At Louise place

Jo jag lever.
Sitter hemma hos bästa Louise just nu. Hon är ledig idag så jag och Belma har varit här sedan 20 tiden. Belma ligger och sover i deras säng och Louise duschar så jag tänkte uppdatera här lite.

Vi har det varmt kan jag ju säga. Och jag är så trött på denna värme och på säsong livet. Vill ha en riktig vardag med jobb och dagis åt lillan.
Vi har varit och tittat på ett dagis här i Side som jag och Tayfur verkligen tyckte om, Belma också. Hon älskade det när vi var där och tittade runt och pratade. Vi vet dock inte hur det blir och det kommer inte kunna bli förrens till våren. Det är väldans dyrt med dagis (iallfall detta) här nere. Tyvärr.

Dock kan vi inte planera våran närmsta framtid riktigt än då vi själva inte vet vad som kommer ske. Men förändring kommer att ske hur det än blir, vill dock inte skriva något om det just nu sååå mer om detta i vinter.

Om jag fortfarande bloggar då. Har tappat det helt där här med att blogga plus att dagarna ser nästan likadana ut varje dag. Är det inte liggläge på soffan med gott tillbehör så är det sol och bad eller lekpark eller vänner (när dom inte jobbar). Men oftast gör vi ingenting och jag är som sagt trött på detta och det är där förändringen kommer in.

Tayfur jobba 16-00.00 sex dagar i veckan och igår var han ledig. Vi tillbringade hela dagen på östra stranden (den mot Alanya hållet) tillsammans med Gökalp, Janine och lilla Zehra. Det var första gången jag var på den stranden och den är 10000 ggr bättre än den västra stranden.

Belma har äntligen fått sin första kusin. 12 Juli tittade lilla flickan Irem ut och är en kopia av Belma som bebis. Vi kommer åka upp till Van inom en snar framtid. Jag och Belma åker innan Tayfur och sen kommer även han upp i en vecka. Sen är det tillbaks till Side i några veckor och sen ska jag må riktigt bra någon annanstans! ;)

Min lilla två åring har även slutat helt med blöja när vi är hemma och när hon sover middag och även om vi går bort och handlar eller är ute kortare stunder. Min duktiga tjej som börjar bli stor!
Förhoppningsvis är hon blöjfri till början på 2013 ;)

Fastan är i full gång också. Tayfur har slarvat med fastan i år, hittills har han bara fastat i två dagar men jag förstår honom.

Nu har Louise duschat klart så jag ska stänga ner här och umgås med henne. Tacka Gud för att jag fick en riktig vän i detta land :)

RSS 2.0