Vila i frid, älskade pappa.

Det är med stor sorg och saknad jag skriver detta.
Igår vid 07.50 ringde telefonen, det var min syster Emma som ringde för att berätta att pappa inte längre finns bland oss.
Runt halv fyra tiden somnade han in, han dog i sömnen och sköterskorna försökte göra allt dom kunde för att rädda honom, men det var för sent.
Jag visste att det skulle hända inom en snar framtid men inte just nu. Jag var inställd på att få se honom en gång till.
15.56 den 17/9 var det sista gången jag fick höra hans röst och han var så otroligt svag, men han ville aldrig erkänna det för oss.
Jag önskar jag kunde få en sista stund med honom, då skulle jag hålla hårt om honom och säga att jag älskar honom och att han aldrig behöver känna sig ensam, för vi finns för alltid med honom precis som han för alltid kommer finnas med oss.
Det gör så himla ont i mig, jag känner mig tom och ledsen hela tiden samtidigt som jag vet hur mycket han led och hur ont han hade.Jag hoppas han slipper ha ont och att han har funnit lugnet och vakar över oss så han kan se att han aldrig är ensam.

Jag sitter fortfarande och väntar på dina samtal, jag kan sitta flera timmar och bara titta igenom alla sms och jag kan sitta och skriva till dig på skype. Jag ringer till din telefonsvarare bara för att få höra din röst igen.
Det är så svårt att förstå, det enda jag vill är att du ska få vara frisk och leva ett längre liv med oss.
Imorgon flyger jag hem till Sverige igen för att hålla din hand en sista gång. Du är aldrig ensam, jag älskar dig.


Kämpa

Jag önskar jag kunde säga att de är en fas vi går igenom
En storm vi måste orka rida ut
Och jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans
Att allting kommer ordna sig till slut


SideSideSide

Jaha då var man tillbaks i Side igen. Flygresan gick bra, tyckte bara landingen var lite skakig men annars gick det finfint.
Natten innan spenderade vi på hotell Scandic i Norrköping. Meningen var att vi alla skulle ha gått på Kolmården men dom har bara öppet på helgerna så vi tog en shoppingrunda i Norrköping istället och resten av kvällen chillade vi på hotellet :)

Har haft det toppen i Sverige men det gick alldeles för fort. Samtidigt som det är skönt att vara tillbaks i Side i mitt egna hem så kommer det nog inte dröja allt för länge förrens jag befinner mig på svensk mark igen men tanken på att pappa är sjuk. Och nästa gång hoppas jag att även Tayfur kan följa med.

Igår när vi kom hem var jag beredd på att ingen skulle vara hemma men Tayfur mötte oss vid vägen och hjälpte mig med allt bagage som vi hade. Sen hade vi hela kvällen tillsammans då han hade bytt skift igår och jobbade förmiddag istället :) Och imorgon börjar han jobba förmiddag varje dag så sen har vi kvällarna tillsammans och det känns bra!

Temperaturen har sjunkigt litegrann sen vi åkte från Side. Och det är väldans skönt men tycker det kan sjunka ännu mer för det är fortfarande varmt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig och titta på film. See you later alligator!

Hängt med pensionärerna ikväll

Idag tog vi cykeln hem till faster Eva då vädret var väldigt fint :) Pappa fick åka hem från sjukhuset idag så honom har vi umgåtts med hela dagen. Ikväll har jag varit inne i Kalmar med pappa och gänget på travbanan och spelat bilbingo med alla pensionärer. Blev tyvärr ingen vinst men det var trevligt (och kallt) ändå.

Mamma och Fredrik kom också hem idag.
Som ni säkert har läst och hört så har våran släkting William Petzäll gått bort, så dom var upp och hälsade på igår och övernattade. Skönt att dom är hemma, tycker inte om att sova utan någon "vuxen" i stora huset ;) Kommer alltid att vara ett barn så fort jag stiger innanför dörren här.

Imorgon måste jag in till stan och fixa en sista grej. Och köpa present till Gökalp, fick jag orden ifrån Tayfur om att jag var tvungen att göra då han fyllt 30. Sen ska jag hinna träffa pappa också.
På fredag åker vi härifrån och har en liten mini semester innan vi lyfter på lördag.

Och nu ska jag stänga ner både dator och tv för jag måste verkligen få sömn!!! har nog inte sovit mer än 5-6 timmar o´som max sen jag kom till Sverige. Plus den här jäkla förkylningen som aldrig vill försvinna :P


