Gott nytt år!

Önskar jag er allihopa. Hoppas ni får en trevlig ikväll. Vi firar med mormor och Bertil. Bingo och fyrverkerier består våran kväll av :)


Kyrkogården

Har varit och hälsat på pappas grav idag. Känslan när man står där och fixar går inte att beskriva. Samtidigt som det är ledsamt och det sista man vill så känner jag mig lugn och nära honom.
Ofattbart och tungt. Jag skottade och gjorde lite fint runt om iallafall. Till våren får pappa en jättefin gravsten som vi har beställt.


God fortsättning

Önskar jag och min familj.
Har haft fullt upp sen annandagen.
Nu är vi i Dalarna igen och befinner oss just ny hos mormor. Har hänt en del i dagarna men det tar vi en annan gång. Varit i Rättvik hos moster Kicki på middag och fika idag och nu ska jag sova för jag är helt slut efter ikväll. Spenderat iaf tre timmar på toan med Belma. Suck suck.
En positiv grej är iaf att Belma är helt blöjfri dygnet runt sen två veckor tillbaka, min duktiga tjej!


GOD JUL

Önskar er alla en riktigt god jul!


Juletider

Idag tog vi bussen bort till Hansa City igen och kikade runt på Mode huset bland alla stressade människor. Såg Elin och Wendy när vi skulle gå in, jättekul och se dom :D Sen väntade Lollo och hennes kompis inne på H&M där jag hjälpte Lollo att välja klänning.
Sen gick jag, Tayfur och Belma bort till IKEA och åt och sen bussen hem igen. Mamma kom på kaffe innan hon skulle iväg och jobba.
Nu sitter vi i soffan och klickar runt bland alla bra filmer som visas på tvn ikväll.. Jag ska snart natta Belma och sen ska jag ta en dusch innan jag slår mig ner i soffan igen.

Imorgon åker vi över till Öland och stannar över hela jul. Först hem till faster Eva, där farmor och farfar också befinner sig nu, och sen hem till familjen på eftermiddagen för att stanna där i några dagar. Ska bli sååå mysigt!


Fullt ös

Idag har det varit fullt upp sen jag steg upp imorse.
spenderat hela förmiddagen i tvättstugan och sen lagat middag. Tacogratäng blev det, riktigt smarrigt! Emma och Rasmus kom också och åt med oss :) sen åkte vi allihopa till Hasa City och kollade runt lite. Köpte en present till Belmas lilla kusin Irem.
sen hem hit och drack kaffe innan Emma och Rasmus åkte över till Öland igen.
Nu ikväll har jag diskat världens lass och försökt lägga Belma, som tog sig en liten sovtur medans vi var på Hansa City..

Nu sitter jag i soffan och tittar på Love Acually som snart är slut och funderar på om jag ska gå och lägga mig eller sitta och glo på dumburken ett tag till..

Imorgon ska jag nog träffa Ida en stund på förmiddagen och sen julhandla med mamma :)

Fram med chips och dip

Ja det har jag gjort mig förtjänt av (precis som alla andra dagar, haha) efter en dag full av matlagning och bak ;) Och så en trotsig Belma på det, finemangen!
Ikväll har vi umgåtts med Lollo hela kvällen.
Emma och Lollo kom hit och jag bjöd dom på middag, mina fina systrar. Sen bakade jag och Lollo kladdkaka som blev riktigt smarrig.. Visst är jag nyttig? Det är jag alltid när jag är i Sverige.

Imorgon är det tvättstugan som gäller hela förmiddagen och sen kommer Emma och Lollo för lite kik på stan och jag ska försöka köpa klart dom två sista julklapparna, kommer bara inte på VAD jag ska köpa till dessa personer.. Så himla svårt.
Sen på kvällen är det filmkväll med Ida, Kajsa och Lickan som gäller, om jag hinner.

Näe nu ska jag stänga ner här och plocka fram det goda och bara njuta tills jag somnar.


God natt!

Nu kallar bingen och imorgon ska jag stiga upp tidigare än vanligt och hinna ta en dusch, boka tvättstuga och fixa lite innan mamma kommer vid 9 på frukost :) Ska försöka lägga in lite bilder imorgon också.. :)

Här är vi!

Här va det ett tag sen jag skrev.
Men vi är iallafall i Sverige som dom flesta av er vet. Resan hit gick bra och vi flög med Turkish Airlines hit till Sverige. Bästa flygbolaget jag har flygit med och kommer nog försöka flyga med dom varje gång, så länge priserna inte är skyhöga ;)
Vi har hunnit med en hel del sen vi landade den 7 december men också tagit det lugnt.

