Gott Nytt År!

Önskar alla mina nära och kära ett Gott Nytt År och en trevlig nyårsafton. Jag och Belma firar hemma på öland med hela familjen och det ska bli riktigt mysigt  :) Ikväll ska det ätas och drickas gott och skjutas massa fyrverkerier vid tolvslaget, ha en underbar sista dag på 2011.
Bjuder på dom sista bilderna från detta året:



 



 







Min lilla stjärna får avsluta årets sista inlägg med ett hejdå. Lilla tjejen som har förgyllt mitt 2011 varje dag

mellandagsrean

Nu har jag och Belma haft två långa dagar på stan med både shopping och luncher och fika och det märks och det känns. Belma ligger och vilja och jag håller på och lagar mat. Blir rödalinser soppa idag, orkar inte göra något komplicerat.. Ikväll kommer Lollo hit och sover nog här med oss. Förhoppningsvis har hon med sig min laddare till mobilen!! Kvällen ska spenderas i soffan framför något bra på tvn.
Varit på IKEA och köpt två nya täcken till mig och Tayfur så nu hoppas jag att han är nöjd med det han får ;) Kul att täcken va? Seeeeeeeeeeeen hittade jag såklart två par byxor till mig, men nu är det absolut köpförbud för mig. Nu ska det bara köpas biljett upp till Sthlm och lite i matväg som ska med ner till Turkiet.
Nu längtar jag verkligen efter att få hålla om Tayfur, känns som det var flera år sen.. 
Nej nu ska jag fortsätta med matlagningen och sen kommer Kajsa hit en sväng och med sig har hon chips o dipp och cola såklart, sjuukt sugen... Tjapåre!

Händelserik dag på stan

När man umgås med Ida och Kajsa är det inte ovanligt att dagarna är fulla med skratt och händelser hela tiden. Såja, min dag har varit väldigt händelserik, för en gång skull :P
jag och Belma tog bussen in vid halv tolv, dock var bussen typ 20 minuter försenad men vi kom in till stan till slut.. Mötte upp Emma och bestämde oss för att gå och äta på Zorbas och på vägen dit möter vi Ida och hennes familj, härligt att se alla igen =) Ida följde med oss då vi redan hade bestämt att ses inne i stan. Så vi åt buffe på Zorbas och efter det strosade vi runt i stan  och Emma åkte iväg på fotboll.. Senare kom Kajsa och joinade oss. Vi åkte ut till Hansa City och shoppade vidare där.. När vi sitter på cafeet kommer det fram en man, ser turkisk ut.. Frågar vems dotter Belma är och jag säger att det är min och han sa att hans dotter va sjuuuukt lik Belma.. Trodde han drev först när alla barnen jag kunde se var typ 3 år och raka motsatsen mot Belma.. Men efter ett tag kommer han med en tjej i exakt samma kroppstorlek och hon är så sjukt lik Belma att det kunde ha varit mina tvillingar som satt och tittade på varandra. Riktigt gulligt var det. Som tur är har jag ju varit snäll i år och fått en kamera så jag hann filma dom tillsammans och ta kort. Men just nu befinner jag mig hemma hos Emma och min kabel finns på ön, likaså min laddare till telen så jag är inte riktigt på topphumör. Telefonen stendog när jag pratade med Tayfur...
För att göra hela dagen ännu mer i Sandra stil så vill ni inte veta vart jag glömde min plånbok och kom på det ca två timmar senare.. Men som tur är så fanns den kvar när vi åkte dit för att titta, haha.. Ibland så har tom jag turen på min sida.
Har iallafall köpt en fin jacka till Tayfur som har får som en tidig födelsedags present. Och ett par byxor till mig.. Ska han ha ska jag också ha ;)

Visum och uppehållstillstånd

estelle om Godnatt!:
hej!tänkte har en liten fråga,hur gör man om man ska ta med sin man när man är i sverige nu som du är o din man är i turkiet vad gör man så att han får följa med

Svar: hej! Antar att du menar hur man gör för att få sin kille/man till Sverige? Du kan läsa allt på migrationsverkets hemsida om hur du går till väga.. Där står allt du behöver veta i princip. Du kan också titta på Svenska Ambassadens hemsida, det spelar ingen roll. Det finns ju två alternativ om hur du vill få hit din man. Antingen på besök, då kallas det turistvisum (finns även visum för att besöka släkt och vänner..) och sen finns det Uppehållstillstånd, alltså bo och arbeta i Sverige. Du kan läsa om båda på antingen www.migrationsverket.se eller Svenska ambassaden i Ankaras hemsida http://www.swedenabroad.com/Start____6209.aspx
Hoppas jag hjälpte dig en bit på vägen iallafall. Lycka till!

