you spin my head right round r

Hejhej!
Nu sitter jag och ater choklad sen ska jag hoppa in i duschen och ta en skön dusch, glömde bort det igar ;) Blir latt sa nar man har massa annat i tankarna just nu :)
Anyway, ska lagga mig vid poolen med hollandarna om ett tag och slappa. Mycket mer har jag inte planerat för den kommande dagen *gasp*
Jag ska nog ta en promenad bort till Tayfurs jobb och vanta utanför tills han slutar sa tar vi sallskap hem igen :) Jag gillar vadret som ar just nu, inte för varmt, inte för kallt. Sen har jag börjat trivas som faun i min lilla lagenhet, det har liksom blivit nagon speciell hemma stamning. Maste vara för alla ljus och saker jag har köpt ;)
Nahe, om man skulle ta nagot riktigt att ata innan man hoppar in i duschen!
See you later!min signatur i varje blogg inlagg ;)

ha ha ha

Hahahahahahaha... varför skrattar jag? JO, för jag ar vaken klockan 4 pa morgonen.
hahahahahaah, detta börjar bli seeeeegt, tjiingeliiiing

ha ha ha

Hahahahahahaha... varför skrattar jag? JO, för jag ar vaken klockan 4 pa morgonen.
hahahahahaah, detta börjar bli seeeeegt, tjiingeliiiing

mmmmmmums!

Tjohej
Drog en svang till Side centrum och inhandlade lite sma saker :) Sen akte jag hem och vantade pa min alskade som kom vid 18. Vi har nu precis kommit hem, vi har varit och inhandlat mat för veckan som kommer. Ska snart laga middag, det blir ris och chicken nuggets tills middag idag och sallad.
Sen ska vi bara mysa framför tvn med chips popcoorn och massa cola! Och jag fick saklart med min en chokladkaka hem som jag ska proppa i mig efter middagen.
Traffade grannarna pavagen upp i trapporna och nu har jag aven halsar pa Riannas syster och hennes pojkvan, trevligt :)
Nu ska jag njuta av vindruvorna i nagra minuter till sen ska jag börja med middagen.

 

min signatur i varje blogg inlagg ;)


Slarvfia

FAN! Jag har trckt fel kod 3 ggr pa min svenska mobil och jag har inte min puh-kod och om jag bara hade kunnat lösenordet till mitt inlogg pa tre.se sa hade jag haft min puh-kod nu och da hade jag aven haft min bankkorts kod som jag har pa mobilen, kan den inte utantill.. FAN FAN FAN. Jag haller tummarna för att mamma kanske har min bankkortskod eller min puh-kod hemma i sverige, annars blir det lite smajobbigt. Mobilen ar det ingen fara med, anvander den aldrig anda men det ar just min bankkortskod som jag ar ute efter! Att jag aldrig lar mig.. Varför tog jag inte med mig allt det hit till Turkiet? Slarvfia!


cleanerrrrrr

Har precis  atit frukost och nu ligger jag och vilar pa soffan och staderskorna ar har. Hatar en av dom, undra om hon ska sno nagot av mig idag? Sen gar hon runt och smapratar och sager dumma saker, precis som om jag ar en dum turist? ;) Sist kallade hon mig ju djavulen pa turkiska, haha! Hon skulle passa att bo i Sverige, pratar om allt hon inte vet nagonting om :)
Oh jag vill shoppa! Kanske tar en runda till manavgat nu pa eftermiddagen innan Tayfur kommer hem :) Sen ska vi nog traffa grannarna senare ikvall.
Men innan jag aker nagonstans sa ska jag smeta i fargen i lösharet, haha har nog sagt det 100 ganger. Mycket snack men lite verkstad ;)
Jag kan typ inte bli lyckligare, fan vad jag har det bra! Om ni bara visste!!! :D

Nu ska jag fixa sen dra antingen till Manavgat eller bara ut och njuta! :)

çay

Lilla gobben kom hem fran jobbet vid 22 tiden helt utmattad och super tröttis.. Han berattade aven att han kommer att fa lov jobba över 2 dagar per vecka nu i vintertid. Jag bad honom att söka runt pa lite andra hotell för dom tiderna han kommer jobba om han ska jobba över 2 dagar per vecka sa kommer han ga under typ.. Hoppas han hittar nagot battre!
Vid 22.30 kom vara kara grannar hit och drack te och kollade pa film med oss och det var trevligt som vanligt :)
Nehe, sorry för trakig uppdatering men lovar pa mitt liv att den kommer bli 129474575 ggr intressantare inom snar framtid ;)

Godnatt!

middag

Nu ska jag laga mat och vanta pa att alsklingen dyker upp, fasen vad jag saknar honom idag!


mellanmal

İnlagget innan var pa hollandska för min van Rianna haha ;) Hollandska ar skitsvart och har ni hört nagon nagonsin pratat hollandska? Det later som, ja jag vet inte vad.. Ska spela in henne och lagga upp pa bloggen nagon gang lovar ;)
Nu har jag iallafall tvattat alla klader och har bara underkladerna kvar men det tar jag och tvattar imorgon, sen har jag tagit en skön dusch och lagat mig lite havregrynsgröt som mellanmal för ikvall ska jag laga god mat tills Tayfur kommer hem vid 21 tiden :) Stackarn, tycker sa synd om honom nar han jobbar sa otroligt mycket! Menmen. Skulle ha följt med Rianna och Zeki och hyrt bil tills imorgon nar dom ska aka till Antalya och hamta hennes syster pa flyplatsen. Kanske att jag följer med, vi far se :)
İkvall far vi se om grannarna kommer över pa lite fika (kanner mig gammal nar jag sager sa?) har i Turkiet ar det lika vanligt att sitta och dricka te som det ar för oss att sitta pa ett fik med en kompis. Tur att jag gillar te annars hade det varit mindre kul!
Jag funderar pa om jag kanske skulle ta tag i mitt förbaskade löshar nu och smeta i fargen sa jag far det gjort.

Maste stanga balkongdörren, lite smatt kyligt och nasan börjar rinna igen haah ;)

Halloj Holland!

Hallo mijn naam is Sandra en ik heb een vriend uit Holland. Haar naam is Rianna en ze is een leuk en gelukkig meisje. We wonen in dezelfde stapel, maar niet samen haha;) vinden we op de massa van de leuke dingen, terwijl de jongens werken. U kunt ons bellen voor Hoolywood vrouwen zich in zijn we in Turkije;)

:)

Jag kan nog inte bli lyckligare an sahar :) Happy happy happy! ♥

Jaja, jag ska tvatta och stada vardagsrummet/köket nu. Tayfur jobbar över till 21 idag, han ar sa duktig min prins. Sen SKA jag farga mitt löshar idag, har sagt det i tre dagar nu men idag ska det verkligen ske.

Vi hööööörs ;)


Rikitigt god morgon!

GODMORGON!
İdag ar en riktigt bra morgon gott folk, aven om solen inte skiner idag och det ar lite muligt ute sa kan det nastan inte bli battre idag :) SHalalalalalaaaaaaaa!
Vaknade tidigt idag, visst? Klockan ar ju bara 12.20 har, annars brukar den sta pa 15 nar jag vaknar haha :D
Jag ska kila upp och ata frukost med Rianna nu sen far vi se vad vi hittar pa :)

Men ha en bra dag sa hörs vi senare :D

Tayfur Ciftçi

Min lilla alskling, ibland tycker jag sa synd om dig. Du jobbar och sliter, stiger upp tidigt pa morgonen och kommer hem vid 18 tiden 6 dagar i veckan. Jag ser hur trött du ar, anda vill du umgas och hitta pa roliga saker nar du slutat jobba. Du sitter uppe med mig om natterna nar jag inte mar bra, du tar hand om mig.
Jag önskar mest av allt att vi kunde ha varan egen firma tillsammans sa du inte behövde jobba ihjal dig, men den dagen kommer och tills den dagen ska jag ge dig massage, god mat, tvatta dina klader, mysa,pussa, ta hand om och viktigast av allt alska! Varat snart första ar tillsammans ar bara början pa ett underbart liv tillsammans med killen jag fran början bara kunde drömma om. Jag alskar dig hjartat!

 


restaurangbesök

Gokvall pa er!
Sitter i soffan och kollar pa min favorit serie pa turkiska. Började för sasongen idag!
İkvall har vi varit ute och kakat pa restaurang med vara kara grannar :) Det var gott och mysigt. Men vi stannade inte ute sa lange, det börjar bli kyligt om kvallarna nu.
Ar helt slut efter flytten idag, plus att jag har stadat precis ALLT i sovrummet sa nu ar allt skinande rent dar inne, kanns mycket skönare att ga och lagga sig nar det ar rent och fint :)
İmorgon har det blivit andrade planer, chefen ringde och sa att han inte behövde mig förrens om en eller tva veckor.. Skönt men segt..

Nu orkar jag inte skriva mer, ska mysa med varldens basta istallet ♥

flyttat

Puuuuuuuuuuh! İdag ringde Rianna vid 11 tiden och vackte mig och sa att hon skulle vara ute ur lagenheten inom en timma.. dom skulle byta lagenhet/bygnad till samma som oss eftersom dom tva andra bygnaderna ar 'stangda' under vinter sasongen. Och det skulle saklart ske idag, hon fick veta det en timma innan hon skulle börja flytta. Eftersom Zeki och Tayfur jobbar sa har jag hjalpt henne hela dagen idag, vi har gatt upp och ner för trapporna. Och nu bor hon precis över oss haha! Lite komiskt ar det allt. Nu har vi iallafall flyttat alla grejer till deras nya lagenhet och jag har precis kommit hem. Sitter i soffan och bara slappar, jag har mycket som maste göras idag. Jag ska tvatta massa klader, stada garderoben och skura golven.. Later kanske inte sa jobbigt men det ar fan tusen ganger jobbigare an vad det later!
Jag och Rianna har iallafall bestamt oss för att inte laga mat idag, vi ska alla fyra ga ut och ata pa restaurang nar killarna har slutat jobba.

Jag ska nu satta igang med stadandet och försöka göra det fort sen ska jag fasen ta en powernap innan Tayfur kommer hem. Just det, ska farga lösharet idag med.. FAN, maste satta igang nu. İbland önskar man att man hade en mamma i huset, he he he ;) Tur man har staderska en gang i veckan iallafall :)
Fan vad det ser ut! fan fan fan, nu kilar jag innan jag far panik pa lagenheten.

Sverige

Det har i stortsett inte hant nagot nytt sen sist jag uppdaterade, men jag skriver iallafall. För jag ar rastlös.
Har som alla andra natter proppat i mig soppa och nu sitter jag och dricker vatten.
İmorgon ar sista lediga dagen innan jag drar igang som entertainer igen, vi far se hur lange det varar, kanske dyker upp annat ocksa ;) Fan vilket bra liv jag har, im in love with my life!
Jag vet att min blogg ar ganska sa boring just nu, men jag lovar er att snart kommer den bli 100 ganger roligare och intressantare, just wait and you will notice it! Nyfikna nu vaaa? ;) Ja, jag har nagot pa G men det ar an sa lange hemligt! :D

Fan vad jag langtar tills Sverigeresan! Haha, kanns som jag ska aka pa varldens semester typ. Det kommer bli underbart roligt och skönt att komma hem till sitt hem (barndomshem kan jag inte saga för jag har bott pa typ 100 olika stallen som barn) men mitt fina mysiga gröna hus! Tank att fa sla sig ner i soffan i vardagsrummet och bara glooo pa svensk tv och ata godis! Eller att fa ha sena natters film tittnade med Emma nar alla andra sover, eller mysa med Lollo! Allt för mina systrar, varldens finaste blondiner!


Saker jag saknar med Sverige

Svensk mat - mammas köttbullar, pizzerior, herrgards ost, rostat bröd pa morgonen, tacos, grillat av fredrik!
Mitt hus - mysigt! och min familj som bor i huset ocj alla sköna möbler osv osv osv!
Min garderob - jag blir typ galen pa att jag inte har alla mina klader har!
Familjen,slakten&vannerna - İ love you!
Shoppa - spelar ingen roll vart jag befinner mig i varlden men av nagon anledning kanner man sig trygg i shoppingen pa hemmaplan
Godis - ja, tanker er sjalva att inte fatt aka ner till ica och köpa lösgodis pa snart ett ar..

