Modevisningar för hela slanten

Då var årets årliga modevisning i skolan över och jag tycker att den gick bra och det var riktigt skoj att få latja lite uppe på scenen, sorligt att det var sista modevisningen för oss!
Hade tre visningar igår, som vanligt var man lite nervös det första men det gick över såfort musiken drog igång och man stog där uppe. Fia Med Knuff Kollektionen var lätt den roligaste att visa upp! Vi var grymma som fan tjejer!
Visade även upp min balklänning, som tyvärr inte var helt ihop sydd och klar.. Jag visade även min studentklänning, min extremt trånga studentklänning haha! Men vill man vara fin får man lida pin!
Vi blev också stylade av stylister från stylisprogrammet, tack så hemskt mycket!
Idag blev det en ganska så soft dag i skolan, inga lektioner bara våryra! Vilket innebär att vi får fjolla runt i skolan och kolla på olika aktiviteter som skolan ordnar till just den här dagen. Blev en sväng för att kolla på Personalkören, vilken var bra faktiskt haha! Sen blev det mycket dansuppvisning idag! Kul kul.. Skulle ha varit med men det blev inte så, tur det faktiskt.
En runda på stan med Kajsa också, fyndade lite kläder faktiskt. Och det blev lunchande på Victoria. Pizza är alltid gott!
Nu sitter jag här, halv sjukt och andra halvan utrråkad.. Skulle ha gått ut och festat ikväll men min hals vägrar så det blir en lugn kväll, lika bra är väl det. Måste orka morgondagen då vi ska upp till Borgholm och ha modevisning igen, hehe. Får se om jag pallar gå eller om jag bara hjälper till bakom kulisserna, det återstår som sagt att se!
Nu har jag skriv kramp i fingrarna och jag ska springa till tvn och kolla på Pussycat Dolls 2!
Ta hand om er, puss.

Fia med knuff kollektion (den gula modellen saknas på bild)
image21

jag i min studentklänning
image22

Har tyvärr ingen bra bild på min balklänning men det kommer väl efter balen har varit, vilket är nästa lördag! bye!


Sommar - lyckans tid?

Jag tänkte på en sak.. på sommaren. Det är otroligt hur en årstid kan påverka en människa så mycket. Varför är det så att vi blir deppiga och gråa på vintern och lyckliga och skiner som självaste solen på sommaren?
Borde man inte kunna vara lycklig när som helst under året? Vi kanske känner oss mer fria på sommaren för att man kan springa ute utan en massa kläder som skall värma en, gå ut utan att frysa, bada i havet iställer för i badkaret? Är det sånna saker som påverkar oss? Varför blir man oftast förälskad när sommaren börjar närma sig? Är det för att vi känner oss friare på sommaren, när träden är gröna och solen värmer oss istället för att klä på sig en massa kläder för att kunna gå ut för att slippa frysa, och för att havet är täckt av is? Fan jag fattar inte, men man blir iallafall lyckligare på sommaren, det är en sak som är säker. Jaja, nog med filosofi..

Var ute igår med Ida och Sophia, vi hamnade på bistrobar.. Ganska segt i början. Sen drog jag och Bengan vidare mot palace, vilket jag bara var på i högst en halv timma innan jag återvände till bistrobar igen, då det var betydlige mycket mer folk. Men fortfarande lika tråkigt. Ville bara att klockan skulle bli två så att jag kunde åka hem och lägga mig i min sköna säng och sova! Vaknade ganska sent idag, har inte hunnit göra så mycket än. Träffat Jenni en stund, vi pratade lite och var ute i det fina vädret. Just nu är det tänkt att jag ska dammsuga mitt rum och byta laka i min säng, hatar det men måste göras någon gång. Sen kommer Jenni hit, vi ska ta det lugnt ikväll och kolla på melodifestivalen och hålla tummarna för att Sverige vinner. Vilket jag tror att vi faktiskt kan göra! Hyffsat bra låt i år tycker jag, även om jag ville att Linda Bentzing skulle vinna. Men innan melodifestivalen ska vi gå ner till köpstan och köpa massa gott till kvällen! Blir ingen utgång iallafall, trött påatt. Längtar tills Vallen drar igång igen, mycket bra ställe. Förhoppningsvis kommer det bli minst lika skoj som förra sommaren :)
Ne, nu orkar jag inte sitta här längre. Hade.
Puss


Min födelsedag..

