Min lille gosing

igar var en sköd dag med ledighet. spenderades i sangen fram till klockan 12.30 och sen blev det en jatte frukost.
sen gick vi ner till stranden och solade och badade fram till sju tiden. sen akte vi till manavgat för att köpa mat och vi skulle kolla pa dator men da var det stangt.. hur ofta hander det? saklart den enda dagen nar vi ar lediga. maste köpa dator!
idag jobbar jag, pa Side Resort!!!! kan det bli battre? antligen ett hotell med bara skandinavier och battre lön an nagonsing! samma chef och samma jobb men battre lön. jiippii.. ska fa en kamera ocksa av min chef, en dyr bra kamera! hoppas jag far den idag nar han kommer.

igar fick jag en liten överraskning av min prins. En kattunge!!!! Varldens sötaste minsta varlese har jag nu. Springer runt dar hemma, fast den sover mest.. Varldens basta alskling!!! <3 Tacktack tack! Hihi

Nu ska det jobbas, tjingeling!

MTV

Hemma idag, vilar upp mig sa jag verkligen kan bli helt frisk sa jag kan jobba utan att ma daligt.
Ringde pa dörren imorse vid 9 tiden, men jag orkade inte ga upp och öppna sa har ingen aning om vem det var.
Steg upp vid 11 tiden och hoppade in i duschen sen blev det frukost till Charm School pa MTV. Love it! Tjejerna ar sjuka  huvudet, och sant gillar jag att kolla pa.
Hander inte mycket förövrigt. Ska tvatta... Vanta pa att klockan blir 17.00, ska kolla pa Tila Tequila haha. Helt besatt av MTV ar jag.

imorgon ar Tayfur ledig och jag ska ringa min chef och be om ledig. Kommer lata dumt eftersom jag ar hemma idag, men det ar nog inga problem.
Sa ikvall ska vi hitta pa nagot eftersom vi kan vakna lange och sova lange imorgon ;) Blev sugen pa bio nar Kajsa berattade att hon skulle pa bio ikvall.. Ska fraga Tayyan om inte vi kan ga pa bio med, hihi. Eller sa far jag val sitta framför MTV, men det gör nget hahah

Varmt e det ocksa... Vill bada med pallar inte.

Byyeee


Att vara eller icke vara

det ar fragan... (som jag undrar just nu)

Godmorgon pa er, dom flesta har val nyss vaknat eftersom klockan endast ar 10.17 hemma i Sverige nu.
Sjalv sitter jag pa jobbet men ar ledig om en timma och da har jag bestamt mig för att sola idag, pa stranden. Vill bli super brun!
imorgon ar det Onsdag vilket i vanligt fall betyder ledigt för bade mig och Tayfur men icke det icke. Tayfur fick inte ledig förrens pa Torsdag.. Betyder alltsa 2 dagar tills jag far en heldag med min prins igen. Hatar att bara traffas ca 3 tim om dagen nar vi jobbar.. Nasta sommar vill jag jobba pa samma hotell atminstonde.

igar hade Tayfur lagat mat at mig nar jag kom hem fran jobbet men precis nar vi skulle satta oss och ata sa fick jag fruktansvart ont i magen sa jag tog en panodil och sen la vi oss pa soffan och kollade pa Love of Rock (eller tvartom) pa MTV. Alskar MTV! Kollade pa MTV mellan 12-17.00 igar nar jag var ledig mitt pa dagen. Kollade pa Charm School, sa javlabra program. Hoppas det ar idag med!

Ar fortfarande lite dalig.. Hatar att vara sjuk, dom som kanner mig vet att jag alltid tror att det ar varre an vad det ar. Det beror nog pa att jag nastan aldrig varit sjuk, nar jag var liten var jag Aldrig sjuk. Kanske en gang per ar.
Det jobbigaste ar fan att det ar sa javla varmt, man blir ju inte battre av det! Da satter man pa aircondition pa max och blir mer sjuk av det. Har alltid sagt att Turkiet har en konstigt system ;) Baah..
Saknar Svenska sommaren lite, eller nej. Gör nog bara det just nu. Hade jag varit hemma hade jag nog ocksa klagat pa vadret precis som alla andra. Sa jag ar glad.. Aven fast jag e sjuk...
Slut pa klagandet! Ska begen mig hemmat om 30 min! Guuuuuutt.

Have a nice day and enjoy it


Fortfarande i Turkiet

Tillbaks pa jobbet fast ar fortfarande seg i hela kroppen, vill egentligen bara sova men jobba maste man.. tur det bara ar en timma kvar tills klockan slar 12.
Da ska jag ga hem och sova ett tag sen ska jag göra en annan sak som ar hemlig som bara Emma vet om! Hihi.
Sen ska jag tillbaks och jobba 17.00............. Ska prata med chefen idag om jag far byta till ett skandinaviskt hotell istallet, eftersom han har fler fotografer pa andra hotell sa skulle nog ett skandinaviskt hotell passa mig mycket battre, eftersom jag varken gillar tyskar eller ryskan... Finns det varre blandning?

Menmen, vill ha onsdag idag. Vara ledig tillsammans med Tayfur, langtar. Nagot som ar gutt ar att vi har Gökalps moppe ;) Eftersom han ar i Ankara idag och försöker fixa visum till Tyskland today.. Hoppas han far det, för da kan han aka till Tyskland i en vecka och vi kan lana hans moppe ;) Baah.

igar ringde jag min van ida hall, snacka om att flickan fick panikattack nar hon fattade att det var jag som ringde ;) haha.. och NEJ jag ar inte i Sverige :P Walla ;) haha.. Försökte aven ringa lille Kaj men den telen befinner sig nagon annanstans just nu..

Usch somnar snart, huvudet kanns som en tung sten som vill falla ner i marken vilken sekund som helst, eller en sten som vill vila sig pa en kudde i en skön sang!!

Hejda

Sjuk och ''hatar'' det mesta idag

Jag ar sjuk, jobbar inte idag. Vakade vid 7 tiden i morse och kande att jag behövde vila idag, sa jag vaknade för ca 1 timma sen. Hatar att vara ensam, otroligt segt.. Hatar dessutom att vara sjuk. Speciellt i 47 graders varme. Tacka Gudarna för air condition!

igar slutade jag vid 16.30 för jag madde daligt. Gick hemoch la mig pa soffan med en flaska vatten och popcorn (ofcourse) och kollade pa Scrubs. Pa tyska.... Sa jag somnade ganska snabbt. Vaknade vid 19 tiden av att det ringde pa dörren, min superhjalte kom hem! Egentligen skulle han ha jobbat över till 22.00 men han fick sluta tidigare sa han kunde komma hem och ta hand om sin sjukling. Han lagade mat och sen lag vi pa soffan hela kvallen och kollade pa film. En svensk film som gick pa turkisk kanal! Har ingen aning om vad den heter pa svenska för titlen pa filmen stog saklart pa turkiska och saklart va den ocksa dubbad till turkiska.

