Vi är fortfarande kvar i Antalya, men...

Vi är fortfarande kvar i Antalya bland kartonger skräp pga av det dåliga vädert som har varit dom senaste dagarna. Igår åkte vi till Side pga av en massa krångel med lägenheten i Side.. Fick äntligen träffa Gökalp, Janine och Zehra igen. Belma och Zehra lekte hela kvällen igår och somnade runt 21 tiden av all lek och spring. Dom trivs verkligen bra med varandra :D
Vi sov över hos dom och idag har vi varit ute och fixat klart allting och nu ska det bara flyttas klart och sen ska jag skaka av mig all stress som uppstått..Och jag är så jäkla glad även om det har varit svinkallt ute idag, ryktas om att det har snöat i Alanya tillochmed. Tayfurs föräldrar ringde för en liten stund sen och berättade att det har varit jordbävning igen, dock inte lika stor som förut, men tråkigt är det och hoppas verkligen att det inte kommer fler skalv nu..

Imorgon ser det iallafall ut som att det ska bli fint vänder i både Antalya och Side och det vore ju perfekt så vi äntligen kan dra här ifrån =D
Och jag är 100% Säker på att jag kommer stortrivas på vårat nya place och det har varit värt all väntan och stress :D

Ska fortsätta titta på barnprogram med min lilla tjej som utan mening har käkat stark pfeferoni idag, får väl se vad magen tyckte om det sen...

Bla bla bla

Jag är så trött på att packa nu, men idag är absolut sista packdagen här hemma och imorgon går lasset mot Side.
Det har precis börjat regna lite smått här i Antalya nu och det ska tydligen bli ännu mer regn imorgon. Visst är det typiskt? Allt som inte får hända händer alltid mig, när det absolut inte ska hända. Vet inte hur många dagar vi har haft underbart vår väder.. Men jodå, när det är dax för oss att flytta då ska såklart regnet ösa ner.. Fast nu är det ju inte imorgon än så än kan ju väderet bestämma sig för att ändra sig, hoppas jag iallafall...

Idag blev det en sen frukost för vi var uppe länge igår.. Jag ska snart ställa mig och diska innan jag börjar packa här hemma.. Tayfur ska åka och fixa med elen och vattnet idag så vi slipper tänka på det imorgon. Ska verkligen göra klart allt idag så vi kan ta det lugnt framför tvn ikväll och ladda batterierna för imorgon.

Har varit så mycket stress sen vi bestämde oss för att flytta tillbaks till Side.. Jag ska berätta allt när vi är på plats och ni kommer nog skratta och skaka på huvudet ;)



Billigt och bra!

Idag har både jag och Belma fyndat på söndagsmarknaden. Två par nya jeanslegging till Belma och två par jeanslegging till mig.. Vet ni vad alla fyra leggingens kostade? 7,50 lira.. Vilket motsvarar ungefär 30 kronor. Löjligt billigt :P Köpte lite frukt och grönsaker också och sen gick vi hem och lämnade av allt för att sen gå vidare till lekparken och leka lite. Med oss hade vi även jordgubbar och aprikos :)

Just nu sitter vi och tittar på kanal 7, visas ett program från van, Erçiş där Tayfur kommer ifrån.. Livet efter jordbävningen och matlagning handlar det om.. Och snart ska vi väl börja packa lite mer....

Det var allt för stunden.. onödigt men har inget bättre för mig.

Packning och oreda

Halloj!
Hoppas alla har en härlig helg och att ni har fint väder precis som vi har.
Vi har fullt upp med packning och leta kartonger om dagarna, låter kul va?
Det är sjukt svårt att hitta gratis kartonger här i Antalya.. Tayfur har varit ute 2 gånger idag och har lyckats få med sig iallafall fem ganska så små karonget.. Nu är han och Vahit ute igen och letar för fullt ;) Känner inte riktigt att vi vill köpa kartonger när vi ändå kommer göra oss av med dom så fort vi har plockat upp alla saker.. En liten kartong kostar 2,5 lira!! Skulle bli ''dyrt'' med tanken på att vi behöver en hel del kartonger.. Snåla smålänningen som spökar! ;)

Igår tog vi en tur till Side igen.. tredje gången inom loppet av sju dagar tror jag? Haha.. Vi åkte dit för att prata med Esra och sen skulle Tayfur fixa någonting med lägenheten. Nu är jag riktigt spänd på hur det ser ut inne i lägenheten, men det är inte långt kvar nu. I början på nästa vecka går flyttlasset och jag säger det igen, det ska bli så härligt!

