Hälsat på Amanda och Melissa idag :)

Idag har varit en lång härlig dag som har spenderats i Alanya. Jag och Belma satte oss på bussen runt 12 tiden för att åka och hälsa på Amanda och lilla Melissa som bor i Alanya :) Vi har haft det jättebra och det var sååå kul att träffa dom. Vi fikade hemma hos dom i deras jättemysiga lägenhet. Sen har vi kikat runt i barnaffärer och även lekt i en lekpark en stund :) Avslutade med att bli bjudna på middag hemma hos Amandas killes familj som är helt underbara! Så otroligt snälla människor. Hoppas jag får träffa dom igen :) Och man blir bara mer och mer sugen på att flytta dit där det faktiskt finns folk som jag! Det gör det ju tyvärr inte här och har man inte småbarn själv så är det svårt att umgås ibland, tycker inte jag med tycker oftast folk utan barn.
Och Belma har fått sig en till vagn idag som är jättefin och jag bara älskar den!! :D

Belma vägrar somna nu då hon sov hela vägen från Alanya till Manavgat.. Vi kom hem för en timma sen ungefär... Hon får invänta sin fader, sen får han ta över ;) roligt att Belma får världens leénde och skratt så fort jag säger BABA.... Men ordet MAMMA vill han knappt lära sig. Oh she loves me ;)

Vilka är ni? =)

Eftersom jag inte har något roligt att skriva om så överlämnar jag det till er.. Ni är ju iallafall liter mer än 100 pers som läser min blogg dagligen. Så det vore kul att veta vilka ni är och ni kanske också har bloggar? :)
vad heter du? ålder? från? osv :D


29 Eylül

Känner mig lite bättre idag, men fortfarande lite hängig. Hade ont överallt igår så jag gjorde inte mycket mer än att ligga på soffan igår. Eller jo, vi gick och betalade lite räkningar igår och så lagade jag middag, men det räckte gott och väl för mig. Sent igår kväll så fick jag ont i ljumskarna och det var inte kul för det höll på nästan hela natten. Jag var nära på att säga till Tayfur att jag ville åka till sjukan.. Men med lite massage så somnade jag ganska så fort och imorse när jag vaknade så var det borta.
Nu ska vi äta lite här hemma och idag måste jag gå och storhandla för det blev aldrig av igår och imorgon har jag inte tid eller tillfälle för det.
Kan inte fatta att det är Oktober om några dagar, underbart! Sen November och sen sååååå... :D

Jeg er syk

Inatt har varit en jobbig natt. Jag har vaknat till och från hela natten. Vilket resulterade i att jag vaknade 14.30 idag. Tur att Tayfur erbjöd sig att gå upp med Belma imorse. Jag mår inte alls bra idag och jag kände av det inatt med. Ont i magen, täppt i näsan och en TUNG huvudvärk som inte verkar vilja låta mig vara ifred. Sitter och har så jobbigt ont i huvudet just nu. Det är tur Belma vilar så jag kan sitta ner en stund. Önskar Tayfur kunde vara hemma och hjälpa till med Belma och allt annat idag :( Tanken på att ställa mig vid spisen finns inte ens idag, så ikväll blir det pizza. Helt otroligt att jag inte väger över 100 kg vid det här laget, haha. VARJE kväll äter jag istortsett chips eller godis, och läsk. Mina tänder kan ju inte må speciellt bra.. Och jag äter oftast snabbmat nu under sommaren då jag alltid är ensam och det är för varmt att laga mat :P Alla gravidkilon har då garanterat försvunnit och lite mer därtill, men så fort säsongen är över och Tayfur kommer vara hemma oftare så kommer nog några kilon komma tillbaks. Brukar vara så under vintern ;)
Min Vichy ansiktstvätt som jag köpte för någon månad sen är också slut och jag kommer inte köpa den igen för den hjälpte inte ett skit.. Har lagt ansiktsmask idag och jag tyckte tillochmed att den billiga skiten var 100 ggr bättre än vad ansiktstvätten från Vichy är..
Någon som har några bra tips på ansiktstvätt/krämer??
Jag har tänkt att jag ska köpa Rosa mask som det pratas så mycket om här på tvn... Är det någon som har testat den? Ska tydligen vara jättebra.. Som allt annat.. Tror det är grapefrukt i masken eller ngt.. vet inte ens om det heter rosa mask på svenska? Här gör det det iallafall, haha.

