Varmt!!!

God dag!
idag ar det varmt, riktigt varmt. Sa dar varmt att man nastan blir yr sa fort man kommer ut pa balkongen eller utanfor dorren. Tippar pa att det ligger mellan 35-40 grader idag :)
igar gick jag hem tidigt och stadade lite och satte upp nya gardiner i sovrummet som mamma tog med hit, blev inte sadar jatte bra, men jag fick upp dom pa mitt egna satt. Sen kladde jag om soffan ocksa, den var sa ful innan, me vad gor man nar man inte forrens man har kopt sig en ny soffa.
Jag och Tayfur var och kollade pa en jatte fin trplex lagenhet for nagra dagar sen, men dit far vi allt dromma i 1 ar till :P
Tog det lugnt och hademyskvall i soffan igar kvall, kakade god mat och popcorn och kollade pa Matrix sen somnade jag pa soffan och vaknade vid 12 tiden i sangen imorse. Maste varit min underbara man som burit in mig till min sang nar trakiga Matrix var klar :)
Har kakat frukost for ett tag sen och nu sitter jag har och har precis pratat det sista med Jenni innan hon och Sofie kommer hit i morgon :) Vid den har tiden imorgon ar dom har! Da ligger vi formodligen pa stranden och har det bra.

Men nu mina vanner ska jag kila till poolen och lasa ur min bok och forbattra brannan lite :) Helt fantastikst vader idag!
Ha det bra, kram

Snart ar dom har!

Forst vill jag saga tack till er som grattade mig pa min 20 ars dag i Fredags.
Firades ute med Tayfur + vanner, bra kvall, drack alkohol for forsta gangen pa 7 manader, en halv redbull vodka drink, fyfan va ackligt det ar!!  Jag gillar fan inte alkohol langre, vidrigt ar det.

Sitter pa jobbet just nu och ar irriterad pa min chef, turkiska tjejer, man star inte ut med dom! Munnen gar i 120 km/h 24 timmar om dygnet. Skont att man har dator.
Ska snart ga och kaka frukost i restaurangen, sen ska jag forsoka att sluta vid 18 idag.
Pa onsdag kommer Jenni och Sofie hit!!!!! Langtar som tusan :D

Finns grejer och vanner har i varlden som man inte forstar sig pa fast man kanner dom sa val.
Jaja, jag ar lycklig och jobbar pa for fullt. Problem existerar inte ens har, dom lamnade jag kvar i Sverige och dar kommer dom att stanna!

Det borjar bli riktigt varmt har nu, idag har vi ca 40 grader, men varmare ska det bli :)

Bye bye!  SES SNART JENNİ OCH SOFİE! :D

Heej Heej Heej!

Hejjheeej!
Som jag sa forut sa kommer det bli daligt med uppdatering nu under sasongen. Har fullt upp heeeela tiden.
Jobbar mellan 9-22 nastan varje dag.. Har en dag ledigt, lordagar.
Vad har hant under dessa veckor som jag inte har uppdaterat da..
Jooo, jag har bytt statistik helt, dissade alla tre jobben jag hade fran borjan, jobbade en dag pa Side Village men det foll mig inte i smaken direkt ;) Sen var jag arbetslos... i ca 2 timmar :)
Sa nu jobbar jag pa Sunwing Resort i en kladesbutik och det ar underbart och ingen stress alls, och bara skandinaviska gaster, det gillar jag.
Har kopt massa saker till lagenheten och har aven hunnit med EN dag pa stranden. Varmen har kommit med hastiga steg och nu ar det ca 30 grader mitt pa dagen, men varmare blir det! Turisterna borjar droppa in dag for dag, nte fullt men mycket turister nu. Nar skolan har slutat blir det fullt os har!
Denna vecka ar aven mamma och Lollo har och halsar pa, om 2 dagar aker dom hem till lilla Kalmar igen. Men vi har haft det saaa kul tillsammans. Gud va skont det var att fa traffa en del av sin familj igen, det kanns liksom lite battre i hjartat nu.. innan sa saknade jag dom for mycket, jag var ledsen lite da och da.. men nu ska jag nog klara mig tills i oktober iallafall, for da kommer dom hit igen! Och jag kommer hem i December, langtar efter att fa traffa alla dar hemma! Och den 22 Maj ar ju som sagt mit fodelsedag, och da blir jag 20. Da ar det tankt att jag och Servets tjej Bianca ska ha fodelsedags fest tillsammans, da ska vi formodligen dra in till Side centrum och jag hopppppas verkligen att Jenni och Sofie kommer den 22 istallet for den 23 :) Men dom kommer denna veckan iallafall!!
Nu ar Lina i Alanya med en kompis och jag ska forsoka fa tag pa henne tills fredag och fa henne att komma till Side och fira mig.
Och nu... ska jag vacka Tayfur och fraga vad vi ska hitta pa ikvall, om jag ska ringa min kara mor eller om vi ska fira Bianca lite ikvall eftersom hon fyller 23 idag. Det aterstar att se. Jag planerar aldrig nagot nu for tden, jag alskar mitt liv i Turkiet! Man slipper allt sant dar hemma, ni forstar vad jag menar.

