Medans jag inväntar min vän:

VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Jag gick i skolan och bodde i lilla Äppelbo i Dalarna. Spelade fotboll (bäst i laget lixxx) umgick med mina 'bästisar' Anna-Karin, Josefin och Johanna sen var jag säkert ihop med Linus, haha.

VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Bodde i Kumköy och hängde vid våran pool om dagarna med Rianna som jag precis hade träffat då. Mådde väldigt dåligt och var inte lång ifrån att kallas för anorexier, början av graviditeten då jag inte kunde svälja.

FEM SNACKS DU GILLAR
Popcorn, salta pinnar, nötter, chips, ?

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Lilla snigel, en sockerbagare, blinka lilla stjärna, boten anna, älskade ängel. Skojaaaaaaaa. Vet inte?

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
Köpa ett hus här i Turkiet, köpa en lägenhet i Sverige, resa, köpa bil, shoppa, bjuda

FEM DÅLIGA VANOR
Blir oftast irriterad när jag stressar över, att jag säger vad jag tycker (kan va bra också), kan se bitchig ut men va en liten söt ponny inombrod (skobbb), haha fan vet jag?

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Shoppa, äta, sova, festa, skratta, sola, pössas. Oj, fem?

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Lila eller gula fula jävla manchesterbyxor, bombar-jacka, skulle aldrig köpa en Risi frutti för att vinna en dag med Kissie, sen kommer jag inte på något mer.

FEM FAVORITLEKSAKER:
Jadu.... Stekspaden, skobbbbb. Eftersom jag inte har några leksaker så skriver jag Belmas ist: babygym, skallran, gosekaninen, mjuka klossar, speldosan...

Woppppaa

İnatt har varit en konstig natt, jag har drömt men samtidigt har jag vetat att jag ligger i min säng. Hmm..
Jag drömde iallafall att jag, Tayfur och Belma var i Sverige, vi kom hem till älskade lilla Järnstensggatan 3 och jag fick äntligen visa Tayfur hur det ser ut, men ingen var hemma för Lollo hade fotbollsmatch. Det var mulet väder ute och i drömmen sa jag ''nu är det mulet och sval i Side med'' och i samma stund säger Tayfur (på riktigt) att det verkar som att det har regnat för luften är så ''ren'' och att det är mulet ute.. Helt sjukt. Sen har jag satt ringen på andra fingret i drömmen men det var jag också medveten om när jag vaknade nu imorse så jag bytte tillbaks till det vanliga fingret. Konstiga drömmar man kan ha.
En annan sak som är konstigt med mig, jag fungerar som en levande väckarklocka.
Om natten när jag sover så kan jag säg till mig själv ''Nu komemr Belma att vakna'' och då vaknar jag och någonm sekund senare så vaknar hon. Likadant är det på morgonen: ''Nu är klockan snart sju, vakna för Tayfur sover'' och då gör jag det, och han sover och klockan är ALLTİD 06.50 när jag vaknar. Visst är det sjukt?

İallafall... När jag vaknade imorse så var (är fortfarande) otroligt skönt väder ute. Molnigt, lite svalare, regn i luften, frisk luft. Som jag har längtat!! Dock hade jag och Rianna planerat att vi skulle till stranden idag men vi får helt enkelt hitta på något annat om solen inte tittar fram.

Har inget vettigt att skriva så nu pyser jag, wrrrrrrrrrrrrrrrrrommmm. skobbb.


İ miss you

När jag är ensam (som nu) då tänker jag ofta på dom där hemma, min familj, mormor, vännerna och tillochmed grannarna. Varför är det alltid så? Att såfort man är ensam och inte gör något speciellt så börjar man tänka, om med tänkandet kommer saknaden, saknaden som sticker som en så det gör så ont att man får gråten i halsen. Varför gåter man när man saknar? Vissa stunder önskar man bara att man var i Sverige, satt i sitt kök och åt mammas nybakade tekakor, eller satt i soffan och inväntade idol med tända värmeljus tillsammans med familjen. Eller hade filmkväll med massa gott med sina bästa vänner, eller sminkade och förfestade innan man skulle ut och dansa med vännerna. Jag vill vara hemma, hemma i Sverige. İbland önskar jag att jag bodde i Sverige och ibland går jag runt och önskar att Tayfur skulle få ur sig ''Ska vi flytta till Sverige?''.
Jag trivs bra här, mycket bra, men jag hoppas att vi en dag kommer överrens om att flytta till Sverige, en dag börja planera och en dag ta vårat pick och pack och dra. Det kommer inte ske på ett bra tag, men hoppet finns.
Även om jag skulle kunna bo i Turkiet hela livet så skulle ett ''stopp'' i Sverige inte sitta helt fel. Älskade Sverige, älskade familj och vänner, jag saknar er!!

So far away, İ wish you were here
Before its too late this could all dissapear
Before the doors closed and it comes to an end
With you by my side İ will fight and defend, İ'll fight and defend.

Keep holdin on
Cause you know we make it through, we'll make it thorugh
Just stay strong
Cause you know im here for you, İm here for you

Matvrak!

