10 manader

Har precis fatt i mig frukost, fast ensam idag. Har ingen aning om vart ida ar, nar jag steg upp var hon inte har. Antar att hon ligger vid poolen eller ar med Emma och Johanna. Ska snart ta pa mig bikinin och leta efter henne.
Ska ivag och jobba vid 17.00. İkvall ska vi sakert ga ut och festa till det lite eftersom det ar idas 2 sista dagar har nu. Tiden har gatt sa fort! Men jag har iallafall fixat jobb till henne nu :)

Pa tal om att tiden gar fort. Jag och min Tayfur har varit tillsammans i 10 manader nu, basta 10 manaderna! Alskar dig!

Dags för sol & bad, pusshej

nyss hemkommen

Har precis kommit hem. Har varit och kakat pa restaurang med Tayfur, Emma, İda, Johanna, Anna, Tobbe & Andreas. Det var valdigt trevligt och gott. Sen blev det shopping anda fram tills nu. För min del blev det ett rött tublinne med paljetter pa. Det var mest Emma som shoppade loss, och İda fick sin rosa Ed Hardy tröja köpt!

Funderar pa att sova snart. Ska upp tidigt imorgon och jobba. Sen ar jag ledig mellan 12-17.00 varje dag en vecka frammat, plus en hel ledig dag ocksa! Da blir det stranden med mina nara och kara :)


hej hej

Sitter och ater glass pa jobbet i sallskap av Emma & Johanna  vid poolen. Har varit har i snart 1 timma, vill verkligen inte jobba nar jag har besök av massa kompisar och slaktingar. Kanns verkligen skit trakigt att sitta pa jobbet. Har pratat med chefen (som inte förstar att jag har besök och vill umgas med dom lite ocksa) och vi, eller jag, har bestamt att denna vecka ska jag vara ledig varje dag mellan 12-17.00 sa jag har tid varje dag sen ska jag aven ha en dag ledigt.

igar mötte vi som sagt var Emma och Johanna och drog till en restaurang och kakade mat sen skulle vi shoppa med allting var stangt, inte sa konstigt nar klockan var 01.30 haha.
Jag och İda var aven  och traffade min första chef igar innan vi skulle traffa emma och johanna. Den chefen jag hade nar jag jobbade som entertainer. Det var trevligt och faaaaaaaaan vad jag saknar det jobbet! Kollade pa showen igar och jag önskar bara att jag hade statt pa scenen. Det blir nog fan det jobbet i vinter tror jag.

Nu kom emma och johanna och gjorde mig sallskap har sa nu ska jag sluta sitta har och vara osocial

Good morning

Nu har ida och jag precis vaknat. Som vanligt stallde vi klockan pa 09.00 men som vanligt sket vi i det nar klockan ringde sa nu sitter vi har 2 timmar senare och ar nyvakna.
Jag har fatt en vagel pa vanster ögat som gör skit ont!!! Visst ar det typiskt att den ska komma nu nar man har besök av hela Sverige typ.. Men det ar skit samma för jag ar överlycklig nu nar Emma Johanna Anna Tobbe och Andreas ocksa har kommit.
İgar jobbade jag hela dagen och İda var med mig, skit segt var det men fick lite salt igar. Sen akte jag och İda runt pa moppen och gled runt och letade efter Emma och Johannas hotell och hittade det ganska fort. Sen vid 23 tiden tog jag, İda ocg Tayfur bussen till Catty Garden (deras hotell) och mötte upp dom. Det var langesen jag var sa lycklig kan jag saga, tararna bara forsade pa bade mig och Emma nar vi kramades, en riktigt harlig kansla att fa traffa sin syster igen!
Nu sitter vi och vantar pa att Emma och Johanna ska svara pa sms sa vi kan ses och steka vid poolen/stranden. Sen ska jag saklart jobba idag med, vill inte nar jag har massa besök!
İkvall kanns det som att det kommer bli utgang.. Götttt :)

Dags för en frukost!

ont

Ligger har i sangen och kollar pa min sovandes pojkvan som jag strax ska vacka (elak som jag ar) för jag har ont i kroppen :(
nu ar det ny dag och det betyder att idag kommer det massa nya besökar hit till turkiet för att besöka mig :D langtar!