Saker jag inte saknar i Sverige

Skitsnack - den gjorde det, den sa det bla bla bla.. vem bryr sig? jag har aldrig varit den som snackat skit, mest lyssnat, det gar in i ena örat, ut i andra. hela varlden gar inte under, den som försöker prata skit med mig nar jag kommer hem kommer jag fömodligen sla till pa kaften eller spotta pa, jag bryr mig inte om sant! och, nar jag kommer hem finns det nagon jag ska spika upp pa vaggen och ta ett riktigt snack med.
Bitches - tjejer pa stan, gamla vanner, ja tjejer allmant som försöker se bitchiga ut och trot att man far respekt för dom?  eller tjejer som tror ' aa shit jag va först med lackleggings ni borde se upp till mig' osv osv. (förresten köpte jag mina första redan förra aret haloooo?)weyweywey, svenska flickor ar inte langre söta och oskyldiga.  (inte jag heller)
Kylan - brrrrr, kommer frysa ihjal i december!
Priserna - det ar sjukt, jag börjar tveka pa tanken att ga ner till ica att köpa en pase godis.. ;)
Fest - nej, jag saknar inte att supa mig full minst 4 ggr i veckan men det betyder inte att jag inte kommer ga ut med brudsen nar jag kommer hem i december.


kyckling kebab och ris

Dagen har spenderats vid poolen med Rianna fram till kl 18. Sen tog jag mig en varm dusch och satte mig tillsammans med Tayfur och kollade klader pa natet, vi klickade inte hem nagot men kanske senare ikvall ;)
Just nu haller jag pa och laga mat, det blir kycklingkebab och ris.. Skulle garna göra curry sas om jag orkade men lat som jag ar sa skippar jag det.
Vet ej vad vi ska hitta pa senare, kanske ta oss en promenad idag istallet... He he he.
Nahe nu maste jag springa ivag till spisen och fortsatta med maten!
Hörs senare

min signatur i varje blogg inlagg ;)


umtz umtz

Heyheyhey!
Sitter och lyssnar pa jatte bra musik som spelas har pa discon/barer varje kvall. İ love it!
Anyway sa ska jag ata en snabb frukost sen ska jag poola med Rianna i nagon timma. Efter det maste jag tvatta och laga mat. İmorgon ar det söndag och da vill jag ha all tvatt tvattad för nar jag börjar jobba kommer jag inte ha en sekund över till att tvatta. Fan, det kanns lite surt att knappt fa nagon fritid. Men det ar ju inte hela livet det handlar om, det handlar om nagra manader för pa sommaren skulle jag inte palla av att jobba som entertainer i den varmen.
Men nu har vattnet kokat klart i min vattenkokare sa nu ska jag dricka te och ata knackebröd!

Förresten drömde jag nagot obehagligt inatt, att jag va i sverige och att jag inte kunde komma tillbaks till turkiet och jag fick ingen kontakt med tayfur förrens 3 manader efter jag varit hemma i sverige och han lat sa ledsen nar han svarade i telen. Men jag vaknae upp och det tog typ nagra sekunder innan jag fattade att det bara var en dröm. Nu sitter jag iallafall har i varat hem och han kommer hem kl 18 och da ska jag krama om honom!

langtar till julen

Nu har jag precis kollat klart det senaste avsnittet av Andra Avenyn. NU sitter jag har och lyssnar pa musik och dricker cola. Och tanker pa julafton, det basta pa hela aret. Jag har nog inte langtat sahar mycket till julafton sen jag var liten flicka.
Den perfekta julafton ar verkligen att fira med familjen och slaktingar. İ ar blir det med mamma, fredrik,lollo,emma, mormor och bertil. Det blir pa öland. Aven om vi kanske inte kommer ha snö sa vet jag att det kommer bli en mysig julafton. Jag hade mer an garna sett att Tayfur varit med och fa uppleva julafton. Men jag kan gladja mig at att det kommer fler julaftonar och att han kommer fortsatta vara min underbara pojkvan för alltid. Jag vet att det alltid kommer vara han & jag, och det vet/vill han ocksa. Min lilla alskling som jag snart har varit tillsammans med i ett ar ♥

Jag höll nastan pa att somna vid 23 tiden men sen blev kissnödig sa jag fick lov att resa pa mig och jag blev fast vid datorn och bestamde mig för att kolla pa Andra Avenyn.. Men jag ska laffa mig och försöka somna, endast 2 dagar kvar tills jag börjar jobba igen.

Music is the best way to let it go

Jag har nu i ca 3 timmar dunkat musik i mina hörlurar pa högsta niva och jag dunkar fortfarande musiiiiiic. Fan vad jag alskar musik, det far ju verkligen att bli pepp och glömma ilska. Om det ar ratt slags musik saklart. Jag haller mig till techno/house nar jag ska glömma ilska.
Jag gick aldrig pa nagon promenad eller jogging runda, orkade inte haha. Maste spara krafterna tills jobbet pa mandag anda sa det spelar inte sa stor roll om jag slarvar med traning nu för nar jag börjar jobba blir det istort sett det enda jag kommer göra, trana, dansa , showa.
Menmen pratade lite med Mirre förut, vi ar som syskon fan, saknar henne.

Nu sitter jag och dunkar Sex On The Beach och ater pasta med pastasas och yoghurt och en fet coca cola till det.
Sen ska jag springa ner till affaren och köpa chokladkaka och ata den och inte dela med mig till mannen i soffan. Han far ingenting idag. İnte ens mat, han fick laga den sjalv.


PALLA

Finns bara ett ord just nu och det ar: PALLA!
Det ordet kan anvandas narsomhelst, och det ar ett sa javla bra ord, för det stammer verkligen just nu!
Hatar att vara arg, jag blir liksom okontrollbar...

Ska fan ta en promenad pa stranden ensam, nej fan, en jogging runda och stanna upp vid utomhusgymmet och trana styrka sen ska jag spotta kasta stenar i vattnet, allllllt för att fa ur mig ilskan.. ASDFGFHRİGRUIEGSVNFAŞMİac!!!!!!! (BETYDER İLSKA PA DATASPRAKET FÖR DEN SOM TYP TRODDE DET VA TURKİSKA).........


Dagens


Shopping förbud

Heeej!
Nu ar klockan 15.00 och jag har precis atit frukost, tycka vad man vill om det men jag tycker nastan att jag kan fa göra det eftersom jag börjar jobba 18 timmar om dagen pa mandag igen!
Sen tycker ju jag aven att jag borde fa shoppa idag ocksa, men det tycker inte min pojkvan. Han har namligen gett mig shopping förbud tills denna manaden ar över, ganska bra kanske. Haha, söt som har ar sa har han last in pengarna i sakerhetsskapet och tagit med sig nyckeln till jobbet :P Det var ingen glad Sandy han fick prata med i telefonen idag ;)

Sitter nu och later frukosten smalta i magen, med lite choklad och bra musik framför datan ;) James Morrison - The first cut is the deepest spelas just nu, grymt bra lat!
Nar maten har smalt (he he he) sa ska jag ta tag i disken, tvatta och göra fint har hemma. Hemma fru.
Hinner nog inte med sa mycket mer innan Tayfur kommer hem. Och nar han kommer hem ska jag fraga om vi inte kan ta en strandpromenad. Det ar sa skönt vader ute! Fortfarande sjukt varmt men det börjar blasa lite sa det kanns skönare :) Love it.

Hörs sen =)

min signatur i varje blogg inlagg ;)


En haffad lista ode

bästa matställe har tre st ju. Kebabstallet, Kardelen & trevanings restaurangen i Manavgat
bästa café Cafe/restaurang typ samma sak har men jag gillar fasen cafe dream i staun!
bästa känsla att vara frisk och lycklig & att na sina mal
bästa tvprogram Andra avenyn (vet att jag ar tönt men i love it!)
favoritplagg Jeansleggings (leggings & strumpbyxor över huvudtaget) och nagon gosig kofta till
favoritsyssla shoppa & jobba som entertainer!
senaste låt jag lyssnade på Mariah Carey - Obsessed
senaste kyss denna kvall, med Tayyan ofcourse!
senaste slagsmål jag? never typ. Senast jag sag nagon slass var nog pa Sammys disco..
drömboende bor heltklart redan pa drömstallet, skulle sitta fint med ett lyxigt hus/lagenhet med snygga möbler
drömjobb jag vet inte riktigt men sjalvklart inom dans, antingen dansare eller entertainer chef. Eller fotograf!
om 10 år.. har jag 2 barn och ett fint hus och en fin bil, tillsammans med Tayfur. Och önskevag sa har familjen skaffat semesterhus har i Turkiet :D
om 2 år.. ar jag 22 och har o precis startat eget inom turism tillsammans med Tayfur
han/hon som vet mest om mig kajsa, ida & tayfur
är du lycklig? ja det ar jag, morgondagen kanske gör mig annu lyckligare
nu borde jag ha sovit minst 3 timmar och innan det tagit tag i disken, men icke..

förresten sa haffade jag listan av lilla kajj! http://kdahlstrom.devote.se min lilla gollegomma som ligger och sover nu. Saknar att kaxa med den lilla sparven, men snart snart snart sa ses vi igen! OM DU BARA VİSSTE VAD JAG LANGTAR TİLL DEN DAGEN! ♥

Grisar

Okej, dom visar slakt pa tvn. Grisar.. Kan typ inte bli vidrigare. Jag ska Aldrig mer ata gris, och tacka Gud för att det inte ens finns griskött i Turkiet. Ma grisar vara skapade av djavulen (enligt islam och det kan fasen stamma) och det ar verklien för djavligt det jag kollar pa just nu! Julskinka, som jag typ tycker ar det juligaste som finns, blev just för stunden det ackligaste som finns. Ni skulle heller aldrig satta tanderna i en gris skinka igen om ni sag pa samma program som mig. Vet ni att dom spanner fast grisarnas ben och typ drar isar benen sa man ser röven pa grisen. Och da lever grisen fortfarande! Tanker sedan grisens grymtande skrik samtidigt som slaktaren stoppar in nagot i rumpan pa grisen och sedan trycker/pushar/tvingar allt ut, gult,lila,blod, alla möjliga farger kommer ut för att 'rensa' liksom och grisen skriker sa som bara grisar (och Kissie pratar) gör. Usch vad fan ar det jag kollar pa? Sen ater jag soppa samtidigt, tur att soppan fortfarande ar lika god iallafall. Vad tycker ni om slaktning av tex. grisar bara för matens skull?

Över till nagot annat.. Jag bestallde ju som sagt ett par jatte snygga skor fran internet idag men den lyckan blev kortvarig. Mamma ringde och sa att jag maste hamta ut dom eftersom det star pa mig, och det gar ju inte direkt.. Dar rök pengar men inga skor till mig. Tur att jag inte bestallde dom andra! Jag sitter nu och ater soppa saom sagt, ikvall har jag och baby bara tagit det lugnt i soffan och haft det mysigt. Han sover nu, och jag ska göra honom sallskap nu. İmorgon kommer bli en spannande dag för mig och jag haller verkligen tummarna, detta ar stort! Blir det 'spannande' imorgon sa ar det typ det största nagonsin. Sorry, men jag kan inte avslöja nagot ;) Ni far helt enkelt halla er uppdaterade! Hoppas jag somnar fort idag, ihgar blev det ju 4 tiden.... Maste börja skarpa mig, börjar jobba 18 timmar om dagen pa mandag igen.

Fler svennisar kommer till Turkiet, wiho!