Sitter och dricker kaffe och käkar knäckebröd, helt underbart gott.
Belma ligger och utforskar sitt babygym och pratar lite med sig själv i soffan samtidigt som Cartoon Network rullar på tvn. Så ser våra mornar ut!
Belma har smakat lite gröt idag, tre teskedar, hon gillade det men hon var betydligt mer sugen på ersättning. Hon drack 250 ml sammanlagt, inte illa!
İdag är det tvätten som står på schema och det behövs verkligen tvättas nu när Belma har börjat äta puréer, haha. Hon äter med hela ansiktet!
İdag måste vi ta oss ut och inhandla lite ersättning, frukt, grönskaker och annat nödvändigt. Ska nog knacka på hos Louise och fråga om hon har lust att följa med.
Men först är det badning som gäller för fröken Çiftci, en riktig liten skitgomman är hon! Och snart blir hon 4 månader, tiden går fort.


Hyra

Linda  om Welcome to my crib::
Hejhej! Undrar en sak, ni har en jättefin lägenhet. Hur mycket betalar ni i månaden för den om man får fråga? :)

Svar: Tack så mycket! Vi betalar 450 lira/månad, vilket motsvarar ca 2250 kr. Men då ska du veta att Side är ett mycket dyrt ställe att bo på, hyrorna är mycket högre här än vad dom är i tex. Antalya och Alanya. Visst finns det billiga lägenheter att hyra här med, men inte många och dom som är billiga är oftast riktiga skit lägenheter. Sen finns det såklart dyra lägenheter överallt.
Eftersom vi inte kommer bo i denna lägenhet för alltid så har jag börjat kolla runt både i Side, Alanya och Antalya. İ Antalya kan du få en 3a, fräsh, ny lägenhet för 1500 kr/månaden.

Nu kom min älskade kärlek hem med lachmacun (turkisk pizza) och ett stort paket tamponger, kan man ha det bättre? Haha! Maten kallar, Gokväll!



jag innan restaurangbesök förra veckan. vad tycker ni om min nya långklänning?

Har tråkigt :)

- Tre frågor om förhållanden

är du singel? - Nepp!
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - Ja, annars får man väl gå förbi en gång till.
hur många har du varit kär i? - tredje gången gillt (stavas?)

- Tio frågor om dig själv

namn?
- Sandra
när fyller du år? - 22 Maj
några piercingar? -  Öronen, naveln och underläppen höger sida men använder den bara ibland.
vad har du på dig just nu? - Ett nytt höstfärgat långt linne och svarta leggings
vilken årstid är bäst? -  Här i Turkiet är det komplicerat för man är aldrig nöjd. Antingen är det så varmt att man längtar tills det blir regnperiod, eller så regnar det så mycket att man längtar tills hettan kommer igen. İ Sverige gillar jag sommaren och dom riktiga vintrarna, inte dom på Öland utan uppe i Dalarna, dalmas som jag är ;)
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna utvilad, inte svettig, en glad bebis, en god frukost och lagomt väder. Och Tayfur ska helst vara med i bilden också.
vad tycker du mest om hos dig själv? - Att jag vågar vara mig själv i alla lägen och att jag alltid är ärlig. (joo, jag har ljugit en gång i tiden)
vad är du bra på? - Komma i tid, få saker gjorda, shoppa..
vem älskar du mest på denna jorden? - Finns ingen VEM. Familjen/släktingar, några få vänner, Tayfur.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Nej. Men under hettan sover jag helst några decimeter ifrån Tayfur.

- tre frågor om dina vänner

vem vet allt om dig?
- İngen.
vem är snyggast av dina vänner? - Har ingen vän för att den är snygg men Mirela är en riktig snygg/vacker vän!
vem är den du helst har filmkväll med? - İda och Kajsa...

- 10 Frågor om din familj

vem står dig närmast?
- Lite svårt att svara på :P
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Pratar nästan varje dag med mamma över msn eller telefonen, fast nu funkar ju inte min msn igen så vi har inte pratat på ett tag. Min pappa pratar jag med någon gång ibland.
vem är farligast i din familj? - Vet inte, men tror att Lollo kan vara farlig ibland. Hon blir ju trotsallt tonåring i April ;)
har ni något husdjur? - Neeee. Jag/Vi hade en kanin innan vi flyttade till Öland.
vem har du mest gemensamt med? - Haha Emma. Humorn åde.
vem står för underhållningen? - Mamma kan va ganska rolig :P
vem sover du oftast med? - När jag bodde hemma var det Emma och Lollo :P
roligaste kvällen med familjen? - Vi hade skitskoj tillsammans i Alanya 2006 en kväll/natt :P Lollo var komisk för att hon inte fick någon uppmärksamhem, mamma försökte vara social med en gubbe som led an allvarlig deprisson, jag sjöng ''jag känner en bil, han heter Pelle och han är pedofil''^och det visade sig att han den depression sjuka gubben hette Pelle.. Emma dog av skratt bch pepprade restaurangchefens popcorn så han fick nått slags hostanfall, fredrik var full och go (jag med).

-10 frågor om idag

vad har du gjort idag?
- Skrubbat balkongerna, lekt med Belma, varit inne hos Louise.
vad ska du göra nu? - Ge Belma lite morotspuré sen börja med middagen.
har du gjort något dåligt idag? - Tror inte det? İnte än så länge iallafall
vad har du ätit idag? - När jag tänker efter så hade vi ingen el och då orkade jag inte äta frukost (pga av teet) så: nötter.
har du duschat idag? - Det har jag!
är du trött nu? - Näe inte speciellt.
vad händer i morgon ? - Vet inte men stranden skulle sitta fint.
går du i skolan? - Never again
har du varit i skolan idag? - Never again!


- ANNAT

Hur mår du just nu?
- Bra med ont i magen
Har du piercat dig? - Själv? Japp. Tre av hålen i öronen är Made By SandyCandy.
Är du hungrig nu? - Njae, fast jag blir nog när jag väl börjar laga.
Vad är klockan nu just nu? - 16.41
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - FacearN.