Ah grattis på mig, 19 år. Känns inte speciellt eller kul på något sätt, bara att man levt ett år till och förhoppningsvis blir det fler, maha. Tack till alla som sagt grattis, ni andra kan ju sutta :) Har inte fått speciellt mycket. Haha lite komiskt att mamma slagit in  ciderflaskor, alkis varning! Och lite kul att syrran köpte 20 påsar popcorn, haha bäst! Sen fick jag några tusen, så jag är ganska nöjd eftersom pengar är det enda jag vill ha.
Började firandet reda igår. Blev utgång med Ida, Sophia och Kajsa, sista Club Liquid. Helt jävla galet, jag blev tillochmed utslängd för jag var för full, haha ofta! Jaja, men det var e sjukt rolig kväll och efterfest med Sveriges Man 2008, wuhuu. Och Patrik som var här i kalmar och hälsade på! :D För dom som undrar så var han med i Thailand, kul och träffas igen :) Och imorse var man fortfarande full när man vaknade, skrattade i flera timmar för småsaker som Skilda världar och "Robert" HAHA! Spenderat dagen hemma hos fröknarna Dahlström framför tvn, slappt.
Sen har mina kusiner och faster varit här och firat mig nu ikväll :)
Anyway.. Vill bara säga svikare till alla som lovade att fira min födelsedag men skiter i det imorgon. För det är inte särskilt shysst och bli dissad när man  ska fira att man fyllt år! Ni får säga vad ni vill men jag tycker det är jävligt dålig stil.
Nu är det dags för att ta en av mina popcorn påsar och glo på Andra Avenyn avsnitt som jag har missat!
Tack för mig.
Puss

Fyndat lite på stan + bio med Lickan

Ganska så vanlig tråkig dag i kalmar, skolan till 2. Har även hunnit med stan två gånger idag, fyndat en hel del. Köpte en massa tröjor, strumpbyxor och äntligen har jag köpt mig balskor! Så nu var det myteriet löst, kan jag sucka ut lite iallafall men fortfarande mycket som återstår att fixa och som skall göras innan studenten, stressiga tider nu! Hade förhoppningsvis vårat sista prov någonsin idag, i religion. Om jag får skryta lite om mig själv så var jag grymt bra på provet! Svarade på alla frågor och skrev jädrans massa om alla frågor, plus mina egna åsikter och tankar, bra gjort av mig! Hoppas på att läraren tycker det var lika bra, återstår att se..
Blev stan med Jenni, Sofie och Malin ett tag idag. Men sen försvann Malin ganska fort, hon skulle köpa present till Elin som fyller år imorgon, grattis på dig. Träffade Lickan, Kajsa, Ida, Sophia, Linn m.fl på donken en snabbis. Konstig situation, konstig känsla.. Menmen! Sen gick vi i allafall vidare och kikade runt och vem ser man då? Jo micke, tjena liksom. Lite små chockad blev jag allt, men fortsatte att gå vidare i stan med tjejerna, sen kom Kajsa också.. Tyvärr skulle hon jobba ikväll så det blir ingen bio för hennes del, dummiskajjan! Men imorgon ska vi festa Club Liquid med flaggan i topp och vänta på nästa säsong, eftersom imorgon är den sista Cluq liquid för säsongen, men snart drar Vallen igång och jävlar brudar! Vårat stället liksom.. Sen kom Lickan också och nu sitter jag hemma och är jätte trött. Ska när som helst börja fixa mig inför ikväll. Blir bio med Lickan, mysigt. Ska kolla på 27 Dresses, verkar vara en bra film faktiskt. Jobbigt att jag måste ta bussen in till stan vid 20.00 för att hämta ut biljetterna en halv timma innan filmen drar igång, och jag får vänta utan Lickan för hon jobbar till 21.00. Får sysselsätta mig med en glass på Mc Donalds eller något, haha. Alltid mat.
Fan, har mycket jag vill skriva om men jag hinner inte nu, måste fixa mig! Får ta det en annan dag, men det är en ganska nedstämd dag på något konstigt sätt, lite smått ledsen att det är som det är. Vad ska man säga.. Allt är som vanligt med inget som förut..
Ville bara tillägga att det är 9 dagar kvar, hoppas dom går fort.
Pusshej.