Idag kommer Gökalp, Janine och lilla Zehra tillbaks till Side efter tre månader i Tyskland. Ska bli så kul och träffa dom och ser framemot att Belma ska få leka med någon i sin ålder, och nu kan ju båda två gå så det blir nog lite roligare :)
Packning och oreda är väl ungefär hur man kan beskriva våra dagar nu.. Och en liten tjej som tycker det är väldigt kul att hjälpa till med packning.. Just nu kommer hon med massa euro mynt och ger till mig och säger ''tack tack''.. Hmm undra vart hon får tag på alla pengar?

Sakta men säkert...

Nu har flyttkaoset sakta men säkert startat här hemma, och kartonger är på ingång. Jag har skruvat ner hyllor och packat ner alla gardniner och sängkläder och alla småprylar i tv-rummet. Så tv-rummet är så gott som redo eftersom det endast är stora möbler som inte går att packa ner i någon kartong.. Men det räcker för idag, imorgon ska vi börja rensa vårat sovrum på papper som vi alltid lyckas samla på oss. Sen ska alla småsaker där inne också packas ner i karton imorgon, och alla våra kläder... Skönt att vi börjar lite smått och inte tar allt på en dag som vi gjorde sist, usch och fy så jobbigt det var!
Känns otroligt skönt att detta är sista gången vi flyttar innan vi köper något. Jag bara längtar efter att få se våran nya lägenhet, spännande och läskigt på samma gång ;)

Belmas feber har inte gått över och hon har mest sovit och tittat på tv idag, lillan ♥
Igår sent på kvällen plingade det på dörren och det var Tayfur som kom hem! Gissa om jag blev glad! Hade förberett mig på en lång ensam natt igår men så blev inte fallet :)
Nu ska jag plocka ihop lite här hemma och fixa fram kvällsfika och så får vi se om vi får besök av Vahit och Natalia.

OCH SEN VILL JAG SÄGA STOOOOOORT GRATTIS TILL MIN FINA VÄN MALIN SOM FICK EN DOTTER IGåR, OCH SJÄLVKLART STOOOORT GRATTIS TILL ENGLA SOM NU MERA ÄR STORASYSTER!!! ♥

Ja, och s
å grattis till kronprinsessan och Daniel som också har fått sig en prinsessa!


Bild från i somras när vi var i Alanya hos Malin & Engla.

Där fick jag..

Skulle inte ha skrytit så mycket över allt Belma äter mycket, nu har ungen fått feber och äter dåligt igen.. Bara gnäll och seg tjej för tillfället.. Och inte roligare blir det av att Tayfur inte kommer hem förrens imorgon.. Orhans kompis ska tydligen till Antalya imorgon så har får åka med honom, då sparar vi ju busspengar också, så jag fick väl gå med på det..
Men jag ska inet hänga läpp för nu har Tayfur fixat lägenhet till oss och det blev den jag mest höll tummarna för :D Så nu håller hyresvädren på och fixar något i badrummet och målar om alla väggar till oss, och om 4-5 dagar står den redo och klar att flytta in i. Jag är sååå glad och längtar ihjäl mig efter att få ta lasset och flytta in :D
Det roliga är att jag har ingen aning om hur det ser ut på insidan av lägenheten eftersom vi inte hade tid till att vänta den dagen vi var där.. Så jag har bara varit utanför och det är riktigt fint och  i ett lungt område. Härlig trädgård, pool, två balkonger och så hann jag även med att se att det var tre stycken ac och det är bra nu till sommaren. Tayfur säger iallafall att det var fint på insidan också och att det var stort, och det låter bra för jag gillar ytor ;)

Nu ska min febriga dotter sova och när hon har somnat ska jag börja packa ner lite små grejer, sen ska jag bara slappa framför datorn och tvn och försöka somna tidigt..