Haft en riktigt God Jul

Hade en riktigt mysig julafton igår. Åt hur mycket julmat som helst, gudomligt! Kollade Kalle och sen öppnade vi julklapparna. Hade bara önskat mig en grej och det fick jag, plus en massa andra grejer också. Så nu har jag äntligen fått en helt ny kamera som jag har längtat efter i typ två år! Belma fick massa leksaker, bla annat en dockvagn och en liten bil som hon sparkar runt på just nu :) 
Idag har vi inget planerat.. Mellandagsrean börjar inte förrens imorgon så vi har absolut ingenting för oss idag.. Skulle ha träffat Ida men det blir imorgon istället :) Och imorgon ska jag boka biljett upp till Sthlm  och köpa allt som jag har kvar att köpa som ska med ner till Turkiet. Vi åker den 5 januari tillsammans med Amanda och Melissa, ska bli så mysigt :)
Har inget skoj att skriva om så bjuder på lite bilder från igår, med min kamera :D















Godnatt!

Klockan är över tolv och det betyder att IMORGON ÄR DET JULAFTON :)
I skrivande stund så sitter jag i Lollos säng, i mitt gamla rum, och tittar på Sagan Om Ringen. Ryggen håller på att svika mig totalt så jag ska alldeles stänga ner och lägga mig.
Har varit en lång dag och jag är riktigt trött nu..
Belma har fått sin vaccination idag och det gick riktigt bra, hon var så duktig! Nu ikväll har det varit näst intill omöjligt att få henne att somna.. Tredje kvällen hon inte vill somna! Det känns kan jag ju säga. Är van att få min egen tid på kvällen.
Ingen snö har vi fått än heller, men det var riktigt kallt idag så kaaanske att vi får skymta lite vitt på julafton ;)
Imorgon, eller ja idag, kommer Kajsa och hämtar mig och Belma runt halv ett och vi ska gå på stan och shoppa det sista innan julen. Även Ida kommer, men får nog inte träffa henne förrens juldagen. Känns helt underbart att ha mina två bästa vänner på samma plats! Imorgon ska även biljetterna bokas.. Saknar ihjäl mig efter min älskling.... Aldrig mer såhär länge utan varandra. Nästa gång får han följa med.
Nu ska jag lägga mig ner och sooooova, sjukt va skönt det ska bli!



Lägg märke till mitt nya snygga halsband. Tayfur var nöjd iaf ;)


Stan med Emma och Jenni :)

Dagen har spenderats inne i stan med Emma och Jenni. Vi har pratat om att ses ända sen jag kom hem så idag stoppade vi ner Belma i vagen och gick in till stan och mötte upp Jenni :D Tittade runt och åt lite på donken, haha. Köpte en tröja till Belma och nu blir det inget mer förrens mellandagsrean och efter det är det köpförbud för min del!
Belma vägrade somna igår så hon gick och la sig samtidigt som mig och Emma igår kväll.. Idag har hon inte sovit någon middag och jag ska lägga henne tidigt ikväll.
Just nuär vi ensamma i Emmas lägenhet och väntar på att Lollo ska komma en stund :)
Imorgon tar jag och Belma bussen till Öland tidigt och åker till BVC. Belma ska äntligen få sitt vaccin! Sen blir vi nog kvar på Öland i några dagar och firar jul! Och efter det är det bara att boka biljetter och börja förbereda sig på hemresa och äntligen få krama om mannen i mitt liv igen!! Fattar inte hur jag har stått ut såhär länge utan honom? 
Om två timmar har vi dejt iallafall.. på msn, hahahah! ;)
Ochvet ni? IDAG KOMMER KAJJAN TILL STAN IGEN!!


snyggjensan ;D

Inte förvånad.