Ganska dålig bild, men här är balskorna iaf!                 Lite med fynd jag gjorde idag.      
(snyggare i verkligheten!)                                                 

image18  image19
Köpta på Scorett                                                                Tröjor (ginatricot) strumpbyxor (åhlens&lindex) halsband(hm)

Smått deppig, men det går braa.

Då var det måndag igen. Blev lite förvånda i morse när klockan ringde klockan 06.00 att jag steg upp på en gång. Kan ju säga att det har inte hänt allt för ofta på den senaste tiden! Ska försöka fortsätta så nu, inte långt kvar ju.
Det är ungefär 3 veckor kvar till studenten nu, läskigt som fan.. Men det ska ändå bli skönt att få komma ut i det "verkliga" livet. Men men...
Varit i skolan tills kl 15.00 idag, ganska lugn dag. Dum som jag är så glömde jag både balklänningen och studentklänningen hemma! Så jag fick sitta och skriva dokumentation, vilket vi tycker mindre om..
Vi gick även till frisör programmet och snackade om frisyr och make-up till våra modevisningar nästa vecka, gick bra. Sen hade vi möte med partykompaniet idag också. Fixade klart en hel del om modevisningen, känns bra!
Efter skolan blev det träning inför modevisningen som äger rum nästa vecka! Gick väl ganska bra, förutom att jag tycker att vi inte fick allt för mycket gjort. Men träning på måndag igen, DÅ SKA ALLA VARA DÄR!   Även dom som inte ska vara med och gå på catwalken, ni får andra saker att göra, tro inte att ni slipper undan då får ni med mig att göra heheheee. Well well.. Vet inte om det blir bio ikväll, verkar inte så. Typiskt.
Ska plugga ikväll, har religionsprov imorgon på hindusimen och buddhismen, mycket intressant faktiskt! Usch vill egentligen inte sitta hemma ikväll, lite små deppig..
19 jävla timmar härifrån i 10 jävla dagar. Bud på att hoppa på nästa flyg till Brasilien.. Men tiden går fort, i detta läge är det faktiskt jävligt skönt att den gör det! Palla egentligen. Näe men lite tråkigt är det allt, se till att komma hem med något innanför skallen också tack, haha.
En annan sak.. Vart tog vårat fina och varma sommarväder vägen? Kom tillbaks!! Detta suger, vill ha sommar nu. Är det inte vart och fint väder på min födelsedag på torsdag så blir jag besviken! 22 maj ska vara en varm dag, inge jävla kyla och kall vind..
På tal om min födelsedag på torsdag.. Jag kom på igår att jag fyller år på torsdag, smidigt Sandra! Konstigt nog så längtar jag inte tills på torsdag, jag brukar alltid längta till min födelsedag annars.. Vet inte vad det kan vara, 19 kanske inte är något speciellt att fira? Klart, ett år kvar till 20! Haha. Blir iallafall lite fest här hemma hos mig på fredag sen blir det utgång med mina tjejer! Har inte bestämt mig om vi ska ha maskerad eller om det bara blir vanlig klädsen. Vore ju faktiskt lite coolt med maskerad, hehe. Läste att årets Man kommer till Club Liquid på onsdag, kanske dra dit också? ;) haha. Inte speciellt snygg på bilden, men det är sista Club Liquid för säsongen. Och nästa vecka börjar Vallen igen! Wiho, goa minnen där ifrån! Hoppas på en minst lika bra sommar. Ska dock jobba i sommar med, eller ja.. Ska väl jobba hela livet efter denna sommaren. Ringde om ett jobb idag, tack vare Jenni! Hoppas verkligen att jag får det! Skulle vara helt underbart.
Gud vad jag ser framemor sommaren nu!! Umgås och festa med vännerna, resa till Turkiet (förhoppningsvis andra ställen med), jobba, massa fotboll, FOTBOLLSFESTEN den 14 juni!! Längtar sjukt mycket till den, känner på mig att det kommer bli en mycket rolig dag och spännande att kolla Sverige - Spaninen, förmodligen i något öltält i stan, haha! Dagen innan tar vi studenten, men det ska vi inte prata om! Gillar inte skolan..
Nehe, nu är det dags för att träna på religionsprovet inför morgondagen.
Ha en bra kväll!
Pussen

