HEEEEEELP



MAMMMAAAAAAAAAAA!!!!! Sahar fast lite varre ser det ut utanför mig just nu och det later som om det ar bombnedslag utanför buhuhuuuu.. Det ar lampan och inte solen för den som bryr sig. JAG E RADDD!!!! och nu blev det storm typ :'(

im alive

Holy makaroni!
Maste jag bara fa skriva lite töntigt, men igar var jag faktiskt inte sa tuff efter jag hade skrivit klart mitt inlagg i bloggen.
Precis nar jag hade stangt av datan och dragit ur tvn sa tog det kanske 2 minuter innan strömmen gick.. Hur jag ska förklara vet jag inte men nar det var kolsvart har inne och tyst som om jag var den enda manniskan pa jorden sa kandes det som att jag var med i en av dom laskigaste filmerna nagonsin.  Nar det askar har sa ar inte blixtrarna lika fjuttiga som i Sverige, jag överdriver nog inte om jag sager att dom ar 10 ggr varre, smallarna med. Det ar liksom inte bara en blixt utan det ser mer ut som att nagon tander en stor lampa över hela himlen, en san lampa som finns pa sjukhus eller hos tandlakaren, ni kan ju gissa om jag var livradd.
Jag slangde popcorn skalen i golvet sa den gick sönder och snall som min mamma ar sa lamnade hon en liten ficklampa har innan hon akte hem och den kom till nytta igar.
Jag började nastan grata men jag sprang som en idiot ner för trapporna utan att veta vart jag skulle, kandes liksom inte tryggt att sitta högt upp i lagenheten sa jag sprang till poolrestaurangen har nere, fast jag var ensam sen hande en sjuk grej. Jag stog dar och nar det blixtrade till som f-n sa stog killen som jobbar dar bredvid mig med varsta leendet, tror ni att jag nastan kissade pa mig eller? Haha.. Han erbjöd mig att komma in och satta mig i den lilla receptionen sa jag hangde med honom och jag va lite orolig över Tayfur men han kom vid 21 tiden. Sen sprang vi bada upp och at lite mat, blev alltsa inte nagot speciellt firande av varan 1 ars dag men det gör inget, huvudsaken ar att vi ar lyckliga och alskar varandra :)

Nu sitter jag och ater frukost och ska strax ta tag i hemmet och göra lite fint har. Eftersom vadret sviker mig varje dag sa blir det inget besök pa Tayfurs jobb för min del. Fan, tror han jobbar extra idag, vill inte :(
Förresten sa har vi inskaffat en ny kamera och den ar super bra, kommer massa bilder nar jag orkar fota, fotograf som jag faktiskt ar ;)

Jag drömde förresten om ufon och sma tomtar inatt. Det var faktiskt inte skoj, jag drömde om att ufona gav mig massa signaler pa att dom kommer komma och ta över varlden ar 2012. Visst ar det laskigt? Speciellt nar det pratas om det runt om i varlden, att 2012 ska vara ett speciellt ar, antingen kommer jorden ga under eller sa kommer det handa nagot annat. Sen den lilla tomten som sprang runt och nöp mig i fötterna har jag faktiskt sett pa nyheterna fran typ Mexiko, att det finns en liten tomte som springer runt och skrammer folk. Hatar den sortens drömmar. Jag vackte Tayfur och tvingade honom att undersöka hela lagenheten, men han hittade inget ;)

Förresten gör grannarna mig galeeeeeeeeen!

Kom hem!!!

Fy fasen! Regnet öser ner i varldens fart och det dundrar och blixtrar som bara den utanför.. Min stackars Tayfur slutade för 15 minuter sen. Jag hoppas verkligen inte att han tanker satta sig pa cykeln hem i detta vadret! Hoppas han tar bussen hem. Oh tycker sa synd om honom, önskar jag hade en bil sa jag kunde hamta honom, men det kan jag inte. İstallet sitter jag har i varmen och stress ater popcorn och ar bokstavligt talat valdigt radd. Vill bara att min gobbe ska komma hem sa jag kan varma honom och sa att vi kan fira varan 1 ars dag :)
Jag vet faktiskt inte vad vi ska hitta pa. Jag hade planer pa att göra en mysig kvalls picknik pa stranden med tanda ljus och nagot gott att ata och dricka, men det sket sig ju totalt nu..
Om inte han har nagon överraskning eller nagot annat planerat (vilket jag inte tror haha) sa ska vi förmodligen vara hemma och bara mysa eller kanske springa ivag till nagon restaurang och ata nagot gott. Hursomhelst sa vill jag att han ska komma hem NU!

İdag har jag tvattat lite tröjor och t-shirtat men dom hanger ute i regnet nu, ingen ide att ta in dom nu..
Sen har jag fixat naglarna. Dom ar nu i rosa manikyr, ganska snyggt faktiskt.
Fan jag vagar inte sitta vid laptopen mer nu, det blixtrar som attas ska ni veta! Hejsvejs.

1 ar idag :)

İdag ar ingen vanlig dag, men inte heller nagon födelsedag. Jag och Tayfur firar 1 ar tillsammans idag :)
Nu ska ni fa höra hur det gick till ;)

Nu gar vi ett ar tillbaks i tiden...
Jag hade nu jobbat som entertainer i Belek i ca 3 veckor och hade precis kommit i det hela, sport, show, party stog pa schemat varje dag, eller iallafall 6 dagar i veckan. Första gangen jag sag Tayfur var samma dag som jag anlande fran Sverige till Turkiet, den 5 oktober. Jag blev guidad av Vadim som jag jobbade med, han visade mig hela hotellet och vid det laget var jag trött och sliten och tyckte da att hotellet var otroligt stort och jag kande mig mest förvirrad och svettig, haha. Jag och Vadim skulle satta oss ner vid poolbaren och ta nagot att dricka och i baren stog det tva killar, dom sag ganska lika ut fast den ena var lite langre och hade mycket fina drag i ansiktet. Mer an sa var det inte den dagen förutom att jag tyckte han var skit snygg, han i baren. Men som sagt sa var jag valdigt förvirrad den dagen av alla guidning, resan osv..
Nagra dagar senare sa gick jag ut till pool baren pa kvallen innan det var dags för showen, skulle satta mig och umgas med gasterna men innan det skulle jag ta en fanta, sa mycket fanta som jag drack under tiden sa jag jobbade i Belek har jag aldrig druckit. Anyway, jag skulle bestalla och da stog en av dom dar killarna fran första kvallen i baren, jag tyckte han var ganska söt men sen var det nagot som inte stamde.. Han kanske hade klippt av sig haret tankte jag.
Varje kvall gick jag ut till pool baren för han stog oftast dar men sen nar han började prata med mig sa tyckte jag att han verkade valdigt barnslig och hans fina drag hade försvunnit ur ansiktet och nu tyckte jag bara att han var en fjant sa jag sket i honom men jag kunde inte sluta tanka pa honom, det var nagot som inte stamde för jag visste att den killen jag sag första dagen var sa otroligt snygg sa aven om han skulle klippa av sig haret sa skulle jag smalta för hans leende.

En helt vanlig dag pa jobbet star jag vid pool baren och har aerobics tillsammans med min varsta kollega, jag ville bara strypa henne. Hon bad mig ga och hamta mattorna till stretchningen sa jag hamtade dom och pa vagen tillbaks ar jag förbannad och svar pa svenska för mig sjalv och mitt i allt hör jag ''Hello baby'' och kollar upp och far den finaste leendet man nagonsin kan tanka sig, och dar var han! Allt stamde, det var han jag tankt pa sen första dagen. Jag log och sa ''Hello!'' sen kunde jag inte sluta le och aerobics blev nu 1000 ggr roligare den dagen.
Nar aerobicen var slut sa sprang jag nastan till baren och skulle ta vatten och dricka men han var borta, det var den andra killen som stog i baren. Da fattade jag att det var den andra killen som stog i baren tillsammans med Tayfur den första dagen, haha gissa om jag skrattade?

Jag gick runt i hotellet och kikade efter honom men kunde inte hitta honom. Sen gick det nagra dagar och jag trodde att han kanske slutat jobba pa hotellet, men jag kunde bara inte sluta tanka pa ''Hello baby'' och hans underbara leende! 

En kvall satt jag i lobbyn och pratade med en gast och han fragade om jag ville ha nagot att dricka sa jag sa att jag ville ha turkiskt kaffe, han kom tillbaks och sa att killen i baren kommer med kaffet snart. Okej sa jag och började prata om ingenting med gasten. Kaffet kom och jag sa Thank you.. Your welcome fick jag tillbaks av samma röst som jag fick ett Hello baby av, jag kollade upp och möttes av samma leende, fan vad glad jag blev!! Han var kvar pa hotellet!
Sen den dagen sa sag jag honom nastan varje dag, men vagade liksom inte prata med honom eftersom min chef sa att det var förbjudet att prata med hotellets personal (?) Men den som kanner mig vet att det inte fanns nagra granser nar det gallde killar vid det laget, speciellt inte nar det handlade om nagon som fick mig att bli lika nyfiken som ett barn pa julafton. Jag gick iallafall till baren sa ofta jag kunde nar jag sag att det var han som stog dar. İbland jobbade han aven pa hotellets disco och da blev det mycket roligare. Det gick alltsa 3 veckor da vi endast sags nar jag bestallde nagot i baren eller nar han jobbade pa hotellets disco..