Hej pa er!
Dalig uppdatering idag jag vet. Jag har inte haft tid att satta mig ner förrens nu.
Började med att Rianna ringde och vackte mig vid halv 12 tiden, fast jag somnade om igen och vid halv 1 tiden plingade det pa dörren och det var hon. jag tog en dusch sen at vi frukost har hemma tillsammans och vid 15 tiden satt vi oss pa bussen till Manavgat. Hoppade av vid affaren dar jag shoppade igar, dar spenderade vi ca tre timmar idag. Och vi fick saker med oss hem ocksa. Jag köpte tre linnen, tva diadem och harspannen. Sant som man alltid behöver. Nu har jag aven suttit har vid datan och klickat hem ett par skor, som jag dessvarre kommer att fa i december nar jag aker hem till Sverige eftersom dom levereras till min adress i Sverige. Men snygga ar dom! Sitter och funderar pa ett par till stövlar i brunt, skinn. Samma farg som min vaska. Svarta har jag ju redan som jag köpte förra aret, som aven kan anvandas denna sasong. Far se hur jag gör med dom bruna stövlarna, eller sa vantar jag tills jag kommer hem till Sverige med att köpa dom, eller sa köper jag dom har i Turkiet, vill ha ett par bruna iallafall. En vinterjacka vill jag ocksa köpa, trött pa min röda. Har en brun höstjacka som ar skit snygg men jag vill ha en till, he he he.

Just nu sitter jag och vantar pa att Tayfur ska komma hem. Torsdag idag och han jobbar extra. Han ska komma vilken sekund som helst.. Har lagat kycklingkebab och friterat pommes at honom, ska aven göra en vitlökssas och sallad.

Jag fick aven veta att Fredriks (mammas kille) föraldrar kommer till Turkiet den 9 oktober. Resorna hit till Side var slut sa dom ska bo i Alanya i en vecka. Jag hoppas jag kan fa en dag ledigt fran jobbet nar dom kommer, da ska jag aka till Alanya och halsa pa dom, sen kommer dom aven att komma hit till Side och halsa pa mig. Ska bli kul att traffa dom och fa visa dom hur jag har det har nere :) Och nu ar det inte langt kvar tills jag ska boka flyget till Sverige, weeeeiii! İbland kanns det som om jag aldrig kommer komma till Sverige igen, men nar biljetterna ar bokade da ska jag verkligen hem till kalla saknade Sverige! Till mitt gröna mysiga hus pa Öuuuuland! Dock har jag inte mitt rum kvar langre, det har ju en viss Emma tagit styrningarna över och renoverat fran golv till tak typ! Buuh ;)

Vart fan e Tayyan?

entertain is not what i do, its what i am.

Sitter och skriver med Kajsa och min chef, haha. Fan vad jag langtar tills pa mandag nar jag far börja med det jag alskar igen! Jag ska aven ta med mig Rianna, hon kanske ska jobba med oss. Sen ska jag fa traffa tva svenska tjejer som jobbar pa hotellet i Belek som jag jobbade pa förut, ska bli trevligt :)

Yeye, jag skulle kunna skriva ett helt inlagg om hur lycklig jag ar. Allt gar som vanligt SandyCandys way :)

Tank, jag kommer jobba som entertainer igen. Det basta ar att dansen kommer satta fart igen och goddammiiit vad jag ska ge 110% varenda javla minut. Jobba i ett team, vilket jag hoppas denna vintersasongen kommer vara ett bra team, förra vintern team va ju mindre lyckat. OCH skulle det vara sa att mitt team denna sasong ar lika misslyckat sa skiter jag i det, im doing it for me, because i love to entertain! Ska sla ut varenda javel. Pa mandag kommer jag stiga in i Febeach Side med högre sjalvförtroende och sjalvkansla an nagonsing, watch out!
Hade varit super om ida satt sig pa ett plan ner om nagra dagar och börjat jobba med mig =) Annars far jag helt enkelt vanta tills maj!

turkiskt kaffe

Gokvall!
Kommit hem för ett tag sen. Kvallen spenderades med pojkvannen, Zeki, Rianna, Servet och Bianca. Först gick vi mest runt och gjorde ingenting sen bestamde jag, Bianca och Rianna att vi skulle satta oss pa ett stallle och ta nagot att dricka och bara sitta och prata sa det gjorde vi, och mannen kom saklart med oss ;) Jag drack turkiskt kaffe, det ar sa gotttt! Starkt,sött, ja allt pa en gang. Men ingen kan göra lika bra turkiskt kaffe som Tayfur kan, det var det första han bjöd mig pa nar vi jobbade pa samma hotell ;)

Nu sitter jag och ska resa pa mig och fixa varmakoppen, tar ju typ 1 minut med varan nya vattenkokare ;) Plus att jag redan har druckit en varma koppen sen jag kom hem. Fasen vad jag ater! Jag ar en san manniska som man aldrig vet om alskar mat eller inte. Ena stunden kan jag knappt ata, andra stunden ater jag som en idiot. Gar i perioder, men jag hoppas fasen inte att jag kommer fa tillbaks jag-kan-inte-svalja perioden igen, hemskt var det.

Morgondagen skall spenderas med Rianna pa förmiddagen i Manavgat. Vi ska shoppa nya klader till hennes pojkvan. Funderar pa att köpa nagot att Tayfur med. Varje gang vi ar ute sa ar det alltid jag som köper klader till mig, stackarn. Nu har vattet kokat klart, ska blanda varma koppen now ;) Broccoli och ost smak, mums!

i love shopping.. and my boyfriend ofcourse ;)

Hej!
Har precis kommit hem fran Manavgat, har spenderat hela dagen dar med alsklingen idag.
Fixade lite pa banken, skulle hamta mitt visum men vi skulle komma tillbaks om ca 2 veckor. Sen shoppade vi, eller rattare sagt jag. Som vanligt hittade Tayfur ingenting. Jag köpte dar emot en ny tröja, nya byxor, nytt skarp och ett block dar jag skall skriva ner turkiska. Mitt turkiska lilla blogg helt enkelt ;) Just det, vi köpte en vattenkokare ocksa. Sa nu slipper jag sta och laga mat i 1 timma typ :D

Vet ej om jag ska laga mat nu eller testa mina nya klader he he he. Jag alskar att bo i Turkiet, man kan nastan köpa hur mycket klader man vill ;) Och nar jag börjar mitt nya jobb nu mandag sa kommer lönen tillata gaaaanska sa mycket shopping. Fast vi ska spara massa pengar ocksa :)

Nu ska vi försöka fa tag pa Servet och Bianca, vi kanska ska ata ute pa restaurang. Gött isafall,da slipper jag laga mat idag! Bara disken fran frukosten jag maste ta tag i.. Ska göra det nu!

morsning morsning

Goodmooorning!
Skulle ha varit i Manavgat med Rianna nu och traffat tre andra tjejer, men Rianna ar sjuk sa det blev installt.
Ligger nu i sangen med varldens gosigaste pojk bredvid mig. Retas lite med honom, mohahaha. Han gav mig en small pa kaften i sömnen i natt, pucko.
Jahopp, dagens planer vet jag inte an. Ska iallafall aka och hamta mitt visum idag.
Ska strax resa pa mig och fixa frukost. Nagot som ar skönt at att jag diskade allt igar kvall, sa nar jag kommer ut i köket ar det rent och fint, wihoo!

min signatur i varje blogg inlagg ;)


Jobb

Hejsanhejsan
Sitter och kollar pa djurprogram pa tvn tillsammans med min roliga pojkvan. Vi kollar pa tva bockar som slass för att vinna en tjej, intressant....

Nagot som ar lite roligare och intressantare ar att jag har fatt jobb. Och som jag skrev innan sa blev det entertainment, jag har alltsa gatt tillbaks tilll mitt gamla team och chef. Börjar pa mandag och jag kanner mig redo för att trada in i rampljuset igen ;) Och lönen tackar man inte nej till!

Nu ska jag försöka göra nagot mysigare an att kolla pa bockar pa tv

min lilla bebis!

Nu har vi atit middag, det fick bli min egen köttfarsblandning med feta ost och agg och majskolvar och potatis.
Kollade precis pa Svenska Hollywoodfruar, varför skriver alla om det? Okej nu gör ju jag ocksa det, men det ar inte ens bra eller intressant? Anna Anka, varför gillar alla henne? Jisses Sverige! Jag hade förmodligen ocksa sett pa pogrammet om jag bott hemma i Sverige men lyckligt som jag ar sa bor jag inte dar. Kommer alltsa inte kolla pa den skiten igen.
Klockan börjar narma sig 22 har och jag undrar vad vi ska hitta pa ikvall.. Vill inte bara sitta och glo pa tv, vill hitta pa nagot. Far se vad mannen orkar med. Kanner jag honom ratt kommer han bara vilja kolla pa sina urdaliga tv serier och filmer i nagon timma till och sedan ga och sova, fett segt.
Kan ju aven beratta att jag har nog ett jobb nar jag kommer hem i december, snacka om flyt. Men ar det SandyCandy det handlar om sa ar det klart man snackar om flyt! ;)

Langtar till morgondagen. Kommer fa mycket gjort och sen behöver jag inte tanka pa det mer, hoppas jag. Sen ska jag göra en till sak, och det hoppas jag pa att gar min vag! Oj vad glad jag skulle bli.
Nahee, ska ta och försöka fa lite kontakt med Tayyan, helt inne i tvn som har ar.. nördo!

Har kommer lite bilder pa min lilla kattunge! som vi sorligt nog fick lov att lamna bort eftersom stackarn var sjuk.. Men visst e bebisen söööööööt? :)

.

Poolat hela dagen

Har poolat med Rianna anda fram tills nu typ. Blev choklad olja, cola och chips och bara glassa vid poolen!
Och jag ar fortfarande irriterad pa staderskan, fan skulle vilja sla henne! bahhh..
Nu har Tayfur kommit hem och jag har duschat och sitter nu i soffan och lyssnar pa musik. Funderar pa vad jag ska laga för middag, hoppas han inte ar hungrig för da fixar jag bara varma koppen nu, haha ;)
Maste ringa Bianca sen och be om ursakt för att jag sov hela dagen. Kanske traffar henne ikvall istallet.
And tomorrow my baby is freeeeee! :D

Nu ska jag försöka laga nagot snabbt och gott..

din jaaaaaaaaaaaeeeeevla .......

Dagen planer = andrade!
Jag vaknade för ca 40 minuter sen, trött och seg som jag ar.. Varför ska jag sitta uppe pa natterna? Kan verkligen inte somna, inatt somnade jag vid 6 tiden, pa morgonen.
Jag skullle som sagt varit pa 5 stjarnigt hotell och glassat vid poolen och atit och druckit massa gott med Bianca idag, men nu ar det typ försent, tycker jag. Sag att hon har ringt min mobil 4 ggr.. Jag kan inte ringa upp eftersom jag inte har nagra cash pa telen just nu. Hoppas hon ringer igen sa jag far förklara. Suck...

İnte nog med det. Nar jag ligger och sover kommer tjuven (staderskan) hit och vill stada. Jag bad henne att komma lite senare eftersom jag inte ville stiga upp nar hon var inne i rummet. Hon stog liksom och vantande pa sang kanten att jag skulle resa pa mig? Hon kanske vill se min rumpa. Jag bad henne iallafall att komma tillbaks lite senare, för hon fragade efter ett tag om jag ville att hon skulle stada nu eller lite senare.. Sa blir hon typ förbannad nar jag sager lite senare och kallar mig för djavulen pa turkiska :S Herregud, ar det mitt fel att hon snor mina underklader och vardefulla saker? Kan jag göra nagot annat an att ogilla henne? Svar Nej.
Nu har hon iallafall varit har och stadat, hoppas hon aldrig mer kommer hit.

Dagens planer blir att lagga sig vid min pool nar jag har atit upp frukosten, sen far vi se vad som hander. Tayfur ar ledig imorgon iallafall! :)

min signatur i varje blogg inlagg ;)


tips:



Ta en promenad
- fast det skulle jag aldrig göra mitt i natten, kanske i Sverige men absolut inte har
Leka modell - ta bilder, kan man göra aven om man ar ful, finns bevis pa det.
Shoppa - för det kravs saklart pengar och att affarerna ar öppna (synd att det ar mitt i natten caaaandy)
Photoshopa & göra kollage - Ja, varför inte?
Busringa - Obs! Ni maste vara under 14, annars blir det pinsamt. Busring mig: 00905313818805 (endast busrigning, inte ragga;) och ni kan vara över 14 om ni vill hihi)
Baka - finns ju hur mycket som helst. chokladbollar, bullar, kakor osv.
Skriv en dikt - erkann att man blir ganska sa filosofisk nar man sitter uppe hela natterna?
Lyssna pa musik & sök efter texterna pa google
- och sjung med!
Lar dig ett nytt sprak - sök pa google pa det spraket du vill lara dig, finns allts enkla fraser.
Kolla pa film - da brukar man aven somna och da gar ju tiden annu fortare tills man far ha kul igen
Sova - för er som KAN somna, sov. Finns inget skönare typ?