Tog mig igenom natten..

Klarade mig igenom natten helt ensam till slut, men det tog lång tid innan jag somnade ;) Hade bestämt mig för att jag skulle somna innan klockan blev över tol för då vet jag att dom flesta grannarna är vakna, men jag somnade nog inte förrens efter tre någon gång och jag sov med tvn på, hehe ;)
Jag får för mig att det ska komma någon läskig turk och göra inbrott och kidnappa mig och Belma.. Eller att det ska börja spöka, haha..  Hatar att vara ensam efter tolvslaget :P

Vi vaknade vid nio imorse och jag satt på barnprogram och gick ut i köket och fixade frukost till mig och Belma. bestämde mig för att testa ge Belma lite av hennes barn-te. Sist så gillade hon det inte, men imorse drack hon el hel flaska med barn-te och åt två stekta ägg och en smörgås.. Snacka om skillnad mot för två veckor sen då hon bara total vägrade att äta mat i en veckas tid.. Hatar när dom där perioderna kommer och hon bara vänder huvudet ifrån när hon ska äta, men nu hoppas jag att hon får för sig att fortsätta äta massor ;) Själv åt jag toast till frulle, så gott!!
Just nu så får vi ta det vi har hemma när vi ska flytta nu igen. Inge roligt att köpa hem massor med mat innan vi har kommit till det nyta stället. Så vi äter ut kylskåpet och skåpet så blir det inte så mycket mat-packning för oss iallafall ;)

Jag ska snart fixa lite här hemma.. Tvätta massor och början packa ner småsaker och kanske ta en titt bland Belmas leksaker och mina kläder, finns garanterat massor som ska bort..
Och så hoppas jag att Tayfur har börja ge sig ut på lägenhetsvisningar och att han ringer snart :D



alla hjärtans dag 2012

Im coming home!

Ja det är många av er som sitter och funderar om jag är gravid igen, men jag kan berätta att så är inte fallet ;)
Jag kan väl lika gärna avslöja då allt (okej nästan allt) är fixat och klart. Efter mycket velande fram och tillbaks, som jag tidigare har skrivit, så har vi äntligen bestämt oss för vart våran framtid (iallafall tills det börjar bli skoldags för Belma) är, och vi har verkligen tänk igenom detta och bestämt oss för att... VI FLYTTAR HEM TILL SIDE IGEN!

Jag trodde aldrig att jag skulle skriva det här: Jag saknar Side, det är där vi hör hemma och jag bara längtar tills vi är på plats i våran hem ort. Jag för det är där vi hör hemma, det är där vi mår som bäst även om vi ibland bara vill spy på turismen och alla jobbiga turister (inte alla såklart) och bara längtar efter regn och rusk så vi får mer tid tillsammans. Vi har allt och alla där. Men det var bra att vi tog beslutet i november att flytta till Antalya, för annars hade vi aldrig insett detta och man måste testa sig fram här i livet och nu är vi 100% säkra på vart vi hör hemma. Jobb är redan klirrat och klart och Tayfur är i Side just nu och imorgon ska han iväg och titta på lägenheter, vi har flera alternativ och alla låter bra, så förhoppningsvis är det också fixat när han kommer hem imorgon. Vilket alltså betyder att jag och Belma sover ensamma inatt, jag hatar att sova ensam, men det blir för dyrt om vi alla tre ska åka fram och  tillbaks mellan Side-Antalya flera ggr så vi gör såhär och en natt ska jag nog ta mig igenom, vaken eller sovande ;)

Vi hade två val.. 1. Bo kvar här i Antalya och Tayfur kör en sista säsong och sen flyttar vi till Sverige i vinter. 2. Flytta till Side, skaffa ett året runt jobb och åka till Sverige på besök några ggr om året.

