Om Tayfur slutar tidigare idag sa ska vi börja med flytten och da kommer jag inte kunna sitta har och lata mig, för en gangs skull ;) Annars blir det en vanlig lat dag för min del.

Vafan...?

Godmorgon... klockan 07.55..? Haha vad gör jag uppe nu? Ne men jag vaknade nar Tayfur skulle ivag och jobba och har legat i soffan och varit kissnödig i nastan 30 minuter, försökte somna om men fick lov att springa pa toan :P Sen har jag aven atit lite riskakor ;) Har liksom inget att skriva om, mest för att trötta ut mig sa jag kan somna om igen.. Och nu ska jag sova i nagra timmar igen! Finns ingenting att göra denna tiden anda sa det ar lika bra att sova bort nagra timmar =) Hörs senare, godnatt igen!

choklad och nötter

Nu ska jag springa ner till affaren och köpa choklad och nötter som jag ska proppa i mig under min favorit serie som börjar alldeles snart :) Sen ska vi upp till Rianna och Zeki och dricka te, gött!


6/12

Tjenixen!
Jag vaknade faktiskt för ca en timma sedan, 14.00 har i Turkland.. Men vad gör det? Ska anda bara fixa och plocka har hemma idag. Och vet ni? İmorgon börjar vi förmodligen flytta till varan nya lagenhet :) Oj vad jag ska göra det fint och hemtrevligt! Och jag ska stoppa in en pizza i ugnen det första jag gör ;) Har hemma har vi ju ingen ugn, bara spis..
İgar fick vi besök av Rianna och Zeki. Drack te och pratade, har inte setts pa nastan 2 veckor eftersom dom har varit ivag. Och dom aker nog till Holland samma dag som jag aker till Sverige :)

Nu ska jag ata frukost och sen ska jag ta en varm dusch för idag ar vadret fint igen sa det borde finnas varmt vatten idag, annars far jag ett utbrott.. Langtar aven tills ikvall da det kommer ett nytt spannande avsnitt av min favoritserie pa turkiska, det enda programmet jag gillar haha. Och ikvall nar Tayfur kommer hem ska jag pyssla om honom för han börjar bli lite smasjuk och jag ser verkligen pa honom hur trött och slutjobbad han ar, stackarn. Önskar jag kunde hoppa in och jobba för honom fram tills jag ska till Sverige, vill bara att han ska vila och ta det lugnt ett tag. Min fina alskling!!

he he he he he

Fan vad jag fryserrrrrrrrrrr!! Airconditionen har typ fatt fnatt och det kommer endast kall luft ifran den, aven fast jag har den pa 30 plus. Sa jag stangde av den och har nu baddat ner mig i soffan med massa kuddar och tacke. Vill att Tayfur ska komma  hem snart sa han kan dela med sig av sin varme. Later dumt, men han ar alltid varm. En varm blodig en! Hihi.
Lagade mat för ett tag sen men det var inte speciellt gott  sa jag tvingade i mig det med flera ton citron vatten till. Ska fjaska till mig en kebabrulle nar mannen kommer hem, ar ju trots allt han som har pengarna hah ;)
Blir förbannad pa denna lagenhet, ingenting vill funka verkar det som. Varmvattnet har gatt i strejk och aircoditionen med.. Men samtidigt blir jag glad nar jag tanker pa mitt nya hem som bara vantar pa mig! 2 dagar till sen ar det dags för flytt. Passar ju perfekt nu innan jag drar till Sverige. Vet att jag ska leta efter gardiner hemma i Sverige, det ar omöjligt för mig att förklara för Tayfur eller be om hjalp i nagon textilaffar har i Turkiet och jag vet exakt vad jag vill ha för sorts gardiner! :)

Ser förövrigt att lollo har en stor plasma tv pa sitt rum, och min spegel och sang, mycket intressant detta.

choklad

Maste sluta med det. Ater alldeles för mycket choklad, men det ar ju sa otroligt gott!! Tacka Gud för chokladen sager jag bara..och tacka Tayfurs mamma som skicka en hel ica kasse fullproppad med choklad som smakar himmel! MMMMMMMMMMMMM kan inte sluta, blir galen.... Once you gone black, you never go back ;) fast iofs ar choklad brun men ni fattar poangen. Ska köpa min cola nu hihi.


Kanner mig 10 kg lattare nu, puuuh

14 dagar kvar tills jag ar pa svensk mark igen! Wuhuuu!

Sitter och kollar pa 2012 men den la precis av och slutade funka.. far helt enkelt se den pa bio eller hyra den nar den kommit ut istallet.
Mycket mer har jag inte gjort idag, förutom att jag har atit massa onyttigt. Ska dessutom strax springa ner till affaren och köpa en cola och lite gott. Ar ju som sagt ensam hemma till 22 ikvall, suger.
Flyttpackat har jag gjort sa det racker för nagra timmar.. Har badrummet, köket och garderoben kvar sen ar allt ner packat. Vi flyttar förmodligen pa mandag. Ska bli roligt :) 
İgar kom ju Rianna och Zeki tillbaks fran Erzurum sa jag ska nog kila upp till dom lite senare och gratulera till Zekis visum =) Önskar Tayfur ocksa hade visum..