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast
? - Tayyan
Vem ringde du senast? -  Ringde upp honom
Vem sms:a till dig senast? - Avea... Reklam/erbjudande alltså..
Vem sms:a du till senast? - Avea. skojaaaa. Rianna.


- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa?
- Det var nästan 4 månader sen....
Hur länge sen var det du träffa din farsa? -  Nyår.


- ÖVRIGT
Gillar du punk?
- Finns väl bra punk, men mest dålig.
Har du sminkat dig idag? - Neheedu!

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu?
- Ahhh, Rihanna haha.
Vilket är ditt favoritband/artist? - Band: Takida. Artist: Christina Aguilera och MJ.
Vad gillar du för musik? - Allt, finns tillochmed bra opera.

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen
? - Ooom jag har
Har du fler än 3 jeans? -  Jaa
Har du fler än 5 tröjor? -  Ja fast inte allt så många som jag skulle vilja ha.

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara?
- Ja
Använder du wax? -  Nejnejnej, hatar wax
Använder du ögonskugga? - Nej, gjorde förra sommaren och kan testa det ibland men inte riktigt min grej.
Använder du kajal? - İnte ofta
Använder du hårspray? - Typ 8-10 ggr om året.
Använder du volymspray? - Nope
Andänder du mousse? - Nejee, men har en helt ny flaska.
Använder du deodorant? - Ja det måste man i den här värmen haha
Använder du skinspray? - Ehhh?
Använder du parfym? -  İbland.
Använder du läppglans/läppstift? - Om jag ska ut på något när det är höst/vinter
Använder du brunkräm? - På vintern
Använder du rouge? - Jaa
Uppsatt hår eller hängande? - Alltid uppsatt, men jag älskar att ha utsläppt. När det är vinter.
plattar/lockar du håret varje dag? - Aldrig typ.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - 2 gånger om året kanske

KÄRLEK
Är du kär just nu?
- Japp :)
Har du kysst någon idag? - Nepp
Har du ett förhållande? - Japp
Är du romantisk? - Om jag är!
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Emil Nilsson
Hur länge höll det? - Ungefär 1 år
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Singel. Vad tror ni??? :) Meşgul ;P
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Haha inte tillsammans :P
Vem sov du senast bredvid? - Tayfur
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?- Vet ej? Men mamma va iaf 18 då hon fick mig.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej :p Tur är väl det ;P
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Aldrig. Bara puckon som gör sånt ;) Manyaaaaaaak


Det gör oooo-ooont!

İmorse ville jag inte gå upp, inte inatt heller när Belma ville ha mat. Tayfur fick ta hand om det inatt.
Jag fick min mens igår (nu kan alla killar sluta läsa om dom vill) och jag har sån j*vla mensvärk.
Jag hatar det, och efter graviditeten så har det bara blivit värre, innan hade jag knappt aldrig mensvärk men nu, varje gång jag har mens tror jag att jag ska dö (överdriver lite men ni förstår).
När jag gick upp imorse hade jag den där obehagliga känslan i nedre delen av magen som man också kan få när man har ätit något som man blir dålig i magen av, sen kom krampen i benen som fortfarande sitter kvar och börjar övergå till något som liknar växtvärk. Känner att jag inte kommer vara en rolig mamma idag men just nu verkar Belma mer beroende av sitt babygym och gossekaninen, snälla fortsätt så idag! Men min lilla Bello är oftast en snäll bebis :)

İgår kom Orhan, hans kusin och hans mamma över på lite fika under eftermiddagen. Jag har aldrig träffat dom innan så det var kul. Dock var jag väl kanske inte speciellt social eftersom jag hade världens huvudvärk igår.. Jag brukar få det när det ligger åska eller oväder i luften, vilket jag trodde att det skulle bli igår men vi slapp det.
Resten av kvällen hade jag och älskling en riktigt mysig tv-tittande kväll tillsammans. Jag sprang bort till affären och köpte med mig massa onyttigt, hans nötter, en påse chips, salta pinnar, choklad och två baugetter fyllda med chokladsmet i. Nej vi åt inte upp allt, finns massor kvar tills ikväll ;)

İdag ska jag inte göra mycket mer än att skura balkongerna när lillan har somnat igen. Jag har ett litet schema för varje dag och idag står skrubba balkongerna på listan. Smart va? Då glömmer man inte bort nåonting om man måste inte ta allt på en dag ;)

Snart är det oktober och då kommer förhoppningsvis det första regnet, inşallah.
Om jag minns rätt så skulle jag börja ta tag i min träning då också eftersom vädret brukar vara lite svalare, men som det ser ut nu så är det fortfarande lite för varmt för att börja träna.

Ha en bra dag!

Welcome to my crib:


vårat sovrum


vårat sovrum


tv-rummet, gardinerna ser väldigt roliga ut eftersom jag stressade upp dom
innan vi skulle få besök.


hallen.


belmas rum som vi just nu använder som förvaring/gästrum eftersom
hon sover inne hos oss.

Oljefläckar??

hejhejhej
bättre dag idag, va lite arg igår men med en natts god sömn blir allt mycket bättre :)

Vi sitter iallafall och kollar på Jonny Bravo på cartoon network. Belma älskar tvn, men när jag sätter mig vid datorn ska hon vara med och titta, samtidigt som hon dreglar ner min ena hand...
Jag har precis ätit frukost och ska snart ta tag i berget av disk...
Har egentligen inget att skriva om. Kanske blir stranden idag :)

någon som förresten vet hur man får bort oljefläckar från kläder?? har tvättat plagget en gång men det gick inte bort. tips någon??