Ska försöka ta tag i stadhögen idag ocksa, har ingen ork men jag maste. Disken tog jag hand om i morse sa den behöver jag inte tanka pa förrens ikvall :) igar skulle staderskan ha stadat men det gjorde hon inte, hoppas hon kommer idag för det behövs stadas.. Annars far val jag stada idag ocksa... Allt nar man ar sjuk! imorgon skiter jag i om jag ar sjuk, tanker jobba för jag hatar att ga runt hemma, ensam!

Hejda....

Ett liv efter döden

Tank om det finns ett liv efter döden? Tank om det verkligen finns en Gud. Allt som star i biblen kanske verkligen har hant och Gud, han kanske finns dar uppe och haller koll pa varenda manniska har nere.
Tank om det inte finns nagot efter döden, blir det bara svart da? Slocknar man för alltid?

Om det inte finns nagot liv efter döden sa kommer bade sjalen och kroppen logiskt satt att gravas ner och ruttna efter ett tag. Vet att det later ackligt men det ar ju sant, om det inte finns nagot efter döden sa att saga.

Om vi utgar ifran att det finns ett liv efter döden. Att berattelsen om Jesus ar sann, om Gud verkligen finns da kommer vi antingen fa det underbart eller ett rent helvete. Men da ar fragan, vilken religion ar den sanna eller hanger alla ihop pa nagot satt? En sak som jag har lart mig av att vara tillsammans med Tayfur ar islam, jag kan det sa gott som utantill.
Vi kristna vi utgar ju efter tron pa Jesus, inte sjavaste Gud (eller det ar klart eftersom Gud gav Maria Jesus fast hon inte kunde fa barn?) och Jesus uppstandelse. Lara, liv och döden. och uppstandelsen. Livet efter döden, att man kommer till himmelen eller helvetet beroende pa hur man har levt som manniska, om man varit god eller ond. Enligt kristendomen.
Enligt islam var Jesus en av Allah (Guds) peygamber (vet inte vad det heter pa svenska hah) men man skulle val kunna kalla honom för en av Allahs man som hade en angel, Gabriel, precis som i kristendomen ar Gabriel en angel i islam. Gabriel ar anligt islam angeln som pratade med Mohammed, den största av Allahs man, aven Jesus var en stor man som trodde pa Allah (Gud). Det finns sa mycket att förklara men kortfattat sa kanske det ar sa att Gud ar Allah? Eftersom Gud aldrig far avbildas i nagon religion, och inte Mohammed heller, han finns aven i biblen men har aldrig avbildats i biblen heller. Daremot far man avbilda Jesus eftersom det finns bilder pa honom. Aven muslimerna ar trogna till Jesus, fast det ar Allah och Mohammed som det berattas mest om i islam, i kristendomen ar det Jesus, fast det ar exakt amma berattelse i bada religionerna. Och da börjar man fundera om Gud ar Allah och Jesus ar en gava till Maria och som sedan visade folket att han hade en man (gud) som sa at honom att göra allt han gjorde, och aven uppstandelsen.

Vet inte hur jag ska förklara mig men jag tror pa nagot satt att allt hanger i hop eftersom historierna ar ganska sa liknanden i varje religion, förutom i buddhism. Och ett exempel, tsunamin. Buddism har nasta ingen liknelse med nagon annan religion har i varlden och kanske var det sa att Gud var arg eller nagot och skapade denna katastrof just i Thailand, mitt i buddhism? Man vet ju inte..

Nu tappade jag bort mig mitt i allt, sitter och pratar med mina basta tjejer ida och kajsa och nu blev jag lack för ingen i hela varlden ska behandla mina vanner daligt!

Boring


KÄRLEK:
Är du kär just nu? -
jaaaaaaa!
Har du någon kille just nu? - min Tayfur
Har du dumpat någon? - ja
Har någon dumpat dej? - ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - palla driva
Vem kramade du senast? - Janine
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - haha ojoj, da skulle han inte vara min kille langre


SKOLA:
Är du duktig i skolan? - nej
Har du bra betyg? -
nej.
Har du fått göra om ett prov någongång? - inte bara en gang!
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - det har hant nagon gang
Sköter du dej i skolan? - nej inte direkt sa att jag gjorde det under gymnasietiden.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - japp
Haft mobilen på lektionstid? - alltid
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - nepp.

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - vi ar 5 stycken
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - nej jag bor med min pojkvan
Trivs hemma? - yes, trivs hemma i mitt hus i sverige med!
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - haha nej.
Har skrikit och slagit din mamma? - neeej!! aldrig att jag skulle sla henne, kanske har skrikit nagon gang.
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - nepp
kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? haha har nog hant :P
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - sjalvklart!

VÄNNER:
Du har vänner? -
ja fast dom ar langt ifran mig
Du brukar vara med? - Tayfur bara.. Gökalp, Janine, Sara, Servet och typ inga andra.
Vem/vilka var du med sist? - Tayfur, Servet, hans bror, servets tursit tjej, Gökalp och Janine tillsammans pa Sammys.
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - insidan som raknas
Är det okej att ha kill-kompisar? - ja det tycker jag
Har du pussat någon av dina kompisar? - det har jag
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - aldrig
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? -
riktiga vanner stannar alltid kvar

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - nar jag jobbar gör jag det annars brukar jag skita i det
Putar med läpparna på kort? - Nej haha
Tar kort på dina bröst? - haha?
Använder foundation på läpparna? - aldrig i livet
Super dej packad varje helg? - dricker inte alkohol
Du har kysst en tjej? - kysst har jag inte
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - plattar haret ibland, och varierar med frisyrer
Ditt hår e knallblont? - mörkbrunt med ljusa slingor

ALKOHOL:
Har druckit alkohol? - för mycket
När drack du alkohol senast? - nyarsafton 2008 tog jag en drink
Vem bjöd dej på alkohol? - gratis nar jag jobbade som entertainer
Vad var det för sorts alkohol- minns inte
Brukar du dricka alkohol? - nej
Har du druckit öl? - ja det har jag

KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell?-
tycker jag inte
Vill du bli kriminell? - nej
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - haha nej
Har du suttit i fängelset? - haha inte vad jag kan minnas
vill du hamna i fängelset? - helst inte vaa

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden?
blev lite lack igar
När grät du senast? - vet inte
Du har gråtit över en kille? -
slöseri med tid
Vem bråkade du senast med? - Tayfur haha :D
Du har blivit våldtagen? - nööööööööj!


Sjuk

Jag ar sjuk men jag sitter anda pa jobbet. Vill bara hem och lagga mig i sangen och soooooova, ingen ork att jobb alls.
Hoppas Jengiz kommer snart sa jag kan ga hem och vila.