Saknar dig

Tjena

image16image17

Har inte så mycket att skriva om, har inte hänt så mycket nya roliga grejer att berätta om.
Veckan har varit skön. Men dumt av mig att skippa skolan nästan hela veckan, inte bra. Men som sagt, jag har gjort mitt i skolan. Varför kämpa i skolan när det ändå inte gör någon nytta för min del? Jag suger! Nog snack om skolan.
Var ute i Onsdags med Ida, Sophia, Lickan och Kajsa. Mycket trevligt, men lite folk! Lickan var så snygg! Förlåt gumman att jag inte kom på modevisningen. Och jag missade sista dansträningen innan sommaruppehållet i Onsdags också, skit också! Ville verkligen gå på dansen. Men ska hålla mig i form under sommaren ändå. Har bestämt mig för att jag ska ut och springa nästan varje dag tills dansen drar igång igen, och köpa kort på malkars!
Nu skall det tränas. Menmen.. Efter bistrobar så bar det av på nya äventyr, vilket vi gillar. Det var en mycket äventyrsfull vecka. Och jag är glad, mycket glad för det! Hoppas jag kan få fortsätta vara glad nu, håller tummarna.
Har även fixat med modevisningen lite i veckan. Har fått våra plancher som vi har proppat hela stan full med! Så nu måste alla som läser min blogg komma på våran modevisning den 27 Maj klockan 19.00 i Sporthallen!
Igår var det Staggjakten, haha. Sjukt kul. Lite sorligt att det är sista året för oss som vi får ta del av staggjakten, buhu. Menmen.. Sen blev det bistrobar med tjejerna igen. Lite mer folk än i Onsdags! Tur det. Dansade konstant fram till klockan 2 tror jag. Sen gick jag och Ida och köpte oss korv och coca cola, och tog bussen hem till Öland. Somnade ganska snabbt när jag la mig i sängen.
Och nu sitter jag här och väntar på att Lollo ska komma hem från bownling disco, gullunge!
Sen ska jag förmodligen hem till Sophia och sen ut ikväll igen. Men jag hoppas på andra saker med! Längtar.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för en ny dag med nya förväntningar :D
Ha det bra
Puss på er!

Multivitamindryck - ett tecken?

Jag vill skriva, men vet inte riktigt vad jag ska skriva. För det jag känner finns det inga ord för, men jag får försöka skriva ner tankarna till ord på något klurigt och "sandra konstigt" sätt..

Har varit ledig nu sen i Onsdags, efterlängtat! Men det hade behövts mer ledighet ändå, för jag orkar (då menar jag verkligen orkar) INTE skolan mer. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, finns egentligen inte mycket jag kan göra åt saken nu när det endast återstår några veckor innan jag faktiskt tar studenten. Det är nog inte meningen att jag ska ta studenten. Anledning 1: Jag hade behövt ett år till för att komma ikapp allt. Anledning 2: Min studentmössa är för liten! Inget mer snack om studenten nu, punktslut.

Alla tror säkert att jag har festat 24/7 nu när jag har varit ledig. Ska sanningen fram så har jag bara festat på Valborg. Visst, jag hade längtat efter lovet för att få festa och ha kul dom här dagarna men det har inte blivit en enda fest sen i Onsdags och det är riktigt skönt faktiskt! Tog det väldigt lugnt i torsdags. Satt hemma hos Ida tills klockan blev 18.30, käkade pizza och kollade på tv. Resten av kvällen gjorde jag inte mycket. Åkte till mina kusiner och fick träffa farmor och farfar. Emma var faktiskt också med, hon fick träffa farmor och farfar för första gången på ja jag vet inte vad, 6-7 år kanske? Om inte mer.. Var lite nervös över att det skulle gå dåligt och att Emma skulle bryta ihop men det gick mycket bra! Kändes lite som när vi var små. Där satt vi, jag, syrran, faster och alla kusinerna och skämtade och skrattade med våran farmor och farfar (mormor och morfar för mina kusiner). Mycket mysig kväll.
Igår sov jag väldigt länge, vilket jag ångrar för jag hade lovat mig själv att jag skulle ut och springa tidigt, så ingen skulle se klumpen komma springandes. Folk skulle bli rädda om dom såg mig vara ute och springa..
Sen hoppade jag på bussen vid 21 tiden in till stan för att möta Lickan och Cesar. Sen bar det av hem till Cesar för att "feta" oss till århundradets dåligaste skräckfilm! Runt 23 tiden kom även Marcel och gjorde oss sällskap, alltid lika kul att försöka kommunicera med någon som endast kan säga "De e bra?" "Tack så miket" "Fitta". Ni kan ju gissa hur bra det gick, haha. Sen somnade vi och idag vaknade jag vid 9 tiden. Var barnvakt åt Lickan idag också medans Cesar och Marcel var och tränade. Jag och Lickan brände nästan ner huset medans dom var borta. Så går det när man ska ha baugetter i en ugn som man måste använda hammare till för att få på värmen.
Och nu sitter jag här, uttråkad som fan. Kvällen blev inte alls som den var tänkt. Men det är inget ovanligt, om jag ska vara ärlig. Har inte gjort mycket idag, bara tänkt. Tänkt, tänkt och åter igen tänkt.. och kollat resor.
Jag blir galen snart, jag orkar inte.

