Tomorrow is the day

Puuuuh, borjar bli riktigt trott pa allt packande! Men snart ar det fardigt packat for min del iallafall. Seg som min pojkvan ar sa borjade han packa for ungerfar 2 timmar sen, och upptackte att halften av det han ska ha med sig ligger i tvattkorgen Han borde ha lyssnat pa mig, men nu ar det som det ar och jag far ater igen halla pa med tvatt idag!!
Ska snart ta mig en varm snabb dusch och sen satta mig ner och ata mitt forsta mal for dagen. Jag har inte kannt av hunger pa flera dagar, men nu borjar magen skrika lite efter lite god mat.
Och imorgon aker vi!!! Vet inte vilken tid an, Tayfur ar och hamtar biljetterna nu :) Pa lordag nar vi kommer fram blir jag traffad av solsken och varme igen och jag far komma till min nya bostad, langtar!!
Just nu mar jag bra, sitter och pratar med tjejerna i mitt liv.. Kajsa, mamma, ida och mormor.. Kan inte bli battre!
Oj vad jag saknar dom... Mamma och lille Lollo far jag ju traffa om ca 2 manader.
Och om allt gar som jag vill att det ska ga sa kommer jag hem till Sverige i December, och detta aret for att fira jul och nyar!! Och da ska jag traffa mina saknade vanner och min MORMOR som jag faktsikt dromde om i natt :) i love you mormor, du ar bast i varlden och jag langtar tills jag far springa till din famn och bara krama om min underbara mormor!

Ha en bra dag, kram!

Jag + tvattmaskinen

Heeeeeeey!
Dagen har mest bestatt utav att tvatta, som gardagen. Men idag verkar jag iallafall bli klar med all tvattning, eller jag SKA bli klar med den! Har aven tvattat och putsat mina Ed Hardy skor, sa nu ska dom bara torka och bli skinande vita igen.
Fixat naglarna har jag aven hunnit med idag, fin fransk manikyr har jag suttit och pillat med idag.
Kanner mig sa duktig, och det ar faktiskt kul att fixa och dona innan man ska aka tillbaks, skont att ha allt rentvattat och fixa till sig sa man kan komma med flaggan i topp till Side :)
Nu har aven Tayfur kommit hem fran stan, lagom till middag och chai :)
Undra vad jag ska hitta pa sen.... Jooo, jag ska slanga in en till hog i tvattmaskinen iallafall ;)
Tjohej pa er!

3 dagar kvar till 20 graders varme och solsken!

Tjohej!
Endast 3 dagar kvar tills vi aker till Antalya (Side), antligen! Langtar tills jag far se mitt nya hem i verkligheten, langtar tills jag far kanna varmen igen! Langtar efter allt!! Och snart ar det BARA 2 dagar kvar :) Fast da vantar ju en bussresa pa 25 timmar, inget jag ser framemot direkt.. Eftersom jag har en pojkvan som ar sa otroligt radd for att flyga sa kan jag inte gora annat an att sitta pa den dar forbaskade bussen. Men det ar det vart anda, fast det ar otroligt lantrakigt. Roligt det ska bli sen nar jag och Tayfur ska aka till Sverige i December. Da du alskling kan vi inte sitta pa en buss, da blir det tametusan flyg, vare sig du vill eller inte vill! :)
Vad har jag gjort idag da, inte mycket mer an att stokat ner pa rummet med alla mina klader for att tvatta allt sa att jag slipper gora det nar jag kommer fram, inge skoj att borja tvatta det forsta man gor. Sa idag har jag tvattat i stortsett hela dagen, ska fortsatta imorgon. Putsa och fixat till mina skor har jag ju redan gjort.. forutom Ed Hardy dojjerna kom jag pa nu, far ocksa goras imorgon!
Nu ska jag kolla pa Wipeout sen blir det sangen, godkvall pa er!