nej har ont sa orkar inte skriva... godnatt pa er

crazy

nu har ida och jag legat och stekt vid poolen och nar det blev för varmt tog vi med oss handdukarna och gick ner till stranden och la handdukarna pa en solstol och tog en promenad langsts strandkanten i ca 45 minuter och nu sitter vi har hemma hos mig och ater vattenmelon, dricker fanta och lyssnar pa gammal go musik  och ska snart ta oss lite baileys (ja jag kan ocksa dricka alkohol fortfarande!) och langtar till morgondagen :)

ska strax fixa i ordning oss (ta pa oss skorna haha) och dra till mitt jobb för nagra timmar jobb ikvall..

leva ar fan det basta  med livet..

crazy - gnarls barkley.. kan aldrig bli dalig :)

fredags morgon

Godmorgon!
İdag ar det fredag och solen skiner och varmen ligger i luften, alltsa en helt vanlig underbar dag i mitt Turkiet.
Jag och ida har blivit experter pa att ''försova'' oss. Vi sager varje kvall innan vi gar och lagger oss att vi ska ga upp
i tid och lagga oss vid stranden/poolen men vi vaknar alltid vid 12.00 fast vara klockor ringer vid 9 tiden, haha.
Sa idag tanker jag İnte aka till jobbet det första jag gör, vi ska nu kila ner till poolen och ligga dar i nagra timmar sen ska jag vidare till jobbet.. jag vill verkligen inte jobba nar jag har besök, men jag maste..

jaja, nu ska vi ner till poolen och jag skriver men min lovely mormor pa msn :)

godnatt

ligger i sangen och skriver med syster emma pa msn, om tva dagar kommer hon! fast nar jag har vaknat idag sa ar det en dag kvar, sa egentligen e det en dag kvar nu.. rörigt det blev.. hon kommer pa lördag för den som inte fattade vad jag skrev nyss! har iallafall hittat anna tobbes och andreas hotell som dom ska bo pa. emmas och johannas har jag fortfarande inte  sett till.. kanske inte ens finns? haha hemlösa i turkiet.. skobba.. ofta dom inte hade fatt bott hos mig om dom velat.
slutade jobba vid 20.30 typ.. sa stackars ida har varit ensam i min lagenhet och vid poolen hela dagen, stackarn..
gjorde inte mycket pa jobbet, tog lite kort pa ungar som ar latta att salja till. sa imorgon hoppas jag att jag far mycket salt :)

nu ligger tayfur har bredvid mig och pratar i sömnen, ska göra honom sallskap nu haha :)

godnatt


Vill inte jobba idag

Sitter pa jobbet och undrar vad ida har för sig hemma hos mig... Jag tror hon glassar vid poolen ;)
Undra vad vi ska hitta pa ikvall? Kanner mig valdigt trött idag, gick och la mig vid 05.30 i morse sen gick jag faktiskt upp i hyffsad tid idag eftersom jag fick lov att bege mig till jobbet dar jag nu ska vara fram tills ikvall nagon gang... Kanns ganska segt att jobba nar man har İda har pa besök och om tva dagar kommer det 5 personer till pa besök.. Maste försöka andra pa schemat sa jag kan vara ledig om dagarna.. Funderar pa att ta ett break varje dag mellan 12.00-17.00 sa jag har tid för stranden/poolen med alla som kommer, sen slutar jag ju oftast vid 21.00 SENAST vid 21.00 menar jag da. Sa da har man tid för restaurang,shopping,ute kvallar osv. Jag kommer vara valdigt trött dessa veckor men jag kan inte bli gladare an av att fa besök fran Sverige nastan hela Augusti! Sen blir jag ensam igen med min pojk. Har aven en manad kvar pa detta jobb sen stanger hotellt för sasongen, har ingen aning om vart jag ska jobba till vintern med det ar sant man inte behöver oroa sig över för det finns alltid jobb.

Anyway, sitter har med min nya baby, laptopen ;) och diggar musik! Sant  som far tiden att rinna ivag sa jag kan fa aka hem och ungas med İda :) Tayfur jobbar extra ikvall sa han slutar vid 22.00, han var ldig igar och det behövde han verkligen, skönt att se honom pigg igen. han har gatt runt som en zombie om kvallarna nar han har jobbat haha.