Orättvist

Den enda tiden jag verkligen sitter framför datorn är såhär sent på natten, och det är helt otroligt att jag INTE blir trött.. Har inte varit trött en endaste gång sen jag kom till Sverige, eller okej då, dagen vi kom fram till Kalmar var jag helt utslagen efter allt resande men utöver det har jag inte alls kännt för att sova.. Saknar faktiskt att kunna somna på soffan, eller bara vara trött iallafall runt elva tiden på kvällen. Förhoppningsvis blir det ändrig på det när vi är tillbaks i Side igen. Nästa vecka börjar Tayfur jobba morgonpass vilket betyder att vi kommer ha hela kvällarna tillsammans!! Förhoppningsvis kommer jag också stiga upp tidigt om morgonen då ;) Som ni såg i förra inlägget så har jag haft en underbar helg, dom flesta av er har nog listat ut vad som har stått på schemat under helgen. Ni andra som inte har listat ut för helt enkelt vänta tills jag är tillbaks i Side då jag har tid att berätta hela dagen och se massa fina bilder från den dagen som jag aldrig kommer glömma :) Jag har sysslat med massa annat som idag bara sket sig totalt, villket jag också ska berätta om när jag har slått mig ner i min soffa hemma i Side. Ja det är mycket som har hänt och händer i mitt liv och runt omkring mig just nu.. Pappa har flyttat ner hit till Öland och ni som har följt min blogg vet om att han är svårt sjuk. Det började i blodcanser och har nu övergått till en jäkla massa grejer. Har inte velat skriva så mycket om det här i bloggen, har knappt viljat prata om det med nära och kära. Och det blir bara sämre och jag försöker inse hur illa det verkligen är och att jag måste acceptera situationen och det hemska beskedet som vi har bett och bönat för att slippa höra.. Jag kan inte ens namnet/namnen på dessa sjukdommar, men jag kommer att skriva om det lite då och då nu framöver för jag känner att jag måste få skriva av mig, och kanske finns det någon där ute som har varit med eller är med om exakt samma grej. Idag ringde pappa hem när jag stog och stekte kyckling och berättade att han blir kvar på sjukhuset då han har fått vätska i kroppen som påverkar organen, på ett negativt sätt. Jag och Emma åkte in till honom efter vi hade ätiti, Belma fick hänga med Lollo. Även Cely och Eva kom tilll sjukhuset där vi blev kvar en stund tills vi var tvungna att åka på lägenhetsvisning. Efter det åkte vi tillbaks till pappa en stund och sedan var vi tvugna att gå då dom skulle sätta in kateder på pappa och försöka tömma blåsan då han inte har kunnat kissa själv på flera månader. Längtar efter ´Tayfur men jag vet inte hur jag ska kunna åka på lördag, då jag inte kan vara säker på om jag får träffa min pappa igen..Om det bara kunde ske ett mirakel, om det bara fanns en gnutta hopp..

Ledtråd... :)



shalalalalaaa :)

Helt otroligt att jag inte sover än efter en låååång dag som verkligen har varit fullspäckad.
Och jag fortsätter hålla er nyfikna på vad jag har hållit på med dom senaste dagarna ;)
Bjussar på lite bilder från idag så länge och imorgon hörs vi ABSOLUT INTE!











Torsdag:)

Merhabalar!

Ända sen jag kom till sweden så har det varit mycket att göra varje dag, anledningen till varför det inte skrivs så mycket här. Bloggen lägger jag lite åt sidan när jag är hemma och hälsar på, men jag lovar att jag har en hel del att berätta efter denna resan :)

Idag har vi varit inne i stan hela långa dagen. Köpte lite nya filmer till Belma och lite söta ljuslyktor på IKEA. Vi käkade också lunch inne på IKEA.
Belma är förkyld och snorar ner allt och alla. Febrig har hon också varit men jag hoppas det är bättre imorgon för  i helgen har ingen av oss tid att vara sjuka!
Ikväll regnar det ute och det ligger höst väder över solen och vindarnas ö, vilket jag tycker är såå mysigt :)
jag ligger och tittar OTH avsnitt och ska alldeles strax försöka sova, imorgon ska vi upp i tid och vara effektiva hela dagen lång, det ni! ;)


Torsdag:)

Merhabalar!

Ända sen jag kom till sweden så har det varit mycket att göra varje dag, anledningen till varför det inte skrivs så mycket här. Bloggen lägger jag lite åt sidan när jag är hemma och hälsar på, men jag lovar att jag har en hel del att berätta efter denna resan :)

Idag har vi varit inne i stan hela långa dagen. Köpte lite nya filmer till Belma och lite söta ljuslyktor på IKEA. Vi käkade också lunch inne på IKEA.
Belma är förkyld och snorar ner allt och alla. Febrig har hon också varit men jag hoppas det är bättre imorgon för  i helgen har ingen av oss tid att vara sjuka!
Ikväll regnar det ute och det ligger höst väder över solen och vindarnas ö, vilket jag tycker är såå mysigt :)
jag ligger och tittar OTH avsnitt och ska alldeles strax försöka sova, imorgon ska vi upp i tid och vara effektiva hela dagen lång, det ni! ;)