Sana ne!!

Bu akşam bir kötü akşam, insanlar nasıl konuşuyor?!?!? Benim hayat senin için değil. Sen bana tanişmıyor, belki önce ama şimdi yok, yalanci... Siktir git.

Försöker skriva turkiska för skriver jag på svenska skulle jag kunna skriva för mycket, därför använder jag mig av turkiskan som jag inte kan skriva allt på, smart va?????????????????????????????????????*

Anyway, nu börjar favorit serien.

Hello Bello!

Godmorgon (förmiddag) önskar Belma ;)




Trötter

Helt sjukt (fast ändå ganska logiskt) att jag är så jä*la trött och klockan är 21.15 här i skrivande stund.. Jag går ju upp vid 07.00 oftast om morgonen, sen rullar dagen på.
İdag har jag hunnit med en sväng till Manavgat (salı pazarı) för att inhandla tvättmedel, skurmedel, värmeljus, toapapper och Belma fick även en ny sugnapp till sin nappflaska och sen en ny leksak, hon blir ju faktiskt fyra månader om några dagar ;) Köpte även med mig en morotspuré hem till henne som hon provsmakade lite på när Tayfur kom hem. Hon äter det men det ser inte ut som att det är speciellt gott, haha. Jag undrar hur det känns att äta för första gången, det måste vara jätte konstigt och förmodligen inte gott..

Efter Manavgat åkte vi hem och skulle egentligen ha stressat iväg till bussen för att åka till Evrenseki och säga hejdå till farmor och farfar men eftersom Belma sov så gott i våran säng så passade jag på att slänga i en maskin med tvätt och dammsuga och skura golven här hemma.
Louise var också här en stund och käkade lunch idag. Kändes som det var evigheter sen vi sågs men snart är det vinter och då kommer vi fömodligen att ses ganska så ofta med tanken på att våra ytterdörrar är mittemot varandra med ett avstånd på 2 meter.
İallafall, klockan 16.30 satte vi oss på bussen till Evrenseki för att träffa farmor, farfar och rebecca en sista gång innan det var dags för dom att åka hem. Jag fick en ny kjol som man även kan använda som linne av farmor, den var för liten för henne så hon gav mig den och den var faktiskt helt okej.
Sen ringde Tayfur och bad mig ''kapi aç'' öppna dörren, han trodde ju att jag var uppe i lägenheten men icke. så vi sa hejdå till släkten och sen satte vi oss på bussen hem igen och där väntade Tayfur. Jag har varit så smart att jag glömt mina nycklar i hyrbilen vi hade till Antalya för några veckor sen, därav har vi bara en nyckel till dörren just nu, smartass!

Nu ikväll har vi försökt få Belma att somna i vanlig tid, dvs runt 19-19.30 det var väldigt svårt men hon somnade till slut. Vill inte att hon ska vara vaken till 22 tiden om kvällarna, då får hon väcka mig vid 07.00 om hon vill det, mycket bättre än att vakna vid 10.00! Här i Turkiet verkar det vara vanligt att små barn är vakna fram till tolv-ett om nätterna. Vi bor granne med nästan bara barnfamiljer och jag kan höra dom skrika vid tolv tiden, men då ska ni veta att det är inte ofta jag är vaken så sent ens. och vi ska inte tala om barnen uppe i Van, dom är vakna dygnet runt ungefär... Sist vi var där var två åringarna vakna till 02.00-03.00 om nätterna. İnte okej om ni frågar mig.

Nehe, nu ska jag mysa med min underbara man innan jag blir så trött att jag somnar.. gäsp... Godnatt


Smile baby, smile!

Vaknade idag med en rinnande näsa och jag frös! Låter väl kanske lite dumt, men ja, man kan bli förkyld i den här värmen med. Dessutom har graderna sjunkit om nätterna och tacka gud för det, helt underbart om kvällarna!!
Sen har jag jätte ont i magen, beror antingen på kylan eller maten jag åt igår.

İgår åkte jag och Belma hem till Rianna och var där hela dagen. Vi kollade på SATC och åt popcorn och drack cola, en riktig lat-dag och jag älskar det. Vid 17 tiden tog vi bussen hem igen och skulle precis göra oss iordning för att åka till Kumköy för att möta upp farmor och farfar men då berättade Tayfur att han var tvungen att åka tillbaks till hotellet vid 18 och jobba till 21.. Så dom kom hem till oss och vi satt här ett tag innan vi gick strandvägen in till Side centrum där vi mötte upp Tayfur vid 21 tiden, sen gick vi och satt oss på en restaurang och åt.

İdag måste jag åka och köpa lite nödvändiga saker till hemmet och vi ska även hinna säga hejdå till farmor, farfar och Rebecca för dom åker hem idag.
Bilder kommer såfort jag själv har fått dom.

Nu väntar teet och en liten tid för sig själv i soffan framför datorn.. Belma ligger och äter igen ;) Hon är så gosig min lilla tjej, när jag går upp vid sju tiden ligger och och kollar omkring sig och när hon ser mig får hon världens leénde. Det är inte ofta hon gråter, självklart om hon är hungrig eller är trött men annars är det väldigt sällan ;)

24 September

GODMORGON!