Till Elvisbrudarna

Mormor, mamma & Emma, drom er tillbaks till 90-talet da vi alltid rockade loss i mormors roda hus!
Saknar er!


 

Dreams are coming true!

Happy happy happy, only happiness today! Fan vad jag ar glad idag. gud maste verkligen alska mig (eller sa har bara ren tur i stortsett hela tiden).
Jag har ju haft en liten hemlis ett tagsom jag inte har berattat for nagon, forutom mina narmsta och basta vanner. Och idag kan jag dela med mig av min hemlis aven for er andra. Jag och Tayfur har ju for ett tag sen bestamt att vi ska flytta ihop eftersom vi bada kommer att jobba i Side i sommar. For nagra veckor sen pratade Tayfur med sin kompis som redan bor i Side och han lovade att kolla runt efter hus/lagenhet till oss. Och for ca 2 veckor sen ringde hans van och sa att han hittat en jatte fin lagenhet till oss och for tva dagar sen fick vi reda pa att vi fatt den!
Den ligger 20 meter fran stranden, har mobler, tv, diskmaskin, tvattmaskin osv, ar nybygd och har utomhus pool.
 Annu en drom har gatt i uppfyllelse och nu bara langtar jag tills vi aker till varan lagenhet i Side! Och jag langtar tills sommarsasongen drar igang och min mamma och Lollo kommer hit! Just nu kan jag inte komma pa nagot som kan gora mitt liv annu battre, for just nu ar jag lyckligast i varlden kanns det som!
Just det, tack for kommentarena pa forra inlagget, nu ska jag verkligen forsoka spara pengar till en Michael Jackson konsert i ar! Vilket verkar bli i London. Nagon som har lust att forsoka folja med mig dit om det gar vagen? Vem vill inte se the king of dance gora en moonwalk live?
Nu ska jag satta mig och knacka notter for fulla muggar, ska lara mig att baka nagon slags turkisk kaka idag, bara att halla tummarna att det gar som det ska. Sist jag bakade har sa skulle jag gora kladdkaka, det borjade bra och nar den var klar var det inte alls kladdkaka. Det ar inte alltid latt att stalla sig i ett turkiskt kok och forsoka lasa vad det ar for nagot man haller i och forsoker lasa och forsta, man far helt enkelt chansa.. Det ar ungefar lika latt som att se skillnad pa bakpulver och knark (inte for jag har sett knark i verkligheten, bara pa tv), sa illa kan det ga nar man ar i ett annat land och forsoker sig pa att baka en svensk kladdkaka.

Ha en bra dag, det vet jag att jag kommer att ha iallafall! :)


Michael Jackson

Titta, lyssna och njut av varldens basta artist!

Manniskan ar en skapelse av Gud, vilken rythm och vilken kansla for dans!
Om han kommer att upptrada och jag vet om det sa finns det ingen tvekan om att jag kommer att vara dar!


Sunshine

Helt fantastiskt! Vaknade upp till en klar bla himmel och solsken, ungefar som inte ett moln sa langt ogat kan na.
Tog mig upp ur sangen och oppnade fonstret och la mig bredvid min pojk och bara njot av den friska luften! Det ar sa jag vill vakna upp varje morgon, man mar sa bra utav det!
Har inte gjort mycket mer an att kakat frukost och suttit ute pa balkongen och njutit av det fina vadret idag. Just det, 18 plus grader idag ocksa.. Och klockan ar tjugo i tre, och jag sitter fortfarande i pyamas.
 idag har jag bestamt mig for att ga ut pa en promenad i det fina vadret, som faktiskt paminner om svensk sommar. Mina fraknar kommer saker att dyka upp snart pa nastippen ocksa, hmm.. Gillas inte! Men jag har ju 7 soliga och super varma manader framfor mig att bli tillrackligt brun sa dom forsvinner :) Kan ni tanka er, 7 manader av 12 ar det mellan 25-45 grader varmt har, ar det inte fantastiskt? Och jag bor har, wiho! Min forsta med absolut inte min sista sommar har i Turkiet. Kan inte saga annat an att jag ar lycklig, jag har nog det mesta jag vill ha i mitt liv just nu. Kan inte komma pa att nagot fattas? Vilket aven gor det svart att komma pa ett nytt mal att uppna i mitt liv, vetti tusan vad jag vill uppna just nu?!