Jag valjer: Lara mig ett nytt sprak. Eller rattare sagt, öva pa turkiskan.
 Vad valjer ni andra nattugglor? Har ni nagot battre/roligare tips?


friends

Gokvall!
Nu sitter jag och pratar i telefonen med Tayfurs mamma, hon vill saklart att jag ska komma dit.. Ska aka dit om 2 manader och halsa pa. İ 1 Veckan!!! İbland maste man sta ut har i livet :)
Har haft myskvall hemma hos oss ikvall med Zeki, Rianna, Servet och Bianca! Blev överraskad nar jag sag Bianca sta i dörren nar jag öppnade. Hon var ju har i början pa Maj och kom igar igen :) Sa vi bestamde att vi ska hitta pa nagot i morgon :)

nu ska jag och alsklingen mysa sen ska vi försöka sova :) har kommer lite bilder fran bajram igar ;)








     

MAT


Nu blir det köttfarsas och spaghetti!
Enkelt och gott, hungrig!


slappt

Jag ar sa otroligt lat idag!! Vill bara sova, haha. Men jag maste tvatta, fan.
Fan klockan ar redan 16.03! Om han slutar vid 18 sa kommer han ju ganska sa snart. Om han slutar vid 20 sa har jag ju lite tid till pa mig att slappa innan jag maste ta tag i middagen. Jag tror jag ska laga köttfarssas och makaroner idag, enkelt och gott.
Skulle gatt ut pa en promenad med Rianna men ingen av oss orkade. En riktig slappdag verkligen!

Jahaaaaaaaa, dags att ta tag i tvatten sa jag har den skiten gjord.                        

min signatur i varje blogg inlagg ;)


Godmorgon!

Hej pa er glada manniskor!
Jag har vaknat för ca 15 minuter sen, nu sitter jag har och ater frukost och kollar pa vadret och vi kommer fa 30 grader tre dagar frammat och solsken. Man kan liksom aldrig lita pa vaderprognoserna har för dom visar olika pa varje typ, haha. Och 20 grader pa natterna, och jag som haller pa att frysa ihaj pa natterna typ, att komma hem till Sverige och halsa pa om 3 manader kommer bli valdigt kallt för mig kanner jag, haha.

Jahopp, igar akte som sagt jag och Rianna till manavgat och köpte massa gott till varan suprise middag till vara pojkar som dom verkligen uppskattade :) Vi hade en super mysig kvall med massa god mat och massa god choklad!Jag och Tayfur begav oss hem vid 23 tiden och gosade tills han somnade, sen hade jag ju ca 4 timmar kvar innan jag kunde somna som alla andra natter, haha fyfan det börjar bli jobbigt.
İgar blixtrade det sa in at skogen nar vi satt pa deras balkong, har aldrig sett nagot liknande, hela himlen lyste verkligen upp och ibland sag det ut som eldklot/bollar pa himlen.  Jag var lite nervös att det skulle komma hit men vi klarade oss. Vi sag bara blixtrarna, vi hörde inget muller. Tror Cypern fick sig en javlans natt igar eftersom blixtrarna 'vilade' över Cypern.

Patal om Cypern sa ska jag fraga Rianna om hon ar sugen pa att flyga över och övernatta en eller tva natter, lite holiday. Fast sen tanker man ju pa svininfluensan med, den har ju drabbat Cyper ganska sa mycket. Men sen far man ju komma ihag att dom alltid överdriver om allt pa tv. Jaja, vi far se :) Billigt och bra ar det ju iallafall, kostar inte mer an 300 kr :) Ska aven boka flybiljetterna till Sverige inom 2 veckors tid! Wihooo!

Nu ska jag fortsatta ata frukost och leta runt efter dansskolor har i Turkiet. Det gar inte att halla pa sahar langre, jag maste dansa!!!! Jag ar sjalvaste dansen lixom(?) İ r o n i
                             min signatur i varje blogg inlagg ;)


Ger upp!

Nu ger jag upp, har försökt skriva inlagg 2 ggr nu, langa inlagg.
Jag tanker ga och sova nu, berattar allt imorgon istallet.
Godnatt pa er!

min signatur i varje blogg inlagg ;)

Bajram mubarek olsun!

İdag ar det sista dagen pa ramazan, eller idag far man ata hur mycket man vill och denna dag börjar nagot som kallas för socker festivalen, som pagar i ca 4 dagar. Da ska man alltsa ata sa mycket godis, kakor och allt som ar sött och gott! Man far alltsa unna sig hur mycket socker man vill under denna 'festival' som ett firande av att man klarade av ramazan. Sa ikvall kommer det bli lite fest med godis och goda vanner. Sen blir det förmodligen att dra ut senare ikvall.

Jag vaknade för ca 1 timma sedan, jag kunde alltsa somna igar! Dum som jag var fick jag anda lov att vacka Tayfur men det tog inte lang tid innan jag somnade, sa jakla skönt. Mindre skönt nu nar jag sitter har helt död typ. Vill sova, men har inte tid för det idag. Jag och Rianna ska aka till manavgat vilken sekund som helst, vantar bara pa att hon ska ringa mig. Vi ska laga god middag tills ikvall, massa mat ska vi laga! Vi tankte vara uppe pa tak restaurangen har dar vi bor men vadret verkar inte vara nagot man kan lita pa sa vi kommer förmodligen vara inne hos nagon av oss.

Nu ska jag borsta tanderna sen ska jag ringa Rianna och ta pa mig skorna och jackan och pabörja dagen!

som vanligt kan jag inte somna

Da var det natt igen och som vanligt kan jag inte somna, varföööör??
Klockan ar snart halv 4 har, samma visa varje natt. Vad ska jag göra för att bli trött och avslappnad? İgar fick jag lov att vacka Tayfur, men det kunde jag ocksa göra igar för han var ju som sagt ledig idag. Nu tanker jag inte vacka honom för han ska upp vid 06.30 och ivag och jobba vid 07.00.
Jag har 2 alternativ:
♦ Jag kan sitta har och vanta tills alarmet ringer vid 06.30 och skippa att sova helt enkelt.
♦ Jag kan sitta har tills jag  blir sa trött att jag inte vet vad jag heter langre och sedan ga upp vid 06.30 och ga ut pa en tidig morgon promenad vid 7 tiden och İNTE somna om sa jag kan trötta ner mig och somna imorgon natt.

İnget av dom ar egentligen bra, men vad ska jag göra nar jag inte kan vacka den sovandes avslappnade pojkvannen som just nu ligger och drömmer sig bort medans jag plagas har! Buhu, tycker fasen synd om mig. Senast jag somnade riktigt gott var nar jag och Rianna var ute och partajade till det lite, det var nog alkoholen som fick mig att sova sa otroligt skönt. İnte bra, ingen vana man vill fastna i igen direkt ;) Aren som full-glad-och-dansandes-pa-utestallet-minst-3-dagar-i-veckan tjejen kommer inte komma tillbaks! Visste vet jag att jag kommer att ga ut och festa till det nar jag kommer hem till Sverige i december, det ar ju nastan 1 ar sen jag var hemma och traffade mina vanner! Tacka gud för det (kan man ju ta som man vill) men det har iallafall fatt mig att inse vilka som ar mina riktiga vanner och det ar er jag kommer krama sönder nar jag kommer hem. Alla förutom İda ofcourse, hon befinner sig ju bland hoppandes kangurus nar jag kommer hem till 20 minus grader

Undra vad det ar för tids skillnad mellan Turkiet och Australien. Nagon som vet? Tell me! En timme mellan Sverige och Turkiet ar det ju, sa Kajsa  och familjen kan jag ju i stortsett prata med nar jag vill. Förutom att dom inte sitter uppe natterna langa som jag gör men annars har vi det ratt lika, he he he.

Jag skriver ganska mycket nu, men allt ar typ ointressant.. För det hander inte speciellt mycket inne i min lagenhet just nu.. Kan ju beratta att jag gjorde chokladbollar igar och jag har bestamt mig för att ata upp dom nu, 7 stycken ar det. Sen har jag en fanta pa 2,5 liter ifall jag skulle bli törstig liksom?

Nu later jag som en annan fjantbloggare. Vem bryr sig om man sitter och ater chokladbollar halv 4 pa natten? Ungefar lika intressant som att se dagens outfit nar kladerna ar mer an trakiga, om det ens finns nagot ord för det (fula typ) eller vem bryr sig om man druckit en kaffe pa mc donalds för den ar god just pa mc donalds (?) och att man ar svettig och harig under armarna typ? 0+0 =0. Ratta mig om jag har fel, men jag tror ungefar att sa intressant later det och att ungefar sa manga bryr sig.

Jahaaaaaaaaaaaa, historiens trakigaste inlagg...

Just det, min svenska telefon, som iallafall ar snygg, har idag last sig. Batteriet dog igar natt och jag har ju som alla andra pin-kod pa mina mobiler och jag tryckte fel 3 ganger nu ikvall nar jag skulle starta den. Och puh-koden ar ju som sagt hemma i Sverige nagonstans. Det betyder alltsa att jag inte kommer kunna ta bilder utomhus och lagga in pa datorn pa ungefar 3 manader. Tayfur har ju saklart ocksa kamera pa sin mobil men det ar inte alla ganger det funkar att överföra till datorn fran hans mobil.. Och min turkiska mobil ar nog sa turkiskt som det gar att bli. Den ar chokrosa (precis som chockrosa nagellack för jag har malat den med det?) eftersom den sag förjavligare ut an vad den gör nu sa bestamde jag mig för att ta mitt chockrosa nagellack och 'reparera fargen' med. Det ar en gammmmmmmal mobil som skarmen funkar pa ibland, samma med batteriet, det funkar nar det vill.

Ska köpa ny mobil sa fort jag skaffat mig ett nytt jobb. Synd att Side Resort stanger varje vinter annars hade jag saklart jobbat kvar dar. Jag trivs som fan att jobba som fotograf och nar det ar sasong sa ar det verkligen jatte kul och man tjanar stora summor pa det för folk vill köpa! Speciellt norskarna, vi svenskar ar ju lite snala som alla vet ;) Men nu i vinter sa vet jag inte riktigt vad jag ar sugen pa. Eftersom det regnar och ar ovader har valdigt mycket under vintern sa kanns det som att jobba som fotograf inte ar nagon höjdare under vintertiden, inte pengarna heller för den delen. Sa jag har funderat. Jag vill jobba antingen i reseption eller entertainer.
Reseption har bra tider, man jobbar ca 8 timmar om dagen, har en hyfsat bra lön och en dag ledigt i veckan, plus att man far snygga klader tycker jag ;)
Och sen entertainer. Det var ju det jag jobbade som först nar jag kom hit till Turkiet. Basta jobbet jag nagonsin haft! İ love it, i love to entertain! Tanker er sjalva att verkligen fa syssla med det man alskar? Dansa, shower varje kvall, 5 stjarnigt hotell, gratis hotell frukost,middag,kvallsmat osv. Och under dags tid halla igang med sport sa som yoga, pool game, beach volleyboll, aerobic och sedan pa kvallen underhalla gasterna med dans,teater, sketcher osv. Enda nackdelen: För mycket jobb, för lite fritid. Man jobbar ju ca 18-19 timmar om dagen 6 dagar i veckan.. Lönen ar super för att vara Turkiet men, fragar ar om jag kommer klara av att jobba sa manga timmar i veckan? Ska traffa min förra chef och prata igenom allt med honom sa fort han har tid.

Fan, tror ingen orkar lasa mer. Och snall som jag ar sa ska jag satta en punkt för detta inlagg nu sa ni slipper plaga er igenom detta oerhört trakiga inlagg.

Nu ska jag 'surfa' , ja pa natet alltsa.. he he he
kanske somnar med, hoppas det


middags gaster

Hejsanhoppsan!
Har lagat en jatte god middag och som gaster hade vi Zeki och Rianna. Dom gick precis hem för att sova. Och jag ska val snart ta tag i den stora diskhögen som ligger dar och vantar pa mig, kan ingen ge mig en diskmaskin?
Ska drcka lite te och mysa med alsklingen innan jag reser pa mig fran soffan och diskar.