Den 29 oktober jobbade han inne pa discot och jag dansade och försökte va gasterna att festa till det.
Vid 01.00 sa varan chef att vi entertainers kunde aka hem om vi ville, men jag ville helst stanna eftersom han var dar, men det var saklart inget jag sa till chefen sa jag skulle aka hem. Nar jag skulle ga sa tog nagon tag i min arm och det var han. Han fragade om jag ville ga ut med honom nar han slutat jobba ikvall. Jag sa saklart JA! Jag gav honom mitt nummer och akte hem och jag visste att han skulle sluta nagon gang vid 02.00 sa jag gick och bestalllde kebab som jag sedan gick hem till mig och kakade. Jag fick sms av honom ''Hello sweet, im waiting you downstairs im tayfur'' Jag blev lite radd eftersom min chefs rum var bredvid mitt och jag vagade verkligen inte smyga ut för jag visste vilken kolla han hade pa oss alla. Sa jag drog en liten lögn fast mina ben  bara ville springa ut till honom. Jag skrev ''Hello im sorry im so tired maybe we can go out tomorrow?'' Han skrev bara Ok..

Dagen efter var han fortfarande lika glad och log hela tiden och jag fick sms hela tiden. Ville bara att dagen skulle rinna förbi sa jag fick traffa honom. Den kvallen fragade Vadim ifall jag ville ga ut efter jobbet eftersom han skulle aka tillbaks till Moldovien imorgon sa jag sa saklart ja och jag berattade för honom om Tayfur och han sa ''men be honom komma hit da!!'' sa jag ringde Tayfur och han ville saklart komma. Jag var nervös sa jag drack alkohol för första gangen sen jag kom till Turkiet, haha. Jag gick ut och mötte upp honom och vi gick in och satt oss med Vadim och dom pratade lite sen gick Vadim. Da var vi ensamma och det blev en tyst stamning. Efter ett tag sa tog han min hand och mitt hjarta slog tusen ganger snabbare an vanligt sen blev det romantisk musik och han fragade ''you want to dance with me?'' ehhhh jaaaaa tankte jag och vi gick till dansgolvet och det var nog den basta dansen i mitt liv. Sen satte vi oss igen och pratade och jag visade mina bilder pa min mobil, fraga mig inte varför. Sen kollade han pa mig och satte sin hand pa min kind och wips sa var jag föralskad, jag fick en kyss ;)
Jag kunde nog ha fatt en hjartattack vilken sekund som helst för mitt hjarta slog 1 miljon ganger snabbare nu.

Klockan blev mycket och vi bestamde oss för att ga. Vi gick mot personal bostaderna och dar skulle vi skiljas at precis nar jag skulle ga sa fragade han ''you want to come with me or you want to sleep?''Heeeheeeheee tankte jag.. Men fan, jag var bara jag och det fanns inget som kunde stoppa mig sa jag följde saklart med honom och sen dess har det varit vi.

Det var magiskt och det kandes sa ratt fran första ögonblicket och varje dag ar underbar. Jag har aldrig traffat n manniska med ett sa stort hjarta och idag ska vi fira det med en romantisk middag och en underbart mysig kvall tillsammans. ♥

home alone

Hejhopp!
Mitt internet ar lite krangligt och det ar anledningen till varför jag aldrig bloggar eller dyker upp pa msn langre. Ska försöka fixa varat internet nu i dagarna.
İgar var Tayfur ledig och vi började dagen med en riktig mys morgon i sangen, lag sakert och strackte ben och armar och gosade fran 9 - 11 sen fick Tayfur brattom till motorvagen. Hans familj hade namligen skickat lite av Tayfurs klader och lite mat med bussen som kom fran hans stad, sa han cyklade ivag till motorvagen pa sin lilla cykel haha. Nar han kom tillbaks at vi en rejal frukost sen duschade vi och fixade oss.
Det var egentligen meningen att vi skulle ha akt till Antalya med Mahmutt och Rebecka igar men dom fick stalla in den trippen. Det var egentligen bara bra tycker jag för vi har varken pengar tilll shopping eller lust att strosa omkring i en stor stad med daligt vader denna vecka. İstallet tog vi moppen och begav oss ut pa jakt efter ny bostad. Vi kollade nog pa 3-4 lagenheter. Den första var fin men ganska sa liten och dom ville ha högre hyra an vad vi betalar nu och det tackade vi nej till. Den andra visningen var tvars över gatan har i ett triplex hus men det var ungefar lika fult pa insidan som pa utsidan och gammal och luktade vidrigt plus att huset ligger ju precis tvars över gatan och da kanns det som att man fortfarande bor nara lagenheten som vi bor i nu, och vi vill ju bort har ifran, sa den blir det inte. Den tredje var i ett mysigt omrade och sag ganska sa okej ut, förutom badrummet. Och jag klarar inte av ackliga badrum och Tayfur gillade inte lagenheten sa den blev det ej.
Den sista visningen var den basta. Det var en lyxlagenhet, nybygd med tva rum, fint kök och badrum, balkong och tva pooler. Den enda nackdelen ar att den inte var möblerad, vilket betyder att vi skulle behöva köpa möbler till hela lagenheten och det tillater inte ekonomin just nu. Vi bada trivdes i den men man kan som sagt inte fa allt.
Sen började det regna som sjutton sa vi fick skjuts hem av Gökalp och som pricken över i:et sa gick bilen sönder precis nar vi kom fram till oss sa vi fick sta ute i regnet och försöka fixa bilen men vi gav upp efter ett tag och den ar fortfarande kaput. Jag och Tayfur avslutade dagen med att bestalla kebabrulle och mysa i soffan, en bra dag med den jag alskar mest!

Och nu ar jag ensam igen och sitter ater igen i den har javla lagenheten och vill bara spy pa den. Sa javla trött pa alla som bor har, tjafsklubben. Och i förrgar satt jag vid poolen och da kom hon som bor ovanför oss och gick förbi, med en stor javla blatira pa ena ögat. Usch jag vill bara bort ifran den har lagenheten, har finns bara negativ stamning.
Anyway..

Jag gör för tillfallet inte mycket. Har proppat i mig en god frukost och nu sitter jag i soffan och lyssnar pa musik och dricker lite cola för att ladda batterierna. He he. Jag ska snart hoppa in i duschen om det finns varmvatten. Haha ooooh, rescue me! Som jag sakert skrivit förut sa finns det ju som sagt oftast inte varmt vatten nar vadret ar ruggigt.. Jaojao. Sen ska jag tvatta lite tankte jag och kanske ta en promenad om jag orkar. Ska ringa Tayfur och fraga i vilken bar han jobbar idag och om jag har tur sa jobbar han utomhus sa jag kan ga och halsa pa honom :) Jag maste aven komma pa nagot mysigt tills imorgon, vi firar ett ar tillsammans imorgon! Jag vill ha en hel dag tillsammans, jag önkar bara att hans jobb kunde tillata det. Jag förstar faktiskt inte vad chefen tanker med? Hur kan man avskeda 3 personer nastan varje dag och inte anstalla ny personal, utan istallet göra det otroligt jobbigt för dom som fortfarande jobbar. Lagga till 2 timmar till varje dag, satta dom i hotell/bar skola som ska nötas av pa 80 timmar? OCH inte nog med det, jobba till 22.00 en dag i veckan och aldrig ha garanti pa en ledig dag varje vecka, och inget extra betalt. Hur kan det vara rimligt? Eller hur kan det vara tillatet, ar inte det förbjudet? İdiot till chef maste jag bara fa skriva. Det ar för fasen ett hotell pa gransen till 6 stjarnigt, ska man inte ha rad att anstalla mer personal da? Det tycker ju iallafall jag. Jag vill ha min alskling hemma, jag vill att han ska fa semester! Det börjar faktiskt ga över gransen och han ar jatte trött. Och jag har jatte trakigt utan honom :(

Ska hoppa in i duschen nu och hoppas pa att tiden rinner ivag sa jag far halla om min karaste.

Hungriiiiiiiig!!

Eftersom jag inte har lagat mat pa flera dagar pga restaurang besök och sent hemkomna sa har jag varit duktig och skalat potatisar och rullat mina egna köttbullar som nu star och kokar/steker pa spisen och för att lyxa till det lite sa ska jag göra min egna brunsas med som min mamma faktiskt har lart mig. Det ar verkligen sa att jag langtar tills maten ar klar, hungrig som en gris ar jag! Och man blir ju bara hungrigare nar det blir super god mat. Men den som vantar pa nagot gott vantar aldrig för lange ;)
Patal om vantan sa sitter jag fortfarande och vantar pa att gobben ska komma hem.. riktigt segt ar det ska ni veta!

Om 20 minuter ar nog potatisen fardig och da ska jag proppa i mig alllt! Spara lite till tayfur ju. Och nu ska jag underhalla mig sjalv med att kolla pa turkisk tv och ata svenskt godis. Det ar ett program om tio femton aringar som ska bli popstars, hahaaaaaaaaaaaaa. Ungerfar som idol fast mycket mycket mycket mer pinsamt och komiskt, lovar er att dom inte kan sjunga.