Jag har ju liksom gjort allt det dar jag dromde om nar jag var liten:
- att mitt jobb skulle vara att sta pa scenen och dansa dansa dansa
- aka till Thailand och uppleva paradiset
- flytta utomlands

Jag har ju ett mal i livet som jag inte uppnatt, att aka till USA och traffa min slakt och uppleva USA och saklart besoka Hollywood, men det kommer jag att gora langre fram i livet. Jag vill ha ett mal som ligger lite narmare i tiden. ett mal, en drom, nagot jag ska gora, ja nastan vad som helst!

Nu ar det Allahüekkber har, 5 ggr om dagen, vilket aven betyder 5 ggr om dagen ar det lugn och ro i ca 3-4 minuter i huset. Kan vara ganska skont faktiskt, deras tro och inget illa menat :)
Jag och Tayfur har aven planer pa att aka till Sverige i December over jul och nyar, fast han tvekar lite.. Han ar radd for att flyga, haha.. Men min formagan att overtala ar super!
Dags att fixa till sig lite och ga pa en promenix.. Forresten, dom har kurdiskt fest har idag (dom som kallas sig for kurder och tror att dom kan skapa nagot som kallas for Kurdistan ha ha ha), skams dom inte? Skulle vara ganska kul och gora nagot javligt, som att kasta honsbajs pa deras fula flagga, nej vad barnslig jag ar, men jag hatar dom.. Fast jag kanner inte for att fa ett skott i pannan idag, an ar jag ung och frisk, jag har mycket kvar att leva for ;)

Pusshej!

Grattis syrran!

Grattis Grattis Grattis, sager jag idag till min lillasyster Emma som blir 18 idag.
Tanka sig att det var 18 ar sedan idag som jag blev storasyster for forsta gangen (fast jag var ju en liten bebis da, jag blev stor snabbt). Hoppas du far en riktigt bra 18 ars dag, onskar jag kunde vara hemma och fira dig med, men vi ses till vintern om du inte har planer pa att komma hit och halsa pa mig innan dess. Nu far du ju gora som du vill, du ar ju 18 ;) Dumt skrivet, du ska lyssna pa mamma sa lange du bor hemma ;)

İdag vaknade jag och Tayfur vid 11 tiden sen dess har jag inte gjort mycket mer an att ata frukost och duscha. Nu ar jag ensam, Tayfur har akt till doktorn med hans mage. Funderar pa att satta mig ner och kolla igenom mina klader vilka som skall tvattas och inte tvattas innan vi beger oss till Antalya igen. Har ingen lust att tvatta direkt jag kommit fram. Da ska jag bara njuta av varmen och att jag ar tillbaks!
Ska forsoka fa tag pa en vag idag ocksa, nyfiken pa hur mycket jag har gatt ner sen operationen. Sa glad att min tjockis mage ar borta, kan det bero pa att jag inte druckit en droppe alkohol detta aret? Det ar nog en av orsakerna iallafall, och ingen alkohol blir det heller pa ett bra tag, mycket bra gjort av mig. Jag skrev ju forut att jag skulle komma iform och ga ner i vikt till min fodelsedag, att det var malet jag hade just nu. Annu ett mal uppnatt, vad ska man ha for mal nu? Ett liv utan mal arinte lika spannande :) Far ta och komma pa nagot nytt jag vill gora och uppna.

Ha en bra dag, hoppas ni har lika soligt och fint som jag har det idag!