Vi landade på arlanda och sedan tog vi tåget direkt hem till mormor och Bertil och va hos dom i en dag sen åkte vi ner till Kalmar/Öland med Lollo och Fredrik som varit uppe i dalarna.
Så nu befinner vi oss i Kalmar i syrrans lägenhet där vi bor själva. Emma är på Teneriffa men kommer hem imorgon.

Har umgåtts med familjen på Öland, hälsat på faster Eva, träffar mina bästa vänner Ida och Kajsa, varit på stan och bara tagit det lugnt och kollar svensk tv och ätit massa gott.

Idag har vi tagit det lugnt. Gick in till stan en snabbis och fixade lite grejer, käkade på pizzeria Victoria där dom har turkiska ägare vilket Tayfur tycket var kul så han beställde in extra bröd, haha. Annars så tycker han att det är kallt och han undrar hela tiden vart allt folk är och vad alla gör (förutom jobbar), men han tycker ändå det är kul att vara här, samtidigt som han längtar tills vi åker hem den 5/1 till lilla Side.

Imorgon kommer som sagt var Emma hem från Teneriffa, ska bli mysigt att få umgås med henne innan vi sticker upp till dalarna igen efter jul :)
Imorgon kommer mamma hit och käkar frukost med oss. Meningen var att vi skulle ha lunchat med henne idag men då vi varit vakna hela natten med feber, illamående och halsont så skippade vi det.

Nu ska jag plocka fram lite godis och gott och fortsätta titta på 50 first dates som visas på trean :)

02.21

Borde sovit för längesen men kan man inte somna så är det inte så lätt. Men ikväll har jag extra mycket tankar sim snurrar runt i bollen på mig och massa pirripirr i magen. Är så glad art Tayfur har fått visum och att jag redan på fredag får sätta mig på samma plan som honom till Sverige och visa honom mitt land!
Nu ska jag fortsätta lyssna på regnet utanför och försöka slappna av under det varma täcket och sova!
Imorgon ringer klockan tidigt, upp och tvätta och städa och fixa hela dagen lång! Det blev till slut den bästa onsdagen 2012 ändå efter massa krångel ;)


YES!!!

För ett som inte förstår bilden; min turk har fått visum till Sverige!!! Så Sweden here we come!!! :D


Sovdax!

Haft en trevlig kväll hos Louise och Kadir. Belma lekte konstant under tiden vi va där och somnade direkt när vi kom hem. Tänkte också ta och sova nu. Ska tvinga mig själv till att somna här på soffan, finns inget skönare än att somna på soffan med tvn på, Tayfur vaken och värmen på max.
Och imorgon smäller det, kan antingen bli en jävla skit dag eller en jävligt underbar dag. Antingen eller som gäller med andra ord, hörs då ;)


Blåsigt värre

Ja det blåser väldigt mycket ute idag. Har vart jättefint väder men så blåsigt att vi inte har varit ute något alls idag, tråkigt nog. Har istället ägnat mig åt att städa här hemma och tagit en välbehövlig dusch.
Nu har jag precis slagit mig ner i soffan efter middagen. Om två timmar ska vi börja röra oss hem till Louise och Kadir på lite fika.


Barnfri dag

Idag har jag bara ägnat mig åt mig själv.
Har varit utan Belma en hel dag och det var väldigt skönt efter massa feber och flrstoppningar hit och dit, vilket resulterar i en grinig unge dygnet runt.
Så jag tog bussen in till manavgat fast regnet öste ner och det blåste som fan. Känslan att få stiga på en buss utan barnvagn, stoppa in hörlurarna i öronen och lyssna på musik och bara tänka på framtiden va en jäkla efterlängtad känsla!
Mötte upp Monika för lite shopping och jag kan bocka av två till julklappar :)
Har haft en jäkla skön dag och nu kör vi soffläge resten av kvällen, hoppas vi inte får strömavbrott bara!!
För övrigt längtar jag ihjäl mig tills onsdag!!!! Och förhoppningsvis blir min onsdag den bästa onsdagen på hela året ;P


1 advent

Och jag har ingen adventstake framme.. Imorgon ska jag in till manavgat med Louise och Monika och då måste jag köpa lite ljus och fika en stake. Och så ska jag köpa lite andra grejer.
Men det jag ser fram mest emot imorgon kan jag tyvärr inte avslöja riktigt än! Men imorgon förhoppningsvis :D
Och idag har vi varit hemma hos Linda och Sofia på advents fika. Det bjöds på hemmagjord glögg och nybakat lussebullar :)
Har också satt upp min ljusslinga i fönstret för att skapa lite julkänsla, men det är inte det enklaste och inte det roligaste när man har en turk som inte är ett dugg intresserad. Och jag tappar lätt lust och känsla när ingen annan engagerar sig :P näe, jul i Turkiet har aldrig varit någon favorit.


RSS 2.0