Oktobers segaste dag

Hajhaj!
İdag kan nog rankas som en av dom trakigaste dagarna pa ganska lange.. eller iallafall av oktober. Det regnar och askar utanför mig, och jag ar ensam och för att krydda till det lite mer med trakigheter sa fick jag reda pa att Tayfur kommer att jobba till 20.00 varje kvall i nagra veckor frammat. Han och all personal maste ga bar-skola 2 timmar varje dag, kursen ligger pa 80 timmar men vad ska han göra? Man behöver tydligen ett kort som tillater en att jobba i baren pa hotell sa det ar ju bra pa ett satt att han far det. Och ikvall tror jag att han jobbar till 22.00 för det ar val mandag idag eller? İngen koll alls, men tummen upp för denna dagen iallafall..
För att sysselsatta mig och fa tiden att ga sa snabbt som möjligt sa har jag idag: tvingat mig sjalv att somna om 3 ganger sen jag vaknade vid 12, sa jag kom upp ur sangen vid 13.30 idag. Efter det at jag frukost ett tag sen tog jag en dusch, tankte ta en lang dusch men jag kande mig svimfardig sa jag skynda pa. Jag ser alltid svart nar jag har duschat, nagon som vet varför? Har alltid varit sa för mig. Anyway, efter duschen vilade jag.. i typ 10 minuter för sen blev det boring as hell. Jag gick ut och slange soporna... och nar jag tankte ga tillbaks till lagenheten sa gick jag istallet och köpte harfarg sa nu ar jag snart brunett igen och kan kanna mig lite hemma har i den fruktansvarda lagenheten.
För tillfallet sa har jag precis tagit en paus fran diskandet, ska alldeles strax fortsatta sa jag far den javla skiten klar och efter det ska lite gardiner och sangklader tvattas sen ska jag skölja ur fargen och da ar klockan ungefar 18.00 och da ska jag halla tummarna i 10 minuter pa att mannen knackar pa dörren. Gör han inte det sa far jag val hitta pa nagot annat.. Baka kanske.

Fan vilken otroligt rolig dag

Vill flytta

Ja. Jag vill flytta, Tayfur med. İgar va droppen, dom som bor ovanför oss kan tamejfan aldrig halla kaften och dom har ingen respekt för nagot eller nagon. Det kanns ungefar som att alla brakar som bor har. İnte jag och Tayfur, vi ar för lyckliga för det ;) Varenda dag hör man tjafs fran nagon. Tillochmed nu hör jag ett par som tjafsar och typ slass? Vad ar detta för stalle börjar jag undra. İgar kvall brakade dom ovanför oss och dom slangde varandra hit och dit lat det som och glas och gud vet vad gick sönder. Helt sjuka. Tayfur kommer hem om ca en timma och da ska vi ga och prata och kolla pa tva andra lagenheter som ligger har i narheten. Sist vi var dar sa var inte security pa plats sa vi kunde inte prata med nagon som kunde visa oss lagenhet eller prata om hyran. Om gud vill sa ar det folk pa plats idag ;)
Fan jag vill bara ga till Tayfurs jobb just nu, orkar inte sitta har och höra tjafset som pagar just nu.. men jag far sta ut en timma till. Jag mar faktiskt riktigt daligt av det, jag tror att det kan fa mig att bli pamind om vad som hande nar jag var mindre (pappa har aldrig varit nagon angel) och igar började jag faktiskt att grata för jag fick nog av alla runt omkring som slass och skriker. Tur att jag har varldens basta pojkvan vid min sida som ser nar jag mar daligt och gör allt för att fa mig glad. Alskar honom sa mycket! ♥

i love me but i love me more as a brunett

FAN vad boring jag har det just nu. Det enda som lyser upp vardagen för tillfallet ar min godispase, spotify och Kajsa. Det borde vara olagligt att jobba över. Ensam och hungrig, ska nog göra nagot snabbt att ata. Soppa eller varma koppen, samma sak typ. Rianna ar inte hemma heller sa jag har ingen att ga till, buhu.
Jag gick aldrig till hotellet, vaknade vid 14 tiden sa jag har i stortsett bara atit frukost och duschat idag.
Nu ar det bönestund, viket betyder att det ar nagon som ropar ut i högtalarna i denna stund. Det ar konstigt att det kan bli sa tyst som det ar nar det ar ags för bönestuden. Man far ju som sagt inte spela musik eller ha nagon slags av volym pa som later mer an utropet. Sa jag tror hela Side kan höra mig knappa pa tangetbordet just nu ;)

Jag vet inte riktigt hur detta har gatt till, att jag har blivit sa blond fast jag inte gjort nagonting med haret sen jag försökte bli blond (ha ha haaaaaa). Det ar ingenting jag trivs i, jag ska tillbaks till mitt bruna har och min bruna hy. Det kanns mer som mig. jag behöver ju iallafall inte fa insperation av nagon annan, tur att jag ar sa snygg sa jag kan kolla pa bilder av mig sjalv istallet för pa kandisar ;) Eller som en annan fjolla, försöka likna mig. Tillochmed pa namnet, visst ar det creapy? Hon alskar nog mig sa mycket att hon inte vill acceptera det, darför hon pratar massa goja om mig, ville bara skicka en fet small pa kaften till henne :)


good morning sunshine

god morgon!
tro det eller ej men jag ar vaken och ganska pigg. har endast sovit fem timmar inatt men jag kanner mig inte det minsta trött, lite kanske.. vaknade och sag solen skina utanför fönstrerna och da kom tanken ''fan jag maste ha sovit som en stock nar tayfur drog till jobbet, har inget minne av att jag har varit vaken idag''
jag ar ju ingen guldfisk liksom, sa jag vande mig snabbt om i sangen. joda, mycket riktigt sa lag han bredvid mig. jag kollade snabbt pa klockan för jag kande pa mig att den inte var halv 7 pa morgonen, solen ar inte sa stark och jag ar framför allt inte sa pigg vid sju tiden, klockan var prick nio! jag vakte honom och jag fick liksom lite panik, vill inte att han ska fa skit av sin chef men han kommer ju garanterat att fa jobba över idag..suck.

jaja. vad ska jag göra nu da? klockan ar inte mer an 09.40 men det kanns för tidigt för frukost eller ga upp ur sangen. jag ska nog försöka somna om i ett par timmar. idag har jag lovat tayfur att jag ska komma till hans hotell sa jag ska ga dit vid 13 tiden och spendera dagen dar idag men innan dess ska en hög till fran smutskorgen tvattas sen kan jag slappna av för dagen.

förresten sa fick jag nog igar sa jag ringde till dom idioterna ovanför och bad dom halla kaften.
heeeeeeeeep, nu ska jag fasen sova en stund igen innan jag blir allt för pigg sa har tidigt pa morgonen.


15 anledningar till varför vi borde byta lagenhet

1. 90% av grannarna stör mig och min sömn och ibland min vardag
2. Taket, vaggarna och golvet verkar inte vara isolerat, man hör ALLT!
3. Gardinerna ar skit fula och dom gar inte att byta ut för dom sitter fast
4. Jag mar typ daligt av fargerna i lagenheten (?)
5. Satter man sig i soffan ser man i stort sett hela lagenhet, jag vill ha lite space
6. Denna apart ar aven kand för att det springer slampor har och tro mig, jag har sett massor denna sommar, det kanns ju mindre roligt man vill ju inte att folk ska tanka nagot sadant om mig.
7. Köksbordet sitter fast. Vilket betyder att jag inte kan möblera om och variera lite
8. Det bor ödlor pa balkonvaggarna om kvallarna, da kan man inte sitta ute och fika..
9. Staderskorna har ingen respekt och deras rösten skulle kunna fa mig att bli döv, skojar inte.
10. Det blir skitit pa golvet direkt efter man har stadat, pallar inte stada varenda dag
11. Soffan ar nog den fulaste och obekvamaste soffan ever.
12. Dörr plingan later som ett brandlarm och varje gang nagon plingar sa far man hjartattack.
13. Sangen ar obekvam och det tar oftast 2-3 timmar innan man kan somna i den.
14. Nar man ar ensam har inne sa kanner man sig verkligen ensam
15. Nar nagon av dom som bor i samma bygnad öppnar eller stanger dörren sa skulle tillochmed dom döda kunda höra det, later nastan som en liten bomb eller pistol skott.

kan skriva 100 saker till men jag har inte hjarna till det just nu.
saker som ar bra med att bo i denna lagenhet:

1. vi har pool som man kan fördriva tiden i, fast efter en manad sa blir det ganska langtrakigt..
2. vi har staderska 1 gang/vecka som skurar golv, gör fint i badrummet, byter lakan och snor saker, det sista ar ju mindre bra..
3. lagenheten ar möblerad, men nastan alla möbler ar fula eller obekvama..
4. hyran ligger pa 500 lira (ca 2500 kr) i manaden och da ingar el och vatten ocksa, billigt men ibland inte sa bra för om det ar en riktig skit dag med bara regn och kyla sa finns det oftast inte varmvatten i duschen den dagen.