Ett tag var vi inne på alternativ 1, ja vi mailade tom. svenska ambassaden om intervju för uppehållstillstånd åt Tayfur. Men efter att ha tänkt igenom det så tror både jag och Tayfur att det skulle bli väldigt stressigt med tanken på hur mycket det är som ska fixas (med allt) och när vi väl skulle vara på plats så skulle det nog inte dröja länge förrens vi, eller någon av oss, skulle längta tillbaks till Turkiet och vardagen här nere. Så nej... Vi bestämde oss för alternativ 2 och detta var även anledningen till att vi spenderade helgen i Side, för att prata jobb och leta lägenhet och det känns så himla bra och jag längtar hem, men snart är vi på plats och börjar leva våran vanliga vardag igen.

Jag tror att anledningen till att största delen av 2011 var mer minus än plus är för att året inte började bra alls.. Mina planer på att fira jul och nyår i Sverige sprack tack vare Belmas pass, och för att inte tala om Belmas pass som gjorde mig galen eftersom det tog en evighet med alla problem innan jag hade det i handen. Att vi hade världens hemskaste hyresvärdar på dåvarande boplats som bara ville ställa till med problem heeeela tiden. Att man blev sviken och träffade fel personer som det sedan fortsattes tjöta om sommaren ut, typ. Att Tayfur aldrig hade tid för oss pga av alldeles för mycket jobb och att han var alldeles utslagen när han väl var hemma. Att min rygg och mitt skelett gjorde så himla ont vissa peroider och skapade en massa onödig oro.

Men ny är det nya tag och detta året har bara börjar bra (om man bortser från oron att svärisarna skulle bosätta sig hos oss haha) och Tayfurs nya jobb är perfekt och eftersom vi känner chefen ganska så väl så vet vi att det inte kommer bli några problem med henne och jobbar jag inte där också (jo jag har också klirrat jobb om det löser sig med Belma, men Belma i första hand sen får vi se!) så har jag alltid möjlighet att komma dit när jag vill och träffa Tayfur. Ska berätta mer om hans nya jobb lite längre fram för ni Side människor bara måste ta en titt på det, men det blir lite längre fram :)
Och det känns bra att det är absolut sista gången vi flyttar innan vi ska köpa oss något, vilket inte kommer bli än på ett tag, för när vi väl ska köpa då ska det vara drömboendet eftersom vi ska spendera en stor del av livet där och det kommer nog kosta en del menmen det ligger långt bort ifrån idag!

Imorgon när Tayfur kommer hem börjar vi packa lite smått och flytt-lasset mot Side går om ca en vecka. Då ser jag framemot att möblera och fixa i det nya boendet, som förhoppningvis passar oss perfekt, har lagt hela ansvaret i Tayfurs händer, får se om jag ågrar det sen men det tror jag inte, litar på mannen ;)
Sen ska jag ta en massa härliga vår promenader med Louise, spendera massa härliga dagar med Janine och Zehra,ha härliga grillkvällar med våra vänner, vandra runt på Sali pazari i flera timmar, köpa kläder på mitt favorit ställe, hata alla försäljarer inne i Side centrum, få massa besök av nära och kära.. Ja sen får vi ju inte glömma städa, laga mat, svettas, vänta på tayfur om kvällarna osv osv.. Och jag lovar, jag klagar inte ;)


Çolaklı Resimleri

Belma svarar =)


Tillbaks på Cumhurriyet mahallesi

Tjoohoo!
Igår kom vi tillbaks från Side och det har varit riktigt härligt, vädret har verkligen varit med oss. Igår när jag tittade på termometern var det hela +25 grader :) Vore underbart om det här vädret kunde hålla i sig, det är helt lagomt varmt och man slipper frysa eller svettas!
Dock gjorde vi misstaget att inte ta med Belmas vagn till Side (fick inte plats i bilen..) och eftersom vi var ute hela tiden så fickl vi turas om att bära på henne när hon blev trött i benen. Vart tog min lilla bebis vägen undrar jag? hihi. Om 100 dagar fyller hon 2 år, sjukt!!