Medarbetare sokes infor sommarsasongen har i Turkiet (Side)

Hej pa er mina vanner!
idag har jag pratat med in chef och han har bett mig att fraga mina vanner ifall nagon/nagra ar intresserade av att komma ner till Turkiet och jobba i sommar som entertainer pa samma hotell som mig. Forstar ni vad roligt det ar och annu roligare om nagon/nagra av er skulle vilja komma ner och jobba tillsammans med mig och samtidigt uppleva detta.
For en som inte riktigt har forstatt vad det ar jag jobbar med sa ser ungefar en dag ut sahar pa jobbet:

man borjar vid 10, och da aker man till hotellet och kakar frukost, efter det har man ett snabbt mote med alla i teamet om vad man ska gora for aktiviteter pa dagen.. oftast far man samma som man alltid haft. och dom aktiviterna som finns ar :
 beachvolleyboll pa stranden, aerobics, vattengymnastik i poolen, magdans, pilkastning, morgongymnastik, poolgame (olika spel i poolen) , fotboll, basket, pingis, sen kmr jag ınte pa nagra flera, men det ar nagra av dom sakerna. sen vid 12 tiden har man middags spel, da samlas hela teamet och har en aktivitet tillsammans med gasterna, kan vara bowling m.m. efter det gar man och ater lunch i restaurangen vid 12.30. 13.00 har man mote med teamet och lagger upp kvallens show och ovar lite infor den, det ar inga svara grejer. kan vara allt fran komedi, sketcher, dansuppvisningar, sma delar ur en musikal (typ 2 min langa), playback upptradande, bingo, karaoke osv..

sen nar motet e klart sa har man paus fram till kl 15.00. och mellan 15.00-17.00 har man nagon aktivitet igen, brukar oftast vara aerobics eller magdans under den tiden, det e ınte alltid man har aktivitet utan far sitta och dricka kaffe, fanta, glass m.m med gasterna under den tiden, eller vara med pa nagon av arbetskamraternas aktivitet/traningspass om man vill.

sen vid 17.00 aker man till sin bostad och duschar och byter om till kvallen, da ska man vara partykladd/finkladd. sen atervander man till hotellet vid 18.30 och vıd 19.00 ater man middag i restaurangen, efter det minglar man bara runt fram till 21.00 da showen ar som man forberett pa dagen, inga svara eller pinsamma shower alls. Alltid roligt ovh manr far en kick av showerna, efter showen som e ca 45 min - 1 tim lang sa e man fri fram till discot oppnar vıd 00.00

och da ska man bara dansa och ha kul, man behover inte stanna till kl 2, man ska bara se till att fa igang folket pa dansgolvet och skapa stamning sen e dagen slut.

sen ar man ledig pa sondagar, da far man gora precis vad man vill.


Later det som nagot for dig? Och vill du komma ner och bo pa ett av Turkiets finaste och storsta turistomraden Side i sommar sa tycker jag att du ska hora av dig till mig :)

Just det... sa jag det att boendet ar gratis, flyget hit och hem ar gratis, att kopa mat behover du inte ens tanka pa for det far du gratis hur mycket du vill. Ni som ar intresserade kan ju hora av er sa ska jag beratta mer om hotellet,stallet, lonen osv :)

Nu ska jag dricka chaaaaaaai, mums :)


Forsvinn, din fula farg!

Hej igen, eller godkvall kanske man ska saga :)
Dagen blev som planerat, akte och fikade med Tayfur, at aven en jatte god toast. Sen kom Tayfurs bror Samet och joinade oss ett tag. Sen tjatade jag till mig ett Ja, till att farga haret idag. Egentligen skulle jag ha akt till frisoren men jag har inget talamod att vanta med sant, for er som kanner mig sa vet ni hur jag ar med att farga haret. Anyway, fick beslutsanget nar jag stog dar i butiken.. Tjejen som hjalpte mig att valja farg tog fram en jatte snygg rod farg, paminner om den fargen jag vill ha, eller ville ha for nagra veckor sen, haha. Nar jag gick in i butiken hade jag ju bestamt mig for att kopa blonda slingor, sa som jag hade i sommras. Men dom hade bara farg, inga slingor sa jag kopte en gyllenbrun farg som paminner om lite solblekt ljusbrunt har, men som jag kunde tanka mig sa gav den inget resultat pa mitt har. Sa nu sitter jag har 9.50 lira fattigare med samma fula farg pa mitt har som innan.. Och jag lovade Tayfur att inte tjata om det blev daligt resultat, men nar vi kommer till Antalya sa tanker jag tjata till mig ett Ja, fast denna gangen att ga till frisoren.
Turen som jag har sa ar tjata till sig saker en av dom sakerna jag ar specialist pa :)