Det verkligen suger att jobba idag

tjohej

Tjohej
Nu har ida kommit, och hunnit vara har i en vecka.
Vi har hunnit med en hel del, akt runt som tva chillpills pa moppen och bara glidit runt och hunnit med en runda till baren, saklart var jag nykter och drack milkshake eftersom det ar jag som ar förarare ;)
Bade ida och jag har hunnit med en del shopping, jag har mest köpt onödiga men bra saker, sa som mjukisbyxor och t-shirtar. Nu fattas bara min svamp bob t-shirt som jag ska köpa nar vi tar nasta shoppingrunda, som förmodligen blir nar Emma och Johanna har kommit om 3 dagar. Och dalahastarna Anna Tobbe och Andreas, langtar!
Vi har aven varit i Alanya tva ganger, första gangen drog vi upp till borgen och kollade utsikten över partylivet och stora staden. Andra gangen, igarkvall var vi pa jakt efter Jenni och hennes kompisar men eftersom telefonen var avstangd och alla sag ut som Jenni sa gav vi upp efter ca en timma och akte tillbaks till Side, synd.
Vi kommer förmodligen atervanda till Alanya en helkvall nar Emma och Johanna har kommit och festa loss bland alla galna skandinaver.
Solat och badat har vi ocksa gjort, pa stranden och vid poolen men eftersom jag ar en sömntuta sa har ida fatt steka vid poolen sjalv nu i tva dagar, haha stackarn. Kom ner och gjorde henne sallskap vid 13.30 idag, braaaa.. Sen började jag frysa efter en timma sa jag gick upp och duschade, rolig kompis jag ar.

İdag har vi mest tagit det lugnt, poolen, lagat mat och fatt motorstopp med Orhans bil.. Som vanligt.
 MEN idag har jag iallafall fatt min laptop köpt och ska aldrig mer klaga eller tjata om nagot.. inte pa ett tag iallafall.
Nu vill jag ha en moppe, men det far vanta eftersom det inte ar akut.

İmorgon ska jag jobba igen.... kulkul. ja de va det.

hejda

En tjuv?

Började dagen med att stalla klockan pa 09.00 för att bege mig pa en spring runda pa stranden. Kom inte langre an att vrida fram alarmet till 10.30.
Och nu ska ni fa höra vad som hant.
Vi har ju som sagt staderska/staderskor som stadar (torkar och dammsuger golven och gör fint i badrummet och byter lakan) en gang i veckan ska detta ske. Och imorse nar jag lag och halv sov i sangen sa latsades jag sova för jag orkade inte resa pa sig, dels för att jag inte hafe nagot pa överkroppen. Jag vet att jag sag min nya röda jatte fina bh med diamanter pa ligga pa golvet framför mig men orkade inte stracka mig efter den. Sen kommer en av staderskorna in i sovrummet och efter ett litet tag fragar hon om jag kan resa pa mig sa hon kan byta lakan i sangen. Och vid det tillfallet sa var jag trött och nastan sov pa riktigt (?) men jag sa till henne att hon kunde lamna lakanen sa kunde jag byta sen. Och nar dom var klara sa lag jag kanske i sangen i 5 minuter och tog det lugnt sen nar jag skulle stracka mig efter min nya bh sa var den helt plötsligt borta. Jag letade igenom hela garderoben och hela lagenheten (ifall jag bara drömt att jag sett den pa golvet) men jag hittade den inte..
För ca en vecka sedan försvann aven min guld klocka som jag har fatt av Tayfurs föraldrar, och en t-shirt jag köpte för inte sa langesen ar ocksa försvunnen + ett tublinne. Det dar med linnet och tröjan tankte jag inte pa sa mycket i början men jag blev saklart ledsen att det vart borta. Men nar en guldklocka och min nya dyra fina bh som aven har ett par fina trosor till försvinner pa ca 10 minuter blir jag valdigt fundersam. Dessutom ar det endas jag och Tayfur + staderskorna som har nyckel till varan lagenhet. Jag vet sjalv att jag aldrig skulle lagga en guld klocka ifran mig eller ta av mig den om jag inte ar hemma, eller ha den med till stranden, det skulle jag aldrig. Visst kan jag ses som en slarvfia men nar det galler dyra grejer sa ar jag faktiskt valdigt försiktig, sarskilt nar det ar en fin present fran min pojkvans familj.

