Problem yok!

hejhopp
da var det sondag igen och jag ar ledig, skooooont!!
denna veckan har varit enbart jobbig, massa skit och problem  men det har lost sig eftersom inget av problemen har med mig att gora =) min chef har sagt till mig att jag ar som ljuset i morkret, dom vill att jag ska fa dom andra att komma in pa samma tankebana som mig och vara lika glad som mig OCH att dom ska kla sig lika snyggt som mig pa kvallarna ;) De ni! roligt och skont att hora trodde att jag skulle bli hemskickad men i forrgar fick jag hora anledningarna tilll varfor dom ar som dom ar, och det ar for att dom vill att dom andra ska forsta att sanna som jag ar bra =) wiho!
min chef sa ocksa att han ska ta mig till Side och visa hotellet dar och om jag vill sa far jag jobba dar i sommar, han har aven hotell i tunisien och grekland och jag far sjalv valja vart jag vill bo och jobba men jag stannar har i Turkiet i sommar formodligen sa flyttar jag till Side, det ar mycket battre dar an vad det ar har och det ar narmare till Alanya och shoppingen ar billigare och det finns mycket mer att gora i Side an vad det finns att gora har i Belek. Anyway.. Ercan har akt till lumpen nu sa honom far jag inte traffa pa valdigt lange. Eller jo, om en manad har han semester sen borjar lumpen pa riktigt och da far man inte se honom pa 1,5 ar. trakigt, men sant ar livet =)
İ veckan har jag bara jobbat jobbat och jobbat! jag, İrina och Elena har satt i hop en ny dans till showerna i sommar, fett nice! vi har aven fatt en ny i teamet. Deni heter han och kommer fran tunisien.. han bor i mitt rum och jag haller pa att bli galen!! men imorgon byter han till en egen lagenhet sa jag far bo i lugn och ro! och sjalv! Och vi har aven blivit av med en i teamet, Bajram.. Varan basta DJ! Synd synd..
Har inte hant sa mycket mer denna veckan, har som vanlig varje dag morgongymnastik vid 10.15 sen pilkastning vid 11.00 , bellydance klockan 15.00, ping pong 16.00 och aerobics vid 16.15 sen show varje kvall vid 21.30 och disco vid 24.00.. sa ser mina dagar ut sen kommer man hem vid 02.00 och sover och gar upp vid 08.30 men det funkar, jobbet ar as kul! i veckans om kommer ska vi gora ringaren i notredam i showen och jag ska vara esmeralda ;)

Anyway.. pa tisdag ar det den 28 Oktober................. palla den dagen. Forhoppningsvis har jag fullt upp med jobbet sa jag inte har tid att tanka. 2 ar... tiden bara rinner ivag..
Och jag maste snart ga till tvattstugan och tvatta, kul... Sen ska jag ta en lang och varm dusch och sen ga och kopa kebab och bara softa :) kanske aker till Belek senare, aterstar att se!
Saknar er dar hemma, very much! Hoppas allt ar bra och inte allt for mycket karleks problem. maste bara saga en sak, det ar sa skont att slippa allt dagligt snack om 'han va med henne, han sager sa men gor sa, jag ar ledsen osv..'
Har finns inte ett enda sant problem, fuck svenska problem jag har det bra har =)
Forresten, idag ar det 25 grader :) Ta hand om er! Pusssssssssssss saknar er alla!

Çok güzel!!!

hello mina alsklingar hemma i kalla sverige har kommer ett varmt inlagg fran mig i turkiet :)

veckan har gatt fort.. kandes som det var mandag igar. anyway.. i veckan som varit har jag hunnit med en hel del.
jobbar ju 17 timmar om dagen. borjade veckan med att vara modell for hotellet sa det blev en hel dag pa hotellet och i spaet med foto teamet och Vadim, nice som fan! sa snart finns jag i katalogerna och pa internet.. vi filmade aven fran hotell rum osv :) vad har jag mer gjort... jobbar jobbat och jobbat. tranar tre ganger om dagen. har aerobics, gymnastik och dans varje dag. vi larde oss en ny koreografi som vi visade upp i igar. michael jackson - dangerous, fett nice!
fick aven lite lon denna veckan sa igar blev det fest med teamet for imorgon aker Sabrina hem till tyskland igen och det betyder aven att jag far lagenheten for mig sjalv, jippiii! kom hem vid 6 tiden imorse.
idag har jag och chefen varit ute och akt motorcykel, har varldens skonste chef! efter det akte vi till hotellet och motte upp dom andra sa gick vi ovh hyrde tva bilar och korde till Antalya och shoppade och efter det akte jag, İrina och Sabrina till Belek och shoppade lite till och nu sitter jag pa ett internetcafe och forsoker att prata med alla mina alsklingar hemma i sverige som jag saknar sa mycket!! Hoppas allt ar bra med er, vill halla om er och krama er!!! KRAMKRAMKRAM!
Ska snart ga till affaren och kopa lite mat och gott till ikvall sen ska jag bege mig hemmat och sova for imorgon ar det jobb som galler igen! Ska aven lara mig mycket tyska under veckan som kommer och lasa pa min turkiska.
Just det, min chef betalar mitt korkort har nere i Turkiet sa borjan pa nasta ar sa ska jag ta korkort :)
Anyway, det ar ca 30 grader har varje dag och solen skiner och jag ar bruuun! Har regnat 1 av 14 dagar hitills, helt okej.
Pa torsdag aker chefen till Sverige och halsar pa sin familj sa da har vi GooGoo som chef, roliga killar det dar! haha..
Och nasta sondag ska jag ta bussen till Alanya och traffa Ercan :) çok gücel!!! :)