Igår fick vi besök av Vahit och Natalia och vi tittade Talang tillsammans. Belma somnade tidigt efter allt spring i Side :) 
Idag ska vi handla och fixa lite grejer. Senare ikväll kanske jag berättar en grej för er läsare om jag får för mig att blogga :D

Ha en härlig dag.


Skulle inte vara fel med mammas pannacotta just nu, mummmma :)

Side

Shooohooo!
Hoppas alla har en härlig helg. Här skiner solen,  men det blåser som sjutton!
Om en liten stund kommer Tayfurs morbror förbi och hämtar oss. Vi ska spendera några dagar i Side och morbrorn hade ändå vägarna förbi Manavgat så det blir bil istället för buss, gött ;)
Fortsatt trevlig helg!


Titta så liten vårat busfrö har varit.. Här är hon 1-2 veckor gammal och jag minns att det var storlek 50 i dessa kläder, lillpluttan

SANDRA

Gissa vem som har namnsdag idag? Jag!

Populäritet idag: Minskar trend ner
Placering på namntoppen 2011: Inte i topp 100
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 29739
Antal män med namnet i Sverige: 4

Kvinnonamnet Sandra är en kortform av Alexandra som är en feminin form av Alexander. Namnet har använts som dopnamn i Sverige sedan slutet av 1800-talet. Namnet var 1980-talets största modenamn. Sandra betyder "människornas hjälpare" (eftersom det kommer från Alexander som är uppbyggt av alexo "att försvara, hjälpa" och aner "man").

På drygt 10 år gick namnet från ingenstans till plats nummer 6 på listan. Därefter har populariteten avtagit igen.
Majoriteten av de som heter Sandra är under 30 år. 31 december 2005 fanns det totalt 28 917 personer i Sverige med namnet Sandra varav 24 155 med det som tilltalsnamn.År 2003 fick 250 flickor namnet, varav 177 fick det som tilltalsnamn.

Att vara stark


Bästa överraskningen på länge

Oj vilken underbar överraskning jag fick av världens finaste människa!
I söndags sent på kvällen avslöjade Tayfur hans lilla överraskning, det var bara att skita i min favorit serie som visades på tvn och börja packa väskan för tidigt på måndags morgonen satte vi oss på bussen till Kemer (Göynük) för att spendera fyra dagar på La Chaute De Prestige femstjärniga hotell tillsammans med Vahit och Natalia. 
Jag hade inte den minsta aningen och trodde absolut aldrig i min vildaste fantasi att Tayfur skulle komma på något sådant, men han kan tydligen han med.
Vahit och Natalia åker på mini-semester varje vinter och då tyckte Tayfur att vi kunde följa med den här vintern, riktigt bra tänkt av honom ;)
Vi har haft det väldigt mysigt och bara njutit och tagit det lungt och Belma har lekt och busat och även hon slappat, hon trivdes så bra på hotellet och det blev sena kvällar för henne med.
Hotellet var jättefint, dock var personalen och deras service inte den bästa.. Kommer vi någon gång åka iväg på en sån här mini-semester igen så kommer vi helt klart välja ett annat hotell, men som sagt, mysigt har vi haft det.

Här kommer lite bilder:
