Eller ja, jag gick upp för lite mer än två timmar sen :)
Belma ligger och äter i sin säng och jag har precis plockat ihop lite här hemma sen igår och jag har även hunnit med frukost, knäckebröd!! Fick ett stort paket av farmor och farfar när dom kom hit.
Skulle precis dra igång en maskin med tvätt och upptäckte att tvättmedlet var slut, typiskt.. Nu när Belma har varit sjuk så har vi tvättat nästan varje dag för min stackars lilla bebis har spytt så mycket. Nu mår hon iallafall mycket bättre och äter som hon ska igen, hon testade på fruktpurén nu imorse igen, hon gjorde inte samma min som igår så jag hoppas att hon kanske kommer att tycka om den :)

İdag ska jag och Belma hem till Rianna om hon mår bättre, hon blev nog smittad av Belma när hon var här sist, lika så Janine (gökalps tjej). Båda två har varit här under tiden Belma var sjuk och sen har även dom blivit sjuka. Konstigt att jag och Tayfur har klarat oss.
Och ikväll ska vi ut och käka på restaurang med farmor, farfar och Rebecca i Kumköy.

Nu ska jag fixa här hemma sen blir det en svalkande dusch innan jag och Belma ska ut i värmen.


Såhär duktig är jag!


Vi behöver hösthandla!

Tjooo

Nu är jag igång med bloggandet igen för nu har jag iallafall liiiite mer tid än jag haft dom senaste tre-fyra veckorna. Fast idag är jag iofs bara hemma med Belma, kan vara därför.
İgår var jag i Manavgat i sju timmar med farmor, farfar och Rebecca och shoppade..puuh! Det är det jag kallar för shopping, inga två timmars rundor här inte.
Jag hittade massa saker med jag lät bli att köpa något, duktig va? Dom har äntligen börjat få in lite jeansleggings här och där och det gillar jag!
Vi käkade även på Burger King och tog oss en turkisk glass. Hittade också en gå stol till Belma, än är det väl lite för tidigt men nu vet jag vart det finns iallafall.

İdag tänkte jag att jag kunde ge Belma ett litet smakprov på fruktpurén som vi har köpt. Hon blir ju 4 månader om en vecka. Hon gillade det verkligen inte, fast hon spottade inte ut det iallafall så lite har hon fått i sig. Jag väntar nog en vecka till och testar igen, annars får vi testa andra saker och se om hon gillar det eller inte :) Om inte får vi vänta ett tag till med mat och fortsätta med endast ersättningen :)
Nu ska jag förbereda inför maten, blir min favorit idag!
Sen ska jag plocka ihop här hemma och damma av lite... hatar smuts!

För övrigt längtar jag tills det blir höst här också. Jag har köpt så himla mycket nya kläder som jag gärna vill använda också och det kan jag inte göra i den här värmen. Jag har oftast på mig ett linne och korta shorts om dagarna, mycket mer pallar jag inte.. Skit tråkigt för jag älskar kläder! Det enda jag verkligen behöver inskaffa inför vintern är ett par nya skor så jaf hoppas att jag ska hitta det. Och till Tayfur behöver vi en jacka. Han har köpt massor med nya kläder nu när vi varit i Van. 4 par jean, 2 t-shirtar, massa strumpor, tröjor.. Jaaa, för honom är det mycket sen har han nog en 50 t-shirtar här hemma sen innan också.... Och till Belma behöver vi också en liten jacka! För när det väl blir höst och vinter här, då är det fruset och regnigt nästan varje dag och det blåser ska ni veta, ni som inte redan vet menar jag då.

Dags att ta tag i dagens att-göra-lista innan det är försent :P


Svar på kommentarerna

hur har det gått med lägenhets sökandet i alanya? har ni lyckats hitta ngt än?:)


Svar: Det har väl inte g
ått så vidare bra, eller rättare sagt: Vi har inte haft tid till att leta. Vi har haft mycket besök och vi har varit upptagna hela tiden. Dessutom är det ingen brådska och det är bara bra för vi behöver planera mer och tänka mer på saken. Men när vi åkte igenom Alanya för några dagar sen såg vi massor med bygnader som såg trivsamma ut ;) Kommer mer om det när vi har planerat och bestämt mer :)

 

hejhej!
Jag går 3dje året på gymnasiet och tänkte höra lite med dig om det finns något chans i världen att kunna få någon praktikplats i turkiet mellan sport&påsklov.. känns som att chansen är lite eftersom det inte är så mycket turister då, men vi är iaf 2 tjejer som kollar runt och vill göra något skoj med vår praktik.Mat måste det tyvärr också handla om. tack på förhand.

Svar: Hejsan. Sportlovet vet jag för det första inte riktigt när det är? P
åsklovet brukar väl vara i april eller? İallafall, det finn hotell som har öppet året om, många hotell här i Side dessutom. Dessvärre är det oftast personal till entertainerteamen dom brukar vara mest intresserade av under vintern/början på våren, vilket inte handlar om mat. Restauranger finns det också öppet året om, men eftersom jag aldrig jobbat på en restaurang så kan jag inet uttala mig om hur deras situation är under den tiden på året. Dock vet jag att under säsongstiden, dvs mellan april-slutet på oktober behövs det personal och dessutom är folk som pratar skandinaviska/engelska ett stort plus för restauranger och hotell. Det ni kan göra om ni är intresserad av att jobba här i Side så kan ni ta kontakt med Sunwing Resort hotellet, dom tar emot skandinavisk personal inom alla arbetsområden. Jag har själv jobbat där i butik (vilket inte var bra) men sjävla hotellet är väldigt trevligt och familjevänligt. Dom vill ha skandinavisk i alla områden: restaurangen, butiken, receptionen, fotografen, entertainment, market osv. Det är ett tips jag kan ge er. Annars om jag vore ni så skulle jag söka på

internet efter olika hotells mail adresser eller telefonnummer och berätta eran situation för dom. Jag hjälper er gärna att komma i kontakt med hotell eller restauranger här i Side om ni nu är intresserade av att jobba i Side.



måste min pojkvän skaffa visum för at få åka hit på semester i någon vecka?