För att vara saker pa att det inte var jag som var vimmsig i morse sa ringde jag Tayfur för ett tag sen och berattade och aven han sa att han sett min bh ligga pa golvet imorse nar han gick till jobbet. Och jag vet vilken av staderskorna det ar som tagit den. För den kan ju knappast ha fatt fötter och trippat ivag? Jag och Tayfur ska iallafall prata med hyresvarden ikvall nar vi slutat jobba. Det skulle ju inte vara speciellt kul om fler saker försvinner, saker sa som pengar, pass, visum, ja allt! Det ar privata saker, och ingen javla staderska ska tranga sig in i privatlivet, endast stada. Presic som jag tar foton sa ar hennes jobb att stada.
Blir valdigt upprörd och jag ska ha bade klockan och kladerna tillbaks, senast ikvall.

imorgon kommer iallafall den efterlangtade ida hit! Och jag ar ledig hela dagen imorgon :) Eller jag ska till jobbet mellan 10-12.00. Sen ska jag hem och fixa lagenheten i basta skick sen nar Tayfur slutat jobba ska vi aka till Antalya och hamta ida vid flygplatsen :)
Fick aven veta att min syster och Johanna har bokat resa hit den 29de Augusti, sa dom kommer samma dag som Anna Tobbe och Andreas :) Ska bli helt underbart att fa traffa syrran! Och hon ska aven fa en present för hon tog ju som sagt körkort igar :) Har inte pratat nagot med Jenni som ska komma till Alanya den 22 Augusti, men jag och ida ska iallafall aka till Alanya en hel dag och sola bad och shoppa och traffa Jenni och Pillan.

Just nu sitter jag pa jobbet och ska nar som helst proppa i mig en pizza tankte jag. Har aven köpt en telefon av min kollega Nazli idag. Den ar gammal och rosa men det funkar med turkiskt mobilnummer, antligen! Gav 100 kronor för den, battre an ingenting. Har varit mobillös i nastan 1 ar haha.

Dags att feta sig!
Puss&Kram

Stolt storasyster och lycklig manniska

idag ar jag speciellt stolt över att vara storasyster (saklart till bade Emma och Lollo) men idag vill jag saga ett STORT grattis till Emma som tog körkort idag, du ar bast! Och annu gladare blev jag nar hon berattade att hon kommer hit om 12 dagar med Johanna i en vecka!

Kan livet bli battre nnu eller? Svar Nastan inte. Jag har allt kanns det som och snart kommer ida, emma, johanna, anna, tobbe och andreas och jenni! Nu kans det som hemma har i Turkiet. Och varldens basta familj hemma i Sverige och varldens basta pojkvan som tar hand om mig pa basta satt.

Jag ar helt klart en lycklig manniska


Work work work

Jag sitter som vanligt pa jobbet, varje dag. Ska snart kila ivag till labroratoriet (eller hur det stavas) för att hamta mina foton och tallrikar. Sen ska jag vidare till Risus  hotel. Vet iallafall att jag ska salja en tallrik idag, haha.. Det gar ganska sa segt nu pa jobbet, turisterna blir mindre och mindre för varje vecka eftersom den ''skandinaviska sasongen'' snart ar slut. Och det betyder att jag maste leta nytt jobb inför vintern. Funderar pa att kanske jobba som entertainer i vinter (?) Vet att det ar 18 timmars jobb 6 dagar i veckan men jag saknar att sta pa scenen varje kvall. Eller sa ska jag helt enkelt fortsatta som fotograf under vintern med :) Och ska dessutom hitta jobb at ida nar hon kommer hit, hoppas vi kan jobba tillsammans i vinter. Och Tayfurs hotell kommer nog stangas i 2 manader i vinter för dom ska renovera och byga lite nytt. Normalt sa ar hans hotell alltid öppet men det e nog bra för honom ocksa att fa lite semester fran jobbet, han jobbar för mycket nu tycker jag, stackarn. Denna vecka har han inte en dags ledighet ens...Nastan sa man far skuldkanslor nar man ligger och drar sig i sangen till 11 tiden, da har han redan jobbat 4 timmar.. Min duktiga prins!

Jag ar iallafall ledig om 2 dagar. Da ska lagenheten stadas och göras fin för pa onsdagskvallen far jag fint besök av ida! Kan inte fatta att det endast ar tva dygn kvar tills hon kommer, langtar sa mycket! Sen ar det inte langt kvar tills Jenni och Anna med familj kommer. Det blir mycket nu i slutet pa augusti, det gillar jag. Hoppas Emma kommer snart ocksa.