Nu blir det att kaka lite kvallsmat och dricka varm chai, sen krypa ner i sangen och mysa med min prins. Tro inte att vi ska gora snuskiga saker! inte pa 1 manad iaf................................. operara sig kan ibland vara bade bra och daligt.

Haller tummarna!

Dagens planer:
- fixa mig
- traffa alsklingen och fika pa ett mysigt cafe
- ringa ett samtal om en grej som jag verkligen hoppas blir av :)

... sen var det slut pa 'planer' for dagen.
Maste aven satta mig ner och ga igenom vilka klader jag inte ska anvanda innan jag kommit tillbaks till Antalya och vilka klader jag kan anvanda och snabbt tvatta innan vi aker tillbaks.
Satt aven igar kvall med alla mina underbara skor och putsade och gjorde dom fina sa jag slipper satta mig ner och gora det nar vi kommit till Antalya. Dar finns det ingen tid over for att tanka pa sant, har har jag all tid i varlden. Det ska bli sa skont att komma tillbaks till varmen och livet jag tycker om att leva! Och forhoppningsvis blir det annu battre an innan, det ar ju det samtalet handlar om som jag ska ringa idag. Hall tummarna for mig aven fast ni inte vet vad det handlar om, for det ar riktigt bra om det blir av :) Pratade med Tayfurs kompis Servet igar, som bor i Side, varmen kommer mer och mer for varje dag som gar. Ni kan ju gissa om jag blev avis nar han berattade att han legat pa stranden for 2 dagar sen.. Har sitter jag, 25 timmar fran mitt paradis, 1 timma fran iran och irak, i kylan! Men det ar kul att fa uppleva mer an bara Antalya delen av Turkiet, och det ar sjukt vad stort Turkiet ar och hur det skiljer sig fran stad till stad, helt klart en upplevelse :)

idag ar det ca 8 veckor kvar tills mamma och Lollo kommer och halsar pa mig, langtar jatte mycket! Och forhoppningsvis kommer Jenni till mig over min fodelsedag och stannar i 2 veckor, kommer bli sjukt kul! Saknar dig!

Och operationen laker fint och igar var jag och Tayfur ute pa en promenad. Erkanner att det var ganska sa jobbigt att hanga med i hans takt. For en som sett ida halls super fart sa kan den jamforas med Tayfurs, varfor ska ni ha sa brottom? Kakar antibiotika, jarntabletter och tabletter som haller kroppen ren och har en super bra kram som jag smorjer in mig med 2 ggr/dag, eller ja, Tayfur smorjer in mig. Jag har aven rasat i vikt, vet inte hur mycket jag har gatt ner men nu ar mitt runda ansikte och min tjockis mage borta, jippi! inte forrens igar vagade jag titta och kanna pa mitt snitt. Men jag ar glad att det inte alls ar sa stort och hemskt som jag trodde att det skulle vara. Snittet sitter ungefar vid biknilinjen fast lite langre ner, sa folk kommer aldrig se det och jag kan ga runt pa stranden i bikini utan att det syns :) Nagot mer som ar positivt ar att det ar laser, vilket innebar att jag inte alls kommer fa ett fult stort arr i framtiden, tack du som uppfann laser!