Neeeeheeneeeeee, nu maste jag köpa coca cola innan jag dör! Huhuuh.
Förresten sa alskar jag mina systrar emma och lollo, vi ska ha sa kul nar jag kommer hem

Jag ska jobba

Det blev köttfarssas och spaghetti till middag, riktigt gott och nu ar jag riktigt matt! inte matt, utan full ;) hah.
Sitter nu i soffan med min mysman och dricker coca cola och ater choklad till Pirates of the carribean (första filmen tror jag..) Har ingen koll pa det dar men det ar mysigt och det ar huvudsaken =)
Pappa ringde nyss och berattade att han inte kan skjutsa mig till Oslo den 6/1 men det hade jag ju som sagt redan raknat ut.. Han gav mig en god nyhet, att jag far jobba i Salen nar jag ar hos honom om jag vill. Nu handlar det kanske om 2-3 dagar men jag tackade ja.. vem gör inte det till lite cash? hihi. Sa nu ska jag jobba i Salen och det blir förmodligen 2-3/1.
İkvall blir det en lugn kvall framför tvn och flyttpackning. Bjuder nog ner grannarna pa en kopp te lite senare, tror dom sover just nu.
Nu ska jag fortsatta mysa med min baby
! ♥

Welcome back

... Rianna & Zeki!

Nu ska jag laga mat sen ska jag flyttpacka lite :)

4 december

Vaknade för ca en timma sedan av att jag höll pa att dö av uttorkning. Airconditionen har namligen varit pa hela natten, 30 plus grader dock, mindre skönt efter ett tag om man sager sa. Vaknade iallafall helt torr i hela kroppen sa har nog druckit 10 glas vatten och fyllt tanken igen. Och lite varmt gött te och choklad pa det sa ar man aterstalld igen.
Det regnar som tusan utanför men det ar bara bra, regn ar alltid bra med tanken pa att det endast regnade en gang i sommras. Hoppas bara att solen kommer tillbaks innan jag ska aka till Sverige, vill fa lite solsken och varme nu dom ''sista'' dagarna, ar ju bara 15 dagar kvar tills jag anlander i Köpenhamn ;)
Undra vad man ska göra den första dagen hemma? Jag tror att jag kommer umgas med min familj hela dagen, kommer vara ganska slut den 20de eftersom vi kommer till Öland runt 05.00 pa morgonen till den 20de :)

İallafall... Vaknade tidigt som fan av att nagon idiot ringde? Vet dock inte vem idioten var för jag sket i att svara, men tycker personen var en idiot som ringde sa tidigt. Somnade iallafall om och sov otroligt gott fram tills uttorkningen ;)
İdag ska jag fortsatta att packa ner till saker, blev inte sa mycket av det igar men fick iallafall ner gardinerna och sorterade smutstvatten, roligt..

İgar satt vi och kollade pa tv, nyheterna rattare sagt. Det handlade om turkiets största terrorist (kurd ackel) och jag tyckte det var ganska sa trist emn kollade iaf. Sen sag jag att dom filmade fran Van (Tayfurs stad) och sen filmade dom annu narmare dar Tayfur kommer ifran, en liten by, dar tillochmed jag har varit. Ska erkanna att Tayfur lagade mat i denna stund (lat som jag e) sa jag sa till honom 'dom filmar ifran din lilla by' 3 sekunder senare 'det e din bror ju!!'
Jag sag alltsa hans bror pa nyheterna, han slogs mot kurderna, vanligt vis hade jag inte brytt mig för sant visas ju pa nyheterna varje dag men vi ringde upp hans familj och dom berattade att den dar mannen, turkiets största terrorist hade stallt till med brak i hela Turkiet igar. Vet ni varför? För han hade gatt ut i tv med att hans rum i fangelset var inte bekvamt och att han madde daligt av det och da hade alla kurder flippat över, eftersom deras förebild/idol ska ha det bekvamt. Men haha? Fangelsen ar för det första inga hotell och klart som fan att man ska ma daligt,sitter man inne ar ju nagot inte riktigt som det ska, eller hur? Och i hans fall sa ar allt som det inte ska, han dödar oskyldiga manniskor, familjer, barn, gamla osv. Jag hatar dom! Önskar alla kunde första vad dom staller till med i varan varld, men det ar inte latt att första nar man sjalv bor i ett sa lugnt och fint land, Sverige.
İallafall, jag tycker det va coolt att just Tayyans bror var med i tv. Hur stor e chansen liksom, ett land pa 75 miljoner ;) haha skojaaaaa, vet inte ens varför jag skrev det men men.

Nu ska jag ata choklad och kolla film, ladda batterierna inför dagen.

wedding planer

Det blixtrar och dundrar har utanför hos mej, gillas inte..
Just nu kollar jag pa film, Wedding planer med jennifer lopez, den e mysig :)
Nar jag ska gifta mig ska jag vara lika vacker som henne och ha ett lika vackert bröllop =) Om jag ska gifta mig.
Nar filmen ar slut ska jag börja plocka ihop lite sen ska jag ta en varm dusch och sen laga middag till min baby :)

17 dagar kvar, det ska gudarna veta!