Nu ska jag och Emin kila ivag och hamta foton. Ha en bra dag, puss o kram

inge bra

Jobbar idag som alla andra dagar. Vill att det ska bli onsdag nu sa att ida ar har!
Ska aka till Antalya och hamta henne pa onsdags kvall med tayfur.
Har inte mycket mer att saga an att jag ar tröttt...... och irriterad.
Fast igar var en riktigt bra dag, iaf kvallen ;)


Hejda

bara 5 dagar kvar sen ar hon har

Hello everybody!

Det ar valdigt varmt idag, 50 grader skulle jag tippa pa. Helst av allt skulle jag vilja ligga pa stranden insmörjade i olja och bara steka idag, men jag maste saklart jobba. Utan jobb inga pengar! Stranden och oljan far helt enkelt vanta tills ida kommer om 5 dagar. Jag ar helt exided! Vill att hon ska komma nu! :) Langtar som bara den! Jag vet att vi kommer ha det sa kul tillsammans, aven om vi ibte umgatts pa flera ar sa vet jag att vi kommer ha sjukt kul tillsammans och jag har redan lite grejer som jag har ''planerat'' om ida vill saklart :) Jag ska aven fixa sa att jag far jobba 09.00-12.00 och sen paus till 17.00 sa vi hinner hitta pa grejer varje dag.

Just nu: Sitter jag pa Risus Otel och vantar pa att turisterna ska komma till poolen fran stranden sen ar det dags för att fotografera lite. Emin som jag jobbar med gar mig pa nerverna just nu, han ar snall och kan sitt jobb men han ar ett exempel pa varför man inte ska blanda in karlek i jobbet. Han har nu i flera dagar ''glömt'' mina bestallningar som jag har upprepat kanske 10 ggr innan jag har gatt hem fran jobbet. Som tex i förrgar sa hade jag en bestallning pa 100 lira (500 kr). Det var 2 cd som fick lov att vara klara till klockan 11.00 dagen dar pa. Normlat sa börjar jag mellan 12-13.00 men snall som jag ar och tar jobbet pa allvar sa steg jag upp tidigare för att hinna ge gasterna deras cd som dom betalat i förvag. Nar jag kommer till Side Resort för att hamta skivorna sa sitter Emin vid datorn och kollar turkisk-spansk-svenskt lexikon och knappar pa mobilen till sin ''spanska amor i sverige', vilket han gör 24 timmar om dygnet. Jag fragar snallt ''har du skivorna till mig, maste skynda mig till Risus innan dom aker hem'' ... ''vaa vilka skivor? ahaa dom.. oj vanta jag brannna nu ok ingen fara'' (ja han kan svenska). Branna nu?! tankte jag.. hur fan ska jag hinna? Och det var precis vad jag inte gjort, jag hann inte ge dom deras bilder pa cd. Da kande man sig som en idiot som tagit betalt i förvag och sedan inte gett gasterna det dom betalat för. Men tur som jag för det mesta har sa sa killen i reseptionen att tva av dom aker vid 20.00 sa jag gav dom cd skivorna och bad om förlatelse..

Och idag hade jag en bestallning, en klocka för 225 kronor som ocksa betalades igar och jag lovade att hon skulle fa den idag pa förmiddagen... Samma visa idag... Fortfarande ingen klocka, och kommer den inte förrens kvallen ar över blir det snack med chefen. Jag alskar mitt jobb och vill jobba pa ett proffisonellt och trovardigt satt, inte med nagon  turk som anser sig vara proffisionell fotograf men som verkligen inte uppnar till den nivan.. Nej da ar jag mer proffs an vad han ar!

idag ska jag se till att sluta vid 19 tiden. Jag och Tayfur ska aka till Antalya och köpa laptop idag. Vet inte om vi ska aka bil eller ta buss.. bil hade varit skönast i denna varme.. Egentligen borde jag jobba til 21.00 idag eftersom det ar Snakeshow har pa hotellet ikvall, sanna bilder saljer alltid.