Dags att orka lyfta pa rumpan och fixa sig, ha en bra dag!


Jag lever i en drom, fast den ar verklig

till att borja med; mitt forra inlagg handlade om min pojkvan inte om nagon annan! sa att du/ni vet. Varfor jag varit lite arg pa honom kan jag inte dela av mig med har i bloggen an, om 2 veckor kanske. Och jag kommer aterkomma till varfor jag ar arg pa honom for att du/ni ska tro mig.

Till att borja med, dagen borjade som alla andra dagar, forutom att jag knappt har ont langre efter operationen, positivt! Och det negvativa slog till nar jag blev arg pa Tayfur, sen fortsatte dagen ganska negativt och om jag ska vara arlig sa blev jag ganska chockad ocksa, och ledsen.
Har sitter jag i Turkiet och tanker pa dig/er varje dag och jag loggar in pa msn sa fort jag har tid over for att jag skall kunna ha sa bra kontakt med dig/er som mojligt. Det ar inte varje gang ni ar inne samtidigt sa jag har mojlighet att beratta allt for er bada pa samma gang, men jag har berattat allt for er hitills under min tid jag bott i Turkiet, forutom den har gangen. Fast jag tank beratta allt for den andre (som jag aldrig tagit som ANDRA hands val) men inte haft tid, dels for att du haft saker for dig och dels for att jag mestadels har legat pa soffan eller i sangen och sovit efter operationen, och kakar 3 mediciner som innehaller starka amnen, blandannat antibiotika och mitt blod/jarn ar inte det basta just nu eftersom jag forlorade mycket blod for det som hande, och det gor mig trott och deprimerad och ja, jag orkar inte prata/skriva sa mycket. Jag har inte ens svarat i mobilen nar det ringt. Men eftersom jag nu inte far tillfallet/chansen att beratta alla anledningar, som jag inte tanker skriva har i bloggen, sa lagger jag inte ner mer tid pa att skriva om detta.

Kvallen fick mig aven att bli pamind om vilken bra pojkvan jag har (aven fast jag tycker att du ar en av dom trogaste jag kanner ibland alskling). En flickas drom ar att ha en pojkvan som alltid ser henne, och det bevisade du idag att du gor. Kanske ar detta bara en otroligt bra drom om en flicka som traffade en prins med ett leende av guld? Nae, det ar verkligen verkligt denna gangen :)

Dags for Wipeout pa tvn, ska kila och krypa ner i min prins famn, Godnatt

İLSKA

ilska, jag hatar ilska... och jag hatar att vara irriterad! och jag hatar nar allt jag sager bara igroneras och man far ett leende som svar tillbaks nar det ar seriost snack man pratar.
en utan dom sakerna som kan fa mig att bli riktigt irriterad och forstora min dag (ja jag ar ganska latt irriterad men sma saker kan for mig vara stora, for er andra med for den delen) det ar nar man pratar och pratat non stop i flera timmar om saker som verkligen ar dags att tanka pa och personen man pratar med endast far ur sig ''mm, jaa, okej'' osv.. korta och obetydliga svar. till slut later man bara tjatig och personen man pratar med endast ler, ar det komiskt nar man for en gangs skull vill prata seriost och inte vraka ut sig ett skamt som jag for ovrigt gor dygnet runt annars?
jaha, och nu sitter jag har ater igen ensam i huset, visst ar det underbart att sitta ensam i ett hus 25 tim fran Antalya nagonstans dar det bara finns berg och sno? (och massa kurder som gapar o skriker utanfor) .
Nej usch och fy, nu ar mitt talamod slut har, JAG TANKER AKA TiLL ANTALYA OCH VARMEN!


Benim melek



Seni çok seviyorum..