Varit och handlat idag och det blev en hel del, sa nu har jag stadat skapen och kylskapet sa nu star allt sa fint och organiserat. Köpte en choklad kaka idag igen, haha gissa om det var nagon som blev lite tjurig ;) Har atit chokladkakor varje dag en vecka tillbaks, inte sa konstigt nar det finns sa jaaakla god choklad! Och billigt ;)

İmorgon ska jag och Rianna stiga upp tidigt för att aka till manavgat och inhandla allt inför kvallen, sen maste vi förbereda allt hela dagen imorgon. Det ar ju som sagt bajram imorgon! Vi ska göra det till en rolig kvall och jag tror vi kommer att lyckas :) Jag vet iallafall att jag ska göra kycklingkebab och pommes, sen far vi se vad vi hittar pa imorgon.

İkvall har İda avskedsfest för hon aker till Australien i 1 ar om nagra dagar, vi kommer alltsa inte ses pa ca 2 ar. Hoppas hon far en rolig kvall nu ikvall, önskar jag hade varit hemma sa jag kunnat vara med.

Nu ska jag mysa med den jag alskar!


THUNDER

Sitter hemma hos mej och ar livradd, det askar sa in i hel....!! Har hallit pa sahar i 2 timmar snart och jag maste verkligen aka och handla mat! Men jag tanker inte ga ut salange det haller pa sahar.
Vi ska som sagt bjuda Zeki och Rianna pa mat idag, vet inte vad vi ska bjuda pa..

Det börjar bli lite mindre regnigt ute nu ska jag tror vi ska springa ivag till bussen nu! Hörs later alligator!

sömn problem

Jag blir sa trött pa att jag fasen aldrig kan somna om kvallarna. Varenda natt ligger jag vaken och klickar pa den har datorn.. Sa har man en sovmaskin bredvid sig som somnar pa 3 sekunder och ser sa avslappnad och trött ut, framför allt ser det sa skönt ut! Nar jag försöker tvinga mig sjalv att somna sa kommer det bara upp massor i skallen. Nar jag vaknar pa morgonen sa undrar jag alltid, hur fasen kunde jag somna igar? Haha.. Sant ar jobbigt. Och klockan ar halv 4 pa morgonen nu, jag vill verkligen sova för imorgon vill jag inte sova bort hela dagen.

Har haft besök av Zeki och Rianna ikvall. Blev chips och cola och massa prat. İmorgon ska vi bjuda dom pa middag bestamde vi. Och pa söndag ar det bajram och da ska jag och Rianna överraska pojkarna tankte vi. Sen blir det houseparty hos dom, ska tydligen komma massor med folk eftersom det ar bajram.
För er som inte vet vad bajram ar sa betyder det fest. Eller det liknar högtider, sa som julafton, nyar osv..

Fan.. kan jag inte somna nu?

Det var sjukt

Haha, idag hande nagot sjukt. Jag skulle ga till affaren och köpa cola och choklad och i vantan pa att Rianna skulle komma ut sa sprang det förbi en hast. Tyckte det va lite ovanligt att se en hast ute pa vagen sadar men men sen glömde jag bort det. Sen nar vi skulle ga till affaren skulle Rianna slanga lite skrap sa jag vantade utanför affaren och nar hon skulle ga över vagen nar hon slangt skraper sa kommer det typ en flock med hastar haha. Det var som i lejonkungen nar simbas pappa blir jagad av gnuer. Men det var sjukt för jag har aldrig sett hastar har sa lange jag har bott har. Men iallafall nu vet jag, i fortsattningen far man se upp för hastar, galna för fan!

Anywaaaaiiiiij, har atit mat med alsklingen och nu sitter vi i soffan och kollar pa tv och jag ater choklad. Vi vantar pa besök ikvall. Och imorgon ar Tayfur ledig, da ska vi hitta pa nagot mysigt hoppas jag.
Pratade aven med mormor i telefonen förut, saknar henne!

Dags att diska innan vi far besök.... spelar ingen roll hur mycket jag diskar, blir lika mycket efter 2 minuter igen.

GRATTİS MORMOR!

Godmorgon för min del.. Klockan ar 14.00 har, detta ar inte bra. Jag verkar ha kommit tillbaks till min varsta sovperiod. Samma som nar jag bodde hemma, jag kunde sova hur lange som helst, tur inte mamma ar har da skulle hon bli lite arg om jag sov sa lange ;)
Jag sitter just nu i soffan och dricker varma koppen i vantan pa att mitt agg ska koka klart.. Har glömt hur manga minuter man ska koka agg? Typ 6-7 tror jag..
 
İdag fyller min alskade mormor 62 ar! Varldens basta mormor. Jag skulle vilja ge dej en present idag, och det skulle vara att jag dyker upp utanför din dörr. Men det gar inte, far vanta tills december. Oh vad jag ska krama min mormor nar jag traffar henne igen. Finns inget battre/tryggare an att krama om min mormor :)

Just nu dunkar jag jatte hög musik för att peppa mig sjalv, vet hur seg jag ar nar jag vaknat. Men idag ska jag göra nytta tankte jag. Rianna ringde mej nar jag lag och sov, faktiskt hon som vackte mig ;) Vi ska hitta pa nagot, vad vet jag inte. İnte poolen iallafall för det ar inte sa fint vader idag, i love it!
Fan vad pepp jag ar pa att dansa, skulle kunna dansa i flera timmar kanns det som. Ska leta upp en dansskola har, för sa har gar det inte att halla pa. Har fasen snart inte dansat pa ett ar, inte braaaaaaaa.

Nu e nog agget klart! Hörs later, pusspuss

andra avenyn

Har nyss kollat klart andra avsnittet av Andra Avenyn har pa min dator som ar min basta van. Min basta van bara för att jag kan kolla pa alla serier som jag har saknat i snart ett ar! Jag ar ju som alla vet ett stort fan av Andra Avenyn. Suger bara att man maste vanta en vecka till tills nasta avsnitt.

För övrigt har kvallen spenderats hos Zeki och Rianna. Fikade och pratade och Tayfur fick aven jatte god köttfars sas som Rianna lagade. Mycket mer har inte hant idag, och just nu ligger vi i sangen. Grabben bredvid sover redan, upp och jobba imon. Jag pratar med Kajsa pa msn, saknar henne! Men nu ar det inte langt kvar tills vi ses igen.

Ska fortsatta prata med Kaj nu sen ska jag försöka sova, lite trötter.

Förresten ar det nagon av er som laser min blogg som vet hur man fixar blogg design? Eller vill hjalpa mig att göra en snygg och personlig? :)


Mat!!!

HeeejHeeej!
Vaknade vid 14.00 idag och försökte sova igen men det gick inte sa jag gick upp satt vid datan och helt plötsligt loggade mamma in pa msn och vi satt och pratade i sakert över in timma, haha. Att min mamma kan vara sa flummig alltsa. Hon visade upp tva tröjor som jag ska fa i julklapp, tva michael jackson tröjor, langtar! Jag langtar sjukt mycket tills jag ska aka hem i december och fa traffa min familj, saknar mitt hus med sa det ska bli riktigt skoj att fa komma hem aven om det kommer vara 2 veckor jag kommer att vara i Sverige.

Dagen har gatt fort som jag hoppades pa och nu har jag lagat mat som jag ska ata sa fort jag har skrivit klart, annars tycker jag att jag har klarat fastan ratt sa bra idag och det var inte speciellt svart heller. Kanske fastar imorgon igen, tror nastan det ;) Oh min mat ser sa god ut! Och nu förtjanar jag den verkligen.

Sorry om det inte blev sa mycket uppdatering under 'fastan' men jag har sovit i stortsett hela dagen, och tvattat.
Tayfur jobbar över till 21.00.. hatar det. Förhoppningsvis har jag ocksa ett jobb snart igen.

Nu ska jag ata! Vi hörs lite senare :)

Har ar lite saker man inte far göra nar man fastar:
• Ata eller dricka
• Borsta tanderna
• Bada
• İNGENTİNG far komma in i din mun under dessa timmar

 

MEN nu ska jag iallafall ata. Ps: det var bara nagra av alla saker man inte far göra sa tro inte att det ar superenkelt ;)


Ramazan, nu kör vi!

Kebaben vi at idag var verkligen uppskattad, aven fast jag inte at mycket av den. Vet inte varför jag far svart att svalja varje gang det handlar om god mat? Haha. Skrattretande ar det för jag ar mycket trött pa det. Minns knappt nar jag sist at mig matt pa nagot riktigt gott? Langesen med andra ord. Anybanywanyway!


För er som klickade in hit fran facebook sa betydde mitt status namn att jag ska fasta idag! Efter klockan 04.00 nar böneropet ar slut början min fastan.. Det betyder att jag har ca 2.5 timmar pa mig att ata nu, och det ska jag göra ocksa och dricka sa sjukt mycket vatten eftersom man inte far dricka vatten hellre! İNGENTİNG far stoppas i munnen om 2 timmar, inte ens borsta tanderna. Det later vidrigt, och det ar det ocksa men tank da pa dom stackarna i Afrika som inte ens ager en tandborste.. Jag ska nog klara mig fram tills 19.45, utan mat vatten tandborste och pussar. Jag vet att jag kommer vara en sur Sandycandy imorgon, och jag kommer kika i kylskapet minst 100 ggr efter min choklad.. Det som ar bra att jag kommer att vara vaken till 04.00 idag och det betyder att jag kommer sova ganska sa lange imorgon, jag slipper tanka pa mat kanske mellan 04.00-13.00 iallafall.. Da ar det ju endast 7 timmar och 45 minuter utan mat. Kommer jag att klara och jag ska göra det av ren vilja, egen vilja, i Guds namn! 
Och nej, för er (du vet vem jag riktar detta mot) som nu tror att jag ar en hjarntvattad flicka som gatt och blivit orginal muslim med slöjan pa huvudet och pa knana 5 ggr om dagen sa behöver ni inte oroa er, jag har min tro men den haller jag för mig sjalv, för den ar sa javla komplicerad sa ingen skulle fatta om jag sa skulle förklara den i 2 timmar, haha! Tycker aven att fler av er laser borde fasta iallafall en dag om aret, för att skanka en god tanke och liten förstaelse för de fattiga. Efter imorgon kommer jag nog första hur bra vi har det med mat och pengar, aven om det kan kannas glest ibland :)

Jag kommer uppdatera med jamna mellanrum imorgon, följ mig pa min fastande resa imorgon ;)


mys-time

Gokvall!
Dagen har i stort sett bara rusat förbi och klockan ar redan 21.00 har! Jisses..
Har legat vid poolen i nagra timmar med Rianna. Vi har alltid nagot att prata om, och det ar lika roligt varje gang maste jag saga. Det ar skönt att ha hittat en van som bor ögonkastet bort och ar sa lik mig i sattet, det gillar jag!
Vid 18.30 plockade Tayfur upp mig nar han kom hem fran jobbet, plockade och plockade, jag reste pa mig och följde med honom in haha. Sen har jag i stort sett inte gjort nagonting sen dess förutom en dusch och lite mat.
Sitter nu i soffan med pojken, han kollar pa en as dalig film pa tv, men han skrattar som fan.. Kallas dalig humor.
Ska mysa ner mig med honom nu och nar jag har myst klart ska jag springa och köpa chips tror jag. Gotta till det rejalt ikvall, för imorgon tanker jag fasta, i Guds namn ;)

Kommer uppdatera senare, sa kika in lite da och da ;)


fastan

Hejsan!
Sitter och tvingar i mig 2 portioner havregrynsgröt och en kanna te. Hade bestamt mig för att testa fastan idag, men nar jag skickade i vag ett sms till Tayfur imorse dar jag skrev 'jag ska fasta idag' sa ringde han snabbt upp mig och sa Nej, ska du göra det ska jag vara med och göra det tillsammans, jag vet att du maste ata.
Sa vi ska göra det tillsammans imorgon istallet. Vet ni varför muslimerna fastar i en manad om aret? Jo, gud Allah sa att du kan ata 11 manader om aret hur mycket du vill men en manad om aret ska du fasta för att skanka en tanke till de som inte har mat pa borden och vatten i kranen. Visst ar det en fin tanke? Det tycker iallafall jag, och jag tycker att alla borde fasta, aven om det inte hjalper de stackars svaltande i afrika speciellt mycket sa gör vi anda nagot gott. Om inte, varför inte skanka en slant till nagon fond? Tank om alla i Sverige skulle skanka 1 krona per person, det skulle bli en summa pa ca 9 miljoner. Tank om Turkiet skulle skanka 1 krona, det skulle bli 75 miljoner pa bara en dag!!!!! Synd att vi manniskor ar sa egoistiska, men jag ska nog fasen skanka 5 kronor idag om jag hittar nagonstans att stoppa pengarna i :)

İgar kvall umgicks jag med Rianna medans Tayfur och Zeki begav sig till moskeen. Sen kom dom tillbaks och vi satt och pratade och drack te som fyra idioter till 01.30 sen var det dags för oss att ga hem.