 Svar: Ja det måste han. Det spelar ingen roll om det handlar om en dag eller ett år, han behöver visum. Det ni behöver för visum hittar ni lätt på internet, kolla in svenska ambassadens hemsida för mer info. Och kom ihåg, glöm inga papper och var beredd på att det kommer kosta en slant och ni kanske inte får ett JA första gången ni söker visum, varför? dom behöver ingen speciell anledning, dom kan vara för jävliga vad jag har fått höra av mina vänner som skaffat visum till deras pojkvänner/män. Men lycka till, vi ska själva försöka skaffa visum till Tayfur!


hej!
tack för det första för en mycket bra blogg! :)
jag undrar över lite saker, då jag har distansförhållande med en kille i turkiet. han gör för tillfället lumpen men efter det har vi tänkt flytta ihop.
vad skulle du rekomendera: flytta dit eller ta honom till sverige? och varför?


Svar: Tack själv för att du gillar den :) Okej trevligt, m
åste vara jobbigt att inte kunna träffas under 15 månaders tid, men är man kär så spelar månaderna ingen roll :) Vad jag skulle rekomendera, hmm.. Bra fråga. Jag tror du och din pojkvän behöver ta ett snack om vad ni vill här i livet och hur mycket ni kan komma överrens och vad ni tycker lika och olika om. Men jag tänker såhär: Vi bor i Turkiet och både jag och Tayfur trivs just nu bäst här. Han vet dock ingenting om Sverige med eftersom Turkiet ligger mig så varmt om hjärtat som det gör så kunde jag tänka mig att flytta ner till honom, och det gjorde jag ju. Men du ska veta att det är inte lätt att bara sticka ifrån Sverige med en resväska packad mest med kläder. Då tycket jag det var otroligt spännande och som en dröm att just jag hade hittat en så underbar kille i mitt favoritland, killen är fortfarande lika underbar men fick jag packa om min resväska hade jag packat ner mina närmsta vänner och släktingar istället för snyggaste kläderna. Efter ett tag kommer saknaden som kan vara för jävlig ibland. Sen ska man också tänka på att jobb, boende, pojkvännen, ekonomin osv inte ser likadant ut som i Sverige. Man kan jobba och ha en bra lön, men det är oftast inget 9-17 jobb och två dagar ledighet det handlar om, och speciellt inte för dig som är icke turkisk medborgare som behöver jobba svart utan arbetstillstånd. Det vanligaste brukar ligga mellan 8 till 12 timmar om dagen och sex dagar i veckan, och kom ihåg att på kända orter som Alanya, Side, Belek, Antalya brukar det oftast handla om säsongsjobb så du behöver spara pengar för vintertiden eller om du hittar ett jobb som är möjligt att jobba under vintertid. Du tjänar oftast mellan 700-1000 lira och du kan även jobba på provision, vilket du kan tjäna mycket bra på eller mycket dåligt på, det är en risk man tar. Du kan hitta en riktigt fin lägenhet men dom burkar oftast vara lite dyrare 500-700 lira i månaden. Dom lite mer vanliga längeheterna som också kan ha pool, som våran, ligger på 450 lira i månaden, det är en smaksak. Detta låter nog dumt och ni som läser tänker kanske ''vafan e det för skit?'' men har man pojkvän och deessutom bor med honom i Turkiet kan man inte gå runt i kortkort, urringar osv som i Sverige. Ni som är turister förstår nog inte detta, men turkar tänker också, tillochmed jag som bott här ett tag nu. Dom flesta turkarna utnyttjar dessa tjejer, leker med dom, slår vad om dom, skrattar åt dom, vet att dom kommer till helvetet sen, tror vissa av dom säljer sig osv. Jag själv var en riktig kortkort klänning tjej när jag träffade Tayfur och jag blev väldigt besviken och hade svårt att acceptera det i början när vi var tillsammans men efter ett tag såg jag allt med andra ögon och kännde mig som en blåst turist varje gång jag hade mina korta klänningar på mig. Men jag trivs jätte bra här, det är ingen stress, inget skitsnack, lite för varmt med underbart.
Visst vill jag n
ågon gång testa bo i Sverige med Tayfur för jag vet att vi skulle få ett bra liv där också och Belma skulle också kunna gå i en svensk skola, nu menar jag inte att det är något fel med skolorna här i Turkiet men ni förstår. Hoppas du fick svar på din fråga, kan dock inte rekomendera var ni ska bo för det är en smaksak beroende på
vad man gillar och vill här i livet. jag kan bara ge dig lite info om hur det funkar i Turkiet utanför hotellet. Hur det funkar i Sverige vet du ju redan :)



 

Inte för jag har med det o göra, men jag är ändå nyfiken. Har vart i ett liknande scenario... Din kille är vad du skriver väldigt troende! Vad ansåg han om eran framtid när ni blev ihop? Hade han inte som krav på att du var oskuld osv?