Ha det sa bra.. Tjaaaaaaaaao 

sasongs start idag

idag ar jag ledig. skulle egentligen ha varit med en av mina chefer till ogonlakaren idag med en av vara kunder pa optiken men jag ringde om sa att jag skippar det idag, eftersom att jag vet att vi kommer ha fa flera kunder under sommaren som skall tas till ogonlakaren och da hinner jag att se hur det gar till. sa jag valde att spendera dagen med min pojkvan eftersom att det inte alls ar langt kvar tills jag borjar jobba pa alla jobb jag har.
igar hade thomas cook chefen fodelsedag som vi var bjudna pa, sa vi tog oss till Side centrum och fodelsedags kalaset hallde hus pa Royal Castle Bar, och vi hade skit skoj! Jatte bra for fest stalle for dom som gillar att forfesta ute istallet for pa hotell rummet, om nagon som laser detta ska till Side i sommar sa rekomenderar jag Royal Castel for att forfesta. Man kan aven stanna dar hela natten om man vill det, precis som vi gjorde igar. Har bilder fran kvallen och skall forsoka ladda upp dom innan jag drar ifran datan. Dom kommer saklart att hamna pa bilddagoken (saandylicious).
Nar vi kom hem gick vi och la oss, hade en lite pratstund sen somnade vi sa gott.
idag har jag i stort sett tagit tag i tvatthogen som lag bredvid garderoben, sa nu ar allt smuts tvatt bora. Tog aven tag i disk hogen sen igar. Jag vill ha en diskmaskin!!! Om 2 manader sa ska jag nog kopa mig en, kommer inte ha tid att sta framfor diskbanken i sommar.
Just nu ar vi pa Tayfurs kompis hotell och jag star bakom bardisken och kollar pa fotboll samtidigt som jag skriver. ikvall ar det fodelsedags fest har for en av tayfurs kompisars flickvan, far se om vi kommer att vara har ikvall. Annars har jag inga planer for dagen, bara att ta det lugnt.
imorgon kvall ar det informations mote som galler pa optiken, da vi ska ha info for Tui Nordic guiderna (fritidsresor) om optiken och forsaljningen. Se ska jag nog aven ta mig till hotellet jag skall jobba pa och be dom bestalla mina jobbar klader imorgon. Ska tydligen borja nagra dagar tidigare an vad det var bestamt, men det ska bara bli kul!
Och om 11 dagar ar mamma och Lollo har, jippiiiii!!! Vi ska ha sa kul :)
Och Jenni kommer formodligen den 17 eller 20de maj, sa hon kommer formodligen att vara har oa min fodelsedag! Och jag har planer for den dagen :) 22 Maj, 20 ar, det ar val anda nagot att fira? Aven om jag inte kan ga pa systemet och kopa alkohol, eftersom har kan man kopa alkohol pa market. Men jag dricker ju inte alkohol, inte pa 5 manader iallafall :)

Ha en bra kvall! Saknar er dar hemma

Middag & Utgang

idag har jag i stort sett bara legat i sangen. vaknade vi 10 tiden med varlends huvuvark. planen var att jag skulle hanga med Tayfur pa en morgonpromenad pa stranden for att sedan ga vidare till Royal Dragon hotel och prata med Tayfurs kompis, men jag stannade kvar i sangen eftersom min skalle kandes som en bomb som kunde exploderat nar som helst. och nar Tayfur kom tillbaks hoppade han ocksa ner i sangen och hade ocksa fatt samma huvuvark som mig. Han ligger fortfarande och vilar... Om en timma ska vi till Side centrum och kaka middag med ett av foretagen som vi pa optiken samarbetar med sen skall vi vidare till light house, ett diskotek. Hoppas att vara huvuvarkar hinner slappa innan dess!
Ska kila och fixa mig nu och proppa i mig en till tablett sen far det ga som det vill.. inshalla inshalla!
Ska aven vanta pa att Jenni ska ringa :D Hoppas hon har glada nyheter =)
Juste et, igar hade vi coctail party, detta var med optik jobbet dar vi bjo in alla thomas cook guider for att ha kul men aven for att infomera om optiken.. Och imorgon drar sasongen igang har! im ready!!!!!

Ha en bra kvall. bye!

RSS 2.0