fler saker som ar bra kan jag tyvarrrrrrrrr inte komma pa.
jag ska försöka sova nu, men jag vet att det kommer ta ett tag innan jag somnar för kvallen som har varit har inte varit den basta och imorgon ska jag försöka komma upp i tid och göra lite nytta sa som att orka ta pa mig bikinin och ta med en bra tidning + nagot gott att ata och dricka till poolen eller kanske stranden. det ar vad jag kallar nytta, iallafall för imorgon. tycker jag har varit duktig idag som har tvattat och lagat mat fast viljan egentligen skrek: neeeej jag vill inte jag ooorkar inte vill bara lata miiiiig nu

fyfan nu hörde jag den dar javla grannens klackskor igen, 03.34 ar klockan ar hon född med klackarna pa eller? men en sak lovar jag, hör jag nagot mer innan jag somnar inatt sa kommer jag personligen att ringa eller ga och knacka pa. vada? tror ni mig inte? hah, glöm inte att jag ar sandycandy har nagonting nagonsin stoppat mig? Hell no

sandycandy says:

first i put you in my show then you can start to act!

where are you baby?

nu ska det alldeles strax knacka pa dörren och nar jag öppnar ska min baby sta dar :)
gick aldrig till hotellt, hade massa annat att ta itu med.
jag borde egentligen sta och laga mat nu men jag vet inte riktigt vad jag ska laga.. jag vill egentligen göra en god makaronisallad och ata flera kilon men det gjorde jag för tva dagar sen, kanske blir köttbullar och potatis.
om jag far som jag vill sa ska jag fa med mig tayfur till manavgat och köpa lite saker, fast jag tror inte att han kommer ga med pa det eftersom vi planerat att aka till antalya pa onsdag, hoppas kan man, under kan ju ske ;)
annars ska jag fa med honom och kolla pa en lagenhet, jag vet att han gillar den, fragan ar bara vad hyran ligger pa och sant behöver jag tayfur för, min turkiska nar det galler hyra osv kanske inte ar den basta ;)

bara att halla tummarna, fast först ska jag halla tummarna för att han kommer hem nu vid 18 tiden, var ar han? fan ta hans hotell om han jobbar över pa en fredag..


Duracell kaniner ovanför?

HAR DU..
Folköl i kylen: Nej dar finns ingen öl inte
Någon favoriträtt: Som alla andra typ; pizza,tacos,kebab
Någon flick/pojkvän: Jahaddu!
Puder på dig: Nej, ager inte ens nagot puder men ska inskaffa
Några framtidsplaner: Kan man la saga
Gymkort: Nej, om jag tranar gör jag det pa strandgymmet
Några kärleksproblem: İnte ett enda
Duschat idag: Nee, ska göra det efter stranden
Någon som förstår dig: 2 tjejer, 1 pojke och oftast familjen
Tuff kompis som kan försvara dig: Jag som ar försvararen ;)
Något beroende: Choklad och popcorn typ
Fikat idag: Nope, bara frulle helt ensam
Nagellack: Ljusblatt med lite skimmer i
Någon vän som bor i ett annat land: Ja, alla typ? Bara jag som bor i Turkiet va.

VEM..
Avskyr du:
hon som tror att hon ar jag
Längtar du efter: nara&kara
Stör du dig på: dom som bor övanför oss, behöver jag saga mer an att man hör knarrandet fran sangen dygnet runt typ?
Gosar du med: tayfur oftast, nar jag hade min kisse sa gosade jag med den ocksa

VILKEN..
Tidning läser du:
 jag har faktiskt vecko revyn som jag har last typ 100 ggr..
Buss åker du oftast: Side eller Manavgat bussen
Frisyr har du: Mörkblont, ganska slitet. ska snart fixas
Dag fyller du år: 22 maj!
Årstid föredrar du: ganska trött pa sommaren sa just nu föredrar jag lite kyla
Stad är du uppväxt i: hmm bra fraga.. har bara bott i f-stan nara kalmar om man ska kalla det för stad men jag ar typ uppvaxt pa landsbygden i dalarna, he he..

listan snodde jag av min lille Kaj ;)
Anywaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiaiiaiii.. Gardagen gick fort tycker jag. Fick inga matgaster i garkvall, ganska skönt för jag pallade inte laga mat. Fick daremot besök av Mahmutt (komiskt namn) och Rebecca, dom ville se varan lagenhet och det fick dom, snall jag eeee.. Sen gick vi ut och at pa italiensk restaurang. Jag ville ha lasagne men den var ''slut'' (?) sa jag tog soppa istallet.. Jatte italienskt, men jag blev matt iallafall.. Sen skildes vi och jag och tayfur gick hem och satte oss i soffan med morötter,gurka och dipp! och chips.. Sen somnade vi innan tolv, ganska ovanligt.
İdag har jag sovit ganska sa daligt sen Tayfur gick till jobbet, dels för grannarna ovanför som tamejfan ALDRİG far nog!! Skojar inte om jag sager att dom ar som  tva duracell kaniner, fan pallar inte, man vill ju sova 7 pa morgonen eller? sen slumrade jag till lite och vid nio tiden plingade det pa dörren men jag sket i det för jag blev sur nar nagon javel vackte mig igen och förmodligen var det zeki som plingade pa bara för att javlas, palla? sen somnade jag igen men da drömde jag en valdigt konstig dröm haha, och da gav jag upp sovandet och fixade en ordentlig frukost istallet och lange an sa har jag inte kommit idag. Jag har planer pa att ga till tayfurs jobb och glassa lite idag, men innan det maste jag ta tag i tvatten och disken.

Pa onsdag ska vi förmodligen aka till Antalya och da ska jag köpa mig ett par vinter skor, funderar pa uggs denna vinter och jag ska aven köpa med mig tyg och annar material. Kan inte sitta har langre, börjar bli laptop sjuk.

Kanske uppdaterar senare, byebye


royal dragon

Sitter och avnjuter en god frukost i min ensamhet men ska strax bege mig till Royal Dragon och glassa i nagra timmar. Tayfur som fragade mig i morse innan han begav sig till jobbet om jag ville komma till hans jobb idag och det tackar man ju inte direkt nej till. Eftersom vi knappt har nagon tid tillsammans langre (förutom nagra timmar pa kvallarna och en dag varannan vecka) sa kom jag ju pa att jag lika garna kan komma dit och 'umgas' med honom nar han jobbar ;)
İgar var han ledig och vi spenderade dagen i manavgat och lagade en god middag tillsammans pa kvallen, en mysig dag. Det var underbart vader igar ocksa, solsken och lite vind men luften var sa frisk! Kandes nastan som en sen sommardag som börjar narma sig höst, plus att vi bada snorade hela dagen med. Mysigt att veta.
İ förrgar kvall tog vi en strandpromenad till en mysig strand restaurang med levande eld och dar fick vi aven sallskap av Zeki,Rianna,Janine och Gökalp. Efter det begav vi oss hem och slocknade ganska sa fort.
İmorgon vet jag inte om vi ska pa bröllop igen. Denna gangen ar det Tayfurs kollega som skall gifta sig med min föredetta kollega Sara, som jobbade i receptionen nar jag jobbade pa Sunwing Resort. Jag har inte pratat eller traffat henne pa nastan 2 manader sa jag ska ringa henne ikvall.

Dags att bege mig. İkvall ska vi bjuda Gökalp och Janine pa middag... undra vad jag ska laga?


sluta

Har du tank pa det? Ska du göra det? Hur? Var? Jaha och hur har du nu tank? Det hade du inte tank pa va? Förstar du det? Man maste dittan och dattan det vet du val? osv osv osv

kan skriva en lista som tar 1 ar att lasa med sa trakig ska jag fan inte vara..

Men jag blir bara sa otroligt ahh jag vet inte, trött/irriterad nagot i den stilen, pa manniskor som tror dom VET hur allt SKA va, bara för det ar sa det funkar engligt dom. Manniskor ar olika, unika, alla behöver inte tanka pa samma satt för att det ska ga bra/funka för dom. Bara för att en manniska tanker pa ett satt maste alla tanka dens satt da? Fel. Varje manniska har en lösning pa det mesta, men alla gör det pa olika satt. Varför kan folk bara inte acceptera det? Nar man ar 20 ar vet man vad som för det mesta ar ratt eller fel, eller har jag fel? Enligt vissa har jag saker det, men det skiter jag faktiskt i för enligt mig sa har jag ratt. Och det ar det som ar viktigast, jag. Och tro mig, man far vara sjalvisk.

Det jag vill saga att jag ar sa trött pa folk som ska behandla mig som ett barn. Jag ar inget barn, jag ar vuxen. VUXEN! Tro det eller ej, men dom flesta som laser min blogg vet i stort sett ingenting om mig langre förutom det jag delar med mig av i bloggen. Jag ar ingen teenager som tycker livet ar en fest och behöver inte bekrafta att jag ar stolt över mig sjalv, för salange jag trivs med mig sa e jag glad. Dom flesta skulle inte ens kanna igen mig, det roliga ar att den enda personen som verkligen vet vem jag ar just nu ar han som jag delar livet med och bor med, tayfur.