Neheeee, roligt inlägg va... VILL SOVA........................


Långtråkig dag

Har inte hänt mycket kul idag.  Har varit en hemma dag med massa ätande och städande bara. Jag har bland annat satt upp lite nya gardiner i sovrummet. Vet dock inte varför jag gjorde det när det ändå är dax att ta ner dom snart igen, var rastlös helt enkelt..
Tayfur jobbar extra idag så han åkte vid 12 idag.. Stackarn..
Jag sitter och äter nyponsoppa med vaniljglass och ska alleles strax förflytta mig in till sängen och titta på film.Är riktigt trött idag.
Sitter på datorn som Belma har haft sönder tagentbordet på så detta har tagit mig långt tid att skriva, haha. Måste lämna in den, men det får vänta tills i vinter.
Godnatt från ett tröttsamt Side!


Belma, Lollo & jag hemma i Emmas nya lägenhet i sommras.
Åh vad jag ska mysa där i vinter!!

Yine başladı

Sitter och tittar på min favoritserie Arka Sıradakiler som drog igång förra vecka efter sommaruppehåll. Dock missade jag första avsnittet eftersom jag satt på vattenpipecafé uppe i Van men som tur är så visar dom repris innan det nya avsnittet drar igång :) Älskar verkligen den serien!
Har laddat upp med chips, dip och coca cola. Dock börjar jag bli väldans trött på chips och dip då jag har ätit det flera kvällar i rad, haha. Tror jag ska ta en paus i några dagar nu ;)

Hela förmiddagen spenderade vi på en lekplats lite längre bort vid Cennetler området idag. Det var så mysigt att vi alla tre kunde göra något tillsammans! Belma lekte för fullt och var helt sandig och trött när vi kom hem. Resulterade i tre timmars vila idag igen! I två dagar nu har hon sovit middag i flera timmar :P
Har även pratat och cammat med familjen idag. Längtar tills jag får träffa dom igen! Och imorgon ska Emma göra min världens tjänst. Jag har världens bästa familj ♥


En bestämd tjej


Belma har precis ätit gröt och väntar på pappa som är och köper bröd till frukosten..


Jag frågar henne om hon ska komma och titta på tv, då får jag den här dissen samtidigt som hon babblar på...


Vägrar kliva ur stolen..


Men så kommer pappa hem och då skyndar vi oss ur stolen..


Tittar på mig med världens leénde...


Nog är hon pappas lilla flicka allt!

Höst shopping!

Efter frukosten begav vi oss bort till lördagsmarknaden och strosade runt en stund och köpte med oss massa frukt hem. När vi kom hem gjorde vi oss en god fruktsallad :)
Tayfur och Ali gick tidigt hemmifrån för att betala räkningar och sen åka till jobbet. Skönt att det bara är lite mer än en månad kvar tills det är slut på ensamma kvällar. Denna säsongen har varit väldigt tråkig om kvällarna när jag inte har haft besök. Saknar att mysa framför tvn om kvällarna med min älskling. Det ska vi göra massor i vinter!! ♥ Nu inväntar vi bara november och lite kyla.
Ikväll har jag och Belma varit inne i Manavgat och strosat runt lite. Var väldigt rastlös så bestämde mig för att ta Belma under armen och sätta oss på bussen in till Manavgat. Vi skippade vagnen och Belma var så duktigt och gick bredvid mig :) Jag hittade fyra stycken höst tröjor till mig i olika modeller och jag är supernöjd med allihopa! Sen köpte jag även en ansiktsmask, diskborste till Belmas stora nappflaskor.. Letar som en tok efter ett par fina jeans till ett rimligt pris till Belma men jag hittar aldrig några. Antingen är dom alldeles för glammiga med massa påklistrade glittergrejer och billiga eller så är dom helt perfekta med till ett idiotiskt pris. Jaja, än är det inte dax för jeans på några veckor.
Jag har även sett världens finaste lampa som jag så hemskt gärna skulle vilja ha och som skulle passa så sjukt bra med våra möbler till tv-rummet. Dock hade jag inte tillräckligt med pengar till att köpa den :( Ringde Tayfur och nästan bad honom att skippa jobbet och köpa lampan, haha!! Skämtosido ;) Men den är sjukt fin och jag ska allt visa den för honom för han skrattade bara när jag lät helt kär i lampan. Men som sagt... 275 JÄVLA LİRA för en lampa.. Kan det inte vara iallafall 200 lira rabatt på den?
Idag fyller även Derya år, så grattis till henne! :D