Harika hava bugün

Har haft en härlig ute dag idag igen men idag skippade vi att bara gå en massa. 
Jag och Belma mötte upp Tayfur i lekparken efter att han varit i moskéen. Belma fick leka en stund med dom andra barnen som var där. Hon bara älskar att springa och busa! Och det  är så kul att se när hon försöker kommunicera med andra barn, stora som små, man får sig alltid en gott skratt.
Efter lek och spring så fick Belma lite mellanmål och sov sen gott i vagnen medans jag och Tayfur betalade alla räkningar. Tittade runt lite i stan innan vi gick vidare för att handla lite. 
Nu håller vi på och lagar mat för fullt. Tayfur lagar någon grönsaksgryta som han är expert på och jag har precis gjort ris och ska alldeles strax resa på mig och göra soppa och sallad. Vi får sällskap av Vahit och Natalia till middagen idag.
Idag har jag även fått veta att jag ska få en överraskning till Alla Hjärtans Dag dock får jag absolut inte veta något än hur mycket jag än tjatar... Visst är sånt jobbigt? JAG VİLL JU VETA, NUUUU! Orka stå ut i FYRA dagar till. Får hoppas att det är något riktigt bra, annars vet jag en som kommer vara sjukt tjurig på alla hjärtans dag ;)

Konyaaltı

Sanna, jag svarade på den frågan för ett tag sen.. Men gå in på www.swedenabroad.com eller migrationsverkets hemsida, där står all info. Lycka till!

Idag har vi varit ute hela dagen och gått.. Vi gick bort till sjukhuset och kollade upp Belmas hosta. Eller rättare sagt, vi åkte dit för att Tayfur skulle kunna slappna av någon gång, jag var inte det minsta orolig för Belma men Tayfur har inte kunnat slappna av eller sova riktigt dom två senaste nätterna pga av Belmas hosta.. Turkar ni vet :P Man kan knappt nysa förrens dom tror att man är jättesjuk.
Efter vårat otroligt onödiga sjukhusbesök så tog vi bussen bort till Konyaaltı och tittade runt lite.. ''Lite'', vi spenderade hela dagen där. När solen började gå ner så bestämde vi oss för att åka hem och när vi satt på bussen hem så blev vi helt plötsligt jättehungriga och när vi steg av bussen så började det regna så vi bestämde oss för att äta ute.. Komsikt nog så träffade vi en gammal kollega till mig och tayfur, från belek-tiden, som jobbade där så vi fick god service.. 100000 ggr godare mat och bättre service än sist vi käkade ute ;)

Nu är vi hemma och tittar på film.. Belma ska sova snart och vi ska bara mysa och ta det lungt.. Vi missade onsdagsmarknaden idag också eftersom vi var i Konyaaltı... men vi överlever nog tills söndagen ;)

7 Şubat 2012

Jäklar vilket oväder vi har haft inatt.. Storm, åska, regn osv osv.. Mycket söm blev det inte för mig då jag är rädd för åskan :P
Idag är det dock lungt ute, varken varmt eller kallt.. Vi eldar i braskaminen och ska snart äta frukost (jo, belma har redan ätit frukost..).
Nu är jag iallafall helt frisk från både hosta, feber och förkylning och det känns riktigt skönt.. Nu är det Belmas tur istället.. Feber för någon dag sen och nu en jäkla hosta så v
i har börjat ge henne hostmedicin.
Igår var vi ute hela dagen och gick runt här i staden. Hittade ett ställe där alla plagg kostade 5 lira, riktigt snygga plagg och jag hittade flera stycken men bestämde mig för att inte köpa något just nu. Istället bestämde vi oss för att äta ute, dock valde vi nog den dåligaste restaurangen i hela Antalya.. Besvikna var vi när vi lämnade stället och gick hem och drack te och tittade på talang istället.
Jag ringde min härliga vän Amanda i Alanya och vi pratade nog i en timma. Hon gifte sig ju i lördag och vi var bjudna på deras bröllop men kunde tyvärr inte komma :(  Men nu är vi turkfruar båda två ;) Var riktigt härligt att prata med henne och jag tror nog att vi pratade om allt mellan himmel och jord under den timmar och en jäkla massa bra funderingar och planer kom vi fram till också, haha! Hoppas bara på att dom blir av :P
Vid 23 tiden så fick vi helt plötsligt besök av Tayfurs morbror, så det var bara att fixa fram te och kakor.. Blev en sen kväll igår och det kändes imorse när det var dax att gå upp.. 