Just nu ringde Tayfur och bad mig tvatta hans klader, sa det maste jag göra idag. Roligt.
Sitter aven och kollar runt pa olika bloggar. Att folk orkar harmas, att det finns folk som inte har nagon sjalvkansla, ingen fantasi, nar det galler varken namn eller utseende, maste du harmas med allt? Du kanske ar lesbisk anda, det var ju dom folk sa om dig ett tag? Haha, usch vad elak jag ar. Men folk som öppnar munnen för mycket far oftast tillbaks pa det, och nar jag inte tycker om en manniska, da blir jag elak. Det vet alla som kanner mig. Spelar ingen roll om jag sitter i Turkiet (landet som denna tjej 'hataaaar' fast hon inte ens varit har hahahha) sa kommer jag att trampa ner pa dig, för jag tycker rent ut sagt inte om dig!

Ska sla en pling till Rianna och höra om hon vill ga ner till poolen en stund eller kanske stranden. Dags att börja ta vara pa soldagarna, snart kommer ju hösten :)

Hörs sen.


roligaste pa lange

Godmorgon för min del, eller vaknade för en timma sen sitter och ater frukost nu.
Kvallen igar var den roligaste kvallen pa jag vet inte hur lange. Zeki och Rianna kom hit och jag dukade fram massa gott till Tayfur och Zeki sen begav jag och Rianna oss ut. Vi hamnade pa en super bra bar har i kumköy, hade jag vetat att den var sa bra sa hade jag gatt ditt flera ggr innan! Jag bjöd pa turkisk dans och vi drack goda drinkar och skrattade som aldrig förr. Vagen hem var 100 ggr langre an vanlig och jag tror inte att jag har haft sa kul sen jag flyttade hit som jag hade igar. Och det som var konstigt att det var första kvallen utan killar, bara jag och Rianna. Saknade nastan Tayfur lite ;)

Ska ata upp min frukost nu sen ska jag hoppa in i duschen sen ska jag springa och köpa en stor cola och bara satta mig i soffan och feta mig och försöka piggna till tills Tayfur kommer hem fran jobbet. Maste laga mycket mat at honom idag, han fastar idag eftersom det ar ramazan.

Hörs sen..

Bye

Jaha da var middagen avklarad och bordet avdukat, men disken vantar fortfarande pa mig.. senare va..
Just nu sitter jag och lyssnar pa musik. Tayfur kom precis ut ur duschen, vi ska aka och prata om ett jobb at mig sa fort han pratat klart med sin familj i telen. Hoppas jag far det! Vill jobba, hatar att vakna vid 12 tiden, aven om jag alskar att sova. Mitt jobb pa Side resort ar ju som sagt avklarat för detta aret, anledningen till att jag inte jobbar kvar dar ar för att hotellt stanger för sasongen snart. Tur att det kryllar av 5 stjarniga hotell har som har öppet aret runt ;)

Nu ska vi dra, bye!


Sorry

Sorry! Jag kunde inte uppdatera igar, eftersom jag ar en busy-woman (ehe?) sa hade jag inte tiden till att sitta framför datan igar.
Gardagen akte jag och Rianna till manavgat och köpte smink, mat och te at hennes sjukling Zeki. Ja sminket va ju saklart inte till honom. Sa dar spenderade vi flera timmar igar. Nar jag kom hem kom ocksa Tayfur hem och jag lagade mat och 'slutförde' min impulsgrej som tyvarr inte blev sa bra som jag önskat, och som den borde ha blivit! Menmen vad gör det. Grejen var att jag skulle bli blond men det funkade inte, efter 5 förpackningar sa va mitt har fortfarande lika brunt som innan jag hade haft i den första blonderingen. Sa igar köpte jag slingor och det far bli början pa min resa till blondin (ja inte super blondin menar jag nu). Nu maste jag vanta nagon manad innan jag kan göra slingor igen sa jag far helt enkelt sta ut med denna fula farg i nagon manad. Men vad gör det sa lange jag ar lycklig :)
Efter det kom Tayfurs nygifta van hem fran Tyskland igar och vi + 6 pers till akte och kakade pa restaurang sen akte vi hem till Orhan. Snacka om lyxhus! Dar vill jag bo.. Mycket fint hus men mycket trakig stamning, vi stannade nagra timmar, endast för att umgas med Gökalp som ar nygift och för att han hade köpt massa choklad till mig ;) Efter det akte vi hem vid 2 tiden och somnade och vid 3 tiden ringde Tayfurs mamma? Hah. Hon tror ju att Tayfur fastar sa hon skulle paminna honom att det var sista timman innan dom skulle sluta ata för dagen men Tayfur la bara pa luren. Och han sager till mig att han ar en bra muslim ;)

Nu har jag sovit en stund och för tillfallet sitter jag i soffan och skriver med mian tva anglar ida och kajsa pa msn, gudars vad jag saknar dom! Ska sitta har tills chokladkakan (en av alla jag fick igar) och colan ar slut sen ska jag fa tummen ur r.... och laga mat at min prins tills han kommer hem vid 18 tiden. İkvall ska jag traffa Rianna :)

Hörs sen.. kommer bild pa haret med sen.. förvanta er ingen blondin :)

Fixa

Det blev varmakoppen och knackebröd till frukost. För den som ville veta..
Nu: Borsta tanderna, kla pa mig och leta efter en grej.
Sen: Fixa den grejen för en SİSTA gang.

Hoppas fan det funkar nu, annars.......

djungelvral

Sitter och ater djungelvral, har saknat lakrits valdigt mycket! Eftersom det inte finns har i Turkiet sa fick mamma skicka med İda det nar hon kom hit, tack :)
Egentligen borde jag ata frukost, vet bara inte vad jag ska fixa till.. Gröt, eller soppa.. Eller turkiskt te.. Tror det blir gröt för det finns sa manga vitaminer i det, och det behöver jag i nagra veckor frammat.
Nu ar vadret sadar lagomt och jag undrar om jag ska ta en runda pa stranden och stanna upp vid utomhus gymmet och trana ett tag, maste göra nagonting nu nar jobbet ar avklarat. Snart ett ar sen jag tranade pa riktigt, usch vad hemskt! Maste ta tag i det och vadret börjar som sagt bli lite ruskigare och det ar perfekt för traning.

Dags för frullen och ta in tvatten ifall det börjar regna igen :)


10 ggr varre an i sverige

Heeeeeeeeeeeeeeelp jag ar radd nu... Nar jag vaknade tyckte jag att det var mysigt nar det mullrade lite utanför men nu ar det verkligen riktigt illa.. Nu askar det, och det ar ingen fjuttig aska som i Sverige, typ 10 ggr varre.. Och Tayfur jobbar buhuhu..  Ska snart duscha, det ar inte bra nar det askar ute men jag maste duscha. Sen ska jag satta mig pa ett cafe med Rianna och dricka nagot varmt och gott sen far vi se om hon har lust att hanga med mig och fa min lilla suprise avklarad, hahhh :)

Nu började det regna ocksa, som fan! Jaja, jag maste ta in tvatten och göra mig i ordning nu. Holla at ya!

havregryns gröt

Godmorgon
Jag har precis vaknat, maste vara för regnet och askan utanför för annars brukar jag alltid vakna runt 11.00 men nu ar klockan 13.36 har.. Antar att jag ar avslappnad av daligt vader.
Nu ska jag fixa havregryns gröt till frukost, godaste som finns till frukost! Förutım rostat bröd, men har ju ingen brödrost för tillfallet..
Efter frukosten ska jag fullanda min suprise, det far fanimej kosta 372937598 lira om det nu ar sa, för sa har gar det inte att halla pa, eller hur? ;)
Hörs sen=)

Hissa och dissa

i min ensamhet (tayfur ligger bredvid mig och sover) tankte jag göra en lista, eftersom jag inte har nagot battre för mig och dels för att jag inte kan somna.

Tummen upp för:

bloggen - just nu ar det ett mycket bra och roligt satt att fördriva tiden pa nar man ar rastlös

höst - finns nog inget mer efterlangtande an regn och ovader nar man haft 40 graders varme i 4 manader

rianna - min nya granne och kompis som ar precis som mig!

flygbiljetter - www.flypgs.com har sjukt billiga flygbiljetter och det kommer ju lagligt tills jag ska aka hem om 3 manader, ett tips fran mig om du ar trött och vill resa billigt!

sidenlakanen - tackar mamma för dom, vill knappt stiga upp ur sangen pa morgonen dom ar sa bekvama!

soppa, turkiskt te & choklad- finns inget godare och mysigare att kura upp sig i soffan med

inrednings shopping - jag har blivit helt besatt av att köpa saker till min lilla lya


Tummen ner för:

Kissie - egentligen borde vi sluta lasa hennes elaka blogg, tanken av att hon tjanar cash pa att vara sa elak som hon ar i sin blogg gör mig förbannad. Tror fasiken inte att den dar Alexandra ar sa mycket snallare och battre i verkligheten, men det ar val sa det gar fran att vara en utstött skaphangare till ett monster som för den delen verkligen tror att vi tycker hon ar snygg och finns det ens nagon anledning till att vi borde vara avundsjuka pa en san manniska? Nej da ar Natacha Peyre (www.improveme.se/natachapeyre)  och  Blondinbella (www.blondinella.se) 10000 ggr battre!

Folk som pratar utan att veta vad dom snackar om - Folk som rent ut sagt pratar skit och om 'hatar' saker dom aldrig ens upplevt men nar det kommer till kritan att nagon pratat skit om den personen da ar den personen som dagen innan gatt rut och spridit skit (för den personen ar avundsjuk och tillochmed snor mitt smeknamn för den personen ar sa beroende av att strava efter andra(?)) den personen ar Trött pa skit snack, visst kan man inte göra annat an att skratta at det? Jag skrattar för fulla muggar i Turkiet just nu hihihhhh. İngen sjalvkansla alls, kanske lite men den suger, det ser man ju.

Sjukhus - visst ar det bra att dom finns men sa fort jag satter foten innanför dörrarna sa slar mitt hjarta 100 ggr snabbare och jag blir liksom mer sjuk an jag var nar mina fötter var utanför sjukhuset

Sömn & at problem - Att pojkvannen alltid ska somna innan mig ar sa sjukt irriterande, han ser sa avslappnad ut.. Jag vill ocksa kunna somna 3 min efter jag lagt mig i sangen!! At problem, jag vill ha mat mat mat i stora lass. Lagga pa mig flera kilon! Jag ar inte den som skryter eller pratar mycket om vikt och min kropp MEN nu hae jag valdigt snygg kropp men jag saknar faktiskt att ha lite kött pa benen.. Undra hur manga kilon jag har tappat under dessa 2 manader? Maste vaga mig i morgon..

raining

tjokvall!
Maste börja med att ni idag inte heller kommer fa veta min suprise, ni förstar det tar lite tid :)
Sitter och har jatte ont i magen och vill spy floder typ, trevligt som jag ar..
Har atit lite soppa har i mörkret. Och vet ni vad? Det började regna och aska nu mot kvallen! Sa nu sitter jag har med laptopen, soppan och ljuslyktor. Kallas mysig och relaxad stammning.
OCH, jag har hittat flygiljetter för under 2000 kronor hem över jul!! Sag pa tv reklamen att dom hade kampanje pris just nu och jag maste bara boka det.. Fragan ar bara hur. Kommer val sakert bli att jag inte bokar det..
Lovar att ni far veta suprisen imorgon, oavsett om den inte ar 'klar' imorgon ;P

dags att ta medicinen och försöka sova, ha en mysig kvall.