Nej nu är det dax för nattuggland Belma att bada och sova. Hon är förresten supersöt i sin svartvita klänning idag :)


Idag bloggas det flitigt!

bästa matställe gillar fan Tropic Steak House i år.
bästa café måste vara Starbucks i Alanya med världens godaste Chailatte.
bästa känsla att det snart är vinter och jag/vi har så mycket att se framemot!
bästa tvprogram Arka Sıradakiler helt klart.
favoritplagg min bruna långklänning från gina tricot.
favoritsyssla kan det vara shopping tro?
senaste låt jag lyssnade på minns tyvärr ej..
senaste kyss oh shit, det var nog fyra dagar sen. INTE OKEJ! ska kyssas som fan om en halvtimma!
senaste slagsmål jag? slåss? räcker med att jag nockar ut alla med ord, osynlig skada ;)
drömboende en stor 3a eller 4a nära till centrum och havet, pool såklart, här i Turkiet och ha en nyrenoverad och egen designan lägenhet i någon mysig stad i Sverige. Mycket man vill här i livet ;) och mycket man ska!
drömjobb det kommer mannen, det kommer.
om 10 år.. är jag 32 år!!!! bor i sverige med tayfur och våra barn och har köpt en supernice lägenhet i Antalya eller Alanya som vi bor i på sommrarna. Eller så har vi redan bott i Sverige i några år och bestämmer oss för att flytta ner till Turkiet igen ;)
om 2 år.. börjar jag få åldersnojja sv in i helvete. Har två barn och har mitt drömjobb ;)
han/hon som vet mest om mig Ida, Kajsa, Tayfur och Emma
är du lycklig? Ingen tvekan på det!
nu borde jag ha nattat Belma för lääängesen och förbereda inför pusskalaset när Tayfur kommer hem, wooopiiiieee! ;)


bild på mig när jag var typ... 15? haha mega gangztachick!

Du och jag mot världen, varje dag ♥

Jag älskar verkligen att min lilla flicka har blivit så stor att hon har lärt sig att pussas och hon älskar att mysa på kvällarna när hon börjar bli lite trött. Ikväll har vi en riktigt mysig kväll, jag och min lilla tjej. Tänk vad tråkigt jag hade haft om du inte fanns vid min sida om dagarna.
Vi har duschat, ätit kvällsmat och plockat ihop leksakerna tillsammans. Belma tycker om att hjälpa mig när jag städar och plockar. När jag putsar så går hon till tvätthögen och hämtar något som hon också kan putsa med, min duktiga tjej! Tänk att hon är 1 år och 4 månader, tiden går så fort och det gäller att njuta av varenda sekund.
Älskar dig min underbara söta, snälla, duktiga lilla flicka! ♥


Här har ni oss ikväll!