Orkar inte skriva mer.

hissen bara fÖÖÖÖÖll

Tjaa

Till att bööööööööööörja med sa vill jag saga att jag Sandra Johansson ar ett riktigt span! Efter ca 9 manader i Turkiet har jag upptack att det finns öööööööööööööööööööö pa tangentbodet! Smart va? Pöööcko!
Anyway;
Utrattade lite saker medans jag var ledig. Och hann aven med att kÖpa lite nya saker till Tayfur. Köpte en ny lacoste tröja i jatte fin bla farg som han kommer bli skit snygg i, och ett par nya kalsonger, ocksa i blatt. Kanner att han behöver lite nya blatt i sin garderob ;) Köpte aven curry, sa idag har jag satt och lagat kyckling & ris med curry sas :)

Ska snart springa hem en snabbis och traffa min pöjk och ge han sin present sen verkar det som att jag maste skynda mig tillbaks till jobbet, dom haller pa och gör nagot har ute vid poolen med stolar och bord, i rött och vitt. Undra vad det ar för speciellt ikvall?Varenda stol och vartenda bord star ute vid poolen just nu. Finns inte en enda sittplats inomhus ;)
Nyss gick ena hissen sönder pa hotellt, den bara rasade ner pa femte vaningen, haha (?) . Nytt hotell ode, nu kommer det val aldrig komma en gast hit igen, skramda :P hihi..

Yes yes, ska nog tillochmed ta en snabb dusch nar jag springer hem, svettig som man ar.
Pusshej

Side

Hej pa er!

Soligt och varmt idag, tur att det blaser lite annars skulle det vara olidligt varmt. Har inte kollat hur manga grader det ar men kan tippa pa att det ligger over 40 grader. Ska kolla upp det nar jag kommer hem om 20 minuter.
Blev ingen strand igar. Nicko kom sent sa jag la mig vid poolen istallet.
Gjorde inte mycket mer an att jobba igar.
Mitt loshar har kommit nu och ida visade mig det i kameran igar :) sag valdigt langt ut, haha!

Langtar tills hon kommer!! Oj vad vi ska glassa pa Royal Dragon ;)

Menmen, har ingen aning om vad jag ska gora idag under tiden jag ar ledig. Kanns bara trakigt att lagga sig vid poolen som alla andra dagar. Jag funderar pa att aka till Side centrum och utfora lite arenden, fast mest for att jag inte har nagot battre for mig och jag hatar att bara ga runt hemma i lagenheten, speciellt nar jag ar ensam.

Eller ska jag kanske ta en tripp till Royal Dragon och halsa pa min pojk? Neeee.. Det far vanta tills ida har kommit :)
Det blir Side!

Ha det fint, kram


The beach is waiting for me

Tjooooooo!
Tillbaks pa jobbet efter en ledig dag igar :)
Steg upp vid 9 tiden och begav mig till jobbet igar med, bara for att oppna fotografen sen var jag ledig!
Da begav jag och Tayfur oss till sjukhuset i Manavgat for att kolla hans huvud (haha)
Men det verkade inte vara nagot allvarligt, doktorn fragade bara om han spelade fotboll.... (?)
Sen fick han nagra tabletter efter att han svarat Nej pa den fragan :S Konstig doktor, nasta gang blir det ett annat sjukhus!
Efter det handlade vi mat och skulle egentlige gatt och kollat pa dator men det var for varmt sa vi akte hem och vilade lite. Sen kom Tayfurs kompis och vi akte till vattenfallet i Manavgat och doppade fotterna i det sjukt kalla vattnet, det gjorde tillochmed ont i fotterna! Men det var jatte fint att se. Nu kan jag aven stryka det fran listan pa saker jag skall gora.

- Aka och se det kanda vattenfallet i Manavgat
- Ta hal i nasan (igen)
- Spara pengar sa jag kan aka hem till Sverige i vinter (aven hjalpa Tayfur med visum till Sverige)
- En hel dag pa kleopatrastranden i Alanya

Efter det akte vi hem igen. Kakade mat och da hade klockan redan hunnit bli 21.00 och vi hade planerat att aka till Oxyd och se inna som skulle upptrada men vi var alldeles for trotta for det sa vi la oss i sangen och pratade tills vi somnade. Det var ganska skont att skippa konsterten igar, da hade jag nog varit skit trott idag, och Tayfur med som stiger upp 2 timmar innan mig. Men hon var sakert super bra pa scenen.
Nu sitter jag har och vantar pa att Nicko ska komma vid 12 tiden sa att jag kan kila ivag och packa ner strandvaskan och bege mig till stranden och sola och bada innan jag ska tillbaks hit vid 17.00 for att jobba igen.

Hoppas ni har det lika soligt och varmt som mig!

VARMT OCH SVETTiGT

OFFFFFF va det ar varmt!!!!! Jag blir galen, far solsting vilken sekund om helst. Jag sitter precis vid utgangen till poolen och dorrarna ar oppna vilket betyder att varmen kommer in hit.
Och inte nog med det, airconditionen har gatt sonder ocksa, och  dom kommer inte kunna fixa den forrens imorgon!
Det betyder att: jag far jobbat i svettiluktande klader och ett vattenfall av svett pa ryggen.. PLUS att jag jobbar 2 timmar extra idag. Fyfan vilken tur att jag ar ledig imorgon.

Tack Emma for hjalpen med Spotify, nu kan jag lyssna pa svensk musik om jag vill och allt annat! :)

Haller tummarna

Godmorgon pa er
Sitter pa jobbet just nu, vill att klockan ska bli tolv sa jag kan springa hem och ata frukost/middag. Hade ingen tid for det imorse innan jag skulle till jobbet, var for trott for att orka fixa frukost.
igar var jag och Sara i Manavgat och hade det trevligt. Vi gick och kakade pizza det forsta vi gjorde nar v kom fram och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen blev det dags for att leta efter present till Saras pojkvan. Det var inte sa svart, hon hittade en parfym som hon kopte pa en gang, sen strosade vi mest runt och kollade. Jag hittade en jatte fin jeans ''jackshorta' som jag inte kopte..... Nar jag fatt min lon ska jag unna mig en sadan! For den ar verkligen skit snyggggggg! Och kostar nastan ingenting. Hittade mig en snygg rosa t-shirt iallafall och tva nya nagellack kopte jag med. Sen kopte jag mat, schampoo osv.. Men min nya t-shirt ar ocksa jatte snygg speciellt nar man ar brun som jag ar ;) Haha. Fanns flera fina farge sa funderar pa att inskaffa alla fargerna, dom kostar endast 3 lira styck, vilket ar ca 15 kr per t-shirt. Det ar sjukt gutt att det ar sa billigt att shoppa snygga klader har. Allt ar billigt har, och jag alskar det!
Sen akte jag tillbaks till jobbet och jobbade till 22.15, var kissnodig den sista timman jag jobbade men kunde inte ga pa toan for vi medverkade i showen, ville bara kissa pa mig kandes det som, men sa fort det var over sa fick jag latta pa blasan, haha. Vem bryr sig egentligen? Varfor skrev jag en det? Orkar inte deleta ;)

Menmen, till en lite trakigare sak..
Min gammelmormor har opererats och nu vill hon inte vakna. Pratade med mamma och mormor hade sagt att aven fast dom puttar pa henne sa vaknbar hon inte. Men hon andas fortfarande.. Hoppas hon vaknar!
Om hon inte gor det.... Da blir det valdigt trakigt, och da blir det Sverige for mig. Haller tummarna for att hon kommer vakna upp och ma bra. Lilla Alice...