Sa kom inte och döm mig, för jag ar inte langre hon ni sag pa dansgolvet 3 ggr i veckan full och glad.

sorry för ett virrigt inlagg men jag har aldrig varit en varldsmastare pa att uttrycka mig i ord, varken muntligt eller skriftligt. nu ska jag ata en god middag med den jag alskar mest av allt.

a list

Vilken var den senaste låten du lyssnade på? call me baby 
Vad var det senaste du drack? aprikos juice
Vem pratade du i telefon med senast? zeki
Är du rädd, för att bli kär? have my love already so i never have to worry about that again
När vaknade du idag? tidigt
Har du gråtit när någon har dött? ja
Har någon varit otrogen mot dig? jag tror det fast vem bryr sig om gammalt rugg?
Vad är du mest inne på på internet? inget typ
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja ja ja
Har du pojkvän? yes
Har du några piercingar? jag tog precis ut den i underlappen och i naveln sa just nu endast öronen, byebye 900 kr
Vad gjorde du senast när du fyllde år? dansade pa sammys
Har du insett vilka dina riktiga vänner är? jag har mina gommisar
Har du någonsin spytt på fyllan? one time, nar jag hade höstlov i 1an och jag klunkade whiskey, he he
Vem fick du senast sms av? turkcell
När såg du senast din mamma? i mitten av maj, long time ago
Har du någonsin varit otrogen? inte direkt
Har du några tatueringar? nej men det kommer
Vad har du för smeknamn? sandycandy
Hur många av dina vänner på Facebook känner du egentligen? vet ej
Tror du på mirakel? ja kanske det
Vill du ha barn? ja
När grät du senast? jag blev lite ledsen igar men blev snabbt glad igen av tayyan
Har du någonsin krossat någons hjärta? bryr mig inte sa lange jag inte krossar nagon som jag alskar
Vill du gifta dig? ja det vill jag nog
Har du några husdjur? ska skaffa mig en hund om nagra ar
Har du varit deprimerad? ja, men det gar över
Vad har du för stjärntecken? tvilling
Gillar du mest kramar eller pussar? jag gillar allt
Har du sjungit idag? nej
Har du träffat en ny vän i år? rianna
Vill du byta namn? jag tycker mitt namn e boring men jag vet inte vad jag skulle vilja heta annars?
Vad längtar du till? tills allt med tayfurs visum e klart och vi sitter pa flyget till sverige
Hur lång är du? 163 cm
Vem var din första pojkvän? emil nilsson
Tror du på dig själv? ja, im number one
Vad ska du göra nu? spy

sorry för bad uppdatering, men jag har varken tid eller lust.

Dagens (nattens) nyhet:

Nu tankte jag percis skriva ett fult könsord men jag tycker inte om att saga det, speciellt nar jag vet att jag har en mamma och en mormor som brukar kika in i min blogg... men jeeeeeeevlar i havet vad jag e pa daligt humör, verkar som jag kommit in i den dar jag-kan-inte-somna-i-normal-tid-som-alla-andra-manniskor fasen igen.. Hello jag orkar inte? Och kallt börjar det bli om natterna, kanns inomhus med. Har ju saklart varme för er som trodde att jag bodde i ett hus fran ice age men man blir liksom anda sa frusen. Tayfur somnade val för ungefar en timma sedan, kul jul. Och jag sitter har framför internet och surfar (wohooo). Orka?

Nu tankte jag skriva nagot som gör vissa av er dar hemma glada och andra mindre glada, hall i er!
Jag och Tayyan har pratat lite om den kommande framtiden, och vi har efter manga funderingar och ett snack kommit överrens om att vi ska flytta till Sverige i 6-12 manader, beroende pa hans visum. Ni vet, det ar valdigt svart det har med visum men jag vet att det kommer fixa sig. Jag skulle ALDRİG ta ett sant beslut utan att veta att han ocksa vill. Jag började grata nar han sa att han vill. Jag blev liksom sa lycklig. Den senaste tiden har jag saknat Sverige lite mycket. Med det menar jag min familj, mina riktiga vanner (kajsa. ida e ju i aussie och ja, jag har 2 real bestisar sen har jag ju manga vid sidan av som jag saklart ocksa saknar), mitt hem och bara att fa njuta av att kanna lukten av Sverige.. Later konstigt med det ar sant! Jag har liksom tank att jag ska jobba i Sverige ett tag och bara njuta av mina nara och kara och att verkligen fa bekraftat att det aldrig ar hopplöst att komma hem igen, för lite sa kanns det ibland. Jag ar ju inte direkt fangen har i Turkiet, det ar ett val jag har gjort med mitt hjarta som jag aldrig nagonsin kommer att angra och jag kommer att bo i Turkiet stora delar av mitt liv men ibland maste man komma hem och verkligen kanna att Hem finns kvar.

Jag menar, hur tryggt ar det inte att vakna upp i sin egna sang och veta att man har en mamma som sager Godmorgon aven om man ar morgonsur? Hur skönt ar det inte att ata en frukost framför tvn dar man förstar precis allt i en underbat soffa? Hur skönt ar det inte att ha vanner som man bara kan satta sig pa en buss och sa e man dar om 20 minuter och tar en filmkvall med svensktgodis och en asbra film? Hur gutt ar det inte att kunna shoppa pa h&m? Haha.. Hur enkelt vore det inte om man bara kunde satta sig pa ett tag och plaga sig i nagra timmar för att fa traffa sina slaktingar som tex. mormor och pappa? Hur nice ar det inte att skaffa sig ett jobb pa kanske 8 timmar och 2 dagars ledighet/vecka istallet för 19 tim/dag 6 dagar/veckan? Hur mysigt och bra ar det inte att ha tva blondiner till systrar som man kan prata och gosa med nar man ar rastlös? Och hur jakla bra ar det inte att ha en Fredrik som sitter uppe och kollar film om natterna pa tvn sa man slipper kanna att man ar ensam vaken? haha.

Nu ar det ju inte sa att jag ar trött pa Turkiet, men Sverige,Kalmar,Öland,Farjestaden; Jarnstensgatan3 i det gröna huset finns ju min underbara familj. Jag vill hem hem hem till er! Fan va gott det skulle vara med mammas nybakta frallor nu och herrgardsost (anders och yvonne köpte med sig fel ost...........den luktar liksom ost för alice och gustav typ..)

Ne men det jag ville ha sagt ar att jag vill komma hem ett tag, med min alskade Tayfur. Som dessutom vill vara med och jaga? Kanske ar han en svenne inombords, eller sa ar han bara en turk som gillar att jaga? Nee, det sista lat lite laskigt haha, han ar för snall för att vara en galen mördare, han vill nog bara skjuta lite alg ;)

Och för er som blev mindre glada (vilket det kanske finns EN person som blev alla andra jublar ju?) men till dig : Watch out! Nar jag ar tillbaks ar tronen min igen, för alla vet att det ar jag som ar SandyCandy och jag kan vara mig sjalv för att folk ska gilla mig, och ogilla saklart haha ;)


hej igen

Jag ar ledsen för dalig uppdatering (jattttte ledsen,not) men jag har liksom inte haft tid eller nagot speciellt att skriva om som dom flesta andra inlaggen.
İgar började det dundra och blixtra vid halv fyra pa morgonen och jag kunde saklart inte somna om, vilket innebar en otroligt trött sandy igar. Aven i morse vid halv 7 tiden nar Tayfur steg upp sa blev det varldens storm,regn och blixt vader pa samma gang. Gissa om jag tyclte synd om honom nar han cyklade ivag med regnjackan pa sig, stackarn.. Jag kunde saklart inte somna om i morse heller, och det var ungefar 100 ggr varre imorse an igar. Skönt att man inte behöver jobba iallafall, jag hade aldrig velat eller haft mod att ge mig ut imorse. Tönt som jag ar sa kommer jag nog alltid att vara radd och ha respekt (en av de fa saker jag har respekt för) askan.

Bröllopet vi var pa kom vi försent till. Tack vare mannen min som tog fel pa stalle sa vi fick ga strand vagen i ca 45 minuter. Ni kan ju gissa om jag var trött och svettig efter den promenaden i sand med högklackat.. Vi kom iallafall fram och traffade dom nygifta och satte oss ner en stund och bestallde nagot att dricka, för mig blev det vatten rolig som jag ar. Men klart jag var törstig efter en högklackspromenad i strandsand. Vi tog iallafall bussen hem vid 22.30 tiden ;) Nar vi kom hem trodde jag klockan var 2 pa natten men sa kom Rianna och Zeki pa besök och det visade sig att klockan inte var mer an 23.. Jag somnade fort iallafall.

Efter jag har skrivit klart detta inlagg sa ska jag ta in tvatten som har hangt ute sen igar morse och da kunde jag ju inte ta in den eftersom det regnade som tusan hela dagen, och nu nar ''solen skiner'' tankte jag hinna plocka in den, det börjar nog regna snart igen tror jag.. Sen ska jag ta en dusch och sedan laga mat.. İdag tankte jag fixa potatis, köttbullar och brunsas. Akta svensk mat och nyttig! Maste bara leta fram recept pa brunsasen och översatta ingridenserna pa turkiska sa jag far med mig ratt hem fran affaren ;) Hittar jag inget recept sa blir det ris, kyckling och currysas istallet.. Vet iallafall att jag har receptet pa currysasen och massa kyckling i frysen som maste atas och ta vara pa innan den blir gammal.