Nu är vi på ön igen.. Belma ligger och vilar så jag passar på att sitta framför datorn lite.. Åkte över på förmiddan och blev bjudna på lunch här hemma :) Jag och Belma ska vara kvar här tills Emma slutar jobba ikväll sen åker vi med henne till Kalmar igen.. Är faktiskt lite trött på att åka mellan två ställen hela tiden, nu vill jag ha mitt eget, men det dröjer väl det med, iallafall två veckor till... Förhoppningsvis..
Igår fick jag veta det som jag har gått runt och hoppats på att INTE få höra.
Fast jag var ändå ganska så förberedd på det...
Tayfur åkte INTE tillbaks ensam.. Hans j*vla mamma skulle med tillbaks. Detta är min blogg så jag skriver vad jag vill... HON ÄR SOM EN JÄVLA BARNUNGE OCH JAG TROR TAMEFAN ATT DET FATTAS NÅGOT I HENNES BLÅSTA SKALLE..
Och ännu roligare.... Pappan och bröderna har kommit tillbaks dom med!
Pappan och ena brodern åkte ju faktiskt hem till Van för två veckor sen ungefär, men nu är dom tillbaks. Varför? Pappan skulle bara hem och hämta ut den nya bilen.. Den andra brorsan och hans fru skulle flyga hem till Van i lördags, tror ni dom har gjort det? Nej... Men igår sas det att dom skulle flyga hem idag, men vi får väl se vad Tayfur har för roligt att berätta senare ikväll. Blir inte förvånad om dom är kvar... Och nu till det nästbästa: Någon av alla morbröder är också hemma hos oss. Och nu till det absolut bästa:
Lilla mammsen tänker inte åka förrens vi har kommit tillbaks så vi kan umgås i 3-4 dagar.

Seriöst, tror hon att jag saknar henne? Usch... Man kan ju önska att det vore så, men tyvärr inte.. Jag har verkligen fått svärmor from hell. Och det som är så jobbigt är att hon (eller ja, allihopa) verkligen inte kan inse att det kanske är dax att återvända hem efter att ha klumpat in i sonen och hans familjs NYA lägenhet, bara sådär... Ärligt talat, vafan är det för fasoner?
Nu kanske ni tänker "säg det till dom då?" Som om jag inte gjorde det den där dagen då helvetet bröt ut innan vi skulle till Sverige..  Som om jag inte tjatar varje dag på Tayfur att prata med dom.. Bläää...

Är så sjukt trött på bara tanken av att dom är i mitt hem och ställer och styr precis som dom vill.. Är så sjukt trött på att inte veta helt säkert när jag och Belma kan åka tillbaks och vara en riktig familj igen. MAMMA, PAPPA, BARN utan stora feta släkten som inneboende.
T.o.m vänner där nere till både mig och Tayfur tycker inte det är helt normalt att göra så, även om alla turkar älskar att komma på besök/få besök.. Men såhär länge? Neeeeeeeeeeeeej..

Skulle kunna skriva ett inlägg på 100 sidor, men ska inte vara så tråkig..

Nu ska jag väcka lillan och försöka hitta på något roligare än att sitta här. Blir iallafall Wii Fit så fort Lollo kommer hem från skolan ;)


Det ska börjas i tid...


Här hittade jag Belma sittandes för några dagar sen.
På min gamla stol, vid mitt gamla bord ;)

Mår illa....

Usch, mår inte alls bra just nu.. Vaknade med världens illamående och det går inte över.. Ett tag var jag när att spy.. Jag hoppas verkligen att magsjukan håller sig borta, och speciellt denna veckan då det är julafton!!
Gick och la mig ovanligt sent igår. Blev aldrig trött så jag var uppe till nästa fyra imorse, inte bra.. 

Just nu sitter jag och Belma i soffan och tittar barnprogram. Jag dricker mango-te och Belma dricker saft.. Vet inte vad vi ska hitta på idag, förmodligen ingenting tror jag. Har börjar planera resan tillbaks lite, och som det ser ut nu så flyger vi antingen på nyårsafton eller den 2 januari. Vi ska försöka åka tillsammans med Amanda och Melissa. Vore så mycket roligare än att åka själva.. Melissa är några månader yngre än Belma och jag och Amanda kommer så bra överens så det vore toppen att samåka!