Dom 2 senaste dagarna har varit mysigare an nagonsin med min lilla prins, kanner mig nastan lite nykar i honom ;) Har fatt massa fina klader av honom, gollegobben :) Och nej, jag var inte ens med nar han köpte dom till mig, duktig pojkvan. Han vet vad jag vill ha! Snart börjar Ramadan har (om 5 eller 6 dagar) vilket betyder att min alskling far titta pa nar jag ater om dagarna (skamt) undra om det kommer bli jobbigt för honom? Stackarn.. Fast han ser det nog mest som en högtid. Jag ska iallafall köpa nagot fint till honom eftersom han ar sa duktig och jobbar och sliter 6 dagar i veckan men nastan ingen sömn. dum som jag ar sa haller jag honom nastan alltid vaken, hatar att ligga ensam vaken  om natten, snacka om sjalvisk. ego sandy.

Nej nu ska jag dricka nagot sen ska jag jobba lite! Have a nice day!

Stress

Har egentligen inte tid att skriva..
Ar pa jobbet just nu, Side Resort. Ska strax kila ivag till det andra hotellet, Risus för att jobba dar idag.
igar var jag egentligen ledig men jag hann inte mer an att vakna och aka ivag till jobbet för att jobba 2 timmar sen kom jag hem och jag och Tayfur begav oss till stranden och stekte som fan och flöt runt pa vara madrasser som tva turister, sköt som fan. Sen hann jag inte mycket mer an att duscha och sen var det dags för att bege sig till jobbet igen för att fotografera pa stranden i 2 timmar.. Det var min lediga dag det..
Tayfur klippte sig igar och han ar snyggare an nagonsin nu :) Ser ut som han gjorde nar vi traffades för 10 manader sen ;) i like it.

Om 8 dagar kommer ida hit :D Ska aka till Antalya och hamta henne :) Langtar som fan!!!

Nu ska jag jobba. hörs en annan dag.

Uppdatering

Har inte hant mycket under dom dagarna jag inte har uppdaterat.
Skulle köpa dator och vi var som gott som klara med köpet men nar vi skulle betala sa blev det saklart nagot fel..
Kanns som jag aldrig kommer fa min laptop!!
Men det kommer jag för just nu behöver jag den mer ar nagonsin (lite överdrivning kanske) men jag behöver den i mitt jobb, det ar sa mycket att halla reda pa och en dator skulle göra det hela lattare.
Da slipper jag springa mellan Side Resort och Risus hela tiden och jag kan börja lara mig photoshop pa ett proffisionellt satt ;)
Jobbet gar super bra och jag alskar att fota! Antligen kanns det som att jag har hittat ett jobb som ar kul och som det ar valdigt latt att tjana bra pengar pa. Det ar inte heller svart att lara sig. Det enda som ar lite klurigt ar att ta sunset foton, men jag har varldens goaste chef som lar mig saker hela tiden.
igar kom Tayfur till mitt jobb vid 18 tiden och höll mig sallskap fram tills jag slutade, mysigt. Aven han tycker att mitt jobb verkar kul och vi har planer pa att starta eget kanske nasta sommar, fatta vilka pengar det skulle bli, i like it!

Kattungen mar bra nu och har slutat halta. Foten var nog bara lite stukad, det ar inget konstigt med det sa som han/hon hoppar runt och slanger sig hit och dit. Jag har varldens sötaste men galnaste kattunge! Vet inte om det ar en tjej eller kille men jag skulle chansa pa att det ar en kille.. Haha. Har ingen aning om hur man ska ta reda pa det heller, far ga till en vetrinar och ta reda pa det. Har massa foton som jag ska ladda upp nar jag har tid.

Nu ar det inte langt tills ida kommer hit heller! Endast 11 dagar kvar sen landar hon i Antalya!! Da ska jag aka dit och hamta henne. Ska fraga Janine om hon vill köra sa jag slipper ta buss, eftersom det tar ca 1 timma till Antalya sa vill jag inte köra bil sjalv eftersom jag inte har nagot körkort :P Men nar ida kommer hit ska vi lana Tayfurs kompis bil och göra massa spannande utflykter och vi ska aven aka till Alanya och halsa pa Jenni nar hon kommer den 22 Augusti.
Anna, Tobbe och Andreas kommer den 29de Augusti, har glömt vad hotellet heter dom ska bo pa (?) men det ska bli kul och traffa dom med :D Sen kommer nog Emma och Johanna den 29de Augusti ocksa, dom ska förmodligen ocksa bo pa hotell. Sa det blir fulllt med bekanta som kommer i slutet pa Augusti, men jag klagar absolut inte. Langtar som tusan!
Hoppas aven att vi ska hitta ett jobb till ida nar hon kommer hit :)