Jag har lovat mig själv nu att jag ska ta tag i min hälsa, för den är inte den bästa just nu. Jag börjar tappa självförtroendet helt och hållet. Ärligt talat så har jag aldrig kännt mig tjock förut, även om jag sagt det. Men nu kan jag vara ärlig och säga att jag känner mig och ser tjock ut, och jag mår skit dåligt över det.
Så idag när jag försökte hälla upp multivitamindryck i ett glas så spillde jag utanför tre gånger! Då tänkte jag "jag kan inte ens kontrollera ett multivitamindrycks paket fyfan" och efter tredje gången så var det fan tredje gången gilt! Det var då jag kom på att jag måste ta tag i saker och ting nu, innan dom blir värre! Det låter skit dumt, men så är det!

Bye.

Valborg

                
Take me back

image15

Då var ännu en "onödig Valborg över. Jag har aldrig hajjat haken med att fira Valborg egentligen, what's the deal with it? Iallafall, dagen/kvällen började hemma hos Ida i klassen. Käkade tacos och drack, drack för att bli fulla som vanligt.. Jag vet inte, men jag börjar tappa suget. Allt går upp och ner nu, vet inte varför. Kan vara tankarna på skolan och jobb, måste det vara. Iallafall, tillbaks till Valborgsmässoafton. Fick svar på mina frågor om homosexualitet igår också, riktigt intressant! Erik, skönaste bögen.. om man får säga det! Så jävla skönt att kunna prata med en kille, som ändå förstår en på alla sätt! Även när det gäller killar. Ja, det var sjukt kul att kunna snacka om det med en kille! Honom gillar vi :)
Mot 23 snåret bar det av till fula fisken, vilket var överfullt med folk. Var inte alls så kul som jag förväntat mig, tråkigt med för mycket folk. Längtade faktiskt hem till sängen mesta dels av tiden. Avslutade kvällen hemma hos Ida med lite mat och snack, inget märkvärdigt med Valborg vill jag bara påpeka! Men nu är den iallafall över så nu kanske alla kan andas ut igen..

Och idag har varit en slapp dag. Var hemma hos Ida till halv sju tiden, käkade pizza och tog det lugnt efter gårdagen, mycket skönt. Sen bar det av hemmåt för att hoppa in i duschen och sedan bege sig till kusinerna för nu är farmor och farfar här. Har umgåts med släkten hela kvällen, mycket roligt och mycket mysigt faktiskt. Och imorgon fyller kusinen Rebecca 8 år, så henne måste man hinna med att fira imorgon också. Hade andra planer för kvällen, men dom blev tyvärr inte av, tyvärr. Men förhoppningsvis blir dom av imorgon. En mysig middag och gott sällskap skulle faktiskt inte sitta fel :)
Sen får vi se, men som det ser ut nu så blir det en hel lugn kväll imorgon, inget festande faktiskt.. Belive it or not, men tillochmed mamma har börjat säga till mig nu. Det kanske är dags att skippa fredagen ibland? Eller ibland, iallafall för imorgon!

Nu känner jag att det är dags att krypa ner i bädden och ladda batterierna inför morgondagen! Blir ganska glad med tanken på att det faktiskt bara är fredag imorgon! Ska försöka träna lite imorgon tänkte jag, plugga med. Och kolla resor till Turkiet, för ni har vi skakat hand på att vi ska dit några veckor efter studenten! Och jag är överlycklig för det, saknar Alanya så sjukt mycket just nu! Och Ercan såklart, goa minnen! Ska bli kul att se hur du har det på restaurangen och om det är sig likt! Guud vad jag längtar nu, riktigt pepp!
Nehenehe, sov så gott!
Godnatt...
Puss :)

RSS 2.0