Om några dagar kommer mina absolut bästa vänner Ida och Kajsa hem! Ni kan inte ana hur mycket jag längtar efter att få krama om dom. Och det ska bli extra kul att ses alla tre tillsammans. Och att få se Idas lilla gravidmage ska bli så spännande!!

Palace, du va bättre förr

Igår var det meningen att jag och Belma skulle sova på Öland och bara ha en mysig lugn lördagskväll. Min syster övertalade mig till slut att följa med henne och hennes kompisar ut, så vi körde över Lollo och Belma och sen åkte vi hem igen och började göra oss redo för en ute kväll. Tråkigaste kvällen någonsin. Tråkig förfest, tråkigt på palace, tråkigt folk, ville bara hem och gosa med min lilla tjej. Ända sen jag vaknade imorse så har jag bara väntat på att få gosa med Belma och nu sitter vi här i soffan och tittar barnprogram och äter gurka, och tro mig, det är mycket mycket roligare än att gå på Palace en lördagskväll. 
Ikväll har jag och Belma lägenheten för oss själva coh vi ska bara ta det lugnt hela kvällen.  
Nu ska vi fika och tända lite ljus.

Ha en mysig fjärde advent!

Ni turkfruar bosatta i Turkiet:
Är det  någon av er som har beställt på Online-shopen på IKEAs hemsida någon gång?

Nu är det fredags mys..

.. eller ja, om ca 20 minuter. Jag och Lollo sitter och väntar på att Emma ska sluta jobba och komma hem så vi kan se på film och äta massa gott och bara slappa i soffan tills vi somnar av mätthet.
Jag, Lollo och Belma tog en runda till Maxi och handlade in allt gott för kvällen och efter det gick vi vidare bort till Mc Donalds och käkade. Belma tycket det var väldigt kul och gott :)
När vi skulle gå hem blåste det riktigt kallt och även om det inte är långt hem till Emma så önskade man att man hade tagit det där jävla körkortet innan man gav sig ut i vida världen :P men det får bli en annan gång ;P Nu ska vi ta tag i en anna grej som ska vara helt klar innan jag börjar fundera på något annat.
Stackars lilla Tayfur har åkt buss hela natten med sin familj och han har spytt hela bussresan. Dom befinner sig nu i Adana och imorgon vankas bröllop för någon släkting till Tayfur. Jag är ganska glad att vi inte är där och jag tycker synd om Tayfur  som ska sova i samma hus som 60 ungar inatt....

Måste även hitta en stor väska som jag kan packa ner allt nytt i som jag har hunnit köpa på mig under dessa veckor.. här sett massa andra grejer som jag gärna vill få med mig hem, bla: sirap, citronpeppar, saker till Belma, saker från IKEA och en massa annat smått och gott :P

Nehe, nu ska vi fortsätta se på Vid Din Sida och invänta Emma. Hoppas ni får en trevlig helg!


såhär cool var Belma idag ;)

T.H.E

Tjohooo.
Imorse var det dax för Belmas första besök hos tandläkaren. Det gick bra och vi fick lite råd som kan vara bra att tänka på. Och igår var vi på BVC. Meningen var att Belma skulle få vaccineras men det är uppskjutet. Vi pratade en massa och Belma blev vägd och mätt. Hon väge 10.4 kg (trodde det skulle vara iallafall 2 kg mer men icke) först så tänkte jag att hon måste ha gått ner i vikt.. Men här i Sverige väger dom barnen utan kläder på, vilket dom inte gör nere i Turkiet, så allt var normalt ändå ;) Hon är nu 79 cm lång/kort :P Belma säger inte mycket, om man jämnför med dom barnen i hennes ålder som vi har träffat, men hon på BVC tycker inte att jag ska vara orolig över det, och det kan vara frustrerande med två språk i början, och till slut så kommer hon väl börja prata på både svenska och turkiska ;)

Inatt har vi sovit hemma på Öland. Och Belma har varit jättedålig i magen inatt, har nog bytt blöjor säker 6 gånger.. Hon var dålig i magen för några dagar sen också, så jag vet inte om jag borde misstänka något, dock vet jag inte vad.. Hittills idag så har det varit lungt i blöjan och jag hoppas det fortsätter så :P

Annars händer inte mycket här i regnet.. Spelar Wii Fit och Xbox Kinect för det mesta, tönt som jag är ;) Men kul är det. Ikväll åker vi nog över till syrran igen och sover där. Måste in till stan och fixa en siosta grej som jag inte hann göra igår. Annars blir det en lugn helg, har tackat nej till utgång, tänkte spara mig till juldagen, OM jag ska ut. Nu vill jag bara att det ska bli jul och det får gärna komma liiiiite snö iallafall..