Mycket mer har inte hänt, alla dagar ser nästan likadana ut och därför har jag ingenting att blogga om.. Vi har pratat och planerat om en massa saker och om den närmsta framtiden men vi velar fram och tillbaks om det mesta och förhoppningsvis så kan vi bestämma oss om allt snart.
Jag fick tyvärr inte jobbet som jag var på intervju för.. Pissigt värre men vad gör man? Får se det positiva i det hela.. Jag kan umgås med  mormor och alla som kommer på besök till sommaren. Och jag kan åka som planerat till Sverige i början på mars om jag vill. Har ju biljett, upptäckte ju som sagt att biljetten jag köpte när vi skulle åka tillbaks till Turkiet i januari var en tur och retur biljett, så den 6 mars kan jag åka till Sverige igen om jag vill :)

Min kusin Sofia har även fått barn nu, den 2 februari (som jag gissade på!) fick hon sin lilla son. Stort grattis!!

Nu har Tayfur gått iväg för att köpa bröd så jag ska duka fram frullen..
ha en bra dag!

Frissan idag...

Jag som hade planer på att gå på marknaden och ta en promenad idag, plus hinna med ett besök hos frissan fick varken gå på marknad eller ta en promenad.. bestämde mig för att ta frissan först eftersom jag bara skulle göra slingor.. När jag kommer in så är jag nästan själv där och sen trillar det in tjejer hela tiden som vill klippa, färga, noppa ögonbryn osv osv.. Tayfur och Belma gick hem till Vahit och Natalia efter ett tag.. Själv fick jag spendera hela SEX JÄVLA TİMMAR hos frissan idag.. Inte kul alls! När det var ungefär en timma kvar så kom Tayfur och Belma tillbaks.. Tayfur blev lite orolig då tillochmed mitt batteri på mobilen hann dö innan jag var klar.
Jag fick mina slingor, plus färgning av min utväxt och så var han ''tvungen'' att klippa flera cm av mitt hår, fast jag absolut hade bestämt mig för att INTE klippa mig idag utan vänta en månad till.. Nejdå, iställer så tar han saxen och klipper utan att ens fråga mig innan.. Tror ni jag gick därifrån med en sur min eller? Kommer nog aldrig sluta ''hata'' frisörer.. hatar att gå till frisören egentligen men har lovat mig själv att låta någon som kan, ta hand om mitt hår tills jaf själv är nöjd med längden.. tydligen klarar jag av det bäst på egen hand ändå, för det är enda gången jag blir lite nöjd :P Jaja, nu har jag 3-4 månader på mig att smälta detta frisör besök tills det är dax igen.

Lagade middag när vi kom hem och gjorde eld i brasan.. SVINKALLT ute nu ikväll. Nu har vi besök av Tayfurs morbror och vi tittar på talang. Belma tog sig en liten powernap vid 20 tiden så hon är pigg och glad, ingen idé att försöka få henne att sova än på ett tag..

Back to reality

Äntligen så börjar jag känna mig som människa igen! Nu hoppas jag att jag slipper bli sjuk på ett bra tag för det här tog verkligen på alla mina krafter.
Idag är det onsdag vilket betyder marknads dag så vi ska nog gå dit en sväng lite senare.. Strålande solsken ute idag, men det blåser och det är inga svalkande vindar direkt, brr..
Jag var aldrig till frissan igår så ska försöka hinna med det idag, först måste jag bara bestämma mig vad jag ska göra med mitt hår.. Klippa, färga, slinga?? Har lite idéer i huvudet men vi får se..

1 februari idag också, snart en månad sen vi kom tillbaks från Sverige.. Tiden bara springer förbi! Denna veckan eller nästa vecka får jag även veta om jag får jobbet eller inte.. Nervöst? JA!
Denna månaden ska även två som jag känner få barn.. Min kusin Sofia och min fina vän Malin :) Önskar dom båda lycka till!

Nu ska jag diska och plocka ihop lite här hemma.. Har jag sagt att jag vill ha en diskmaskin?!?!?!


RSS 2.0