Lindex är bäst på barnkläder

Och allt detta skulle jag vilja köpa till Belma:


H&M rean verkar poppis och jag har otur som vanligt..

Topp

Topp - från H&M

Slutsåld i min storlek.....
Klänning

Klänning - från H&M

Vill egentligen ha en beige men slutsåld i min storlek....
Klänning

Klänning - från H&M

Slutsåld i min storlek...

Barnfri dag

Nu har jag precis kommit hem efter en hel dag men härliga brudar.
Louise kom till mig vid ett tiden och vi väntade in Tayfur som fick vara hemma med Belma idag som var lite grinig och trött, så idag har jag varit barnfri och det var ganska så  skönt, inte allt för ofta som det händer :P

Camilla och Therese bjöd på spaghetti carbonara som var riktigt gott och efter det fikade vi lite nybakad kladdkaka oc drack te. Har haft det riktigt kul och vi skrattade konstant ända tills det var dax att börja röra på oss. Vi gick upp i Thereses lägenhet för att titta på hennes höggravida katt som ska få ungar vilken dag som helst. Jag gissar på att den får ungar den första april ;)
Sen följde alla med hem hit för att Therese skulle få en kartong till sin katt och Belma blev jätteglad när hon fick syn på Cockie!
På onsdag har vi bokat in myskväll här hemma hos mig. Då ska jag bjuda på tacos och vi ska ha filmkväll, kommer nog bli riktigt najs :)

Nu har Tayfur precis kilat iväg bort till Gökalp för att hämta webkamera och ikväll är det tv-mys som står på schemat, hoppas bara inte Tayfur glömmer bort att köpa  chips på hemvägen ;)

Tror att jag och Belma ska hoppa in i duschen en snabbis innan regnet kommer,  verkar som det blir regn iväll eller imorgon..


Skitungen hemma hos Louise igår :)

Vad är det för träd?

Om cirkus en timma ska jag springa bort till marketen och möta upp Louise som ska komma hit och se hur vi bor innan vi vid 14 tiden ska gå bort till Therese och Camilla för fredags-häng. Belma är såklart också med! ;)
Tayfur håller på och fixar sig och ska snart bege sig bort till moskéen tillsammas med Gökalp.
Solen skiner men det är molnigt och det verkar blåsa ute idag, får se om vädret håller på att vända och det kanske kommer regn i dagarna? Det får gärna komma lite regn men efter denna gång så får det gärna hålla sig borta tills det börja bli riktig värme..
Nehe, nu ska jag och Belma byta om och jag ska hinna med en kopp kaffe innan vi går och möter Louise.

Detta fina träd har vi precis utanför våran ena balkong, är det någon som vet vad det är för träd?
Tycker det är så vårigt och fint!





Äntligen internet!

Hej hej hej!
Nu är jag tillbaks :)

Äntligen har vi fått internet inkopplat här hemma (tog ju BARA en månad typ...) efter mycket krångel, precis som med flytten, men det är en annan historia :P
Vi är på plats i Side sen en månad tillbaks ungefär och det känns toppen!
Vi har fullt upp om dagarna med att umgås med vänner eller bara göra något mindre jobbigt.
Tayfur började restaurang jobbet lika fort som han slutade, eller rättare sagt så kom högste chefen och slängde ut all personal och in med personalen från restaurangen som var där innan.. Men nytt jobb är redan klirrat och klart och på söndag börjar Tayfur jobba igen.
Vädret håller i sig och det är riktigt härligt om dagarna. Idag har jag och Belma gått strandpromenaden tillsammans med Louise och käkat glass (kan det vara tredje gången denna veckan som vi köper glass tro?) efter det så promenerade vi hem till Louise och tog en titt på deras nya supersnygga säng och så blev vi bjudna på nybakade muffins :) Sen kom Tayfur och vi promenerade hem och nu sitter jag här vid mitt efterlängtade internet och väntar på att maten ska bli klar, idag är det Tayfur som står för matlagningen vilket brukar bli supergott och jag är superhungrig...

Annars händer det inte så mycket annat.. Jag och Belma umgås med härliga svenska tjejer här nere. En dag hade vi fika med några av dom svenska tjejerna som befinner sig här nere och vi skrattade konstant i flera timmar. En annan  dag blev jag,Belma, Camilla och Therese hembjudna på middag hos Louise, vilket var riktigt gott och mysigt! Imorgon är jag och Louise hembjudna till Camilla och Therese på middag, ska bli riktigt kul :) Sen är det min tur att bjuda hem tjejerna. Vi kör lite Halv Åtta Hos Mig här nere i Side nu innan säsongen drar igång, hehe ;)
Idag kom även Malin tillbaks från Burdur så henne ska vi försöka träffa någon dag snart och det ska  bli riktigt kul att se deras nyrenoverade lägenhet :D

Vi ha haft mycket otur i turen när vi bestämde oss  för att flytta till Side.. Inget gick som vi ville i börjar, varken med lägenheten, jobb och mitt i allt så gick våran lilla laptop sönder.. Mitt fel. Klantig som jag oftast är så tappade jag den rakt ner i stengolvet och den total vägrar att starta.. Förhoppningsvis går den att lämna in på lagning, eller iallafall på något sätt så hoppas jag att vi iallafall kan få alla sparade bilder som finns i den.. ALLA bilder från den dagen Belma föddes (ännu längre tillbaks i tiden, i början då vi precis hade träffats tillochmed) tills idag ligger  sparade i den datorn och det vore väldigt ledsamt om dom bara är borta..

här kommer lite bilder:


Belma kör flyttlasset mot Side!


Övernattning hemma hos Gökalp, Janine och Belmas bästa kompis Zehra innan det var dax för dom att flytta till en annan lägenhet.


Film mys


Här ska vi nog trivas i sommar


En del av vårat sovrum


Hejdååååå

Värmen är här

nej vi har inget internet hemma än och det är trakigt men jag klarar mig, nagra dagar till iallafall.. saknar att skypea med syskonen ;)

igar fyllde syrran 21 och jag längtade lite extra hem till svea.. angrade mig extra mycket att jag inte akte hem den 6  mars men det dröjer nog inte allt för länge tills jag ser dom snart igen. 
vi har kommit iordning i den nya lägenheten och värmen har kommit hit till side.
har varit 2 underbara dagar nu och vi har spenderat dom ute. igar gick vi längs strandöpromenaden tillsamamns med gökalp janine zehra och orhan och fick lite färg pa näsan

idag mötte jag och belma upp louise och gick vidare till den stora lekparken och träffade Malin och Kaan en sväng och Belma och Kaan lekte :) Efter det gick jag och Louise ner till stranden och käkade glass och sen körde dom mig och Belma hem till Gökalp och Janine där Tayfur väntade.. Nu sa ska vi äta här hemma hos dom och sen tror jag att vi ska traska hem och invänta Kurtlar Vadisi.. jag och Belma ska ta en dusch efter massa lek i sanden idag.

Pa söndag är det fika som gäller men dom andra svenska tjejerna här i Side. Ska bli trevligt :)

Här är jag

Dax för en liten uppdatering kanske.. Dock har vi inget inget internet hemma än men det kommer om nagra dagar. Vi är pa plats i Side och det känns otroligt bra. Om dagarna sa umgas vi mest med Janine och Zehra. Vädret har äntligen vänt och solen lyser igen. Kommer tillbaks när internet är fixat hemma, nu vet ni att vi lever och har det gött iallafalla ;)

RSS 2.0