Ha en bra dag

Godmorgon!

GODMORGON PA ER!
Nu har man snart jobbat i 2 timmar och jag har endast suttit vid datan och forsokt att fa tiden att ga sa att klockan kan bli 12.00. Ska namligen till Manavgat vid 13.00 med Sara och shoppa. Ska aven kopa mat, och Sara ka kopa present till hennes pojkvan som fyller ar den 4 Augusti. idag ar det super hett ute och alla turister ligger vid poolen har utanfor och steker. Egentligen borde jag ga ut och ge lite info om fotograferingen men det orkar jag inte, ar alldeles for varmt ute just nu, vantar tills 17.00 nar jag kommer tillbaks hit.
igar berattade aven Nicko for mig att inna kommer till Oxyd (stoooort disco) pa Onsdag och upptrader. Saklart tvingade jaf Tayfur att vi ska dit pa Onsdag. Ska bli coolt :) Fly like you do it like you high like you do it like a woman, yes baby, henne skall jag se pa onsdag :)
igar slutade jag vid 21.00 och da akte jag, Tayfur, Gökalp, Janinen och Ayse till Titreyengöl och bowlade. Gick valdigt bra for mig i borjan och saker som jag var sa trodde jag att jag skulle vnna, men ar man for saker sa gar det oftast at det andra hallet, och det var precs vad som hande for mig. Jag kom nast sist nar vi var fardiga.... Sen akte vi hem och somnade ganska sa snabbt. Och nu ar det jobb som galler och pa Onsdag ar jag ledig, ska bli skont!
Fargade aven haret igar, gjorde ljusa slingor hos frisoren och det blev valdigt bra! Mycket battre an nar jag gor det sjalv. Sa i fortsattningen blir det frisoren bade nar jag skall klippa och farga haret. Fast inte den frisoren jag gick till igar, han var for dyr haha.
Nahe, ska fortsatta att sitta har och inte gora nagot speciellt fram till klockan 12.00, haha bra jobb va? :)

Have a nice day, har kommer aven en langtrakig lista. i brist pa annat =)

Namn - emma Sandra kristina Johansson
Smeknamn - Sandy
Födelsedag - 22 Maj varje ar ;)
Födelseort - Falun
Bor i - Side, Turkiet
Ögonfärg - Ljusbla
Hårfärg - Just nu: Brunt med ljusaslingor
Familj - i love them!

FAVORIT
Färg -
Hmm, vet inte. Gillar manga farger
Plats - Here!! Fast jag saknar mitt rum hemma i Sverige med
Land - Gissa
Bok - Ett oga rott
Spel - Bowling!
Drog - ingen alls 
Fordon -
Bil
Film - Dirty dancing
Djur - En hundras som heter keeshond
Affär - Sali pazari ;)
Serie - Andra Avenyn, One Three Hill och Sjunde Himlen
Café - Har inget speciellt, brukar inte ga till cafe sa ofta
Skor -  Alla mina skor! i love skor!!
Internetaktivitet - Msn, Facebook och blogg, det enda som jag anvander

BRUKAR DU
Peta dig i näsan -
Om det behovs ;) hahah skobba
Titta dig själv i spegeln - Varje dag
Gnälla - Lite for mycket ibland
Skrika - Om jag ar riktigt forbannad sa gor jag det
Sova - Nar jag har tid for det, haha
Ha ångest - ibland och jag hatar det
Skada dig själv med flit - Never
Vilja dö - Vill Aldrig do!
Ta droger? - Forget about it
Försöka vara annorlunda? -  Behover inte forsoka, jag ar annorlunda
Klä dig i svart - inte ofta, det ar for varmt for det nu
Gå i kyrkan? - inte ofta, och aldrig nu for tiden, har finns bara moskeer :P
Gå i skolan? - Nej fyfan, aldrig mer!

NÄR
Åt du senast? -
Frukost vid 9 tiden (8 hos er)
Läste du en bok senast? -  Laser just nu
Var du på konsert senast? - Vet inte, forra sommaren tror jag
Köpte du något senast? - igar :)
Sjöng du senast? - pavag till jobbet haha
Svor du? - Kanske igar
Klagade du senast? - igar haha
Är det sommar? - Right now nananana
Ska du sluta röka? - Har aldrig borjat pa riktigt

VEM
Saknar du? -
Vannerna och familjen in Sweden
Vill du döda? - ingen
Vill du prata med? - Min chef
Skrek du på senast? - Vet inte
Vill du vara som? - Endast som mig
Gjorde dig riktigt glad? - Nicho igar nar han berattade om onsdag :)
Fick du SMS från senast? - Exet haha
Ringde du senast? - Som jag ringde? hmm, det var nog Tayfur
Vackrast på jorden? - Victoria Beckham helt klart

HAR DU
Förföljelsemani? -
ibland haha
Tvångstankar? - İbland
Psykisk sjukdom? - Tror inte det va
Fysisk sjukdom? - Naj
Någon skada? - Ja, handen. Skar mig igar nar jag diskade
Färgat håret? - Senast igar
Brutit några ben? - Nepp
Några piercingar? - oronen och naveln. Har haft i underlappen och nasan 
Egen dator? -
Snart
Bra självförtroende? - Ganska
Komplex? - Sometimes
Sagt jag älskar dig till någon idag? - Nej
Bjudit ut någon? - Jag med Sara pa en shoppning runda som vi ska ta idag ;)
Varit kär? - Hogt upp over oronen!
Dumpat någon? - Yes
Blivit dumpad? - Det med
Velat vara otrogen? - NEJ!
Lämnat landet? - Yes, flydde till Turkiet i Oktober forra aret haha
Rymt hemifrån? - Nej
Tuttat eld på något? - Ja haha
Gjort något olagligt? - Lite smatt olaglig har val alla vart nagon gang

HUR
Går du? -
Tror att jag gar ganska sa normalt, forutom att jag gar lite innat med fotterna (kobent ode) haha
Svarar du i telefonen? - Aa Halla eller Yes
Fördriver du tiden? - Genom att gora sanna har listor eller bara sitta och surfa eller soooova :)
Mycket pengar har du? - Tillrackligt
Tjänar du pengar? - Varje manad
Ofta bäddar du sängen? - Varje dag
Ofta diskar du? - Varje dag....
Ofta städar du? - Varje vecka
Går det på jobbet? - Hyffsat bra, alskar mina jobb tider
Många stör du dig på? - ALLA ryssar, forsvinn!!!!!
Ofta träffar du din familj? - Mycket sallan, kommer traffas om 1 manade igen
Hur mycket äter du? - Gar aldrig med tom mage ;)