Efter regnet kommer solsken

Idag skiner solen igen, precis som om det inte regnade igår. Dock är det inte sådär jobbigt varmt idag, vilket är underbart! Vi har inte haft ACn på en enda gång idag och vi har kunnat ha balkongsdörrarna och fönstrerna öppna. Det är den här tiden jag har längtat efter, behaglig värme och lite växlande väder.
Regnet och åskan ligger kvar i bergen och jag kan höra hur det mullrar lite då och då och jag hoppas nästan att molnen drar sig hit lite senare ikväll. Men elen får gärna vara kvar =)

Vi vaknade vid 11 tiden idag och åt en rejäl frukost tillsammans. Jag blir så glad när Belma äter så mycket som hon gör. Sjukt att man kan bli så glad av att ens barn äter mat, haha.. Nej usch, jag vill inte ens veta hur dåligt mammorna FRAMFÖRALLT barnen i de svältande länderna mår.. Önskar man hade några miljoner att skänka..

Idag har vi haft besök av Ali. Han åker till Tyskland den 27de på obestämd tid då hans fru och dotter befinner sig där.
Om lite mer än en vecka kommer pappa och Cely hit och hälsar på, det ska bli kul. Efter det så har vi mycket att se framemot och börja ta tag i. Jag längtar även om det kommer ta sin lilla tid. Blir glad bara jag tänker på allt :D

Nu i skrivande stund går det en stor sköldpadda på vägen här utanför.. Undra vad den gör här och hur det kom hit? Hoppas ingen kör på den bara.

Nu ska jag ställa mig vid spisen och laga potatis och fiskbullar. Kommer nog vara en hungrig Belma som vaknar om ett tag! ;)


Hemma igen

Sådär ja... efter 25 timmars bussresa så är vi äntligen hemma igen. Har nog aldrig åkt med någon så kass buss förut. Det började med att bussen aldrig kom till centralen i Van, en timma senare fick vi veta att bussen stog en bit längre bort på motorvägen och var tvugna att byta däck då dom hade fått punka.. Sen när vi väl hade kommit iväg så tog det inte  lång tid förrens dom var tvugna att byta däck igen. Mitt ute i ingenstans. Det var så dött och tyst att jag blev sömnig, ärligt talat.
Och alla säten i bussen var fuktiga. När vi frågade varför så hade dom tvättat sätena och dom hade tyvärr inte hunnit torka.. Tyvärr... haaaaaaaaha.
Jaja, vi är hemma iallafall. Och Tayfur har stuckit till jobbet. Här finns inget som heter vila. Stackars honom.

Vi har iallafall haft det bra i Van. Tayfurs brorsa Samet gifte sig med världens snyggaste tjej Derya. Så nu har hon flyttat hem till dom och kommer bo där och hjälpa svärmor i ett år. Tack Gud att jag inte är turk, för då hade förmodligen jag också befunnit mig där :P vad mer har vi gjort? Vi har shoppat lite såklart. Varit på världens mysigaste café. Tagit det lugnt. Ja, bara njutit av att vara tillsammans hela dagarna, njutit av lite svalare och behagligare klimat.

När vi började närma oss Anamur imorse så började det regna och jag blev överlycklig och det höll i sig ända fram till Gazipaşa och när vi nästan hade åkt igenom hela Alanya så började det regna och åska igen. Dock sken solen när vi kom fram till Side men det tog inte lång tid förrens det kom en rejäl skur och åska. Just nu är det mulet ute men jag tror nog att det kommer komma regn och åska om ett tag igen.

Belma ligger och vilar. Hon blev trött efter duschen och somnade på skötbordet så det var bara att lyfta henne till sängen. Jag har tvättat och packat  upp alla väskor. Just nu sitter jag och tittar på tv och väntar på att Belma ska vakna.
Ska skriva en inköpslista. Kylskåpet är så gott som tomt....

Slut som artist!

