Det börjar närma sig nu

Hejhopp
Jobbat, jobbat och jobbat idag. Måste erkänna att jag trivs grymt bra på jobbet, har så sjukt roligt med Ida coh dom andra är också trevliga :) Känns nästan lite tråkigt att man ska lämna stället när man precis börjat trivas som fan.
Dom ringde från jobbet i Turkiet idag och sa att jag förmodligen flyger ner på torsdag, fattar ni att det bara är två dagar kvar för mig i Sverige isåfall? Sjukt..
Imorgon ska jag iallfall umgås med Jenni på dagen och sen till jobbet och efter det till förmodligen min sista dansträning här i Sverige.. Sen blir det utgång med mina absolut bästa tjejer! Eller iallafall en del av dom! Jag håller tummarna på att dom ringer och säger att jag får stanna i Sverige över helgen för jag vill verkligen umgås med ALLA tjejerna innan jag drar och fredag är en perfekt dag för det så jag hoppas inte dom sabbar mina planer :P
Sitter iallafall och väntar på att ett samtal eller sms ska komma från jobbet om vilken dag jag flyger ner och jag vill INTE att det ska vara på torsdag!
Ändrade planer nu iallafall, ska till Belek nu dom 2 första månaderna (ligger ca 30 min från Side och 1,30 från Alanya) så det känns ändå helt okej att hamna där eftersom det inte är så långt avstång mellan dom tre ställerna.
Ercan ringde även från Alanya idag och han tycker att det ska bli roligt att jag flyttar ner och han har lovat att vi ska ses när jag är ledig så det känns bra att han finns där och att han stöttar mig :) Men det bästa måste jag ändå säga är mina vänner, i fuckiiing love ya'll so much! Sjukt va jobbigt det kommer bli i början, kommer sakna ihjäl mig efter alla och efter min underbara familj!! Jag kan iaf nästan lova er alla att jag kommer hem i 2 -3 veckor över jul & nyår. Och ni får alla komma er och hälsa på mig hur ofta ni vill, min dörr är alltid öppen för er så som era dörrar alltid är öppna för mig.

Skördefesten

Tjolahopp!
Snacka om jobbig helg! Jobbade 15 timmar i fredags och 10 timmar igår så nu är man ganska så sliten!
Jag ska egentligen jobba idag med, men nu är det så att jag precis vaknade så jag ska skicka iväg ett sms till chefen och berätta att jag försovit mig, inte bra.Förhoppningsvig säger han att det är lugnt och att jag inte behöver jobba idag för jag har verkligen ingen ork för det! Men jag iallafall upp och hämta lönen så att jag överlever.
Ikväll är det fotboll på fredrikskans som gäller! Topp möte, kalmar ff - elfsborg på hemma plan, kan inte bli bättre.
Finns inte så mycket att skirva om, har ägnat min helg åt jobbet dygnet runt kan man säga. Sjukt vad folk det kommer hit till Öland under skördefesten.
Ska hoppa in i duschen och åka upp till jobbet sen vidare mot kalmar!
Ha en trevlig dag.
Puss

                                                    

Sant, så sant!

"Jag har alltid struntat i vad alla säger, alltid!
Jag har alltid vetat mina mål och för mig finns det inget annat.
Jag har ett mål och dit ska jag.
Jag tror att man kan göra precis vad som helst, men det är viktigt att tro.
Att tro är så mycket större än vad vi kan förstå.
Du kan bli precis vad du vill... Det är bara du som kan begränsa dig.
Tänk aldrig, "det där skulle jag vilja". Utan tänk, "det där SKA jag göra".
Se det framför dig... Då kommer det att hända.
Du bestämmer din egen framtid... bara du!
Skit i vad folk tycker... Det är så svenskt att tänka "man måste tänka realistiskt"
Vem bestämmer vad realistiskt är?  Det gör bara du
."

TACK NATACHA PEYRE FÖR ETT BRA BLOGG INLÄGG!

så sjukt nervös just nu, men ändå finns glädjen och längtan långt där inne. jag vill det här.