TROR DU
att du kommer bli något? -
JA!
På Gud? - Ja det gor jag
På Rymdvarelser? - Nej
På ett liv efter döden? - Jag vill helst inte tanka pa sanna saker, men jag hoppas det finns ett liv efter doden
Att fiskar kan tänka? - Ja det tror jag?
Att du kommer leva länge? - JAAAA

ÄR DU
Förstående? -
Oftast
Öppensinnad? - Jada
Osäker? - ibland
Intressant? - Ofcourse my horse
Hungrig? - Lite, blir nog lunch med Sara
Smart? - inte speciellt
Barnslig? - ibland
Liten? - inte i aldern, men pa utseendet kanske
Lätt? - Normalt
Rolig? - Ja for fan, man blir som man ''umgicks'' ;)
Pratglad? - En del
Frågvis? - Haha om jag ar! Fraga Tayfur ;)
Organiserad? - Forsoker
Hälsosam? - Ja
Blyg? - Najnaj
Lättförstådd? - Tror det
Attraktiv? - Hell yeah
Lätt uttråkad? -  Kan man saga
Ansvarsfull? - Har blivit det under senaste aret
Vegetarian? - Nej, men ater inte kott sa ofta langre 
Besatt? -
Ja.
Arg? - Nej
Respektingivande? - Hehee
Ledsen? - Neee
Glad? - Ganska :)
Pålitlig? - Hihi
Filisofisk? - Ja haha
Svår? - Beror pa vad det handlar om
Positiv? - Oftast
Originell? - Nu for tiden ar jag det
Bra på att ge komplimanger? - Tycker jag allt att jag ar

VÄLJ
Katt eller Hund? -
Hund
Vit eller Svart? - Badeoch
Varmt eller Kallt?- Nar det ar varmt vill man ha kallt och nar det ar kallt vill man ha varmt
Telefon eller internet? - Behover bada
Bok eller Film? - Laser bocker men alskar att se pa film
Leva eller dö? - LEVA
Tjejer eller killar? - All togheter!

i brist pa annat, har kommer en lista

TIO SAKER DU INTE KAN VARA UTAN?
1. Min familj
2. My real friends
3. Telefonen
4. internet (basta sattet att halla kontakten med alla dar hemma)
5. Min underbara prins!
6. Pengar
7. Vatten
8. Gladje 
9. Snygga skor
10. Aircondition!! 

NIO SAKER DU SER JUST NU?
1. Mina tva kollegor
2. Massa foton
3. Massa turister
4. Solsken
5. Entertainment team
6. Pool
7. Restaurang
8. Flytmadrass
9. Blommor

ÅTTA PERSONER DU BRYR DIG OM?
1. Mamma
2. Fredrik
3. Emma
4. Lollo
5. Kajsa
6. İda
7. Tayfur
8. Mormor

SJU SAKER DU INTE GÅR HEMIFRÅN UTAN?
1. Mobilen (aven fast ingen kan na mig pa den haha)
2. Nyckeln
3. Pengar
4. Vaska
5. Visumet
6. Solglasogon
7. Nagot att tugga pa ifall jag far trakigt av nagon anledning haha

SEX SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU HADE EN MILJON?
1. Kopa en fin lagenhet och inreda den precis med allt jag vill ha!
2. Kopa en bil, ta korkort ocksa.
3. Aka hem till Sverige varje manad och halsa pa
4. Bjuda ner familj och vanner
5. Ge familjen lite pengar
6. Och saklart skulle jag shoppa!! (kopa mig en Chippo)

FEM PERSONER DU ÄLSKAR AV HELA DITT HJÄRTA?
1. Mamma&Fredrik
2. Systrarna
3. Mina riktiga vanner
4. Mormor
5. Tayfur

FYRA SAKER DU HAR PÅ DIG JUST NU?
1. Jobbar t-shirten
2. Svarta lackleggnings
3. Svarta gladiatorskor
4. Underklader

TRE SAKER DU HAR GJORT IDAG?
1. Varit hos frisoren
2. Jobbat
3. Duschat

TVÅ MATRÄTTER DU ALDRIG KAN TÄNKA DIG ATT SMAKA?
1. Djur som orm,groda,hund osv
2. Polsa

EN PERSON DU SKULLE KUNNA DÖ FÖR?
1. Mormor

My dream

Tjena
Ledig till 17.00. Pratar med Emma och ida&kajsa pa msn for tillfallet. Flummar som vanligt. Kanske att man blir vuxen, men vi kommer fan alltid ha varan speciella humor.
Jobbat mellan 09.00-12.00 idag, ska tillbaks vid 17.00-22.00 senare idag. Nu funderar jag pa att ga till frisoren, vet inte vad jag ska gora, om jag ska farga det eller klippa det, men klippa det blir det nog inte, isafall kanske luggen och topparna bara.  Dromde aven en as konstig drom inatt.

Jag dromde att jag va kompis med Michael Jackson och sen hade jag och Michael en djup disskusion och sa fragade jag hur det kommer sig att hans barn ar vita sa blev han typ nervos och sa kom sa drar vi till Neverland och aker karuseller och sa va ida och kajsa dar, fulla som aldrig forr. Haha saknar mina gummor.

Anyway, nu ska jag kila ivag till frisoren (vet inte ens vilken frisor jag ska ga till haha) och sa far vi se vad det blir, endast Gud vet just nu, inte ens jag.

Ciaaao


Fototime

Tjaa.. Tillbaks pa jobbet nu efter 5 timmar ledighet, 5 varma timmar vid poolen! Alla sager att jag har blivit brun idag men sjalv har jag nog solat for mycket for att jag sjalv ska kunna tycka att jag har blivit brunare an innan.
Funderar pa att sluta sola sa mycket fram tills ida kommer iallafall ;) Det ar ju inte alls bra att alltid ligga i solen, speciellt inte varje dag! Maste aven kopa solskyddsfaktor for nu borjade den riktigt jobbiga varmen komma! idag ligger det pa ca 35 grader i skuggan :)
Nu ska vi bege oss och fota lite! Hare fint


Work

Himla varmt idag! Bara att ga till och fran jobbet ar for mycket i denna varmen (da snackar vi om ca 40-50 meters gang avstand fran lagenheten, haha). Men det som ar skont ar att jag ar ledig varje dag mellan 12-17.00, da det ar som varmast under dagen. Vilket betyder att aven jag kan njuta vid poolen eller vid havet om jag vill. Passar ju perfekt nu nar man snart far besok ;)
Jobbet ar skit skoj! igar fick jag borja att ta lite bilder under kvallstid. Det ar svarare an vd man tror, men jag lar mig :) Darfor kommer jag aven att sluta 22.00 om kvallarna, men jag har super bra tider anda tycker jag! Bojar 09.00 sen ledig mellan 12-17.00 och sen jobbar jag till 22.00. Det blir alltsa 8 timmar jobb, som hemma i Sverige nastan. Det var langesen man hade sanna dromtider som jag har nu. Anda sen jag flyttade hit sa har jag jobbat mellan 12-18 timmar pa alla jobbet jag har haft, sa detta jobbet kommer jag defenetift att stanna kvar pa. Och det basta ar att det aven ar oppet under vintertid! Vilket betyder att jag kan jobba aret runt :) Fast ska saklart hem till Sverige i December och halsa pa. Kanske September med, hoppas pa det.