Åhhhhh, jag är så stört trött i hela kroppen just nu. Jag har städat ända sen förmiddagen och blev klar NU. Nu är alla jäkla rum avdammade och jag har skurat varenda liten golvyta som finns i denna lägenhet. Badrummet luktar starkt och gott och skiner glänsade vitt, så nu kan fan ingen klaga för idag har jag städat! Så som jag brukade göra på den tiden då det fanns tid och ork! ;) 
Hade tänk lägga mig i tid idag för att orka med morgondagen men lillan ville inte somna förrens 22. Så nu sitter jag här med ett trasigt tangentbort (tack belma!!) och väntar på att nudlarna ska bli klara. Sen ska jag fasen äta nudlar och knäckebröd till en bra film i lugnt och ro!!
Imorgon bär det som sagt av till Van, och vi ska åka buss!!!! Vi får se hur det går, jag förbered mig på det värsta för då kan det bara gå bättre. Flygen var DYRARE än va dom är till Sverige, så det kändes inte helt okej att köpa flygbiljetter till Van för flera tusen när man kan åka buss för några hundringar. Ibland får man prioritera, sorligt nog ;P

Näe nu orkar jag inte skriva med mina jäkla tangenter.
Hörs i ett förhoppningsvis svalare Van!

Presenter!

Gokväll på er!
Idag var det meningen att vi skulle gå till lördagsmarknaden borta vid moskén, men när vi precis kommit utanför dörren bestämmer vi oss för att ta bussen till Manavgat istället. Och det var tur att vi gjorde det för vi fick alla presenter till släkten borta i Van köpa och Tayfur köpte sig en ny snygg t-shirt. Jag testade ett par byxor men bestämde mig för att vänta tills höstkläderna börjar komma in i butikerna, även om jag väldigt gärna ville ha dom där byxorna. Jag hittar förmodligen något nytt i Van, brukar ju göra det varje gång jag är där..
När vi kom hem somnade Belma i våran säng och jag ställde mig framför spisen och lagade korvstroganoff och ris, både jag och Belma åt oss proppmätta tror jag..
Jag har även hunnit packa ner mina och Belmas kläder som vi ska ha med till Van, skönt att ha det gjort för imorgon ska jag storstäda hela lägenhet och då finns ingen ork till packning..
Nu ikväll har jag och Belma tagit en promenad till affären och köpt lite gott till ikväll och Belma fick sig ett par nya jättesöa hårspännen, små rosa prickiga rosetter som jag har satt i hennes lugg nu, lilla gullunge!!!!
Nu är det dax för Belma att bada och nattas sen ska jag som vanligt, spela lite Sims och efter det kolla på film och True Talant avsnitten som jag inte har hunnit se..
Ha trevlig kväll!


Saknar höstkänslan

 Ja det gör jag! Saknar att tända massor med ljus, krypa ner i soffan med en filt på mig och titta på alla serier som drar igång när det börjar gå mot höst, höra regnet smattra mot fönstrerna, när det blåser så mycket att det nästan är storm, när det blir sådär jättemörkt tidigt, höstkläder, ja jag saknar allt sånt där som ni där hemma klagar på för tillfället. Tänk vad konstigt det är, det man inte kan få (inte än iallafall) det vill man ha.
Jag är så trött på sol och hetta så ni anar inte. Nu räcker det för i år :P
Har precis pratat med Tayfur och nu ska jag natta Belma. Hon har trillat ner från soffan ikväll och slog sig ganska så hårt, men det gick över med lite pussar. Belma har för några dagar sedan lärt sig att pussas så det är vad hon sysslar med om dagarna just nu. Pussar allt och alla. Jag har fått pussar hela dagen idag, men jag klagar inte, det är bara sååå mysigt och gulligt! Hon pussade tillochmed sina badankor och halkmatta nu ikväll när vi stog i duschen, haha!

