Lite nockad..

Dagen kanske började okej, men den har gått åt ett mer icke okej tillstånd.
Jag ska inte klaga, för det var ju egentligen bara sanningen som jag äntligen fick höra.
Hälldre sårad av sanningen än lycklig av lögnen, frågan är, är det så? Fan ta det alltså.
En sak som jag ser viktigt på det är att allt och alla får en chans hur det än ser ut, och det värsta jag vet det är när folk inte är villiga till chansen, hur det än ser ut. För mig finns det inte, för mig finns en chans. Alla är värda en andra chans är också jävligt viktigt, men så långt behöver jag inte ens tänka, för så kommer det aldrig bli angående detta. Aldrig.. vilket starkt ord.
Känslorna bossar över oss, vi bossar inte över dom. Vi tänds upp av dom, precis som ljuset i mörkret.. Grejen är den att det ljuset är lika lätt som att blåsa ut ett ljus, då står vi där i mörkret igen.. Förhoppningsvis tänds lågan igen.. nån gång.
Känner mig lite nockad, liksom överkörd skulle man kunna säga. Men jag är inte död än, känner mig bara lite nockad.

Hejhopp!

Jaa men neej, det är väl som vanligt eller vad man ska säga.
Lovet har gått ganska fort fan, sjukt tråkigt att det redan är torsdag. Vad har man gjort då. Hmm.
Festat, shoppat och varit med vännerna. Blev party igår också! Drog till Km och jag hann iallafall se lite av matchen, men tyvärr så förlorade Sverige, men det visste man nästan att dom skulle. Med tanken på att dom spelade mot Brasilien. Sedan bar det av mot Fula Fisken, Club Liquid igår, mycket roligt! Dock lite för mycket starka drinkar och för mycket slöseri av tid på av snacka med killar, usch och fy för er! Ni är rent ut sagt hemska allihopa!
Nej jag säger då det, Hoes Before Broes, no talk about it. Kvällen slutade iallafall hemma i min säng, mycket skönt. Och imorgon är det dags igen för lite partaj, men dock utan fylle-kajjan! Dumma dig, bara dra iväg till Göteborg på danstävling sådär, men vi håller såklart tummarna här hemma ;)
Har varit fint väder idag, fint men kallt. Har gått på stan och frysit hela dagen så nu är det ganska skönt att vara hemma igen! Funderar på vad jag ska göra tills Camilla kommer hit, kanske borde sätta sig ner och plugga? Nej jag orkar inte!! Får panik, vill spy på tanken av skola! Hur fan ska jag klara det? Går ikke.
Jaha ja, har inte mycket mer att tillägga för idag.

Måste bara upprepa hur dumma i huvudet killar är annars va det inget mer! PUSS

23 Mars - kanske finns det, kanske inte?

Söndag idag, andra dagen jag är nykter på lovet, gud va sorligt och dumt det där lät. Men ska sanningen fram så är det två dagar för mycket! Fick lite småpanik igår när Ida, Sandra och Sophia drog till palace.. men inte jag! Vilken kärring jag är. Kvällen var jävligt seg och jag hade ångest för jag satt hemma när jag kunde varit ute med dom och roat mig. MEN! Vid halv ett tiden vände det hela, kvällen blev mycket bra, mycket mysigt. Jag vågar inte säga för mycket.. men jag måste bara fråga mig själv, kanske att det finns goda killar också? Det är nästan så att man har fått det bevisat den senaste veckan, jag vill inte säga för mycket med tanken på vad jag varit med om förut, men det känns inte som förut, det känns bättre.. kan det vara så? Återstår att se som sagt..
Från det ena till det andra.. det blir inget Stockholm imorgon, ändrade planer. Bra det faktiskt. Känner att jag vill vara hemma i Kalmar på lovet och umgås med mina vänner och ha kul! Detta blir nog det första lovet på 1,5 år som jag spenderar hemma i kalmar med vännerna, underbart. Förra påsken firades ju i Göteborg, vilket ni säkert kunde lista ut.. no talk about that shit now.
Jag har haft sjukt tråkigt idag, bara varit hemma och inlåst på mitt rum, eftersom mamma har magsjukan och jag vägrar att bli magsjuk på lovet! Mitt sista påsklov, mitt sista lov någonsin! Skönt men skrämmande.
Har inga större planer under lovet, mest att umgås med vänner och festa, vilket är bland det bästa man kan göra. Saknar sommaren såå! Men snart är den här igen, då vet alla vad som gäller och vad som händer om ni känner mig rätt! En sak som kanske förvånar är att jag VILL jobba hela sommaren.. Tjäna pengar och dra till Thailand i december, i minst fyra månader. Förhoppningsvis ska jag ta mig i kragen och söka jobbet i Patong. Då blir jag i Thailand mellan December-Juni :) Kan knappast bli bättre. Men först väntar Turkiet i Juli-Augusti.
Imorgon vet jag inte vad som händer, inget planerat men ska iallafall palla mig ner och sola. Träna måste jag också göra! Jaja, det var allt för idag. Nu ska jag äta godis och vänta på att filmen blir klar så jag kan krypa ner och glo på film.. helt ensam ikväll.
Tack och godnatt.
Pusshej