Effektiv onsdags

Igår kom verkligen inte John Blund på besök.. Tror jag slockande runt halv fyra imorse, konstigt nog pallrade jag mig upp vid nio tiden imorse. Frukost, dusch och sedan in till stan med Belma och Emma för att möta upp Ida och Lilly för först lunch på IKEA och sedan shopping i Mode huset. Fyndade en hel del, mest åt Belma som vanligt.. Vet inte hur mycket nytt den tjejen har fått sen vi kom hem. Nu har hon iallafall lite nya höst kläder och en super söt mössa för vintern. Köpte även nya kuddar till mig och Tayfur inne på IKEA och nya gardiner till Belmas rum. Ett par nya jeans åt mig själv blev det också för en gångs skull. Var bara några sekunder från att köpa mig en iPhone också men klok som jag är ringde jag syrran och hon avrådde mig.
Har dessutom redan fått en iPhone av Rasmus som jag dock måste lämna in innnan jag åker till Turkiet igen.
Ida och Lilly åkte hem, Emma åkte också hem och pluggade så jag och Belma strosade runt själva i några timmar. Tiden rann iväg och vi var inte hemma förrens 18.30. Då blev det pizza för oss, sedan badade jag Belma och sen tog Lollo med henne ut på en kvällspromenad och hon somnade så gott och sover nu som vanligt bredvid mig :)
Har också tvingat upp Fredrik på vinden för att rota fram mina sopsäckar fyllda med kläder sen vi var hemma sist.
Tur att jag köpte en till resväska idag, annars skulle jag aldrig kunna få med mig allt jag vill ha med när vi åker tillbaks.
Imorgon är det onsdag och det kommer bli en riktigt bra dag, ni får veta i till helgen ;)
Men först ska jag göra en mindre rolig grej men så nödvändig. Ska bort till BVC med Belma och försöka få hennes knöl i bakhuvudet undersökt, eller iallafall få tid hos någon.. Vill slippa den ständiga oron och ber till de högre makterna att det inte är något farligt. Min lilla tjej ska alltid må bra ♥

Nu väntar jag på att Tayfur ska logga in för lite natt-snack och jag ska försöka somna liiite tidigare än igår.
Här kommer lite nya bilder...











Natti natti

Idag har vi inte gjort mycket. Åkte och hämtade Lollo från skolan, tror inte jag har varit i Mörbylånga sedan Emma gick ut nian. Fick se en glimmt av gamla skolan och gamla lärarer. Kan inte fatta att det var 7 år sedan jag gick där. Tiden går så sjukt snabbt..
Resten av dagen har vi bara varit här hemma. Hoppat lite på studsmattan med Belma, hon älskar det!
Sen tog jag en liten kvällspromenad med Belma när det var dax för henne att sova. Hon somnade gott i vagnen och ligger här bredvid mig i sängen och sover så gott :)

Själv kollar jag på Robinson och inväntar Tayfur på msn för en liten pratstund innan det är dax för mig att sova.
Imorgon ska jag och Belma in till stan vid tolv och först luncha på IKEA med Ida och Lilly och sedan ska vi shoppi-shoppi! Älskar att jag kan umgås med min bästa vän på hemmaplan, älskar att vi båda fick så otroligt vacka små underbara döttrar! ;)


Taget julafton 2011, lååångt hår jag hade!!

Utkast: Sep. 04, 2012

Idag har vi inte gjort mycket. Åkte och hämtade Lollo från skolan, tror inte jag har varit i Mörbylånga sedan Emma gick ut nian. Fick se en glimmt av gamla skolan och gamla lärarer. Kan inte fatta att det var 7 år sedan jag gick där. Tiden går så sjukt snabbt..
Resten av dagen har vi bara varit här hemma. Hoppat lite på studsmattan med Belma, hon älskar det!
Sen tog jag en liten kvällspromenad med Belma när det var dax för henne att sova. Hon somnade gott i vagnen och ligger här bredvid mig i sängen och sover så gott :)

Själv kollar jag på Robinson och inväntar Tayfur på msn för en liten pratstund innan det är dax för mig att sova.
Imorgon ska jag och Belma in till stan vid tolv och först luncha på IKEA med Ida och Lilly och sedan ska vi shoppi-shoppi! Älskar att jag kan umgås med min bästa vän på hemmaplan, älskar att vi båda fick så otroligt vacka små underbara döttrar! ;)


Måndag

Ny vecka, nya tag! Den här veckan kommer bli händelserik som sagt :) Skulle ha varit iväg på en grej idag men flyttar fram det till imorgon eller onsdag då jag faktiskt fick en härlig sovmorgon imorse :)
Vi har precis käkat lunch och nu ska vi göra oss redo för att åka och hämta Lollo från skolan :)
Lillan kom förresten hem imorse från en shopping tur med sin mormor och morfar och visade stolt upp sina nya blinkande skor :)
ha en bra dag!


Halloj!

Nu har vi checkat in på Järnstensgatan, dvs hemma på Öland! Efter att ha spenderat dom första nätterna inne i stan hos Emma så är vi nu på Öland hos familjen. Vädret har varit precis så som jag har längtat efter. Regn, sol, blåsigt och alldeles lagot och så har man fått frysa lite grann också, det ni!
Just nu skiner solen på Öland iallafall :)
Har hunnit med en hel del dom första dagarna.
Lite shopping, umgåtts med Ida och hennes gosiga Lilly. Och massa andra små saker som jag inte kommer på just nu :)
Imorgon är det ny vecka och det ska bli en riktigt bra och händelserik vecka :)

Bilder kommer senare!

RSS 2.0