Lekdag hemma hos Elin & Wendy :)

Idag har jag och Belma varit hemma hos Elin och Wendy. Belma och Wendy leker så bra ihop och det är så kul att se :) Jag hade bestämt mig för att vi skulle gå hem till dom idag istället för att ta bussen. När jag precis har börjat gå så bara öser regnet ner och det blåser jättemycket, men jag gick hela vägen ändå och Belma sov så gott i vagnen hela vägen, sen var det full rulle under hela besöket hemma hos dom :)
Emma kom och hämtade oss och vi åkte direkt och handlade och mötte upp Lollo.
Nu har vi haft Lucia fika med julmust och lussebulle och Lollo har precis tagit bussen hem till ön.
Idag ringde även BVC tanten och sa att testerna var posetiva så imorgon ska Belma få sin vaccination. Ser fram emot att gå på BVC här :)

Nu ska vi titta på Kär  & Galen och jag väntar på att min älskling ska sätta sig framför datorn ♥


Elin och Wendy :)

Mirre-mys ;P

Sitter och tittar på Halv åtta hos mig i skrivande stund :) Har tänt massa ljus och ska snart fixa lite te till mig, nu fattas bara min älskling bredvid mig.. Usch vad jag saknar honom!
Jag och Belma kom hem för en liten stund sen. Vi har varit hemma hos Mirre och  Nicke hela kvällen. Kändes som det var igår vi träffades och det kändes som att vi gjorde våran crazy trip till Alanya, men det var lite mer  än tre år sedan och tre år går väldigt fort.. Sjukt vad tiden springer iväg.
Vi blev bjudna på lasagne som gulliga Mirre hade lagat :) Belma tyckte det var jätteroligt att busa  med Nicke. Men sen är ju Belma väldigt förtjust i killar, redan nu ;) haha.

Emma är på träning och kommer hem om en timma ungefär. Då blir det kvällsmat och slapp i soffan resten av kvällen. Imorgon ska jag och Belma gå in till stan och fixa en grej som jag totalt hade glömt bort att jag måste göra innan vi ska åka tillbaks till Turkiet. Sen ska vi handla lite mat och bara ta det lugnt. Äta lite lussebullar eftersom det är Lucia dagen ;)

Om tio dagar får jag krama om mina två gullegummor igen, åh vad jag längtar!! ♥
Känns lite konstigt att det faktiskt, för en gångs skull, är jag som sitter hemma i lilla Småland och väntar på dom.


Vackra Mirre :)