9 September

Idag vaknade jag innan Belma, trött tjej! Hon sov ända fram till 11 tiden. Jag vaknade av Tayfurs väckarklockan halv 9 och kunde inte somna om.. Tayfur är och spelar paintball med sina jobbarkompisar nu på förmiddagen. Jag och Belma har precis ätit frukost och nu kollar vi på barnprogram..
Jag ska snart börja städa här hemma. Lika bra att börja idag, vi vet inte (Tayfur vet inte!) vilket datum vi ska åka till Van och jag vill ha rent när vi kommer hem sen, så jag börjar storstädningen idag. Ska byta lakan i våra sängar nu när Belmas vattenkoppor har nästan försvunnit. Det var inga utslag hon hade utan hon har haft vattenkoppor.
När jag har gjort det så ska jag ställa mig framför spisen och laga mat. Kommer nog hem en hungrig krigare snart som vill ha mat innan han ska iväg till jobbet. Första gången vi äter lunch tillsammans på flera månader.
Och den 18 september drar min absoluta favorit serie Arka Sıradakilen igång igen! Dagen efter Samet och Deryas bröllop och inget/ingen kan hindra mig från att sitta bänkad framför tvn! :D
Äntligen liiiiite tecken på att hösten är påväg hit också och jag tror nog att jag kommer få mer höstkänsla när vi kommer till Van. Och när vi kommer tillbaks till Side hoppas jag att graderna har sjunkit lite, är så trött på hettan.


Idag är vi snälla!


Belma ligger och vilar så jag passar på att sitta en stund ner för mig själv. Idag har jag rensat och plockat bland Belmas alla babykläder. Tayfur bad mig att plocka undan lite till sin kusin som precis har fått barn. Jag fick självklart hjälp av Belma och tillsammans plockade vi undan hela 208 plagg som ska ges bort! Det konstïga är att det finns fortfarande mycket mycket mer som bara ligger i alla påsar och kartonger. En hel del kläder som jag vill spara och en hel del kläder som jag inte vet vart jag ska göra av. Dessutom plockade jag fram en hel påse med sprillans nya höstkläder till Belma. Ungen har sjukt mycket kläder!!! Men det är skönt att jag fick undan en hel hög med kläder och även tillbehör till Belmas gamla vagn som vi gav till Samet och Derya. Dock har dom inga barn än men det kommer väl och jag ville bara bli av med skrotkärran ;P En skötväska har jag även packar ner till Tayfurs kusin och funderar på att även ge dom babysittern..
Tayfur har lovat mig att vi ska köpa nya grejer nästa gång det är dax, därför är jag så generös idag ;P
Nu blir det film och lösgodis, ladda batterierna tills Belma vaknar igen ;)

Veckan som varit

Runt ett tiden vinkade vi av Anders oc Yvonne för den här gången. Vi har haft en jättebra vecka tillsammans och även om tiden har gått fort så har vi hunnit med en hel del. Här kommer ett bildmaraton från veckan som har varit.
OCH HIPP HIPP HURRA, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA FREDRIK!!!


Börjar med en bild på Fredrik som fyller 39 år idag. GRATTIS!♥

och nu bilder från veckan som varit:


första dagen, då vi skulle ta en promenad igenom Side


promenaden som verkligen var runt hela Side centrum, vi gick konstant i fyra timmar, mitt på dagen, puuh...


Nyvakna. Belmas morgonhumör är inte att leka med ibland :P


Belma ville visa alla sina leksaker för Anders och Yvonne, då blev hon nöjd igen när hon fick allas uppmärksamhet..


Belma lär sig att klättra, det gick fort!


På vägen hem ville Belma hålla handen :)


Oförberedda!


Vi blev bjudna på fika på Anders och Yvonnes hotellrum :)


Busa tycker vi om!


Jag och Anders på Hawaii


Jag och Anders igår på Tropic


Familjen Ciftci ;)


Åka helikopter är roligt!


Här står vi mitt i jobbiga backen..


Tack för en jättebra vecka!