Nu ar det bönedags (inte för mej asss) nu ropar dom i högtalarna utanför.. Undra om ni otaliga hemma i Sverige hade kunnat sta ut med det 5 ggr om dagen? Tror inte det.
Patal om Sverige sa ville jag bara tillagga att jag stör mig pa nagon och jag kommer aldrig gilla henne igen, haha jag tycker det ar sa kul nar du far skit av folk, det e du vard! Man far som sagt oftast igen, det verkar som det inte bara ar mig du öppnar munnen för och vraker ut skit. Nu far du ata upp skiten igen och tro mig, dagen kommer att komma da du fara ata min skit med och da ska jag langsamt se pa :) Wannabe me girl, puss pa dig.

Ni andra, ha en bra dag

Bröllop!

Hejhej..
Lite stressad idag, darför det blir daligt med uppdatering har i bloggen och sen har jag tappat lusten att sitta framför datan. Sa fort jag öppnar laptopen sa mar jag illa? Laptop-sjuk.
Gardagen spenderades pa stranden med Anders och Yvonne + deras reskamrater. Det var trevligt och vi ska traffas pa onsdag igen, jag aker till Alanya.
İdag har jag varit i Manavgat och hamtat mitt visum som har varit pa resande fot i ca en manad för att uppdateras. Sa nu far jag vara i Turkiet tills mars nasta ar ;)
Köpte aven farg till lösharet som jag alldeles strax ska kleta i lösharet. Maste ju vara fin nar man ska pa bröllop ikvall. Tayfur kommer hem om 30 minuter och jag vet inte om jag ska laga mat eller om vi ska ata pa bröllopet? Vi ska vara dar 20.00.. Jag far lagat nagot snabbt som nudlar om han ar hungrig.
Tror att han kommer ga och vila ett tag eftersom han ar helt slut av allt jobbande. Plus att vi var ute sent igar med Gökalp och Janine, kom hem vid 02.

Nehe har inte tid att sitta framför spyburken, maste börja fixa haret och stryka kladerna tills ikvall.. Ska aven hinna med en dusch... Ufff, varför kanns allt sa jobbigt? haha. Tar med kameran sa det kommer dyka upp bilder fran bröllopet.

min signatur i varje blogg inlagg ;)

filmdagar

İnte riktigt haft tid eller ork att uppdatera, im sorry om det nu ar nagon som sitter och vantar pa uppdatering ;)
Gardagen var bra. İdag har jag spenderat hela dagen i soffan hos Rianna. Vi kollade pa Dirty Dancing 2 och White Chicks, hah. Haft filmdagar nu tva dagar i rad och antar att imorgon blir en likadan dag. Förutom att jag maste tvatta vissa klader tills mandag. Jag och Tayfur ska pa hans kompis bröllop som kommer aga rum vid stranden, tar saklart med kamera sa bilder kommer att komma.
Kvallen har varit en lugn kvall, jag och Rianna lagade mat tillsammans till pojkarna + zekis bror som var pa besök. Sen har jag och baby bara suttit har i soffan och glott pa tv, och traffat hans kompis och fatt inbjudan till bröllopet.

Nu maste jag faktiskt sluta, batteriet pa lappisen dör narsom. See ya


dagens middag



Köttbullar och potatismos star pa dagens meny :)
Ja, eget tillverkat mos och mina egna köttbullar saklart!


NU

Andra avenyn avsnitt, chips och citronsoda! Nerbaddad i sangen saklart.

tjohej

Har precis atit upp min frukost, sitter i soffan och kollar pa tv. Ensam ofcourse.. Menmen, bara fyra timmar tills honey kommer hem. Jag hatar att vara ensam om dagarna, speciellt torsdagar för da ar Rianna upptagen med sin pojkvan för han ar ledig idag haha. Men imorgon ar det fredag och da jobbar bada grabbarna, da blir det film tittande och massa godis!
Jahaja, igar gjorde vi nagot som var helt otroligt och mysigt :) Efter det akte vi till frisören. Jag skulle ha fixat mina ögonbryn men jag var sa himlans trött sa jag orkade verkligen inte, satt och vantade medans Tayfur klippte sig. Nar vi var klara sprang vi och handlade lite mat sen satte vi oss pa moppen hem igen.
Nar vi kom hem höll jag pa att somna men da kommer en Rianna inspringande sa vi satte oss i soffan och pratade medans grabbarna va uppe hos dom. Sen bestamde vi oss för att ga ut och ata sa vi fyra begav oss till restaurangen, som jag för övrigt har besökt 3 ganger denna vecka, men det var riktigt gott. Sen begav vi oss hem och drack te har hos oss och kollade pa tv och hade det mys.
Vid tolv tiden gick dom upp och vi sa godnatt och sedan somnade jag och baby.

Haha jag tror jag dör av skratt!!! Det ar ett program om turkar som vill gifta sig, just nu ar det en man pa 35 som ar typ 2 meter lang som sager att han dansar pop,hiphop,disco,breakdance,ballet osv osv. Alla danser som finns typ. Dom satte pa en lat och han började dansa och det sag ungefar ut som att han försökte trycka fötterna genom jorden men samtidigt hoppa upp till manen haha. Och programledaren, det ar en tjej och en kille. Tjejen försöker se ut som en blond skandinavisk tjej ungefar men man ser vart lösharet sitter fast och hennes ansikte ar verkligen proppat med ljusar brunkram an hennes vanliga hudfarg och sedan massa kajal runt ögonen och verkligen RÖD rouge pa kinderna.Haha jag bara alskar att kolla pa det nar jag ar uttrakad.

Ska ta en liten powernap innan jag börjar dagen, har faktiskt varit vaken sen 11 ;)

de e min mamma de

katarina:
ska bara softa,ha,ha.Är lite slö idag

haha mammaaaaaaaa!


de e min mamma de

katarina:
ska bara softa,ha,ha.Är lite slö idag

haha mammaaaaaaaa!


bombnedslag

Sitter och vantar pa Tayfur. Han sprang ivag för en halv timma sen, hans pappa ringde och sa att paketet ar pa vag hit igen. Gissa om Tayyan blev glad? haha. Jag skulle egentligen ha förberett frukost tills han kommer hem men det tanker jag inte göra för jag ar lite surig pa honom. Jag stadade som sagt hela lagenheten för 2 dagar sen och sen han kom hem igar sa ser det ut som skit överallt igen! Han staller glas överallt, hans handdukar ligger överallt.  Det ser ut som fan i badrummet, och det ar faktiskt hans fel. Och askfatet ar typ överfullt ute pa balkongen, och det kan bara vara hans fel eftersom jag inte röker.
Nu hande det nagot! Jag hör staderskorna utanför dörren. İdag vill jag att dom ska komma och stada, hoppas hoppas. Klockan ar redan halv 2! Herregud.. maste hoppa in i duschen och göra mig iordning, vi har lite arenden at utratta idag. Vi ska aven ivag till frisören bada tva, han ska klippa sig, jag ska fixa ögonbrynen.
Neheeee, dags att börja fixa innan han kommer hem, sen vet man aldrig nar man ska ivag.

Hörs senare

antalya

Dagen började med att jag steg upp vid 06.00, kunde man inte tro va? Nagot som ar annu 'o-troligare' ar att jag faktiskt stallde mig och fixade frukost at mig och Tayfur. Vid 7 tiden begav vi oss 6 personer ivag i bilen, vi slappte av zeki och tayfur pa deras jobb sen fortsatte vi bilresan till Antalyas flygplats för att lamna av Riannas syster+pojkvan, dom skulle ju aka hem idag. Kanndes nastan som om det var jag som skulle hem, men icke.
Sen var det bara jag och Rianna kvar och vi akte runt som idioter och letade efter İKEA men vi gav upp efter en timma.. Jag vet inte ens om det existerar? Folk sager ju det, och det star skrivet pa hemsidan men varenda turk som vi fragade sa att det inte fanns. Klockan var bara 9 pa morgonen sa vi satte oss pa ett utomhus cafe nere vid bergslutten ut över medelhavet, fatta vacker! Efter det begav vi oss pa shoppingrunda, hittade massor men fick lite med mig hem :) Ska aka tillbaks med alsklingen nagon dag istallet, orkade verkligen inte ga runt va trött som jag vet inte vad. Sen satte vi oss i bilen och begav oss ut pa jakt efter Mc Donalds, för det VET jag att finns! Vi hittade det snabbt och vi log som tva andra idioter, fick i oss mat och bestamde oss för att aka hem. Vi kom tillbask hit till Side vid 15 tiden och jag deckade pa 2 korta.. Sen vaknade jag av att det plingade pa dörren och det var Tayfur som kom hem, det betyder att jag sov i tre timmar.
Vi akte sedan till busstationen i Manavgat för hans föraldrar hade tydligen skickat nagot men vi kom tydligen försent sa dom hade skickat tillbaks det. Trodde typ tayfur skulle börja grata, han sag tarögd ut haha. Men jag sa inget för da hade han blivit arg ;) En man grater ju aldrig liksom? (dom grater ungefar lika mycket som tjejer hallooo.?)
Jaja, vi akte hem igen och lagade mat. Kebab, pizza slizear fran gardagen och soppa. Satt fint! Nu sitter vi och kollar pa tv tillsammans och pratar om allt och ingenting. Skulle egentligen traffat grannarna pa lite kvallsfika men Rianna har tydligen blivit magsjuk sa vi skippade det idag.
Nu ska jag ta ut lösharet, satta pa mig mjukisbyxorna och bara gosa med mitt livs karlek!