Fredagen den 13de, igen

Fredagen den 13de idag.. igen! Andra gangen for i ar. Konstigt att vi har 3 stycken Fredagen den 13de i ar och bara 1 nasta ar? Och idag ar det 70 dagar kvar tills jag byter ut 1an tıll en 2a, blir 20 alltsa :)
Och om 8 dagar fyller syster 18. Hoppas du har haft det bra pa fotbolls lagret i Spanien!
Har varit pa sjukhuset idag och tagit bort bandaget sa nu har jag fatt en kram som jag ska smorja in mig med for att slippa infektion. 3 mediciner och 1 kram, langtar tills allt tablettande och smorjande ar slut, vill aterga till mitt normala liv.
ska aldrig mer klaga pa smarta nar detta ar fardiglakt. Tank va bra ni friska har det just nu; kunna sova hur ni vill, springa, ga normalt, trana osv.
Sitter och pratar med Jenni pa msn nu, langtar tills du kommer hit! Forhoppningsvis sa kommer iaf hon ner pa min fodelsedag :) Ni andra kommer ju sakert inte komma hit i sommar o halsa pa, buh.
Nu ska jag smorja lite och dricka chai med min alskling, gokvall!

Operation

For 3 dagar sen var det min tur att aka till sjukhuset efter att Tayfur varit dar. Borjade med att jag fick varldens mensvark efter frukosten och overdrivet mycket blod, tog varktabletter och det lugnade  ner sig lite och jag sov i kanske 1 timma. Nar jag vaknade kom varken tillbaks, fast 100 ganger varre och jag kunde knappt sitta upp utan att jag blev svimfardig. Trodde fortfarande att det skulle lugna ner sig om jag tog det lugnt men det blev bara varre och jag var helt borta sa vid 20 tiden akte vi till sjukhuset och nar vi kommit dit tog doktorn tester och tryckte pa min mage och jagh fick aven lamna kissprov och rontgenbilder togs, aven ultraljud osv. Allt detta under 1 timma och jag svimmade ca 4-5 ganger under denna timman, varje gang trodde jag att jag skulle do. Sista gangen jag vaknade upp fran att jag svimmat sa lag jag i en operations badd naken med endast sanna dar laskiga grona klader och mossa man har nar man ska opereras och Tayfur sager att jag ska opereras. Jag hade fatt nagot som kallas for gas i magen, dar bebisen ska vaxa i 9 manader nar man ar gravid och det som jag trodde var min mens var vanligt blod, jag hade alltsa kunnat tappat sa mycket blod att det kunde ha gatt riktigt illa om jag inte hade akt till sjukhuset. Det enda jag minns ar att jag sov sa skont under operationen, ingen smarta. Nar jag vaknade upp borjade jag frysa som fan och hade ont i magen och Tayfur pamminde mig om att jag hade opererats. Vi fick sova pa sjukhuset och jag fick massa vitaminer, dropp och blod och lakarna kom och kollade till mig med jamna mellanrum.
Nu sitter jag har hemma hos Tayfurs foraldrar och jag har fortfarande ont dar bandaget sitter och det ar fruktansvart anstrangande att ga langa strackor.
Nu ska allt bli bra och eftersom jag ar ung sa kommer detta att laka fort och jag var radd for att jag inte skulle kunna fa barn i framtiden men det ar inga problem. Men det far vanta ett tag, nu ska jag och min man bli friska och tjana massa pengar i Antalya.
Dags att ta medicin (3 olika. 1 for mitt blod, 1 for smarta och 1 som ser till att inga bakterier kommer i min mage igen!)
Sen ska jag krypa ner och bara njuta av att jag har varldens basta pojkvan som alltid hjalper mig. i love you!