  

mina höstiga ljuslyktor

fullt upp ;)

Sitter och kollar pa playboy killen som jag massa fruar och alla ar verkligen playboy brudar. Nu ska han hitta en tjej som ska halla reda pa hushallet och laga mat osv. Tre tyska tjejer som verkligen ar super korkade haha. Kul att kolla pa, sant som far tiden att ga lite fortare.
Annars har jag och Rianna legat vid poolen hela dagen sen gick vi ute pa lite arenden i centrum, dels för att jag skulle 'fixa' min suprise som fortfarande inte ar riktigt klar, men innan dagen ar slut sa kommer ni att fa veta, spannande va? ;)

Sitter just nu som sagt framför datan/tv och proppar i mig chips, cola och choklad. Allt som börjar pa C ar fan gott, nastan. Nu ska jag resa pa mig och fortsatta med min suprise sa den kan bli klar nagon gang, hehehehehhh.

Hörs senare ;)

grattis ida

Först och framst vill jag saga GRATTiS iDA RAMNEBRiNK PA DiN 20 ARS DAG!!! hoppas du far en super bra födelsedag :) och hoppas du kommer hit snaaaart!

Vaknade nyss av att Tayfur ringde och vackte mig. Blev en lang kvall igar, akte till sjukhuset för igar fick jag nog av att vara sjuk. Doktorn sa precis det jag ville höra, att mitt hjarta slar jatte bra och att jag inte har nagon feber osv osv, allt var tydligen bra(?). Skulle ha akt dit i morse vid 9 tiden men jag orkade bara inte, hade en san underbar dröm ocksa och jag önskar att den hade varit sann! Anyway, kanske aker tillbaks till sjukhuset senare pa eftermiddagen och gör röntgen osv.
Nu ska jag iallafall ata en rejal frukost sa jag klarar mig under dagen. Efter det blir det poolen med Rianna och efter det... suprise ;)

and...

you have to wait until tomorrow ;) Flyttar fram min impuls grej tills imorgon sa ni far helt enkelt halla er uppdaterade och kika in i bloggen lite da och da :)

Nu har iallafall Tayfur kommit hem fran jobbet. Han ar och köper vatten och massa choklad till mig, ska fixa te nar han kommer med vattnet. Har inte gjort mycket idag. İmorgon ska jag umgas med Rianna tror jag, da jobbar vara pojkar. Far se vad vi hittar pa, utöver min impulsgrej :)
Har lite ont lite över allt, buuh orkar inteeeeeeeeee! Varför far inte jag vara frisk? Blir jag inte frisk inom 2 dagar sa tanker jag aka till sjukhuset igen, orkar fasen inte vara sjuk.

Nu kom han med chokladen, hörs!

suprizeeeeeeee!

Nu ska jag göra en impuls grej, vad far ni veta senare, got to goooo noooow ;)
Hörs later! Kommer beratta för er om nagra timmar igen, hoppas ni ar nyfikna :)

dags för poolen



nu lagger jag och cocos oljan oss vid poolen i nagon timma


tjena tjena

İnternet kranglar men ska försöka skriva ett nytt inlagg. lar ju markas om det funkar ;)
igar vad dagen fullbokad med 'aktiviteter'. Började med att vi tog oss en mysig frukost, basta starten pa dagen sa lange man ar sams vid bordet saklart, höhö.
Sen tog vi moppen till manavgat och skulle förlanga mitt visum, det gick bra.. till slut, efter 3 timmar sa var det klart och nu behöver jag inte tanka pa det förrens om 6 manader igen. Mycket skönt, för det var javligt komplicerat. Sakert inte för dom normala men för oss tva idioter slangandes hit och dit, fran bygnad till bygnad sa var det ganska komplicerat.
Efter det akte vi till sjukhuset. Tayfur var pa öronkontroll och det gick bra. Fick medicin, samma problem med Lollo. Lika ar dom allt ;) Sen akte vi till en tre vanings restaurang mitt i stan som var super fin med super god mat men just nar jag njöt som mest av maten sa kom saklart mitt halsproblem tillbaks. Jag far skylla mig sjalv för jag slutade ata min medicin för tidigt, sa det ar dags att börja med den idag igen.. Suck, kanns som jag aaaaldrig kommer bli frisk, da menar jag verkligen att det kanns som ALDRİG..
Efter det akte vi hem i ca 1 timma och stadade lagenheten tillsammans, blev super fint! Sen ringde vi till Rianna och Zeki och akte tillbaks till manavgat tillsammans och shoppade massa grejer till lagenheten, sa nu kanns det nastan lite hemtrevligt, ska ta massa bilder sen sa ni far se :) Maste bara byta gardiner först, ska göra det idag tror jag.

Nu har jag precis atit upp min frukost. Druckit en hel kanna te, underbart gott ar det! Ska nog lagga mig vid poolen och ta vara pa soldagarna för om en manad börjar regnperioden, jag langtar som fan. Vill ha massor med regn och ovader! För mycket varme och sol nu tycker jag. Mitt jobb ar nog sa gott som över för denna sasong, finns inte manga turister pa mitt hotell nu sa ser ingen anledning till att lagga ner min tid pa att sitta dar och bara glo 6 dagar i veckan nar jag kan fixa har hemma, ligga vid poolen, umgas med Rianna osv ;)

Nu ska jag ta mina javla tabletter och lagga mig i sangen med laptopen och ta det lite lungt, blir latt snurrig nar jag ater tabletterna.. hoppas Tayfur ringer mej :)


mysigt :)

Askar fortfarande utanför men nu ar jag inte ensam, nu har alsklingen kommit hem :)
Har spenderat dagen med Rianna. Vi har varit och kakat pa resturang, mycket gott och trevligt. Sen blev det en runda pa gatornas affarer och kika lite, vi hittade en ganska rolig sak som vi bada köpte men det ar hemligt för er ;) Nu sitter jag ar med magen full av mat, lagat en god pasta ratt till oss. Och laste precis en trakigt blogg om att personen var trött pa skit snack, haha. Hur kan man vara trött pa nagot som man sjalv anvander sig av? Ren fakta ar att det gar inte ihop, det man gör, det far man oftast tillbaks pa as bit i det sura applet du med!

Nu regnar det som sjutton utanför, tror det ar dags för att tandla lite ljus och ha det mysigt, och imorgon har vi hela dagen tillsammans! :)

Puss och kram fran Sandy(the real)Candy :)


bad begining of the day

Vilken javla start pa dagen maste jag saga. Började med att 'snatterskan' (staderskan) kom in och skulle byta lakan och dammsuga vid 10 tiden, sa jag fick stiga upp kl 10.00 fast jag inte skulle ivag förrens 12.00. Plus att jag har sovit valdigt daligt inatt.. Sen bar det av till jobbet för att traffa Emin och lamna sakerna som ar till hans tjej i stockholm och det var ingen trevlig Emin man blev bemött av. Började skalla ut mig och skrika för att det var tydligen mitt fel att grejerna inte kommit till sverige och hans tjej. Sa jag stack dar ifran och letade efter min chef men som vanligt sa va han inte dar, tomt pa personal. Jag tog bussen hem och kande pa mig att det skulle bli daligt vader idag eftersom jag har ont i huvuvdet och mycket riktigt sa blev det dalit vader.

Sa nu sitter jag har ensam hemma med askan i luften, ogillas. Vantar pa att Rianna ska ringa sen ska vi satta oss nagonstans och ta en kaffe i det fula EFTERLANGTADE vadret. Har aven funderingar pa att ga till frissan, men vad jag ska göra tanker jag inte beratta för jag har sjalv inte riktigt bestamt mig :) Nu ringde Tayfur för att halla mig sallskap i min ensamhet och radsla. Ska dunka hög musik sa jag slipper dundret utanför.. Hoppas Rianna ringer snart, sugen pa en varm kopp kaffe!

Have a nice day, hörs senare

jag saknar er

Kan inte sova.. sitter har i min ensamhet och tanker och undrar hur ida och kajsa har det. Vet ni att jag saknar och alskar er? Klart ni vet, ni ar ju dom finaste vannerna man kan ha.

Önskar att jag kunde ta pa mig skorna och kila ivag och möta upp er och hitta pa saker som bara vi gör.
Tanken att jag inte kommer traffa ida pa ca 2 ar gör ont i bade kropp och sjal.. 2 ar, det ar fan sjukt. Blir ledsen nar jag tanker pa det..
Nagot som far allt att lysa upp ar att jag kommer fa traffa Kajsa snart, snart snart snart! Oh vad jag kommer krama den flickan nar jag traffar henne igen!

Aven om det kanns tungt och jobbigt att veta att jag bor i turkiet och dom i sverige sa vet jag innerstinne att ar vi alla lyckliga sa klarar vi avstandet, darför ar det viktigt att vi gör allt för att ta hand om varandra pa basta satt. snart kommer vi alla 3 att befinna oss i 3 olika lander, men fortfarande samma vanskap!

jag alskar er


pigg och glad

Godmorgon!
Sitter i soffan nyvaken och har precis atit upp chipsen, ska ata frukost nar jag skrivit klart :)
Sovit valdigt bra idag fast jag blev lite nervös dar pa morgonen att Tayfur hade försovit sig men han steg upp med tuppen duktig som har ar :) Och idag ska aven jag jobba! Kanner mig piggare idag och jag far i mig mat sa idag finns det ingen anledning till att stanna hemma.
Ska springa ivag en snabbis med Rianna innan jag drar till jobbet bara :) Pa onsdag ar jag och Tayfur lediga, langtar!! :D

Kolla in den har, vad tror ni, tror ni pa utomjordingar?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5738113.ab

Nu blir det frukost till max! Puss

tacos

Haft en jatte bra dag. Legat vid poolen med Rianna hela dagen och pratat konstant i flera timmar, as go tjej!
Sen gick jag upp till mig och hon till sig och jag tog en varm dusch. Efter det tog jag tag i disken fran grillningen igar och tvatthögen bakom dörren sa nu behöver jag inte tvatta pa nagra dagar, mycket skönt! Tayfur jobbade till 21.00 idag sa jag bestamde mig för att laga nagot riktigt gott tills han skulle komma hem. Jag lagade tacos, har inte atit det pa ett ar tror jag och javlar vad gott det var! Fick i mig en halv tacos men det var gudomligt att ata tacos igen, och för att höja stamningen sa tande jag saklart ljus i mina nya ljuslycktor, kandes som hemma pa Öland! hihi. Sen har vi inte gjort mycket mer, gosat och pratat lite, vi har det sa braaaa! Love love love.

Just nu sitter jag och vantar pa att Tayfur ska komma hem, han har hamtat sin kompis pa jobbet. Nar han kommer hem ska vi sova. Har inte tagit medicin idag för att se om det blir lattare att somna, annars far jag plaga mig sjalv med antibiotikan i nagra dagar till, suck.. Vill bli frisk!

Hoppas snutten kommer snart! Godnatt :)

chill

Godmorgon!
Nu har jag vaknat och ligger har i sangen och lyssnar pa musik. Ska snart resa pa mig och ta tag i disken fran grillningen igar, oooorkar inte diska! Sen ska jag ata en rejal frukost sa jag orkar med dagen.
Sen funderar jag pa att ringa till min nya granne och fraga henne om vi ska lagga oss vid poolen en stund :)
Skriver med Jenni just nu, hon ska börja dansa ragga ikvall. Jag vill ocksa!!! Saknar dansen otroligt mycket. Men förhoppningsvis blir det mycket dans till vintern.