İmorgon ar han ledig och det ar jag super glad för. Vad vi ska göra imorgon kan jag inte riktigt beratta, lite hemlighetsfull maste man ju vara ibland ;) Yvonne kommer iallafall att ringa imorgon och da ska jag be henne köpa med sig en stor godispase med massa surt godis! Herrgardsost och knackebröd har jag redan bestallt.. Hmm finns det nagot mer jag borde be henne packa ner i resvaskan innan dom anlander nu pa fredag?

Fan, jag lovade att ge tayfur massage imorgon eftersom han ar ledig.. Hoppas han glömmer bort det... men det lar ju inte handa.


höstkyla

Brrrrr vad det ar kallt ute! Jag fixade iordning allting jag hade pa dagens att göra lista sen hoppade jag in i duschen och tog pa mig kladerna och slangde soporna. Sen bestamde jag mig för att ga och möta Tayfur nar han slutat jobba. Jag gick och gick och det blev kallar och kallare för varje steg jag tog kandes det som, det askade aven, eller ja inte har men nar det askar langt har i fran sa ser man blixtrarna precis som om dom var ovanför mig och jag som ar livradd för aska gick liksom 'mot' askvadret heeeelt ensam. Plus att batteriet i mp4an tog slut.. Kom tillslut fram till hotellet och satte mig och vantade pa stenkanten.. Minuterna gick och gick, ingen Tayfur. Efter en timma började jag fundera pa att ga hem igen för jag frös som en iddi! Men han kom iallafall tillslut och jag fick traffa mig alskling som varit duktig och jobbat extra idag! Han fick aven veta att han ar ledig pa onsdag, jippi! Anyway..
Pa vagen hem blev vi hungriga och jag kande inte riktigt för att stalla mig och laga middag 22.30.. Sa vi gick och kakade pa restaurang. För mig blev det adana kebab, sa ungerbart gott nar man ar hungrig! Men den var lite för hot för mig och Tayfur blev typ matt efter 3 delar av sin stooora pizza, sa vi bestamde oss för att ta med maten hem och jag kommer förmodligen stoppa i mej det innan jag drar till Antalya imorgon, mmmums!
Förresten! Traffade min lilla kisse utanför nar vi var pavag upp till lagenheten, sa glad att se den igen och det ar nagon av vara grannar som har tagit den till vetrinaren och den ar tydligen frisk men det nyser fortfarande(?) hur som helst var det skönt att se den lille söte igen och att nagon tar hand om den och att det faktiskt fortfarande bor kvar pa varat omrade. Men en sak som gör mig arg ar att nagon puttade i kissen i poolen idag, idiot! Ska skjutas nar jag ser den personen.

Nu sitter vi bada i soffan och dricker varmt te efter tva timmar ute i kylan och har varmen pa högsta. Vi ska strax ga och lagga oss för imorgon ska vi bada upp tidigt. Ska bli skönt att traffa Rianna igen, kanns som en evighet haha. Kanns faktiskt skönt att ha lagenheten nystadad och klar inför imorgon sa jag slipper ta tag i det imorgon nar jag kommer hem fran Antalya. Hoppas att vi far fint vader imorgon, fast lite regn och thunderdunder skulle faktiskt inte skada, aven om jag ar radd :)

Nu ska jag dricka te och mysa med baby, hörs imorgon. Godnatt!


just throw it in a bag

He he he, jaa.. Jag har inte kommit sa langt pa dagens göra lista om man sager sa. Sa kan det vara nar man ar lat som en undulat? Jag har som sagt gjort 2 av dom sakerna jag ska ha gjort innan dagen ar slut. Fan vad jag klagar och e lat! Tank om jag suttit i rullstol liksom, det hade varit 200 ggr jobbigare.. Dags att sluta klaga och fa skiten gjort istallet. Förresten sa bor det en öda i taket pa varan balkong, den e liten och snabb.. Jag gillar den inte, vagar knappt ga ut pa balkongen, kan den inte klattra och bo pa nagon annans balkong istallet? Dessutom har jag upptack att det lacker fran duschen ut pa badrumsgolvet, fan vilken go dag. Skönt med İKEA imorgon maste jag bara saga!

Dagens att-göra-innan-dagen-e-slut lista

1. diska
2. tvatta
3. hanga ut mattorna pa balkongen
4. skura golven
5. duscha
6. fixa mig
7. ga och möta tayfur
8. laga mat

YES!

Weey nu ar jag glad! Rianna ringde nyss och fragade om jag ville hanga med till İKEA imorgon och svensk som jag ar sa svara jag utan tvekan JA! Det visste ni inte va? Att det fanns İKEA i Turkiet ;)
Nagot som kommer bli lite jobbigt ar dock att vi ska aka har ifran vid 7 pa morgonen imorgon eftersom vi först ska till flygplatsen och lamna hennes syster+pojkvan för dom aker hem imorgon tidigt pa morgonen.
Sa imorgon kommer jag aven att göra Tayfur sallskap pa morgonen, fast jag kommer tillochmed ga upp tidigare och fixa mig eftersom det bli en heldag i Antalya imorgon.. Hoppas bara vi hittar till İKEA haha! Vi har ju egen bil maste jag ju aven tillagga ;)

Har skurat golvet inne i badrummet och slangt ut badrumsmattorna pa balkongen för lite vadring ;) Kanner att jag maste stada hela lagenheten, ser ganska sa förjavligt ut har maste jag saga. Har tagit en paus och fatt i mig lite mat och nu sitter jag har och dreglar inne pa İKEAS hemsida, hoppas jag far med mig nagot hem imorgon. Jag vet iallafall att jag ska ata pa İKEA, köttbullllllllar!

sallad

Tjo!
Sitter nu i soffan och kollar pa tv med ett stort glas vatten och en hel gurka med avskalat skal och sedan 'granerad' med salt. Fan, jag ar nog lite turk anda. Turkar saltar alltid grönsaker/sallader. Med det ar gott!

Vill ni testa nagot riktigt gott och nyttigt sa ska ni göra en san har sallad:
1 tomat hackad i sma bitar
1 gurka hackad i sma bitar
1 riven morot
pressa citron över salladen
rör om salladen
salta och lat sta i 2-3 minuter innan du börjar ata

Riktigt gott faktiskt.

Sitter och kollar pa ett program som paminner lite om 'kar och galen' som gick pa tv nar jag var ganska sa liten. Men i detta program ar dom verkligen desperata efter att fa gifta sig, spelar ingen roll om dom ar 20 eller 80 ar, alla slags aldrar medverkar i programmet, haha ganska kul faktiskt.
Vet inte vad jag ska hitta pa  idag, ganska trakig dag faktiskt, solen skiner lite emellanat idag. Och det varsta av allt, Tayfur jobbar över idag igen :( Just nu skulle jag kunna bomba ner hans hotell, ar ganska sa arg faktiskt. Han har inte varit ledig pa snart 2 veckors tid, och det verkar inte som att han kommer fa ledigt denna veckan med.. Haller tummarna pa att han far ledigt.
Tror jag ska badda ner mig har i soffan ett tag innan jag tar tag i allt har hemma, har ingen bradska liksom..
Hörs senare

min signatur i varje blogg inlagg ;)

bling bling, i just got that thing

SandyCandy -  the orginal



herregud turkiet

Ny dag, nya tag hoho. Har precis atit frukost. Sitter nu och kollar pa tv en stund och samlar krafter tills jag ska ta tag i tvatten, stadningen, disken och slutligen en dusch.. Kanner hur jobbigt det kommer bli haha. Sen SKA jag ga och möta Tayfur idag för jag maste ut och röra pa mig.
Programmet jag kollar pa handlar om 15 tjejer pa 15 ar som var och en vill bli 'superstar' och jag maste bara saga att det ar komiskt. Dom har valt en varsin lat pa turkiska och dom later rent ut sagt som gamla karringar nar dom framför deras latar. Och hur dom ser ut ska vi inte ens skriva om eller jo jag maste.. dom ser rent ut sagt ut som slampor.. Kladerna ar hemska och jag undrar vad deras pappor sitter hemma i sofforna och tanker nar dom ser deras döttrar bete sig som 50 ariga slampor i tv? Haha, hade det varit i Sverige hade det varit ungefar som hon tjejen som stallde upp i idol för ett eller tva ar sen.. Minns ej vad hon heter med hon hade iallafall rosa klader och blont har och sjöng 'ring ring bara du sloooog en signal' sa hemskt ar det haha.
Fast det som ar annu roligare ar att dom tror att dom sjunger bra och ser bra ut, som om dom vore 30 fast dom ar 15 ariga tjejer. Och dom ar san jakla attityd mot juryn. En av tjejerna hade en dansare med sig under sitt upptradande, en manlig dansare. Det verkligen sken igenom henne hur lycklig hon var över att ha en snygg kille dansande bakom henne och som kramade om henne lite da och da under upptradandet, hon tillochmed log och blinkade mot honom och nar framtradandet var slut sa skulle ha ga ifran scenen men hon liksom 'drog' i hans tröja och kramade om honom och log. Hade det varit ett 'rollspel' i sjavla framförandet sa hade det ju inte riktigt sett ut sa, det vet ju jag som jobbat som entertainer ;)
Det jag vill komma fram med ar att jag ar inget stort fan av den turkiska popindustrin, tillochmed jag skulle kunna bli en superstar i Turkiet. Och dom som ska förestalla modeller, da skulle jag kunna bli miss Turkey, fast det fattar ju alla ;) bahaaa.