WUuhUh tjoho!
Nu har jag hoppat upp ur sangen, sov anda inge vidare för vattenkranen som droppar och rinner dygnet runt ovanför oss. Men det gör inget eftersom vi flyttar om nagra dagar ;)
İ denna stund sitter jag i soffan och snorar till tecknade Robin Hood pa turkiska pa tvn, kul va? Samtidigt sa skriver jag med kusinvitamin Sofia pa msn om nar jag kommer hem till Sverige och jag langtar för vi bada ska vara i Dalarna pa över nyar sa vi ska ses :D Som pa gamla tider, hemma hos farmor och farfar =) Langtar jatte mycket!
Det ska nastan bli roligt att vara uppe i vildmarken? Hahha :D
AnywAAAAAAAAY..
Det regnar och blaser sa in i h****** idag! Gör ingenting för mig, det enda jag tanker pa ar min stackars pojk som gav sig ivag till jobbet pa en kall moppe imorse, lilla gobben.

İdag ska jag plocka ner lite gardiner osv och packa ner, börja lite smatt inför flytten. Mycket mer har jag inte planerat för dagen men jag ska mest ta det lugnt sa jag blir helt frisk. Det kommer nog ta nagra veckor för nu har jag fatt varldens hosta som kommer sitta i i minst 1 vecka till kanns det som, haha. Jaaaa, skratta ska man.

Nu blir det frukost och nagon bra film pa det, maste ju njuta av dvdn i nagra dagar till innan Rianna kommer tillbaks hah ;) Undra om det var idag dom skulle fixa Zekis visum, hmmm haller tummarna iallafall.

See ya

glad, gladare, gladast :)

Ho ho ho!
Dagen har rullat pa fint. En sovmorgon till 12.30 sen at vi saklart en god frukost tillsammans, alskar nar han ar ledig :) Efter det hamtade Tayfur ett paket med (som vanligt) mat fran hans hemby och massa godis till mig fran hans familj. Sen akte vi till Manavgat och köpte massa julklappar som jag har suttit och slatt in nu ikvall :) Har inte köpt klart alla men hittills ar jag nöjd med vad jag har hittat :D Köpte aven en ny vaska till mig, snygg fast den kunde varit snyggare om den varit svart =) Tayfur fick nöja sig med ett par ny kalsonger ;) 
Men det basta av allt idag var nog att vi har hittat en ny lagenhet och vet ni vad? Vi har fatt den! Wihuuu! Det var riktigt mysig, nastan för billig hyra för att vara sant men nu ar den iallafall varan och vi ska ta den :) Ska bli sa roligt att flytta, har langtat sa lange! Vet inte riktigt vilken dag det blir som vi ska flytta men det kommer ske inom 1 vecka iallafall :) Mycket mycket bra!

Vi sitter nu full proppade efter en god lunch och kollar pa film. Ar sugen pa glass sa jag ska tvinga med mig Tayfur ner till affaren och köpa glass och ga pa en kvallspromenad innan vi ska lagga oss :) Förresten som svar pa Annas kommentar: Vi har det bara bra och vi har 40 grader varmare an er, haha. 21 plus grader hade vi idag :) Langtar tills jag kommer upp till er! Kanske kommer den 4/1 om det ar okej =) Ses snart♥

Sov gott, puss o kram

İ ROCK YOUR WORLD, İ KNOW İ DO İT ;)

 

(Har inte fargat haret, har bara i mitt löshar som har ljusa slingor
men ska som sagt fargar haret inom snar fra
mtid)


Soon it will be done :)

Ska snart fixa mitt har och kommer ungefar se ut som hon till vanster pa bilden fast sjalvklart i mycket roligare farger. Det ar ju SandyCandy vi pratar om ;)

Första december <3

Första december!!!
Wohoo, bara jag som kanner pirret i kroppen? Snart ar det jul, eller ja, nu ar vi inne pa den mysigaste och finaste manaden pa hela aret :) Och jag ar överlycklig över att jag ska hem till min familj om 19 dagar =) En traditionell svensk jul ar det finaste man kan fa, glöm aldrig det :) Skulle aldrig byta ut en kall jul hemma i Sverige mot tex att fira jul i Thailand, sant förstar jag inte. İallafall sa satt jag och Tayfur och planerade vad vi ska köpa i julklapp till alla sa nu har jag nastan det klart, nu ar det bara att köpa dom ;)

Tayfur kom hem vid 18.00 igar sa han jobbar över ikvall istallet och imorgon ar snutten ledig =)
Det betyder att jag far aka ensam till sjukhuset idag och kolla upp min ''svininfluensa'' haha.. Tror dock inte att det ar sa allvarligt, men man maste vara pa den sakra sidan ju.

Nu ska jag börja fixa mig och fa i mig lite mat innan jag ska sticka ivag till sjukhuset. Maste ju ha lite mat i kroppen ifall dom ska ta blodprov och grejer, pinsamt och svimma nar man ar ensam ;)


RSS 2.0