HA DET SA BRA OCH PUSS OCH KRAM PA ALLA SOM JAG SAKNAR.. SPECIELL TILL MIN FAMILJ OCH IDA HALL OCH KAJSA DAHLSTROM, UTAN ER AR JAG INTE HEL!!! Sa langt borta men alltıd narmast hjartat! Alskar er!

HeyHeyHey!

merhaba!!
idag ar jag ledig, niiiice! jobbar mellan 14 - 16 timmar om dagen med jag har varledens softaste jobb ocksa. spelar beach volleyboll och tranar 3 ganger om dagen sa nu borjar man komma i form. haha. igar drog jag och en annan entertainer till Antalya och festade med nagra fran hotellet. kul som fan. idag skulle jag ha akt till alanya och traffar Ercan men det far blı pa lordag istallet efter jobbet sa man har en heldag i alanya pa sondag. soft soft.
menmen nu har jag inte tid att sitta har mer. ska ut och glida runt lite i den 30 gradiga varmen.
,grattis till min ida pa 19 ars dagen idag. saknar er dar hemma ta hand om er.

güle güle ;)

HEJ DÅ SVERIGE, MERHABA TÜRKIYE!!

Tjohey!
Nu har jag fått reda på att jag åker imorgon. Flyger från Köpenhamn så det blir att gå upp väääldigt tidigt imorgon och bege sig till Köpenhamn först. Påtal om Köpenhamn så var Cesar och hälsade på i Kalmar igår, kul att se dig! Meeeen..
Jag kommer sakna alla vänner här hemma så grymt mycket, vi har haft så sjukt kul dom senaste veckorna och i Onsdags och igår var det helt galet kul! Tack alla för att ni finns :) Usch vad jag kommer sakna er! Men jag kommer förhoppnngsvis hem över jul och nyår och då händer det grejer kan jag lova! Och ni kommer förhoppningsvis ner till mig och hälsar på!! Och jag kommer sakna  att gå på Kalmar FF matcherna med Lollo!! Håller tummarna stenhårt att dom vinner allsvenskan i år, men det ska nog inte vara några problem för ni är så jävla grymma!
Nått som är lite tråkigt är, varför ska en ängel dyka upp när man ska försvinna? Goddammit! :)

Nu ska jag börja packa lite sen bege mig till Ida och hämta liter saker där, sen får vi se om det blir Kalmar ikväll, hade varit kul men det beror på vilken tid jag ska flyga imorgon.

HA DET SÅ BRA HÄR HEMMA I SVERIGE, JAG SKA TÄNKA PÅ ER NÄR JAG JOBBAR, ALLTSÅ SPELAR BEACHVOLLEYBOLL MED GÄSTERNA PÅ DAGARNA OCH DANSAR OCH SJUNGER KARAOKE PÅ KVÄLLARNA OCH DESSUTOM FÅR BETALT FÖR DET :) PUSSSSSSSSSSSSSS

Horoskopet

TVILLINGARNA
Dig tycker man om, men man har svårt för att visa dig den uppskattning som man känner.
Känn dig ändå uppskattad och njut av din sunda livsstil. Trivs med dig själv, nu finns lyckan i ditt tecken.

Ibland är det läskigt hur mycket horoskopet kan stämma för jag känner mig verkligen uppskattad och ja, jag är lycklig och lyckan är med mig :)
Det glada kom när det onda försvann kan man säga! Ska strax dra hem från jobbet...

Dennis..åde!

Heey
Sitter på jobbet nu och är fett seg, tanken på att mans ka sitta här till klockan 21 ikväll är faktiskt lite små seg.. Men det har ju sina anledningar, gårdagen!
Gårdagen som var så sjukt bra!! Började med att jag och Ida åkte till jobbet och sen vid 20 tiden skulle jag vidare till min sista dans träning här i Sverige men när jag skulle gå så fick jag inte få för Ida och Danne så jag blev lite småtjurig (ganska mycket faktiskt). Ida bad mig byta om till fest kläder, så jag gjorde som hon sa. Sen kommer Mirre och Erika och vi går till pressbyrån och står där i kanske en halv timma och jag var väldigt nervös över vem den här Dennis nu kunde vara.
Vid 21 tiden gick vi tillbaks till jobbet och då satt Danne och hans kompis och drack, då började jag fatta, förfest på jobbet!
Sen droppade det in med fullt av mina vänner och jag blev jätte glad att alla kom! Så kollar Ida på mig och skrattar och frågar "vill du veta vem Dennis är?" och hon tar fram ett korvpaket med Dennis på, hahaha bästa på hela kvällen nästan ;)
Sen drog vi vidare mot KM i 5 minuter sen vidare till Bistrobar som var sjukt kul, jag kommer sakna onsdagar på Bistro! Men vad är det jämfört med en ute kväll i Turkiet? Det jag minns av kvällen var hur kul som helst och tack Ida för allt! You´re simply the best!
Nu sitter jag här på jobbet och funderar på om jag ska göra lite nudlar så jag får lite energi, behövs verkligen. Lite små tråkigt utan Ida idag. Menmen, händer inte mycket idag förutom jobbet. Väntar på att dom ska ringa om vilken dag jag ska åka ner till Turkiet, jag skulle ha åkt idag men som tur är det framflyttat. Jobbigt att jag inte vet till vilken dag bara, men jag hoppas att jag får tillbringa helgen här i Kalmar med dom bästa och min familj!
Ha en bra dag'
Puss!