Tjolahopp

Tjolahopp!
Börjar med gårdagen som var en riktigt kanon dag med Ida.
Började med att vi fotade lite sen vidare på en halv punkterad cykel hem till Ida och sen till jobbet. Hade grymt svårt att koncentrera mig igår, sa fel hela tiden, tack vare Ida, haha. Har nog aldrig kännt mig så skrattig.
Drog till dansen vid 20 tiden. Började på en ny koreografi igår, streetdance denna gången. Nu har vi gjort klart jumpstylen verkar det som, kanske lika bra men det var kul det också.
Efter dansen fixade jag och Ida oss för utgång sen när vi satt och väntade på bussen så dyker Alle plötsligt upp (en gammal klasskompis) och snäll som han är så skjutsar han oss till KM, där vi möter Sophia och Linda. Sen vidare mot bistrobar och det var sjukt kul igår! Musiken fick en att drömma tillbaks till Alanya, för igår kändes det verkligen som man var där. Träffade även en kille som känner våra kära vänner i Västerås och som även han älskar Turkiet så det blev ett långt samtal om Turkiet och framtiden med honom, då mådde man bra!
Dock värre nu idag, ont i vaderna som vanligt efter en utekväll. Ska strax käka något och sen vidare till cafeét på möte.
Imorgon och resten av helgen blir det jobb både dag och natt för min del, känns kul faktiskt med tanken på att man ska jobba med jenni!

Ha en bra dag, kram

alanya!!

Så som jag saknar Alanya!! Ta mig tillbaks, blir ju helt depp här hemma av kylan och folket. Inget illa menar, men gudars vad tråkigt och grått där är här mot vad det är där. Var ute i fredags på både palace och bistro. Dom snackade om att DJn på bistro skulle vara någon DJ som även varit på Ayia Napa och spelat, då tänkte man ändå "Yes, det kanske blir lite drag ändå." men icke det.. Samma gamla vanliga, man kollar sig omkring, samma gamla vanliga rutin. Det är ungefär lika roligt som att stiga upp och gå till skolan och sitta och göra nationella prov en hel dag, inte för att jag lider av det nu  men jag komemr väl ihåg. Skolan över huvudtaget går att jämföra med fredagens utgång.
Nu blir det inga fler utgångar på ca 1 månad, dels för att det är tråkigt och dels för att jag ska spara pengar för idag gott folk, eller nu ikväll så insåg jag exakt vad jag vill göra. för att uppnå det kommer jag att jobba järnet, mamma gjorde mig fett pepp när hon sa "gör det du vill göra sandra, kämpa för det" Trodde inte att hon skulle tycka att det lät som en bra idé, men tydligen så gillade hon det. Hon har börjat fatta vad jag vill! Känns ganska så bra måste jag erkänna, hon har nog fattat vilken person jag är och hon säger själv att jag inte hör hemma här.
Anyway, har börjat ett nytt jobb på både gott och ont. Trivs som fan med folket där. Kan tyvärr inte skriva vart jag jobbar.
Jobbar imorgon med sen är jag ledig tors-måndag, dom dagarna ska jag spendera tillsammans med Lenny så jag åker till göteborg på torsdag morgon. Det är faktiskt efterlängtat...
Have a nice evning!
Puss sändy

Tillbaks i Sverige

Tillbaks i Sverige gott folk. Mycket tråkigt måste jag säga, hade gärna stannat ett tag till i Alanya.
Resan var otroligt bra, kunde inte ha blivit bättre, dock kunde jag ha tagit med mig några tusenlappar till känner jag nu efteråt. Men det får bli till nästa gång. Har redan planerat att åka dit i december till januari. Och nästa sommar jobbar jag där, åtminstone mellan maj - sept. Går allt som det ska så stannar jag kvar där eftersom jag redan har boende där, ett boende som jag trivs ovanligt bra i. Jag tänker försöka satsa på det här nu för att vara kvar här och sitta på ett sunkigt jobb känns inte riktigt som min grej faktiskt. Jag är inte den som är den som stannar kvar, det är nu jag känner att jag måste vidare från Öland/ Kalmar. När jag ändå är inne och skriver om jobb så kan jag berätta att imorgon börjar jag på ett nytt jobb. Vi får se hur det går, just nu känner jag mig mindre motiverad men förhoppningsvis går det bättre än vad jag tror att det kommer göra.
Vad som kommer hända nu här i Sverige är väl jobba och dansa. Försöka lämnda det gamla bakom och släppa in det nya, även fast jag inte vill det helt och hållet. Ångest och grejer, vad är det bra för? Jag rent ut sagt hatar såna här situationer.
Nu ska jag inte sitta här längre, har annat för mig.
Gokväll!

RSS 2.0