Finns inte mycket mer att tillagga. Ska kila till poolen dar min handduk och madrass ligger och vantar pa mig, annars ar det bara jobb som star pa schemat hela veckan. Och grillning!

Ha en fin dag! Puss o kram

At work

Godmorgon!
Sitter pa jobbet just nu, ensam. Borjade vid 09.00 imorse och ska jobba fram till klockan 12.00 sen ar jag ledig fram till 16.00 och da ska jag tillbaks hit for att jobba fram till 21.00, skona tider tycker jag. Skont med ledigt mitt pa dagen nar det ar som varmast. Ska tvatta lite idag sen ska jag nog ta ett dopp i poolen ocksa. Nu borjar den riktigt jobbiga varmen komma och det borjar bli for varmt att bara ga till jobbet vid nio tiden pa morgonen, man far inte glomma att skydda sig mot solen!
igar var bade jag och Tayfur lediga sa vi sov till 14.30 sen gjorde vi inte mycket mer an att laga en ordentlig middag och steka vid poolen. Sen kollade vi aven pa Harry Potter innan vi somnade, haha.
i tisdags var vi pa fest med Tayfurs jobb pa Bistro 2000, en discorestaurang som ligger ca 5 minuter ifran dar vi bor. Vi, eller iallafall jag, hade skit kul! Sara var aven dar med hennes pojkvan, sa jag var inte den enda svenskan ;) Vi dansade och hade kul, blev mycket turkisk dans, det gillar vi! Finns inget roligare an turkiska fester med bra musik och dans. Kvallen slutade vid 4 tiden pa morgonen sa det ar anledningen till att vi sov som tva stockar igar.
Jag, Tayfur, Sara, Erkan, Gökalp, Janine och Gökalps syster bestamde aven att vi ska grilla pa lordags eftermiddagen sa det ser jag framemot :)
Vi har fortfarande inte kopt nagon laptop men det kommer snart, sa fort vi har tid :) Langtar tills jag far en egen laptop!
Langtar aven tills klockan blir 21.00 ikvall sa jag far gosa med min prins :)

Nu ska jag sluta sitta har och slappa, ta tag i jobbet (sta upp istallet for att sitta ner och halsa pa alla turister som gar forbi..) Det kallar jag jobb ;) Hah.. Snart kommer nog aven Nicko sa vi kan ga ut i poolomradet och fota lite glada turister och ge lite info.

Have a nice day! Pussokram

Nytt jobb

Tjohej
Borjade mitt nya jobb i forrgar kvall vid 20 tiden, blev inte mycket jobb mest att fixa i ordning.
Sa igar var min forsta riktiga dag kan man saga. Den var bra, en bra start. Fick oppna fotografen helt ensam forsta dagen men det gick jatte bra och det forsta som hande var att entertainerteamet kom fram til mig och fragade om jag ville jobba med dom, haha. Dom sag pa mig att jag jobbat som entertainer forut och det stammer ju, underbart jobb men mycket jobb! Darfor tackade jag nej och skall fortsatta som fotograf for jag trivs jatte bra och bra personal.
Kommer aven att fa aka pa batturer till Alanya 3 ggr i veckan inom jobbet, och det ar inte helt fel kan jag saga!
Hotellet ar super fint ocksa, men saklart inte lika fint som Tayfurs.
Hinner inte skriva sa mycket for jag skall springa ivag till jobbet vilken minut som helst. Jobbar mellan 9-21.00 och har fyra timmars uppehall varje dag mellan 12-16.00, riktigt bra tider! Riktigt nojd med det nya jobbet ar jag, lonen med for den delen.
Menmen, tiden gar fort och snart far man besok ifran Sverige! Gutt!!
Och ikvall blir det restaurang och utgang med Tayfur och hans jobb.

Byebye!

Money money!

Tjena
Till att borja med sa blev det inte alls som jag skrev igar. Jag ska inte borja jobba som fotograf idag, jag och chefen missuppfattade varandra, eller det var mer jag som missuppfattade honom. Han ska ringa idag och beratta tider och datum som jag ska borja jobba, sa var det! Och vi kollade inte alls lagenhet igar for Tayfur kom hem sa pass sent och vi fastnade framfor tvn till filmen The Jacksons. Filmen baserad pa Michael Jacksons uppvaxt och historian om Jackson5 och om hans framgang. Det var alltsa ingen dokumentar det var en langfilm som gick pa tvn igar och den var super bra! Den manniskan, jag kan saga det hur manga ganger som helst for det stammer lika mycket varje gang jag sager det, den manniskan ar otrolig!

Borjade dagen med att jag vaknade vid 4 tiden, eller jag tror att klockan var 4 iallafall for jag horde Allahüekber utanfor mitt fonster (forsta utropsbonen av de fem som sjungs ut varje dag) och den ar alltid vid klockan 4 pa morgonen har i Side. Sa jag lag vaken i kanske en timma sen halvsov jag fram till klockan 06.40 nar Tayfurs vackarklocka ringde sen kunde jag inte somna om nar han hade gatt till jobbet sa jag lag i sangen och bara vantade pa att klockan skulle bli 10 halv 11 sa jag kunde kila ner till poolen och fordriva tiden, vilket jag har gjort fram tills for en timme sen. Otroligt trakigt ar det faktisklt, speciellt ensam. Nu ska jag sitta har ett tag sen ska jag laga mat men vet inte riktigt vad jag ska laga. Hade varit gott att kopa kebab men det kopte vi igar nar vi satt framfor tvn och kollade pa The Jacksons, kan inte leva fet och lycklig varje dag!

Patal om lycklig sa blev jag jatte glad igar nar mamma gav mig pengar till en ny laptop. Sa nu blir det att kopa laptop safort vi har tid till det! Vilket jag blir valdigt glad over, da slipper jag sitta pa detta dyra internetcafetet :) Sa tack vill jag saga till varldens basta mamma och varldens basta Fredrik for pengarna!

Mer har jag inte att skriva om, iallafall inte sant som jag vill dela med mig av pa internet :)

Kram!