Äckliga gräshoppa

Idag har vi varit pa lördagsmarknaden vid moskén en liten stund. Fick ett par snygga burberry byxor av Anders och Yvonne, har inte sett den modellen innan och jag blev superglad, alskar burberry!
Efter marknaden sa gick vi bort till deras hotell och badade i poolen dar. Belma trivdes som fisken i vattnet :)
Ikvall har vi varit ute och atit middag tillsammans  och det var jattemysigt. Pa vagen hem kikade vi in i en butik. Fick syn pa en helt underbar svart langklanning som jag valdigt garna vill ha! Funderar pa att köpa den och ha den pa bröllopet istallet. Har lagt undan den sa jag ska slapa med mig Tayfur dit nagon dag tankte jag ;)
Nu ıkvall har jag fightas med en grashoppa som pa nagot konstigt vis har kommit in och satt sig i gardinen. Usch... Men jag fick ut den till slut, i always win!
Sitter och vantar pa att tiden ska ga sa Tayfur kan komma hem nagon gang..
Belma har fatt prickar/utslag lite överallt pa kroppen och jag börjar fundera pa vad det kan vara.. Yvonne trodde att det kunde vara vattenkoppor.. Hoppas inte. Far se om dom ar borta imorgon, kan ju vara bett eller ngt annat ocksa.


syrran och jag förra sommaren pa Lighthouse
Vill att du ska komma hit!!!!

Nu fattas bara lite kyla

ToppJacka
Cardigan
Munkjacka
Pyjamas
Cardigan

Jeans

Lindex:
Lindex Shop Online - Haremsbyxa Lindex Shop Online - Leggings Lindex Shop Online - Joggningbyxa Lindex Shop Online - Leggings Lindex Shop Online - Klänning

Har besökt moskén idag

Har haft en pratstund med mina bästa vänner Ida och Kajsa, saknar dom! ♥ Var så skönt att få prata med dom båda två och u längtar jag till december så jag  kan få krama om dom igen, och alla andra såklart.
Idag har jag varit inne i en moské för första gången i mitt liv. Man kan ju tycka eller tro att jag borde ha varit inne i en moské förut, men icke. Det var en härlig upplevelse och det var så fint där inne!
Idag blåser det ute men det är varma vindar och idag har det varit riktigt hett ute
Jag och Belma har hållt oss inne hela dagen och för en gångs skull så har det varit riktigt skönt att bara ta det lungt. Men jag är väl fortfarande trött efter våran långa promenad igår, haha ;)
Nu ska vi duscha snart och ikväll ska jag se på gårdagens program av True Talant och dricka mina kiwidrinkar som jag gjorde tidigare idag, men dom var tydligen tvugna att stå i frysen ett tag. Ska bli spännande och se om det är lika gott som det låter.. Alkoholfritt förresten :P
Imorgon händer vi nog vid poolen med Anders och Yvonne :)

Moskén som vi var i idag
herkese hayirili cuma

No time for sleep

Inatt har det inte blivit mycket sömn. Belma vaknade runt 00.30 och bara grät, grät och grät. Hon grät säkert i 1,5 timma innan vi bestämde oss för att åka till sjukhuset med henne. Hon var helt hysterisk och man märkte att hon hade ont, vi kunde bara inte riktigt förstå vart. Efter ett tag på sjukhuset fick vi veta att hon hade ont i öronen och halsen, så vi fick pencilin utskrivet. När vi kom hem ville hon inte somna förrens 4-halv 5 på morgonen.
Klockan 11 ringde det på dörren och jag hade totalt glömt bort att vi skulle upp och träffa Anders och Yvonne som kom sent igår. Så det var bara att stiga upp och fixa och äta frukost. 13.30 begav vi oss ut i värmen och har sen gått runt till kl 18 ikväll. Sista biten orkade vi inte gå så vi tog taxi och det var ett bra val  av oss.
Sen var det bara att hoppa in i duschen men Belma som hade lekt i den vita sanden och med stenarna borta vid Apollon Templet idag.

Och igår fick jag besök från Alanya. Malin, Engla och Lena kom hit vi 11 tiden och stannade ända tills sent på kvällen. Blev en dag på stranden och så åt vi middag på restaurangen Pasaköy mitt inne i Side centrum. Hade aldrig ätit där innan, och det är absolut den mysigaste restaurangen i hela Side!
Hade verkligen en toppendag tillsammans och Belma fick leka med Engla igen :)

Nu ska jag ta hand om Belma och ge henne sitt penicilin, sen gör vi ett försökt till att sova tror jag...


jag och belma i Alanya för några veckor sen

RSS 2.0