Redo

Daligt med uppdateringar den senaste tiden, och daligare kommer det att bli.
Nagot som ar sakert ar att jag kommer att ha fullt upp heeeeeeela sommaren. Jag har som sagt slutat jobba som entertainer och har istallet skaffat mig nya jobb, TRE jobb.
Det forsta jobbet drar igang nu pa Lordag eller Sondag da dom skandinaviska gasterna borjar trilla in har i Side/Kumköy. Det ar alltsa pa en optik jag har fatt jobb, dar jag antingen skall aka runt pa ca 500 olika hotell runt om i Antalya  regionen och fa skandinaviska gaster att bli intresserad av att komma till varan butik och kopa sig ett par glasogon, som faktiskt ar riktigt orginal! Eller sa kommer jag bara att jobba pa optiken 2-3 kvallar i veckan dar jag skall vara med pa modevisningarna for optiken och prata i micen under showens gang. Sen har jag aven blivit erbjuden ett jobb pa en lader butik men dar tackade jag nej eftersom att optiken samarbetar med dom sa har jag lovat att jag skall gora reklam och hjalpa dom under showerna eftersom kladerna kommer ifran den lader butiken och glasogonen / solgalsogonen ifran optiken jag jobbar pa, sa det blir 2 flugor i en small dar. Sen har jag aven blivit erbjuden att komma nagon eftermiddag/kvall till en guldaffar och guida kunderna i guld butiken och aven dar tjana pengar bara genom att forsoka salja, och det basta ar att jag kan prata svenska eftersom alla ar skandinaviska! Wiho! Fast det jobbet vet jag annu inte nar det drar igang. Mitt tredje jobb drar igang den 10 Maj, dar jag skall jobba pa et skandinaviskt hotell 6 dagar i veckan mellan 9-17.00 varje dag, mitt jobb ar att reservera, och det basta ar aven dar att jag slipper alla tyskar o ryskar, bara skona skandinaver!!
Sa om man ska sammafatta allt sa kommer det bli javligt mycket jobb men jaaaavligt lattfortjanta pengar och jaaaavligt mycket pengar! Nu langtar jag bara tills sasongen drar igang!
Och tills mamma och Lollo kommer!!!! Och Jenni!! Hoppas hon kan komma till min fodelsedag elelr nagra dagar efter, skulle vara hur roligt som helst.
idag gor jag inte mycket, har tvattat och stadat och diskat sa mina hander har borjat torka bort.
Nu ska jag kila och laga mat och vanta pa att Tayfur ska droppa in. Han har varit och sokt jobb idag, hoppas att det gick bra.
Saknar er dar hemma, hoppas ni har det lika varmt och fint som jag har det.
Pusshej!

Tillbaks!

tjohej! dags for uppdatering efter ett langt uppehall.
har inte haft speciellt mycket tid att satta mig ner och skriva i min blogg sen jag kom tillbaks till Antalya.
Men har iallafall flyttat in i varan super mysiga lagenhet och har aven hunnit tagit mig ett dopp i vara pool :)
Bor som sagt i Side -Kumköy, ca 40 min fran Alanya. Jatte fint stalle och billllllig shopping! Nackdelen ar val saklart att det mest ar tyska turister har, de flesta skandinaverna haller ju som sagt till i Alanya, men finns saklart har med!
idag satt jag inne pa Tayfurs kompis affar och da kom det en tjej in och handlade och sa ''jag ar fran sverige'' och vi pratade ett tag och tillslut kom det fram att vi ar fran samma lilla by i Dalarna, kul! Hon erbjod mig aven jobb i en av hennes optiker butiker har, men eftersom jag precis fatt nytt jobb pa ett skandinaviskt hotell har som reservasion sa far det bli langre fram, nu vill jag jobba med svenskar, norskar o danskar och inom hotell branchen ett tag!
Annars gor jag inte mycket, strandpromenader och gymmar nere vid strand gymmet.
Forsoker fa tiden att ga tills min mamma och Lollo kommer hit! Ska bli sa kuuuuuuul!
Och langtar aven tills Jenni kommer hit!!!
Nu ska jag kila, fixa nagot att ata och vanta pa att alsklingen ska sluta jobba.. trakigt utan honom.
Hejsvejs!

RSS 2.0