PS

Jag ar oerhort lycklig over att jag tog beslutet att stanna kvar har i Turkiet for flickorna hemma i Sverige har som vanligt inget battre for sig an att ljuga ihop storys som blir skit snack. Men eftersom jag har vuxit upp sa har jag aven lart mig att inte lagga ut energi pa sant, sa jag skrattar at det och lever mitt liv sa kan ni dar hemma fortsatta supa er fulla och dra igang snacket, for visst ar det sa det ga till? Jag vet ju sjalv :)

Ensam

Hejhopp
igar blev det restaurang igen, Tayfur bjod ut mig for andra dagen i rad, kan man ha det battre eller ;) plus att jag slapp att laga mat, mycket skont :)
och idag ar jag ensam till 22.00 for Tayfur jobbar extra idag, det suger att vara sjalv.
imorgon borjar jag jobba som fotograf pa det nyoppnade hotellet som ligger precis dar vi bor typ :) kul kul.
idag ska vi kolla pa en lagenhet som ligger precis bredvid dar vi bor nu, bara det att den ar billigare. sa iaf tayfurs kompis igar och om den ar sa billig som han sa sa kommer vi att flytta dit, vad gor man inte for att spara lite pengar :)

ska strax hoppa i poolen och fordriva tiden lite och battra pa min branna ocksa.
sen ska jag sova ett tag, allt for att tiden ska ga sa fort som mojligt, iaf fram till klockan 22.00 ;)
vill att ida ska komma hit nu sa vi kan hitta pa massa roliga saker! :D men det ar inte langt kvar :)

ha en bra dag, vet att det regnar och ar 16 grader hos er (sa ida till mig) men man kan alltid hitta pa nagot. Som att kolla pa KFF-DiF idag.. Hemma match... och jag missar den.. om den lyckligtvis inte visas pa nagon restaurang har i narheten, for att aka till Alanya bara for att kolla pa fotboll det har jag ingen lust med, inte ensam iaf..

pusshej

MJ

Tjena Tjena

Sitter och lyssar igenom massa Michael Jackson latar och kollar pa videos. Den manniskan gar inte att beskriva med ord, aven om han ar dod kommer han  for evigt att leva som dom sa pa begravningscermonin, och det ar fakitskt sant. Jag tror ingen nagonsin kommer kunna matas med den manniskan, ingen kommer nagonsin kunnas jamforas med honom for det han gjorde, det kommer ingen kunna gora pa samma satt. Grejen ar den att nar man sitter och tittar och lyssnar pa hans musikvideos sa kanns det mer som att man ar dar an att man sitter framfor datorn och kollar. Han kommer alltid vara min favorit! Sa ar det.

Tartan jag bakade igar blev faktiskt jatte god, en riktig choklad tarta blev det. Nar jag borjade visste jag inte riktigt vad jag skulle hitta pa for salgs tarta, sa den tog ungefar 1,30 tim att gora.. Lagade aven soppa igar och Tayfur gillade den!!!! Forsta gangen under 9 manaders tid som han har gillat nagot som jag har lagat, han gillade aven tartan ;)
Sen blev det italienskrestaurang lite senare pa kvallen, det var mysigt. Efter det gick vi vidare till Tayfurs kompis restaurang/bar mitt i centrum och satt oss och drack cay och kakade notter och hade det mysigt och mitt i allt sa gick strommen i hela centrum, ni kan ju gissa om turisterna sag ut som ufon, vissa blev radda och andra bara stog och stirrade, haha. Vi satt kvar pa restaurangen ett tag eftersom det fanns ljuslyktor pa varje bord sa var det fortfarande mysigt sen begav vi oss hemmat och somnade ganska fort. Riktigt mysig dag igar :)

Och nu: Ska jag titta pa flera videos med MJ och sen ska jag nog ta ett dopp i poolen, sen vidare till jobbet.
Ha en bra dag, pussochkram

Nu nu nu

Nu ska jag kila och baka tarta, har suttit har alldeles for lange!
Har bestallt nytt loshar, akta som kommer med ida nar hon kommer hit :)
Jahopp, da ska man betala for att man suttit har pa detta jakla internetcafeet.

Heeeejhopp!


En klantig man skall firas med tarta

Hejsan hoppsan!

igar var vi lediga, dagen borjade med att vi fixade en rejal frukost tillsammans och efter det tog vi oss en lang dusch eftersom vi fick lov att aka till Manavgat innan vi kunde hitta pa andra grejer. Tayfur lyssnar aldrig pa mig sa i forrgar nar vi var i Manavgat for att handka mat sa skulle han testa sitt nya bankomatkort men han tryckte fel kod tva ganger och jag sa at honom att inte testa en gang till for da tar dom hans kort, och det gjorde dom. Antingen forstar han inte nar jag pratar eller sa vagrar han helt enkelt lyssna pa mig :) Men det loste sig iallafall igar och vi drog till banken och han fick sitt kort tillbaka och nu funkar kortet prima ;)
Efter det motte vi upp Tayfurs kompis och akte med honom tillbaks till hemmet och bytte snabbt om och packade ner handdukar och massvis med frukt och begav oss till stranden (och saklart hade vi madrassen med oss som vi flot runt pa hela eftermiddagen in the ocean) hehee. Sen ringde telefonen och det var en man som hyr ut lagenheter och fragade om vi var intresserade av att titta pa en lagenhet, dessutom sa han att den var super billig sa vi begav oss hem for att ta en till dusch och fixa till oss och bege oss for att kolla pa lagenheten men for det forsta  fanns det ingen nyckel till lagenheten och for det andra var den inte alls super billig, sa det blev inget med den.
Resten av kvallen spenderades i soffan framfor tvn med cola, popcorn och saltapinnar!
Och idag blir det inte mycket mer an att baka, ska gora en tarta. Varfor vet jag inte men kopte mig en tartform och massa ingredienser, finns inget speciellt att fira men man kan alltid fira att man har varldens basta pojkvan och att man alskar varandra :) Hihi.

Om 2-3 dagar borjar jag jobba pa ett ny bygt hotell (Sidekum heter hotellet) ligger ca 2 minuter fran dar jag bor. Ska jobba som info och fotograf, battre tider och bra lon av dar jag jobbar nu. Det betyder aven att jag kommer att ha mer fritid an vad jag har under hela tiden da jag bott har i Turkiet, skooooooooont! Nice nice nice. Det kommer formodligen att ga ganska sa segt i borjan eftersom hotellet endast har varit oppet i 4 dagar och gasterna inte riktigt har borjat att droppa in an, men det gor ingenting for mig for det betyder bara att jag kan slappa! Ja jag ar lat av mig, och jobbba ar inte det roligaste som finns, men absoult det nodvandigaste som finns, for med jobb kommer pengar och det gillar vi!