Jaja... Ska nog byta kanal innan jag börjar bli arg haha! Ta en banan och chilla i nagra minuter till sen blir det att ta hand om huset. hörs senare

min signatur i varje blogg inlagg ;)


tack baby

İngenting blev som jag planerat idag, jag pallade liksom inte. Lanade ingen kamera och tog inga bilder, gick inte pa nagon promenad för att möta Tayfur.
İstallet kom min underbara hem och lagade mat till mig. Och nu sitter vi bada propp fulla efter middagen. Kollar pa nagon Jackie Chan film, tror den heter Medaljongen eller nagot liknande. İnte sa insatt ;)
Pratade med Anders och Yvonne för ett tag sen, dom kommer till Turkiet om en veckan. Dock till Alanya, men det betyder ju bara att jag far aka till mitt favorit stalle om en vecka :D Sen kommer dom att komma hit till Side och halsa pa ocksa, sa dom far se hur jag har det med :)

Nu ska vi fortsatta kolla pa film, kanske uppdaterar sen om jag orkar..

fotografering

Hoho, har fortfarande inte lyft pa rumpan! Sitter fortfarande och pratar med lille Kaj. Ska alldeles strax keka frullee, ska bara vanta tills agget har kokat klart :)
Klockan ar redan fyra har snart.. Jag vaknade till vid 10 imorse, varför steg jag inte upp da istallet för vid 12?
Menmenmen. Ska lana Riannas kamera sen tankte jag, ga ner till stranden och ta massa mysiga kort med baby senare ikvall. Jag ar ju fotograf sa jag kan knepet med att fixa bra bilder ;) Sugen som faun pa att fota idag!
Laddar upp lite bilder senare ikvall efter fotograferingen, hoppas bara kameran vill lika som mig ;)

turkiska popstaaaaaars

Tjena tjena!
Solen skiner, nagon klipper graset och det ar varmt! En riktig sommardag helt enkelt :) varför skrev jag det ma tro? Jo, för jag ville göra er dar hemma i Sverige lite avundsjuka, vet namligen om att ni har skit vader moahhaah! Skadegladje ;)
Jahanehe, har inte hunnit med mycket idag alltsa och klockan ar redan 14, men halv tre ska jag satta igang med att tvatta iallafall sen ska jag plocka ihop har hemma lite, ser ut som ett bombnedslag just nu, inte okej.
Sen ska jag hoppa in i duschen och da har nog klockan hunnit bli halv fem iallafall sen ska jag nog bege mig ut pa en promenad och möta Tayfur nar han slutat jobba :) Hoppas hoppas hoppas att han far veta idag vilken dag han ar ledig.
Sitter för tillfallet och kollar pa tv och ater varldens godaste choklad + cola och pratar med Nadja och Kajsa pa msn :) Ohnej, nu ar staderskorna igang igen, hataaaaaar det!!
Haha, kollar pa ett program pa tvn som heter 'stars' och handlar om turkiska popstjarnor. Varldens töntigaste prorgram tror jag. Dom tror verkligen att dom ar super kandisar och snygga fast det verkligen ar tvartom, och dom kan inet ens sjunga enligt mig. Haha, pinsamt. İbland förstar jag mig inte pa Turkiet haha.

*gasp*

Trött trött trött ar det ratta ordet för vad jag ar. Har iallafall gjort lite nytta idag, hangde med Rianna och handlade lite mat sen har jag tillochmed hunnit diska. Nu ligger vi pa soffan och vilar, ska snart börja laga mat, vet bara inte vad jag ska hitta pa.. Tayfur pratar med sin familj i telen just nu, och jag hör rösterna anda hit, baha. Hoppas jag slipper prata, har ingen lust just nu. Nyfiken pa vad dom sager bara haha ;)
Menmenmen...
Ska vila lite till sen ska jag laga mat, see ya


min nyttiga frukost

Goddag! (godmorgon för mig he he)
Sitter och ater en jatte nyttig frukost som e super god! Sen ska jag fixa iordning mig för sen ska jag och Rianna aka och inhandla lite saker.

Min nyttiga frulle:
1 glas oboy
1 glas 100% vindruvsjuice
Tomater granerade av granatappelsgardering och salt
1 kokt agg

man far i sig alla vitaminer :D glömde tillagga att man skall dricka upp graneringer sen nar man atit upp tomaterna ;)

andra avenyn

Har precis kollat AndraAvenyn avsnittet och jag alskar serien, tacka Gud för internet sa jag ocksa kan kolla och följa serien!
Har proppat i mig massor med choklad och disken ar fardig diskan förutom kastrullerna som jag maste diska nu eftersom jag skall laga mat tills mannen kommer vid 21. Har aven kletat i fargen i mitt löshar sa nu skall den sköjas ur innan jag gör nagot annat! Ska aven tvatta innan kvallen ar slut, lovade Tayyan att tvatta hans klader.
Nu ska jag visst camma med mamma i 5 minuter innan jag reser pa mig ;)
Undra vad jag ska laga för mat... Makaroner och stekt korv funkar alltid.
Heppp, dags för att göra nytta innan det ar dags för att sova igen, fort dagarna gar..


mega trötter!

Tjohej!
Nu ar jag precis hemkommen fran stan, har fatt med mig lite grejjor hem ocksa, sant e najs!
Mötte aven Rianna och hennes syster+pojkvan i manavgat inne pa en affar, sa jag hangde med domoch kakade pa Burger King sen akte dom hem och jag begav mig ut pa shoppintur helt ensam, men skönt var det.
Sitter har i soffan och ar super trött, vill egentligen bara sova. Men jag ska laga lite mat sen ska jag lagga i fargen i mitt löshar och efter det ska jag ta en powernap innan alsklingen kommer hem fran jobbet.. Jag bara sover och sover, och han jobbar och sliter heeela dagarna och extra tva ganger i veckan PLUS att han inte fick nagon ledig dag denna vecka.. Tycker sa synd om honom =/ Han ar verkligen jatte sliten min pojk.
Dags att ta tag i allt, ahah allt liksom. Sag att jag hade en diskhög som vantar pa mig ocksa.. wihoo!

Hörs senare nar jag har sovit en stund, goodnight so long!

1 oktober ar allt tillatet ;)

Nemen oj! Det ar ju första Oktober, det maste ju firas...med lite shopping? he he he
Har fatt i mig frulle och kanner mig genast lite piggare med Beyonce i lurarna, nu ska jag alldeles strax dansa ivag sjungandes till duschen och fortsatta min sangkarriar dar sen blir det fan stan. Jag menar, jag kan ju inte sitta har till klockan 21 och bara glo? Nehdu, da ar det mycket roligare att shoppa... bara för det ar första oktober liksom?

Sömntuta

Tjooo!
Sorry för dalig uppdatering.. haft lite annat att göra och tanka pa :)
İgar sov jag till typ 14 tiden och det var inte kul att sova bort halva dagen. Tog en skön dusch och fixade iordning mig och sedan gick jag upp till Rianna och umgicks med henne och henns syster+pojkvan en stund. Sen gick vi alla ner till poolen men jag badade inte. Vid 17.30 tiden begav jag mig ut pa en promenad för att möta upp Tayfur nar han slutade jobba och det var superskönt att ta en promenad igar dunkandes med bra musik i lurarna! Nar vi kom hem skulle det lagas mat men vi bada somnade i sangen pa 2 minıter och vaknade upp nar klockan var 22 igen, hur kan jag vara sa otroligt trött? Jag vaknade vid 12 idag och kanner mig fortfarande trött typ.. Maste proppa i mig massor med vitaminer sa ja inte somnar hela tiden ;)
Yesyes..
İdag har jag ingen aning om vad jag ska hitta pa, vet att jag ska ata frulle snart och ta en dusch men sen har jag inget planerat. Tayfur jobbar till 21 idag sa jag blir ensam extra lange. Denna vecka far han aven ingen ledig dag, det suger!! Menmen, jag har aven blivit erbjuden jobb i restaurangen/baren har under dar vi bor. Sa vi far se, ar det bra cash sa tar jag det, för tiderna verkar ju inte vara sa pjakiga iallafall.

Naae nu maste jag fa i mig lite frukost, hörs senare

RSS 2.0