Sjukhuset

Dagen borjade med att vi steg upp och at frukost i lugn och ro, allt var som vanligt. Ca 10 minuter efter frukosten borjade Tayfur klaga pa att han hade ont i magen och 5 minuter efter det blev han en helt annan manniska och plotsligt stog vi ute och vantade pa hans pappa som kom i kanonsnabb fart och hamtade mig, Tayfur och Semet som akte snabbt till sjukhuset. Dar tog dom massa prover pa min alskling och aven rontgenbilder. Efter en halv timma pa sjukhuset sa lades han in for att fa dropp i armen, jag tror att det var samma som jag fick nar jag lag pa sjukhuset i Antalya, dropp med naring i. Tacka Gud for den uppfinningen, min alskling blev genast lite battre men fortfarande ont. Till slut kom doktorn och berattade att han har fatt njursten sa nu ar vi tillbaks i huset, 3 mediciner rikare som han ska kaka i nagra veckor frammat, inte roligt... Usch va radd jag blev idag!

Och i nuet: Jag sitter framfor datan och pratar med Jenni som tagit korkort, GRATTiS! :) Langtar tills du kommer hit! Sitter aven och laser in fakta i min skalle, vad for fakta far ni inte veta idag :) Langtar efter sangen nu, trott som tusan idag.

idag kommer ida hem till Sverige, kanns bra att veta att mina tva hjartan Kajsa och ida ar passa stalle igen, hoppas ni tanker pa mig nar ni traffar varandra igen och att jag ocksa far vara en del av eran aterforeningskram! Helst av allt hade jag ju onskat att vi stog dar alla tre och kramades och skrattade, sa som vi alltid gor. Saknar er gullegummor!

Godnatt!

Varldens basta alskling

Du beror mig djupt och jag tanker halla mina loften. Och jag lovar dig ,endast for dig oppnar jag mitt hjarta, ger min karlek och mina kanslor. Bara din karlek gor mig stark. För jag lovar att jag ska ge dig mitt hjarta, karlek utan granser. Jag ska ge dig mig, mitt allt, min narhet mina kanslor. Oroa dig inte for jag har valt min vag och jag tanker finnas hos dig som du bad mig om. For jag har stravat efter karlek och nu fann jag ditt hjarta, och ditt hjarta fann mitt. Jag alskar dig och jag lovar dig min karlek. Mitt hjartas ord ar att jag kan inte bli lyckligare och jag lovar dig mer an varlden, mitt hjarta är ditt. Se i mina ogon nu, det finns bara karlek i dom. Du ar en drom som jag foralskat mig i, en drom som blivit sann. Och jag tanker gora dig lyckligast och mest alskad i hela varlden. Jag vet vad det ar nu, och jag alskar sa som jag vill alska.

KORT LYCKA

Vilken lycka, fast den verkar inte vara speciellt lange till.. Varfor.... Vad ar det man brukar saga, det ar for bra for att vara sant?


ENERGi OCH MAMMA MiA

Hej pa er!
Dagen har fatt en bra borjan, var sa glad imorse nar jag vaknade och ovanligtvis sa gick jag upp tidigt och fixade frukost till alla har i huset, sen har jag diskat och hangt tvatt. Vilken energi jag har idag!
Och nu sitter jag har och vantar pa att Tayfur ska komma hem fran frısoren. Antligen har han gatt och klippt sig! Hoppas det blir bra... Nar han har kommit tillbaks ska vi aka in till centrum och fixa lite grejer.
Tank att det redan ar Mars, va fort tiden gar. 2  manader kvar tills mamma och Lollo kommer och halsar pa, langtar efter er! Och va kul vi ska ha nar ni kommer hit. Och forhoppningsvis kommer Jenni till mig i Maj ocksa, hoppas!
Sen hoppas jag att mina andra flickor kan komma hit till mig i sommar och halsa pa! Eftersom jag inte kommer komma hem till Sverige pa nastan 1 ar sa vill jag att sa manga av mina vanner som mojligt kommer och halsar pa.
Forresten, nagon mer an jag som tycker att Mamma Mia Soundtracken ar bra? Jag har blivit lite smatt beroende, sitter och lyssnar pa latarna om och om igen, svensk som jag ar. Tack syrran for att du skickade dom!
Ha en bra dag!
Kram!


i love you 2

ida hall & kajsa dahlstrom <3

RSS 2.0