Thailand thailand.

Då var man hemma från Thailand, vilken resa måste jag bara säga! Så mycket som hänt under de två veckorna jag var i Thailand har aldrig hänt i hela mitt liv. Till att böjra med;
Dag 2 svullar facet upp, doktorn fick tillkallas. Fick medicin och doktorn sa att svullnaden berodde på solen. Jag hade fått allvarlig brännskada i pannan och vatten i skallen. Dom tre kommande dagarna var hemska, jag såg hemsk ut! Finns bild på bilddagboken för den som är nyfiken på hur jag såg ut. Iallafall, svullnaden la sig efter tre dagar och då var jag tillbaks i solen och värmen, men jag kan ju erkänna att jag fuskade lite innan svullnaden hade lagt sig helt, vem vill inte ta del av solen när man är i Thailand?
Dagarna flöt på, sol och bad hela dagarna, lövbiff på kvällen. Efter en vecka träffade jag en schysst brud på stranden som jag festade med ganska mycket i Patong. PATONG!! Vilket ställe! Helt fantastiskt, jag föll för placet direkt. Vilka uteställen, vilka discon, vilka människor! Dit skall jag garanterat igen.
Sedan tillbringade jag två dagar i Karon beach med några vänner från Sverige, vilka håller jag för mig själv :) Men sjukt kul hade vi, mycket mycket intressant att umgås med er nykter med, inte för att vi var så mycket nyktra. Men kul hade vi. Hyrde motorcykel och gled runt också, fan vad jag saknar det! Det blev mycket festande den sista veckan så jag har inte shoppat sådär överdrivet mycket som jag hade tänkt mig, men lite smått och gott har jag allt fått med mig från det billiga Thailand!
Vad hände mer.. Joo .. Tsunami varning.
Då kan jag säga med handen på mitt hjärta att jag aldrig någonsin har varit så jävla rädd och panik slagen som jag var den dagen. Det var första gången jag kände att jag skulle dö på riktigt.
Jag, syrran , mormor och berra hade precis kommit från stranden som låg 3 meter från våra bungalows på hotellet. Jag hade hunnit duscha och fått på mig underkläder. Sedan ser jag vakten på hotellet springa genom fönstret på vårat rum så jag öppnar dörrenb, går ut och är nyfiken på vad som händer. Jag trodde det var fight eller att någon obehörig hade kommit in på området. Sedan kollar jag runt mig och ser att det inte bara är vakten som springer, ALLA springer. Jag fattar ingenting men blir panikslagen och frågar en man vad det är som händer.. 
"BIG WAAAVE STOOR VÅÅÅG SPRING FÖR I HELVETE!"
och där stannade hjärtat och hjärnan för en kort stund. Syrran stog i duschen, mormor stog i duschen.
Jag springer in och ber min syster sätta på sig något plagg för att nu måste vi springa mot bergen. Hon fattar direkt vad det är som håller på att hända, utan att tänka springer hon iväg. Jag står där, helt tom och försöker få med mig mormor och Berra.. Men dom fattar inte. Sen kommer jag på att jag inte kan lämna min syster ensam, utan kläder eller mobil. Så jag kollar på mormor en sista gång och säger "hejdå mormor" och springer mot min syster med tårar i ögonen, med ångest att jag sprungit ifrån världens bästa människa, min mormor. Min hjälplösa mormor, hur skulle hon ha klarat sig om vågen verkligen kommit? Jag tänker på vad jag sprang ifrån varje dag och vad som kunde ha skett. Det hade varit så mycket mitt fel om min mormor dött, det kändes som mitt ansvar att se till att få mina anhöriga med mig därifrån, men vad jag gör? Jo jag springer ifrån två av dom.
Väl ute på gatorna ser jag min syster springa med en handduk för sin kropp, jag kommer ikapp henne och får en känsla av att vågen kommer komma bakifrån och ta oss. Adrenalinet var på topp då kan jag säga, har aldrig sprungit så fort som jag gjorde då. Vi hade ingen aning om vart vi skulle men vi spang och tillslut stannar en Jeep och ber oss hoppa på flaket, vi får med oss en 11 årig tjej från norge som är helt förstörd. Thailändaren kör oss upp i bergen och vi är säkra.. Där satt vi och bara väntade på att få veta att vågen kommit och tagit våran mormor. 2 timmar tog det innan vi fick beskedet att allt var lugnt och fick återvända till hotellet och mormor.
Jag hoppas aldrig någonsin att tsunami kommer inträffa igen, fyfan vad hemsk känsla det var.
Efter detta var vi lite spända hela tiden men de sista dagarna var allt bra igen och vi hade det grymt kul!
Thailand är verkligen något att rekomendera!
Något som är kul är att jag och Ida drar dit i fyra månader efter nyår! :) Ser framemor det sjukt mycket!!

Nu är man tillbaks i Sverige och håller på att flagna och fryser hela tiden. Skolan är något man måste börja ta tag i. Skönt att det är sista terminen någonsin men också skrämmande.. Sen börjar verkligen livet. Söker lägenheter i Göteborg för fullt, håller tummarna för att jag får mig en fin lägenhet snart!
Nu ikväll har jag varit på bio med syrran och grannen. Kollade på Morgan Pålsson. Grymt bra! Sjukt rolig :D
Nu är det dags att sova, har varit trött sen jag kom hem från Thailand så förhoppningsvis får jag sova ut hela helgen och vara pigg ch glad till måndag igen..
Lämnade in mobilen idag också, sjukt vad man är i behov av den utan att vra sådär fullt medveten om det. Men iaf, det löser sig. Som allt annat. Och på måndag ska jag försöka ordna upp en viktig del av mitt liv, jag är nervös.

Puss och godnatt .. / Sänd.

RSS 2.0