lov

Hejhopp!
Då var äntligen det efterlängtade påsklovet här! Började ganska bra kan man säga. Blev utgång med tjejerna igår, mycket trevligt. Man hamnade där man hamnade kan man säää. Men det blev iallafall palace, helt okej. Jävla idiot kille som puttade på mig, men tuff som man är visade man vem som bestämmer, jag alltså.
Sitter här och funderar lite.. funderar bland annat över kvällens planer. Ska man gå ut ikväll igen och hänga vid baren eller blir den en lugn myskväll med popcorn skålen och cola? Lutar åt myskväll.
Iallafall så tycker jag att det känns lite små jobbigt med en sak just nu MEN jag får INTE tänka på det. Får inte, det går inte!

nej nu fick jag flipp, hoppar in i duschen ingen lust att skriva här . later kanske. bye

Mycket bra helg!

Hur ska man förklara den här veckans händelser då, hmm. Mycket händelserik iallafall!
Kan ju börja med att berätta att jag fick mitt efterlängtade skadestånd i tisdags, med ränta också! Det hela hamnade på 30.000, just for me. Det var lite som en räddning, för jag behöver verkligen dom pengarna nu. Iallfall så fortsatte veckan och det blev onsdag, vilket betyder utgång!
Jag, Kajsa och Camilla bestämde oss för att festa te att lite. Började kvällen hemma hos Kajsa sedan drog vi vidare till KM och minglade runt, jag och kajsa mesta dels i baren (som dom andra kommande kvällarna) och när klockan blev halv tolv bestämde vi oss för att dra vidare mot Fula Fisken för ikväll var det ju Club Liquid. Sjukt bra musik och sjukt kul hade vi. Visst var det lite saker som gjorde kvällen mindre rolig, där mot slutet.. Eftersom samma visa hände i fredags så bestämde jag mig från och med då att inte bry mig så mycket, do as you want.
Varför ge någon fleeera chanser när det finns flera miljarder där ute som väntar på att få En chans? Så är det.
Anyway.. veckan fortsatte och det blev torsdag, ingen rolig dag det! Sket i skolan och chillade runt. Ingen höjdare att komma hem i torsdags kan jag lova, mycket bråk med mamma, tråkigt.. Det löste sig iallafall och jag drog till banken och fixade med pengarna.
Sen kom fredan. Började med dans och simhallen i skolan. Ganska bra start på dagen tycker jag. Sen blev det shopping och McDonalds med Jenni, Nadja, Lickan, Sophia och Ida. Köpte mig en fin kjol och lite annat smått och gott. Sen var det fokus på party! Förfest hemma hos Linn, mycket roligt! Sen palace, också sjukt kul verkligen! Hängde mest i baren med Kajsa haha :)
Och igår blev det party med Kajsa, ida, lickan och brassegänget. Mycket trevligt. Palace var sjuk kul igår med. Hängde också då mestadels i baren med Kajsa! haha. Det kan fan inte bli bättre, så mycket Hultsfred 98 :)
Tack för en sjukt rolig helg! I love ya'll <3

Och nyss fick jag ett mycket oväntat samtal av någon jag har velat få en stund med sen i Onsdags. Och förhoppningsvis får jag det nu ikväll. Då ska jag säga som det är, orkar inte hålla på och vela fram o tillbaks mer nu.

Nehe det var väl allt, tack och hej!


Goin down

Allt går neråt just nu, det är verkligen ingen bra tid just nu.
Vet inte hur man ska klara av allt. Skolan tillexempel, den har aldrig gått såhär dåligt som den gör just nu! Grejen är den att jag har så sjukt mycket att göra så jag vet inte om jag kommer klara av allt. Hur värdelös känner man sig inte med ett antal ig och ett antal ig-varningar. Att bara palla sig upp på morgonen och veta att man ska till skolan gör mig så sjukt deppig! Jag orkar inte snacka om det. Saken är den att när man sitter och snackar om skolan så skämtar man om det men innerstinne är det så jävla jobbigt så man bara vill lägga sig ner och gråta.

