Mañana mañana

Hej allihopa
Hej hej hallå
Hej goddag, tack goddag, hej goddag
Hur e läget? Jo, tack.. såhär är det, att ännu en gång står vi inför samma gamla problem som vanligt.
Dom ofantligt stora, och dom pyttesmå. Och jag vet som vanligt inte hur vi ska lösa dem eller komma över dem
här sakerna som står mellan oss och total lycka.
Men... vad jag tror är att om vi skiter i det och inte gör ett piss så kommer nog tiden att lösa hela grejen, för tiden har en sån magisk effekt på oss.
Mañana mañana... eller manana manana som vi säger. skjut på det skjut på det skjut på det...
Det kommer ordna sig, det gör det alltid Jo, det löser sig, så brukar allt bli det kommer fixa sig till slut det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur och flera mil ifrån, det ordnar sig...

Nu är det midsommar!

Yes, nu är midsommar här igen! Steg precis upp ur sängen till mitt fina alarm på mobilen. Har varit vaken i ca 20 minuter och ja, dagen har redan börjat bra om man säger så. Mamma kommer in med två kassar från systembolaget, det tackar vi för! Nu hoppas vi att dagen/kvällen fortsätter i samma stil, för i år ska ingen få förstöra min midsommar, inte en chans.
Tar bussen till Borgholm vid 15-16 tiden idag. Ska hem till Sofia och grilla lite där och förfesta, och sätta upp vårat tält som vi ska spendera 2 nätter i, hur ska det gå? Haha. Sen blir det Köpingsvik ikväll, längtar otroligt mycket! Blir även Köpingsvik på lördag.
Nehene, nu ska jag hoppa in i duschen och käka lite frukost sen måste jag köra till ÖB för att köpa liggunderlag till tältningen. Jag har ingen aning om när exakt bussen till Borgholm går men får la ringa Ida och fråga.
Hoppas ni får en trevlig midsommar!
Det ska bli så skönt att koppla ifrån allt och alla under denna helgen, jag vet inte riktigt hur jag ska hantera den här situationen men som allt annat så löser väl sig det med. På ont eller gott. Jag tycker bara inte om människor som ljuger och jag vet inte vad jag ska tro för det gör mig så ledsen, även om jag också gjort mina misstag.
Ha en bra dag
Puss Sändy

För jag har tagit studenten!

Well well, blev inte som jag sa, skrev inte alls vad som hände under studentveckan men en liten sammanfattning kommer här..
Måndag: Brännboll, solande och öl med Lina under hela dagen och kvällen, mycket trevligt!
Tisdag: Fotboll! Sverige besegrade Grekland med 2-0 och det gjorde min dag till en riktigt bra dag! Var även på stan med mina brudar och vi käkade även pizza på Victoria.. Mums, blev sugen på det nu! Funderas på att käka imorgon.
Onsdag: Stan med syrran, även vi käkade på Victoria, hehe. Sen bar det av hem till min kära granne David som tog studenten, det säger vi grattis till! Och nu flyttar du, min kära lilla granne jag hoppas allt kommer gå bra med tjejen, lägenheten och sist och mins men ändå inte mins för dig, bebisen som kommer om ca 2 månader, det är ett stort steg i ditt liv och jag hoppas att allt ska gå bra!
Torsdag: Ja, det var väl nu allt festande drog igång (som precis har lugnat ner sig och drar igång förmodligen imorgon igen).. Mina flickor på Stagg tog studenten! Så det blev att dra dit med familjen Dahlström och kolla när mina bästa (men sämsta, skojaa) tjejer sprang ut för sista gången genom Stagneliusskolan. Pontus och jag drog senare in till stan för att kolla när studenterna från Stagg åkte  runt i stan och skrek. Sen drog vi hem till Kajsa med skoskav och blöta kläder, men det var god mat och trevligt folk. Och en hel del dricka, haha! Sen åkte vi över till Öland och förfestade hemma hos Ida, mycket trevligt det med. Och som jag visste innan torsdagen, jag gick ut och festade järnet fast jag lovade mig själv och alla andra att ta det lugnt eftersom det var min tur på fredagen. Men det var en riktigt trevlig kväll, tack för den!
Fredag: Ja då var det min tur att ta studenten! Började med att stiga upp (fortfarande full) och fixade mig och sen åkte klassen hem till läraren på champangefrukost klockan 08.00, treligt men hade huvudvärk som fan! Så det ska vara. Vad ska man säga, dagen flöt på med en jädrans massa alkohol, mat, glada miner och skoskav. Sprang ut från Jenny Nyströmsskolan vid 2 tiden, full och glad! Sen bar det av ut på stan med vårat grymt coola tåg! Skrek mig igenom en timmes färd i Kalmar, blev faktiskt inte hes! Sen åkte jag hem, kanon full och fick mina fina  presenter och sen deckade jag i en timma innan Ida kom hit och vi började dricka ännu mer.. Sen åkte vi och plockade upp Jenni, Kajsa och Sandra för att bege oss till Lovisa i min klass. Det varade ju inte så länge och ska jag vara ärlig så var det så sjukt jävla tråkigt där och otrevliga människor som måste fått glo-sprit i sina flaskor och glas, men tjohej på dom och vi glada studenter (jag och mina homies alltså) drog vidare till bistrobar och släkte törsten med några drinkar till fotboll. Sen gick vi vidare mot Vallen där det verkligen var smockat med folk!!  Och tack mina älskade brudar för den bästa studenten jag kunde tänka mig, kunde inte firat med några bättre för ni är bäst!
Lördag:. Drog vidare till mina kusiner och träffade pappa, Cely, farmor och farfar för att få presenter av dom. Dom ligger fortfarande hemma hos min faster, måste hämta dom nu någon dag när jag är ledig.  Sen bar det av till Kalmar på fotbollsfesten med Ida för att kolla Sverige - Spanien, vilket började ganska så bra men slutade dåligt, jävla tillägs minuter, vad är dom bra för?! Anyway..drog vidare till bistrobar och började släcka törsten där med, blev kvar där resten av kvällen. Precis som Sverige - Spaninen började även den bra, och slutade mindre bra! Men det löste sig, eller rättare sagt det mesta löste sig mot natten.
Söndag:   lugnt och bara var hemma och kollade igenom mina studentpresenter och betygen... eftersom jag inte minns om jag gjorde det i fredags, haha.
Det var min studentvecka det! Tack alla!
Och denna veckan så har jag jobbat nu Måndag - Tisdag, har gått bra med ganska jobbigt när ens chef ska ge en elaka kommentarer och skämta på ett elakt sätt, men jag tror inte att han är medveten om att jag tar åt mig, så det är lite jobbigt just nu men förhoppningsvis så blir det bättre, har ju endas jobbat fyra dagar än så länge. Och nu är jag ledig resten av veckan, skönt som tusan! Har avbokat resan till Turkiet idag också, är grymt deppig och ledsen över det, jag hoppas jag kommer dit snart ändå.. Ska försöka glömma det och ha kul nu under dagarna jag är ledig. Måste bli på bättre humör annars kommer jobbet gå snett, det är inte bra det!
Blir fotboll, öl och brudar imorgon, mycket bra! Ska försöka hinna med en pizza på Victroia också, grymt sugen!
Nehene, dags för att krypa ner till en bra film, godispåsen och hallonvattnet står där borta vid sängen och ropar på mig och jag har fått skrivkramp så jag blir nervös i magen!
Godnatt
Puss Sändy


RSS 2.0