Svar: Det var inte direkt s

å att vi började prata om våran framtid direkt när vi blev tillsammans. Men han ansåg inget speciellt, men som alla kär människor vill och som är ganska säkra på att det ska vara dom två så vill man ha ett fint boende, bra jobb, barn, han ville att jag skulle lära mig laga turkiskt mat, ta hand om våra barn, städa, tvätta och sånna vanliga vardagliga saker. Jag visste att han och hans familj är väldigt godtroga muslimer och jag ville inte stöta på något problem i framtiden så jag var ärligt och berättade redan tredje dagen att jag ej var oskuld, att jag levt ett riktigt partyliv under dom två senaste åren, han var inte min första pojkvän, att jag varit kär två gånger tidigare, hur jag är som person och vad jag tycker och tänker om vissa saker. Han blev inte förvånad och det är väl ganska självklart. Hade han velat ha en riktigt godtrogen muslim, oskuld osv så vet han att han kunde glömma en tjej ifrån europa, då hade han skippat turistorterna och stannat hemma i Van och skaffat sig en tjej där istället.



Hejhejhejhej! Förlåt för det sena svaret men jag har varit så jäkla off på bloggen så jag har inte ens kollat kommentarer. Har du fortfarande gravidkilon att tappa eller är jag för sent ute? ;) Haha!

Svar: Haha... Nejd

å du är inte för sent ute ;) Dock kommer jag inte/vill inte tappa alla kilon. Jag vägde 48 kg när jag blev gravid och gick upp till 65 kg (sista gången jag vägde mig var ca tre veckor innan kejsarsnittet) så det kan hända att jag la på mig något kilo till. Men iallafall så vägde jag 54 kg när jag vägde mig för två veckor och jag vill väga min normalvikt 52 kg, då anser jag att jag har tappat alla gravidkilon, sen är ju dallrandet på magen en annan femma...


Vem skall ta hand om Belma när Tayfur börjar jobba? Och jag trodde att du hade fått job i januari?

Svar: Jag ska ta hand om Belma. Jag har slutat jobba eftersom hotellet stänger om ca tre veckor. jag har jobb p
å ett privat sjukhus i januari om jag är intresserad, annars börjar jag jobba till nästa säsong, dvs början på april.

fast vad säger att kurderna är värre än turkarna? jag bor också i turkiet.

Svar: Så kan man ju inte säga? Vad säger ska man skita i, skaffa en egen uppfattning och döm personen från dens personlighet och dens ursprung. Min pojkvän är kurd men snällare och omtänksammare än dom flesta människor jag känner, svensk som turk, spela roll. Samma gäller kurder och turkar. Visst ser vi kurder som riktigt dåliga människor pga av alla terrorister osv, men glöm inte: det finns turkar som är terrorister med.


 

Hejhej! Är ni gifta du och din pojkvän eller kommer ni gifta er? Söt flicka har ni iaf :) hoppas hon är frisk igen!

Svar: Hejsan! Tyvärr tänker jag inte svara på

den frågan eftersom våran ''status'' är en annan femma och en personlig sak som jag inte delar av mig utav på bloggen. Om vi är riktigt gifta eller inte, det berättar jag när jag känner för det, så bara för att det står Çiftci som efternamn behöver inte det betyda att vi är riktig gifta, men det kan även betyda att vi är det. Tackar för det, Belma är en riktig godbit och hon är frisk nu igen! :)

Hej!
hur har dina föräldrar och släkt ställt sig till att du är ihop med en turk? Jag och en kompis har varsin kurdisk pojkvän från Turkiet, vi är upp över öronen förälskade. Allt känns så bra, det är inga vi träffat på en semestervecka utan vi jobbade i Turkiet 3 mån i somras. Känns som att vi får alla emot oss på något vis. Min kompis föräldrar framförallt. De säger att turkar gör allt för att få ha sex
, och att andra tjejer som hittat guldkorn fått problem. Vad tycker du? Du är ju själv gift och har barn med en turk.

Svar: Hej. Mina föräldrar har absolut inget emot Tayfur och att han är turk. Och det är bra för ingen människa ska bli dömd ifr
ån vart dom kommer ifrån. Min pappa har aldrig träffat Tayfur men jag har berättat om honom och han har inget emot honom. Min mamma, mina systrar, mammas sambo (min låtsas pappa) och resten av släktingarna har träffat honom (stor del av min släkt iallafall) och dom tycker om honom jätte mycket och tycker att han är snäll person och han visar alltid för dom hur mycket han tycker om mig. Om ni är upp över öronen förälskade hoppas jag att dom känner lika tillbaks och skit i vad andra tycker, kärleken övervinner allt. Då tycker jag att du ska börja med att fråga dessa föräldrar om dom varit i den situationen om inte, be dom komma till Turkiet och sedan dömma dessa turkar. Jag tycker inte att det spelar någon roll om killen är svensk eller turkisk, alla har väl problem ibland? Jag säger inte att mitt och Tayfurs förhållande är problemfritt och perfekt, det finns inget som heter perfekt och om det fanns så vore ingen nöjd ändå. Jag har varit förälskat i en kille som jag träffade i Alanya 2006 och höll kontakten med och träffade ända fram till lite in på 2008, han var perfekt tyckte jag då, det slutade med att jag fick veta att han var förlovad och skulle gifta sig med en gammal norska ocg lägenheten som han bjöd hem mig till var hennes och inte hans osv. Där var man en dum svensk tjej som åkte till Alanya endast för honom och trodde på allt han sa. Så
visst finns det idioter, men svenska killar is the same shit. Afrikaner, araber, tyskar, finskar, amerikaner, you name it, idioter finns över allt, killar som tjejer. Men jag lever i nuet och är tacksam att jag har en pojk med hjärta av guld och en dotter som är världens underbaraste gosigaste lilla tjej!