Och till ett ännu vanligare ämne.. kärleken! Varför ska den aldrig få vara bra? Vad är problemet?
Ingenting vill funka.  Förhållande på 1,5 år bara rasar, saken är den att jag är inte speciellt ledsen. Borde jag inte vara det, jag älskar killen????? Ordet PALLA är en utmärkt beskriving. Men vaför undrar jag. Så mycket som jag har kämpat och lagt ner på detta förhållandet, borde jag inte vara ledsen? Jag tror att "älska" är inte på samma sätt som det var innan alla dessa gånger jag och du har blivit sviken. Vi har glidigt ifrån varandra och vill inte vara med varandra mer. Hade vi älskat varandra hade det som hänt aldrig hänt. Ett utmärkt exempel är att hade jag älskar den här killen hade jag aldrig sett mig omkring och sett att det faktiskt finns andra saker här i livet som får en att må så underbart bra och saker som får en att inse att saker inte håller för evigt.
Över till något annat som också har med "kärlek" att göra....
Det som har hänt går inte att ändra på, men jag ångrar det, så sjukt mycket! Och efter igår kväll/natt, efter bråket. så har jag insett att man måste ta det lugnt, och det ska jag göra.

Jag tror att jag behöver vara för mig själv ett tag, komma över allt och "alla". Ägna min tid åt saker som skolan. dansen och mina vänner. Lägga killarna på hyllan ett tag framöver, för jag vet att jag har vänner som finns där för mig och ställer upp för mig, även för det som har hänt!
 
Och till er vill jag bara säga en sak, jag behöver er och vill aldrig att vi skiljs åt igen. Ni vet vilka ni är. <3

Saknad

  image14
                                                          Jag vill ha sommar och jag saknar allt kul vi gjorde!
                                                                              Saknar oss sjukt mycket.
Sommar 2007, fyfan vilken sommar. Helt jäkla fantastikt! Vädret sög för det mesta, bara regn. Kärleken var ingen höjdare. Ekonomi var på botten nivå.. Men vi lyckades ändå alltid ha så kul tillsammans, varje dag gjorde vi något! Hade nog fan inte tråkigt en enda dag den sommaren. Saknar er och hoppas på att det kommer bli som förut.

Helgen

Då var helgen över, den hemska Söndagen är här åter igen, suck. Helgen har varit bra faktiskt, började med palace i Fredags. Vilket var grymt kul! Hann se Marie Picasso en stund också, 10 minuter räckte gott och väl. Jag och Ida flummade runt mesta delen av kvällen inne på palace och drack vatten, haha. Bussresan hem var hemsk, mina ögon började värka och jag såg ingenting, då passade Ida på att ta massa bilder och trycka på stopp knappen lite då och då, haha.
Dagen efter mådde man som man förtjänade efter en halv minttu. Vaknade till efter 17 tiden igår. Hoppade in i duschen och fräshade te sig, sen kom Ida hit, popcorn cola zero och vodka, det var kvällen det haha.
Och nu sitter man här och funderar på vad man ska göra ikväll med tanken på att vi är lediga imorgon! Weey.
Det är väl bara att ta kvällen som den kommer, måste iallafall ringa pappa ikväll.
Förhoppningsvis leder kvällen dit jag vill, håller tummarna för det.
Nu ska jag lägga mig och vila lite, slå på en bra film och bara slappa.

Saknar Thailand och värmen, ska drömma mig tillbaks till Karon Beach nu.
Byebye

I got some special feelings for you


Tisdag

Den här dagen har varit som dom flesta andra dagarna, förutom att jag bestämde mig för att ta en liten sovmorgon till klockan tio. Väl framme i skolan har vi kulturhistoria, hur jävla segt är inte det. Ännu ett ämne att förbereda sig på IG varning, fuck it. Sen bestämde jag mig för att dra hem, orkade verkligen inte skolan idag, sjukt jävla jobbigt. Och ja, trillat gör man också.. så att strumpbyxorna går sönder överallt, då menar jag verkligen överallt! Fick stå och vänta på bussen med trasiga strumpbyxor med folk som druckit glo soppa till lunch idag! Kände mig nästan lite som Julia Roberts i Pretty Woman när man stog där i högklackat och lite smått trashiga kläder, uschdå. Det fick bli de gråa mjukisarna och mys tröja när jag kom hem, alltid det bästa.
Satt uppe till ett inatt och glodde på Andra Avenyn avsnitt som jag har missat under tiden jag var i Thailand, har inte kommit ikapp än så skall strax sätta mig och glo vidare på världens bästa serie!
Vem kan hålla tårarna när Roxanna inte kan det? Inte jag iallafall.. Vilken fjant man är :P

Saknar Thailand som fan, vilken resa alltså. Två veckor är ingenting, skall man vara där skall man vara där i flera månader. Helt jävla underbart. Vilken frihet och vilket land! Går inte att jämföra med Sverige, blä. En sak är säkert, Thailand efter nyår i 4 månader, minst! Jag skulle kunna stanna där för en längre framtid. Saknar.

image9  image10  image11  image12


Nervös

Nu sitter jag här.. Skall dra om 10 minuter. Jag är 20 minuter ifrån att sabba eller ordna en vänskap, en vänskap som betyder mest för mig. En vänskap som jag vill ha tillbaks, efter stora misstag.
Anyway, för nervös för att skriva här.

RSS 2.0