Dax för lite förändring kanske

Tänkte på att det är dax att byta header på min blogg snart.. Bilden är ju faktiskt en bild på Side, och vi bor ju inte där längre. Side är nog ett ställe, som jag faktiskt kan tycka vara ganska mysigt och sakna i ibland i någon minut, men som jag aldrig mer vill bo på. Jag kan tänka mig att åka dit på semester och självklart hälsa på min vän Louise, men inte mer än så..
Iallafall.. Så tänkte jag, jag måste ha en ny bild, en fin bild över vackra staden Antalya som vi bor i nu, och kanske lite nyare bilder på oss.. Och så slog det mig, jag bor i Antalya.. Men det känns inte så. Flera gånger under tiden som vi har va hemma här i Sverige nu så har jag totalt glömt bort att vi bor i Antalya. Jag har kommit på mig när jag har suttit och tänkt "åh så mysigt det ska bli att sitta där i soffa och titta på tv och jag ska baka massor och då kommer vi kunna sitta i soffan och få värme från ugnen.." För det hade ju kunnat gå, om vi bodde i Side.. Mysa i soffan och baka kan jag fortfarande, men nu har vi ju ett kök och ett tvrum, var för sig.
Och även att jag har befunnit mig längre i Sverige än vad jag har bott i den nya lägenheten i Antalya, känns också konstigt. Det känns liksom inte som mitt hem.. Det känns som jag har varit och hälsat på hos Tayfurs familj, och ungefär så blev ju hela situationen sen dom störtade in med deras 100 kg packning den där morgonen. Dom har bott längre i mitt hem än vad jag har.
Kan låta komiskt men det är jobbigare än vad man kan förstå av att bara läsa allt jag skriver och har skrivit om allt som har hänt. och jag blir faktiskt ledsen av att tänka på det och ska jag vara ärlig, jag har ingen lust att åka tillbaks till den lägenheten, för det känns inte som mitt hem och jag är rädd att det aldrig kommer att göra det.. jag är ännu mer rädd att svärisarna inte kommer försvinna därifrån. Jag har fått löftet att dom ska åka den här månaden, men det känns väldigt overkligt att dom skulle kunna hålla en sån grej.. Men jag hoppas. Jag kan inte vara utan min kärlek hur länge som helst, och Belma inte utan sin pappa.. Ni som har distansförhållande, jävlar vad starka ni är!

Jaja.... Frågan är, hur fan ska min header se ut? (som om det vore största problemet just nu, mohahaaaa)

Tvätt dag

Idag är det en vecka sedan min bästa vän Kajsa flyttade till Göteborg ♥
Hon och Ida kommer hem hit till Kalmar/Öland den 23, så snart får jag krama om mina två bästa vänner. Vi har inte varit tillsammans sen jag flyttade ner till Turkiet, över tre år sen. Ska bli så underbart att umgås alla tre samtidigt igen. Längtar efter er!

Fredag idag.. Blir en lugn hel även denna helg. Emma försöker få med mig ut nästa och näst nästa helg (tror jag det var..) men jag är inte alls sugen, fast det är långt dit så den som lever får se ;)
Jag och Belma ska snart spendera några timmar nere i tvättstugan sen får vi se om vi kanske spenderar helgen på ön eller om vi är kvar här hos Emma.
Igår kväll gick vi in till stan och letade julklappar, dock köpte vi inga julklappar men vi vet vad vi ska köpa iallafall. Fick istället med mig ett halsband till mg, nya jeansleggings till Belma och en liten present till Idas bebis :)

Nehe nu kallar tvättstugan..
ha en trevlig helg


Sara, jag och Belma tyckte vi behövde en fika paus igår ;)

Underbart :)

Nu kan jag äntligen berätta här i bloggen..
Min bästa vän Ida ska få barn i slutet av april! Har vetat om det jättelänge och är så glad för hennes skull. Idag ringde hon till mig och jag fick veta att det är en liten flicka som befinner sig i hennes mage. Ska bli så himla  kul att träffa henne om några veckor, min fina bästa vän som jag har så många fina minnen med.

Imorse kom mamma hit med frukost till oss och åt med oss. Jag och Belma åkte över till ön med mamma efter att vi hade ätit. Har haft en mysig dag med familjen =)
Jag och Belma gick ner till vårdcentralen och gjorde våra tester och nu väntar vi på svar och efter det så har vi bara 1,5års sprutan kvar sen tänker jag inte besöka vårdcentralen på ett bra tag! ;)

Jag och Emma sitter och tittar på Berg flyttar in och äter lite gottigottgott. Vad som händer imorgon vet jag inte, förmodligen en sväng på stan. Måste köpa julklappar..

Nehe, godis skålen skriker efter mig.........

2011-12-06

Gokväll i stugorna!

Vi är fortfarande i syrrans lägehet och kommer sova här i natt igen, men imorgon ska vi över till ön för att gå till vårdcentralen. Både jag och Belma ska dit och forhoppningsvis kan Belma få sin spruta någon dag nästa vecka :) Det blir första gången Belma är på BVC här i Sverige och jag kan tänka mig att dom är lite mer "seriösa" här är vad dom är i Turkiet, så det ska bli spännande :)
Belma har även fått sex nya tänder sen vi kom till Sverige för två veckor sen :)

Idag har vi varit inne i stan och kollat runt lite. Höll hårt i pengarna idag och ska försöka göra det tills julen är över. Vet ju att mellandagsrean drar igång då och att vi kommer vara här då :) Är det något jag vill ha så är det en kamera, min kamera blev ju snodd när jag och Mirre var på semester i Alanya 2008 och sen dess har jag inte haft någon riktig ny kamera.
Jag och Belma sitter och tittar på tv och har precis ätit middag. Väntar på att Tayfur ska logga in ;)
Nu blir det blöjbyte och försöka planera lite. Har så mycket som jag vill göra.