hemlig beundrare, vem är du?

Nicke säger:

Heej!

» Sändy 'kajsaidajennisandramirrelickanerikasophia säger:

hejhej, vem?

Nicke säger:

de har inte så stor betydelse just nu. jag ville bara be om ursäkt igår. de var jag som ringde. men jag försökte få fram att jag inte vill att du ska åka..

» Sändy 'kajsaidajennisandramirrelickanerikasophia säger:

oj.. men vem är du då?

Nicke säger:

ingen särskild. men jag är inte ensam om att tycka detta. många vill ha dig kvar men vill inte vara elaka å begära av dig att inte åka

» Sändy 'kajsaidajennisandramirrelickanerikasophia säger:

nej det är inget elakt med det, men jag kommer ju tillbaks. men kan du inte berätta vem du är?

Nicke säger:

hur länge ska du vara iväg då?

» Sändy 'kajsaidajennisandramirrelickanerikasophia säger:

jag ska ner nu när som helst sen har jag tänk att åka hem över jul & nyår sen åker jag tillbaks och kontraktet gäller ända fram tills i november, vill dom ha mig där längre och om jag trivs så stannar jag ju såklart. men vem är du?

Nicke säger:

de är ju jättelänge! men dom ska vara glada att dom får en av världens vackraste kvinnor

Nicke säger:

men dedär samtalatet å de igår.. såå pinsamt! så vill inte sga just nu vem jag är. gemig lite tid

» Sändy 'kajsaidajennisandramirrelickanerikasophia säger:

men det är ingen fara jag tänkte inte ens på det. men säg vem du är, jag tycker inte det var pinsamt känner jag dig väl? elelr vet du bara vem jag är?

Nicke säger:

du känner inte mig väl. men jag vet vem du är. å jag tycker du är så jävla go. snygg sexig porrig osv. allt de där

» Sändy 'kajsaidajennisandramirrelickanerikasophia säger:

haha tack

Nicke säger:

varsegod

Nicke säger:

så därför vill jag inte heller att du ska åka, du är bra att ha å tänka på under sina ensamma stunder eller hur man ska säga me

» Sändy 'kajsaidajennisandramirrelickanerikasophia säger:

tänka på under sina ensamma stunder?

Nicke säger:

äh de var inget

» Sändy 'kajsaidajennisandramirrelickanerikasophia säger:

jo?

Nicke säger:

jag tror inte de är som intresserar dig iaf

» Sändy 'kajsaidajennisandramirrelickanerikasophia säger:

okej du menar att jag är bra o ha i tanken när du är ensam och leker med dig själv elelr vadå?

Nicke säger:

aaa

» Sändy 'kajsaidajennisandramirrelickanerikasophia säger:

sånt där vill jag inte ens höra.

Nicke säger:

jag sa ju de två gånger

» Sändy 'kajsaidajennisandramirrelickanerikasophia säger:

låter som man är ngt sexobjekt vilket jag inte är

» Sändy 'kajsaidajennisandramirrelickanerikasophia säger:

brb, duscha.

Nicke säger:

nee. jag tycker du är en go, trevlig vanlig tjej också

Nicke säger:

okey

Nicke säger:

mensom sagt du är ju en vanlig människa. å en trevlig å rolig sådan. men du ser ju bra ut. du är ju sexig osv. å då tänker man gärna på dig

» Sändy 'kajsaidajennisandramirrelickanerikasophia säger:

okejokej

» Sändy 'kajsaidajennisandramirrelickanerikasophia säger:

hur fick du min msn och mitt nummer om jag får fråga?

Nicke säger:

de får du inte

Nicke säger:

haha ne men jag måste dra nu så hinner inte förklara. men vi tar de nästa gång

Nicke säger:

puss och kraaam

haha jaa, det är inte lätt att åka ifrån alla dessa hemliga beundrarer måste jag säga. skoja.
idag har jag mycket att göra så jag hinner inte skriva mer än vad jag ska göra.
idag ska jag:
- till arbetsförmedlingen och lämna in mina betyg
- till banken och aktivera mitt kort och avsluta det andra
- fixa så mina räkningar hamnar på autogiro
- träffa jenni
- jobba
- dansa
- utgång med en del av mina underbara brudar!

ha en bra dag, puss


RSS 2.0