Nu ska jag chilla har en stund sen ska jag ta tag i allt har hemma, ha en bra dag


GRİLLNİNG

Varit en dag fylld med aktiviteter idag. Vaknade vid 11 tiden och sen kom Anna Tobbe och Andreas hit och efter ett tag kom aven Emma och Johanna hit sen var det dags för dom att ga ner till poolen och dags för mig och Tayfur att ta moppen till Manavgat. Vi skulle fixa mitt visum men dom bad oss komma tillbaks pa mandag istallet sa vi mötte upp Gökalp och  Janine  som precis köpt bröllopsklanning.
Sen bar det av hemmat för att umgas med svennisarna en sista stund innan dom akte hem till kalla Sverige igen.
Efter det akte jag och Tayfur och inhandlade veckans mat sen blev det grillning med vara nya grannar som ar super sköna. Tayfurs förra arbetskamrat och hans flickvan fran Holland, har inte skrattat sa mycket som jag och hon gjorde tillsammans nu ikvall. Vi kommer ha kul ihop och det ar skönt att jag har lite kompisar har nu :)
Efter grillningen gick vi in till dom och drack lite te och kollade pa film.

Nu ligger jag och alsklingen i sangen och myser och pratar om svininfluensan, vill att det ska försvinna ur varlden. Hoppas den gör det snart.. obehagligt ar det, nu finns den i turkiet med laste jag nyss.. mer an halften av fallen ar turister och vi bor mitt i turist zonen.. Lite radd blir man.. Kanns ju sadar att man ska aka till hotellt fullt med turister och jobba imorgon... det blir nog en till kontroll pa sjukhuset, för att vara pa den sakra sidan.
Det ar nastan sa att jag vill aka till Tayfurs hemstad och vara dar tills skiten har försvunnit ur varlden, kanns tryggt dar pa nagot satt. haha, trodde aldrig jag skulle skriva sa!

Nu ska vi mysa vidare till ett nytt avsnitt av True Blood som jag har fastnat för! İmorgon blir det alltsa jobbet igen, tummen ner pa det. Godnatt!

last night

Har besök av Emma och Johanna har hemma. Vi ska alldeles strax bege oss ut, vart vet vi inte an men det finns ett upptag av discon sa det ar bara att valja ett.. Men det far Emma och Johanna göra eftersom det ar deras sista kvall har ikvall, sorligt men sant. İmorgon ar jag ledig! Det blir en heldag vid min pool med alla svennisar som ska aka hem mot kvallen imorgon. Ska aven fixa mitt visum imorgon eftersom det jag har nu gar ut om 2 veckor. Fort tiden gar!

Har fatt i mig lite mat, ytterst lite. Lagade chokladpudding som jag fick i mig. Vet inte om jag ska ta medicinen nu eller efter jag har varit ute, tror jag vantar tills senare eftersom jag tog den sa sent imorse. Usch, huvudet varker hela tiden ocksa.. Vill bara bli frisk!! Och Tayfur ar skit snygg ikvall maste jag bara tillagga, mummmmms ;)
Som vanligt skryter jag om vilken snygg pojkvan jag har, men det ar jag vard för han behandlar mig som en prinsessa varje dag :) Puss pa honom!

skippar jobbet

Blir inget jobb idag, orkar verkligen inte. Vill inte vara ensam, hatar att ta medicin nar jag ar ensam hemma. Ringde mamma för att fa lite sallskap och nu pratar jag med varldens basta Kajsa pa msn.. Om 2,5 tim kommer Tayfur hem, langtar. Har iallafall tagit tag i disken, egentligen skulle jag ha tvattat med men jag gör det nar jag orkar istallet. Har aven stallt upp mina nya ljuslyktor jag köpte igar.. Ska byta gardiner nagon dag nar det börjar bli lite kyligare i luften... Vilket kan dröja ett tag förresten, men da har jag mer tid pa mig att köpa fler saker till lagenheten ;)

Ska lagga mig och kolla pa True blood som İda rekomenderade, verkar vara en bra serie.
Vila upp mig till kvallen för sen ska jag traffa syrran.

te & knackebröd

Vaknade för ett tag sen av en dalig dröm sa jag fick lov att ringa Tayfur, haha. Tur man har honom :)
Sitter nu och ater frukost. Mar illa som bara den, eller sa ar det för att jag ar standigt hungrig. Nu tanker jag tvinga i mig minst 5 knackebröd och te kannan ska fan va tom innan jag reser mig har ifran. Och nar jag val reser mig har ifran sa ska jag ta en varm dusch, sen ska jag ivag och jobba. İmorgon ar jag och Tayfur lediga!!!! Da kommer alla 'svennisar' hit och ska tillbringa sista dagen hos oss, usch imorgon aker alla hem.. İkvall blir det nog lite party med Emma och Johanna.

Nu ska jag pabörja min frukost, magen skriker!

15 minuter

Hemkommen fran jobbet, har precis tagit mig en strepsil för att latta pa trycket i halsen ;) Vill inte ta dom andra medicinerna förrens jag ska lagga mig och sova, blir sa trött av dom. Och jag ska strax bege mig in till Side centrum för att möta svennisarna och hanga med pa shopping runda om jag far tag pa dom som sagt var. Min mobil dog nar jag jobbade och jag har inge cash pa telen sa jag maste vanta tills nagon av dom ringer upp mig!
Snart kommer aven pojken hem fran jobbet, han har jobbat extra idag duktigt som han ar. Hoppas han ar ledig pa lördag sa vi kan fa en hel dag tillsammans, det var langesen.

Nu ringde Emma, tack vare att min basta van (som jag saknar jattejattejatte mycket) Kajsa skickade ett sms till syrran. Nu ska jag försöka fa i mig lite energi, ska ta bussen om 15 minuter.
Jippip! Ska köpa massa mys grejer till lagenheten tror jag :) Ser aven att jag har en liten diskhög som ska diskas innan jag aker nagonstans.... och vi ska inte prata om tvatthögen bakom dörren..

Ha en bra kvall!


sova

Ar verkligen jatte trött i hela kroppen, och snurrig och illamaende. Har absolut ingen lust att sitta har pa jobbet.
Vill bara sova sova sova! Vet att jag later tjatig men det ar verkligen jatte jobbigt :( Det enda positiva ar att jag faktiskt första dagen pa 3 veckor som jag verkligen kan ata en hel maltid sa att tallriken blir tom! Tacka gud för antibiotikan, heheeeeeee.

Har fatt lite foton salda idag, kan konsentrera mig pa jobbet nu nar ida har akt hem, haha. Skamt :) Tomt utan henne nu faktiskt, men hon kommer tillbaks snart! İkvall ska jag in till Side centrum och umgas med svennisarna, dom ska val shoppa som vanligt.
Nu ska jag snart bege mig till side resort och fixa foton sen ska jag tillbaks hit igen.. Bara vagen mellan hotellen far mig att vilja spy (pa riktigt alltsa)..

j sooooooooooooova (med tayfur<3)

inte kul

Vaknade för ett tag sen, sitter och tvingar i mig frukost nu. Fast idag har jag knackebröd och messmör sa det gar ner ganska bra, fick det av Anna igar! :)
Var som sagt pa sjukhuset igar och gjorde kontroll och det visade sig att jag har infektion i halsen, mindre roligt. Men jag har fatt 3 olika mediciner som jag ska ata nu, en av dom ar antibiotika och igar nar jag hade tagit medicinen blev jag helt konstig. Kande mig bade rolig och snurrig i huvudet, men det verkar hjalpa iallafall för nu kan jag nastan svalja utan problem och det har jag langtat efter i tre veckors tid!!

İgar var vi alla pa italiensk restaurang och at god mat, eller alla utom mig. Jag fick ata soppa medans alla andra bestallde in stooooora potioner av super lacker mat, mindre kul. Men nar jag ar frisk da javlar ska jag satta mig pa en fin restaurang och proppppppa i mig mat!! Och ga upp lite i vikt.. Jag gillar inte att vara sa tunn som jag ar nu, lite kött pa benen vill man ju ha! Ska börja trana safort jag slutat med medicinen.

Jag och Tayfur var och kollade pa lagenhet igar och det var verkligen skit mysig! Men det verkar som att vi far vanta ett tag för hyresvarden ville ha lite för mycket tyckte vi.. Men om en manad finns det fullt med tomma lagenheter till hösten kommer :) Langtar tills jag kan fixa/inreda min egen lilla lya med massor av ljus och snygga saker, jag börjar kanna mig som min mamma haha :) Har nog fatt det av henne, att fylla huset av ljus nar det ar mörkt ute :)

Nu ska jag fortsatta fa i mig lite mat sen ska jag ta min medicin och fixa i ordning mig och dra till jobbet för att jobba i nagra timmar. Ha en bra dag!

nyvaken

Ooooj, klockan ar 16.00 har och jag vaknade precis.. Meningen var att jag skulle sova en liten stund efter jag lamnat İda. Emma ringde vid 10.20 men da var jag helt borta och nu ringde Tayfur och berattade att han kommer hem snart. Nu sitter jag vid köksbordet och försöker fa i mig lite varm choklad, yoghurt, oliver och feta ost.
Ska snart fixa i ordning mig och dra till sjukan sa fort Tayfur har kommit hem. Hoppas jag far nagon bra medicin, vill ata som en normal manniska.
Sen ska jag ivag till jobbet och hamta lönen och fota lite. Senare ikvall ska jag traffa svennisarna :)

Vill ha höst nu, lagtar efter att fa tanda massa ljus ocg bara mysa till en bra film och framförallt till man kan börja anvanda höstklader, det finaste modet!

nu ska jag och tayfur aka. byebye

uppe med tuppen, nastan iallafall :)

Ligger i sangen och vantar pa att Emma eller Anna ska höra av sig om dagens planer.
Har sagt hejda till ida som ar pavag till Sverige efter 2 veckors besök hos mig. Vi har haft det sjukt bra och det basta ar att hon kommer komma tillbaks! Kommer komma massa bilder/videos senare :)
İdag skulle jag ha varit ledig men eftersom Tayfurs kompis bror dog i en bilolycka igar sa maste Tayfur jobba extra, det ar saklart förstaligt. Hemskt och jag lider med hans kompis, sjukt vad livet bara kan ta slut sa dar..

Just nu funderar jag pa att ta en powernap (hatar ordet). Ar inte van att stiga upp sa har tidigt, haha. Och jag har lite ont i huvudet ocksa. Pratade nyss med Tayfur, han ska försöka sluta tidigare sa vi kan aka till doktorn idag. Har lite svart att svalja nar jag ater, haft det i nagra veckor och det vill inte ga över sa vi ska kolla upp det idag. Börjar tappa lite för mycket vikt och jag vill proppa i mig massor av mat!! :P


godnatt

Nu kryper jag ner hos min underbara, ska upp tidigt imorgon. Och imorgon aker İda hem, boooooring..
Har varit och kakat pa Emma och Johannas hotell ikvall med ida och tayfur, fick inte i mig sa mycket men det var mysigt, galler att ta vara pa varenda sekund!

Godnatt

Riktigt bra

Sitter och dricker cola med ida, hon gick precis och la sig pa soffan eftersom hon ar bakis idag, haha.
Efter jobbet igar akte jag och ida hem till Gökalp och Janine och blev bjudna pa middag dar aven Orhan och Tayfur var med saklart. Efter det akte vi och hamtade upp Emma och Johanna pa deras hotell och drog vidare in till Side centrum och hamnade pa min favorit förfest stalle Royal Castle! Till en början var det ganska segt men efter en urgraven melon med alkohol som innehall plus 8 shottar och nagra öl och cider kom emma och johanna igang och varan summa slutade pa 177 lira pa Royal Castle och aven kvallen slutade för mig och Tayfur, vi akte hem eftersom vi skulle upp tidigt idag. Emma, Johanna och İda gick vidare till Club Athena och efter ett tag kom ida hem igen, full och glad, som idag har satt sina spar haha. Har massa bilder och filmer som kommer att laddas upp senare.

İdag ska jag ivag till jobbet vid 17.00 sen maste jag ga tidigare för vi har bokat bord för 5 pers pa emma och johannas hotell ikvall och efter det ska jag,ida och tayfur vidare till Belek dar jag jobbade mitt första jobb och halsa pa och traffa chefen, ska bli riktigt nice! Och imorgon aker ida hem till Sverige igen, tiden har gatt för fort!

Ser framemot vad dagen/kvallen har att erbjuda! Nu ska vi nog bara ta det lugnt, jag ar skit trött sa det kan handa att jag deckar ett tag :) zZzZzZzZZZ

och jag alskar min lilla plupp, varldens basta ar du!

RSS 2.0