Och dom säger att man lär sig leva med saknaden..

Det är bara för dej mitt hjärta slår slår tusen slag. Du den som jag älskar
och har kär. Jag undrar hur du har det, finns det kärlek kvar?

Det är mycket nu, jag ska ta en paus från allt tror jag. Hänger inte riktigt med i allt som händer runt omkring mig just nu, har blivit alldeles för mycket tid åt mig själv och festandet på sistone. En sak är säker, jag saknar dig! Hemskt mycket. Dags att göra något åt saken. Men det hinner jag inte just idag för nu ska jag dra och köpa godis till kvällen, för ikväll blir det en lugn kväll och kanske bio med Sophia! Förresten så loosade kalmar ff idag, tråååk.. Men ni är dom bästa ändå.

Puss!

Sunny Sunday!

Har inte skrivit på ett tag nu, men allt är väl som vanligt fast inget är som förut kan man väl säga.
Vad har då hänt och vad har då inte hänt?
Kan ju börja med att Kalmar FF tagit serieledning och håller i den! Helt underbart, älskar att kolla på er! Dagens match var sjukt spännande. 0-0 ända fram till den 93e minuten, då Patrik Ingelsten gör 1-0 till KFF och därmed säkrar segern för KFF! Bara för Hammarby att åka hem med en tröst att Rami var grymt bra i målet idag!
Kalmar FF, min kärlek för tillfället, grabbarna som inte sviker, baha!  Längtar redan tills på Onsdag då nästa hemma match är, mot Helsingborg!

Även på onsdag anländer ståkhåålme till kalmar.. Det gör också Natacha Peyre, till Club Liquid. Som jag och Kajsa ska shotta och dansa på, om Kajsa inte somnar vid baren!
På tal om Kajsa.... fredagen var ett klockrent bevis på varför hon kallas för Fylle-Kajjan, haha! Go är du min lilla nörd! Alltid kul med dig, och förhoppningsvis så blir det Stockholm till Valborg med henne! Bo på Östermalm, de ni!

Annars har det inte hänt så mycket mer. Kärleken lägger jag inte ens ner tid på att skriva om förrens det händer något riktigt kul eller intressant att berätta om, så det var väl allt jag hade att tillägga för den här gången. Sen att jag är sjukt trött på skolan nu, men tänker ändå satsa denna tiden som är kvar. Anyway, längtar tills onsdag, har flera anledningar till att göra det! :)
Vädret är helt underbart, hoppas det fortsätter såhär!!

Bye!

Helgen i sin helhet.

Då var det söndag igen, palla söndagar. Tråkigaste dagen på hela veckan. Det första Kajsa sa när vi vaknade "ååh fan det är söndag idag" då kände man hur jääävla dåligt man mår när man vet att det är skola imorgon. Det är väl bara att bita ihop och kämpa nu dom sista månaderna, men bita ihop för vad? Jag gör ändå inget i skolan, skolan dödar mig verkligen, så sjukt jobbigt. Helgen har iallafall varit en bra helg, vi saknade ju såklart Ida som var i Stockholm och roade sig!
I fredags bestämde vi oss för att festa, så klart. Syrran hade fest här hemma så jag, Kajsa, Sofia och Alex förfestade här hemma med massa 91or och 920r, haha på det liksom. Sen bar det av till stan. Det var nog den roligaste bussresan på länge. "Va sa duu?" "ska ni på palace ikväll?" "aah det ska vi" Haha, bara dom som var med fattar vad jag menar. Sen blev det palace, inte lika roligt som vanligt faktiskt. Lite folk! Sen bar det av hemmåt, och ensam. Men vid fyra tiden kom det två fjantar hit och spelade Wii med mig, mycket roligt. Mindre roligt sen, men det var vi en annan gång. Gick och la mig vid sex tiden iallafall, dumt gjort när jag skulle upp vid halv nio dagen efter!
Och i Lördags försov jag mig så jag och Lina åkte till danstävlingen vid halv 12 istället. Vi missade tyvärr när grupperna tävlade, men Kajsa och dom vann iallafall med gruppen! Och Camilla kom 3a, stort grattis till er flickor! Mycket kul var det och kolla på er :) Jag blev så sugen på att tävla! Men snart är det min tur också =)
Lördagskvällen spenderade jag på bistrobar med Kajsa och Lickan och Lickans kompisar, helt okej. Efter bistrobar blev det fylle mat på fyrkanten med Kajsan. Medans vi sitter och käkar kommer det fram en kaxig kille som jag till slut lyckas ge en klockren diss!
"Men du... har har du en femma.. gå och köp dig ett liv"  Haha!
Jaja, lördagen slutade hemma hos Kajsa :)
Och idag har jag inte gjort någonting, jag har tänkt en hel del men inte kommit fram till något vettigt. Saken är den att det kommer jag aldrig göra. Frågan är bara vad man ska göra åt vissa saker? Den som har svar, säg gärna till.
Nu är det dags att krypa ner och ladda batterierna för morgondagen. Ska jag vara ärligt så orkar jag inte vara vaken, den här dagen har tagit på min energi och det är tackvare dig igen. Men iaf.. Ha de gött.
Imorgon blir det att kolla på Kalmar FFs första hemma match :D Jag har hört att nummer 28 ska vara något! Huhu.
Godnatt, see ya some day


RSS 2.0