Ha en fortsatt trevlig dag.

Aj aj aj

I morse vaknade jag med världens huvudvärk och den verkar inte vilja försvinna heller..
Jag och Belma åkte över till Kalmar med Emma igår och har sovit hos henne. Hade myskväll i soffan framför Copycat Singers.
Åkte över till Öland med Emma när hon skulle till jobbet. Har varit på banken och på BVC och pratat lite. Belma måste ta sin 1,5 års spruta. Så när det är gjort har jag gjort alla måsten för den här gången, hoppas jag ;)
I veckan planerar jag och Emma en trevlig grej, men avslöjar inget ifall det inte blir av ;P
Nu är vi hemma hos familjen, bara jag och Belma hemma. Om en timma ska vi gå ner till Emmas jobb och sen åker vi nog över till Kalmar igen tror jag.
Eftersom snön verkar vägra komma till småland så bjuder jag på en mysig jullåt med Justin Bieber;


Söndag

När man är i Sverige känner man verkligen att det är söndag, när det verkligen är söndag. Tråkigaste dagen på hela veckan, även om nästan alla dagar ser likadana ut.
Vad har vi gjort idag då? Inte många knop iallafall.
Sitter och väntar på att Emma ska sluta jobba och sen får vi se om det blir en natt till här på ön eller om vi sover hos Emma. Imorgon måste jag fixa lite grejer som jag inte hann med förra veckan.. Mycket mer har vi inte planerat för veckan som kommer.

Det känns så himla långt kvar till jul och jag vet inte hur jag ska stå ut utan min älskling. Vill bara vara i hans närhet just nu, saknar honom så mycket.. Har inte ens gått två veckor sedan vi sågs sist, haha...
Ibland önskar man att vissa saker var så mycket enklare.. Som tex att han bara kunde sätta sig på nästa flyg till Sverige och få vara här med oss. Men så kul ska vi inte ha.
Vi får se hur länge jag står ut utan honom, blir det krisigt så kan ju iallafall vi sätta oss på nästa flyg ner till honom :P

Går det något bra på tvn här hemma idag?


Lördag

Nu är vi hemma på Öland igen. Åkte över igår eftermiddag och har sovit här inatt. Jag har åkt på förkylning :/
Har inte sovit så mycket inatt så är riktigt seg idag.
Snart ska jag ta en dusch och sen ska jag och Emma cykla upp till ÖB och köpa lite skit ;)
Mycket mer händer nog inte idag och jag har inget att skriv om så jag bjuder på två bilder från Tayfurs bästa väns bröllop för några veckor sen:



December

Första december och inte ett spår av snö här i Kalmar!
Kan vi inte få liiiiite snö till julafton iallafall??

Jag och Belma har sovit inne i stan hos Emma i två nätter nu. Emma och Rasmus kom hem från Puerto Rico, eller just det, Samiguel (tror hon att det stavas iallafall). Ganska komiskt men ändå typiskt att Emma fick reda på vart hon var när dom hade landat ;)
Igår kom Kajsa hit och vi slappade framför tvn och åt massa gott. Senare på eftermiddagen åkte jag, Emma och Belma till Modehuset, Rustan och till sist IKEA. Köpte lite typiskta IKEA saker som kommer pryda våran lägenhet fint sen. Blev även en fika. Älskar att vara hemma, finns inget mysigare!
Idag är planerna att vi ska träffa Elin och lilla Wendy som är några månader äldre än Belma.
Imorgon ska jag träffa Jenni på förmiddagen och sen ska jag ha en mysig helg med min familj :)

Nu blir det dusch och sedan tvättstuga.
Ha en trevlig torsdag ;)

RSS 2.0