Just nu sitter jag pa jobbet (Risus otel) och gör ingenting för en gangs skull. Ska snart kila ivag till Side Resort och hamta minneskortet till kameran och framkalla lite foton till gaster som aker hem vid 18 tiden. Sen ska jag tillbaks hit och salja foton och ta massor av foton. igar var det snake show har pa hotellt och jag skulle saklart ta kort pa ormen, jag hatar ormar!! Speciellt stora pytonormar som ar bade feta och langa! Chansar pa att ormen igar var mellan 3-5 meter lang, sjukt snuskigt! Fattar inte hur folk kan tycka det ar kul att ha en san stor orm runt halsen, dessutom ar den farlig (enligt mig).

Dags att lyfta pa rumpan och bege sig bort till Side Resort. Ser inte framemot promenaden i 50 graders varme, och ingen skugga.. Men ar det Augusti i Turkiet sa ar det. Det ar nu den varmaste tiden kommer! Augusti-September. Sen blir det Oktober, vilket betyder att jag snart har bott i Turkiet i ett ar och att aven jag och Tayfurn varit tillsammans i 1 ar, tiden gar fort!

Ha en bra dag och ut i solskenet, vet att ni dar hemma har det varmt idag ocksa :)
(det ar typiskt att sverige har sa manga fina varma dagar denna sommar nar inte jag ar hemma, jag som alskar svensk sommar)

Manavgat

Nu sitter jag pa jobbet och vantar pa att Tayfur ska komma hit pa moppen sa vi kan aka till Manavgat en snabbis och köpa dator! En liten notebook har jag bestamt mig för, hoppas han tycker lika bra om den som jag.

Och hoppas det fortfarande ar öppet, jag har en tendens av att aka till Manavgat nar butikerna ar stangda.

Rinner som ett vattenfall

Jobbar och det ar förtiofem (45) grader varmt och jag sitter iNTE i skuggan vill jag tillagga.. Sa ni som jobbat utomlands eller precis varit i Turkiet vet ungefar hur jobbigt jag har det just nu och hur mycket vatten som rinner ur min kropp, SVETTTTTTiGGTT...!!!

Har varit i Manavgat, köpte skor till Nazli som ville ha likadana som mig. Sen köpte aven jag ett par nya pumps, men liten klack för en gangs skull. Kan inte alltid ga runt och vara langre an Tayfur. Nu blir han nog glad att han far vara langst nar v vistas utom hus.
Var aven och kikade pa en dator som jag ska köpa idag!!!! Maste bara vanta till Tayfur kommer till mitt jobb vid 18 tiden, da ska vi aka tillsammans och köpa den :) Riktigt gutt för den ar jatte söt! Och liten :D

Och min lille katt har stukat eller brutit foten :( Maste aka till vetrinaren, pa onsdag. Sa stackarn far lida nagra dagar till... Kanner mig dum. Lilla kissen har aven fatt ett namn. Sari, som betyder blond/ljus pa turkiska. Haha. Passar perfekt!

Nu fick jag sms, spannanden. Men gissar pa att det ar reklam fran 3....

Hejda

Crazy kiddy

Sitter pa jobbet, kom för 20 minuter sen. Skulle ha kommit för en timma sen men finns en liten kattunge dar hemma som inte lyssnar pa mig. Anyway, det gör inget eftersom jag far börja vilken tid jag vill pa dagen men jag hade faktiskt bestamt mig för att börja 11.30 idag.
Tayfur jobbat över idag till klockan 22.00. Kommer nog ocksa att sluta den tiden ikvall.
igar gjorde vi inte mycket, jag slutade vid 20.30 sen tog jag en dusch och sen bestallde vi mat med hemkörning, mums. Sen somnade vi. För dom som vill veta..

Nu ska jag bege mig till Risus otel och jobba, jobbar pa Side Resort och Risus. Det blir bra pengar :)
Hoppas jag far min kamera idag sa jag kan ta massor med bilder!

Ha en bra dag

RSS 2.0