Har ont i magen idag och det vill inte slappa. Ska ta mig en asperin och koppla av lite innan jag ska baka.
Det verkar som att den riktiga varmen ar pavag hit nu. Sa nar ida ar har kommer vi att ha det super varmt! Hoppas Sarna folket klarar av varmen ocksa, det ar ingen Sarna varme har inte ;) Haha! Langtar tills alla kommer hit! Och hoppas att Emma ocksa bokar biljett snart. Sen undrar jag om mamma och Fredrik skulle komma hit i sommar igen? Hoppas det.
Aven jag ska snart borja kolla pa biljett hem till Sverige for att aka och halsa pa, maste bara vanta ett litet tag till. Maste ha alla datum klara for mig sa jag vet nar jag kan aka hem, for visst skulle det vara trakigt om jag rakar boka biljett hem till Sverige nar nagon av dom jag kanner ar har i Turkiet.

Yesyes my people, ska kika runt lite pa internet och lite olika grejer sen ska jag bege mig till koket och borja baka
(forresten sa kan jag aven fira mitt nya jobb)

Ha en super bra dag!

stressad

Tjaa
blir ett kort inlagg, ar lite sma stressad
idag har jag iaf hunnit med att storstada lagenheten, da menar jag verkligen storstadat! Gjort precis allt man kan gora nar man stadar, sa nu tanker jag fan inte stada, pa nagra dagar iallafall..
Vantar pa att Tayfur ska droppa in nar som helst, sen ska vi skynda oss ivag till Manavgat och kopa mat eftersom kylskapet nastan ar tomt och jag ar super hungrig just nu, magen kurrar heheeee.
imorgon ar jag och Tayfur lediga sa ikvall ska vi hitta pa nagot, kanske dra in till Side Centrum eller Oxyd, sant som marks. imorgon ska vi ner till stranden och sola och bada hela dagen lang med varan nya madrass, hehe eller ja min nya madrass som jag snodde pa Tayfurs jobb nar jag va dar, nagon turist som glomt den sa jag tyckte det var synd att den bara skulle ligga dar och ruttna bort medans jag kan ta hand om den och flyta runt och bli brun och fin (fast det ar jag redan, brun iaf hihi)
Menmen, min andning har blivit mycket battre sen jag kopte dom dar tabletterna pa apoteket for nagra dagar sen.
Och nu kom det en ful turk och satt sig bredvid mig och som alla andra turkar sa tror han att jag kommer kolla pa honom i vilken sekund som helst men det kommer jag inte gora for nu ska jag skynda mig har ifran sa jag kan springa och puss pa min turk istallet for att sitta bredvid en annan jobbig turk. Ajaa..

Ha de!

Saker jag gillar

Saker som jag gillar:
Att Tayfur slutar jobba och kommer hem ungefar precis Nu.
Att min syster Emma har gatt i mina fotspar och fatt samma kladstil som mig (stolt)
Att jag har blivit brunare an vad jag nagonsin har varit forut.
Att Anna,Andreas,Tobbe och ida och emma kommer hit ganska snart

ATT JAG KAN iNTE HA DET BATTRE

Solbranna

Sitter har och dricker cola och kakar choklad med notter och pratar med ida pa msn. Pratar om allt och ingenting och saknar chips och dip kvallarna till en laskig eller komedi film!
idag har jag varit vid stranden och vid poolen sa jag har forbattrat brannan sa nu ser jag ut som en neger i ansiktet och pa axlarna typ, men det ar fint att vara brun, iaf sa lange det verkligen ar brunt och inte rott.
Normalt sa kommer Tayfur hem vid den har tiden men idag ar det lordag och det betyder att han jobbar over till klockan 22.00..
igar kom Servet och nagon av hans alla tjejer hem till oss och fikade lite och pratade. Vi skulle egentligen ha akt in till Side centrum till Athena Disco igar kvall men vi skippade det eftersom Tayyan jobbar fran 07-22.00 idag.
igar fick jag aven sms utav min far dar han berattade att han gifte sig igar, kom som en overraskining for alla tror jag. Men what ever you want to do, just do it och jag far val saga grattis till er!

Naae horrniii, nu ska jag antingen kila upp och laga mat eller ta en strand promenad till utomhus gymmet och trana lite (om jag orkar), simmade faktiskt 40 langder i poolen idag sa det kanns som om det ar tillrackligt for idag.. Ar mer sugen pa att laga mat och sen poppa lite popcorn och kolla pa tv for kolla pa tv har jag inte gjort pa flera manader kanns det som. inte for att man maste gora det men jag har inget battre for mig ikvall ska ni veta.
tjingeling!

Mycket bra

Sitter fortfarande pa detta forbaskat cp dyra internetcafeet dar dom tar 1000 kr / tim (kanns det som).. Har som sagt fortfarande inte skaffat egen dator. i onsdags nar Tayfur var ledig sov vi till klockan 12 sen begav vi oss till poolen i nagra timmar och efter det snabbt duscha och aka till Manavgat for Tayfur skulle klippa sig. Kopte mig aven ett par nya skor och en ny bikini, skorna ar ett par svarta gladiatorskor med nitar pa och min bikini ar neonrosa, blev alltsa en bra shopping och jag ar super nojd med mina nya grejor. Vi hann alltsa inte aka till Antalya for att kolla pa dator for sen blev det kvall och vi lagade middag och hade en myskvall framfor tvn till Titanic (som Tayfur aldrig har sett innan, haha..)
Och igar var jag ledig och da plingade det pa dorren vid 11.30 tiden och det var Ayse och Janine som fragade om jag ville hanga med till Tayfur och Gökalps jobb (Royal Dragon Otel) och saklart ville jag det sa det var bara att borsta tanderna, pa med bikinin och pa med det roda bandet runt handleden sen begav vi oss mot hotellet genom strandvagen.
Har aldrig varit pa Tayfurs hotell forut och det var super fint och meeeeeeeeeega stort! Super bra service och all inclusive! Jag kakade och drack alltsa hur mycket jag ville och saklart fick jag traffa min alskling hela dagen fast han jobbade!
For er som tanker aka till Side eller Turkiet sa skulle jag rekommendera Royal Dragon Otel, ett fem stjarnigt hotell, utsett till det finaste hotellet i Side regionen. Valdigt barnvanligt, har ett stort nojesfalt for barn och aven vuxna, vattenland, otroligt manga poolar bade ute och inomhus osv... Orkar inte skriva ner allting men det ar iaf superfint, ni kan klicka in har for att lasa och kolla pa bilder! www.royaldragonhotel.com.tr/en/index.html

och idag har jag inte gjort mycket mer an att flyta runt pa mitt madrass i poolen och tagit en dusch och freshat till mig, och nu sitter jag alltsa har pa det har super dyra internet cafeet som jag tanker ga ifran sa fort jag har skrivit klart har i bloggen. Ska  stada och tvatta och laga mat, som vanligt. Om ca 3 timmar kommer Tayfur hem, vet inte vad vi ska hitta pa han ska iallafall fa en puss sa fort han kommer in genom dorren, for jag saknar honom nar jag ar ensam! :)

Ha en bra dag, det ska iallafall jag!


RSS 2.0