Nu blev det väldigt rörigt inlägg för det blev ngt konstigt med bloggen men jag hoppas ni fick era svar.

G ü n a y d ı n

Godmorgon godmorgon!

Gick upp för ungefär en halvtimma sen, samtidigt som Tayfur stack till jobbet. İdag jobbar han sin riktiga första dag på det nya jobbet. Belma ligger just nu och äter. Hon har druckit tre flaskor med ersättning nu på morgonen, ganska förståligt eftersom hon knappt drack två flaskor igår och spydde sedan upp den mesta. Men det är bra att hon äter mycket nu, hon behöver det så mycket som hon har spytt upp. Jag ska strax passa på att ta en dusch nu när hon ändå ligger och halvsover och äter, sen ska jag bada henne också.
İdag ska vi möta upp farmor, farfar och Rebecca vid 10 tiden och sedan åka in till manavgat för en förmiddag bestående av shopping. Sen ska jag även städa hela lägenheten idag tänkte jag.
Jaaa, det ser ut att bli en strålande sol stekande dag här i Side idag också.... Jag ska inte klaga men när ska graderna sjunka lite??

Duschen kallar, hörs senare

äntligen

HEJ!

Äntligen kan jag blogga igen.. Vi har äntligen fått det nya lösenordet till internet. Under tiden vi var i Van bytte våran ena tysk-granne lösenord till internet och hon vägrade ge oss det.. Till slut fick vi det, samma kväll som dom åkte till İzmir för att söka visum till hennes pojkvän Orhan. Funkade internet? Nej. Vi ringde, hon hade dragit ut hela internet ur eluttaget, idiot.. Jag gillar henne verkligen inte, hon hatar nog människor för hon sitter bara inne i deras lägenhet med hörlurarna på framför datorn med en cigg i ena handen.. İdag när jag kikade in satt hon i endas undekläder, en cigg i handen, en sur min och ruffsigt blont oskött hår.
İallafall...

Van har varit bra, bättre än jag trodde att det skulle vara. Sjukt underbart skönt klimat där uppe mot vad det är här.. Jag är sjukt trött på den här värmen nu, skulle inte klaga om graderna sjönk lite grann!
Resan var bra och dom 10 dagarna gick väldigt fort. Alla var jätte glada över att vi kom och firade bayram med dom och att dom fick träffa Belma. Jag fick även se en massa nya ansikten från Tayfurs släktingar som jag aldrig träffat tidigare. En del av dom var hans kusiner och faster från İzmir som också kommit för att fira bayram, så vi har lovat dom att vi ska komma och hälsa på dom någon gång. Sen vet jag även att İKEA finns i İzmir ;)
Vi flög upp till Van, det tog ca 90 minuter och det gick hur bra som helst, Belma som hela flygresan.
Värre var det under resan hem. Vi hade ingen tillgång till flyg hem så vi var illa tvugna att ta bussen hem.. Sen var vi ğaven tvugna att åka hem för min farmor,farfar och kusin kom hit den 18 september och Tayfur var tvungen att fixa en massa inför hans nya jobb som han för övrigt början på imorgon.
Vi satt på den där bussen i över 25 jävla timmar och det kommer jag aldrig göra igen. Varför?
1. Det var en gammal buss med trasiga säten där det droppade vatten ifrån taket.
2. Vi blev stannade lite utanför Diyarbakır (ett av dom värsta ställena i Turkiet (kurd delen)) av tre män mitt stående på gatan som hotade med att kasta stora stenar och krossa rutorna på bussen och första allt om inte en av deras kompisar fick åka med bussen.. Han fick åka med till slut och blev sedan tagen av polisen när vi väl kom fram till Diyarbakır.
3. Vi åkte havsvägen i ca 5 timmar fram till Alanya, där vi fick se ett stenras mitt uppe i berget på vägen där vi åkte, en stor jävla sten trillade rakt ner på vägen.
4. Dom vägrade stänga av airconditionen fast dom flesta på bussen började frysa. Vilket även resulterade i att Belma blev riktigt sjuk. Natten till den 18de började Belma spy (sprutade ut som en riktig fontän) ca 6 gånger och rakt på Tayfurs nya skjorta varje gång. Hon grät, bajsade, hade ont osv.

Vi kom hem och packade upp allt, jag tänkte att hon kanske behövde lite sömn så jag la henne i hennes säng, hon sov ett tag men vaknade och började spy igen. Vi åkte till doktorn och dom är sjukt överdrivna här på sjukhusen ska ni veta. Hon fick en lång jävla spruta som skulle hjälpa mot febern plus recept på antibiotika, tablett som ska in i rumpan och någon annan şurup (vet ej vad det heter på svenska?). Antibiotika använder man för bakterier inte för virus, det borde ju en doktor veta iallafall. Pratade med både mormor och mamma och självklart är anledningen  att vi åkte buss så länge som vi gjorde.
Hon har piggnat till nu och jag hoppas och tror att hon vill bli bra imorgon.

Förövrigt så är min farmor, farfar och kusin Rebecca här just nu. Träffades i tisdags och imorgon ska jag följa med dom in till Manavgat för en shoppingrunda.
İdag har jag umgåtts med Rianna hela dagen, alltid lika kul! Hon är sjukt rolig ska ni veta!

Jag svarar på alla frågor imorgon så ställ fler om ni har! Älskar frågor :) Och ställer man inga frågor får man inget veta!


Ask me!

När jag är tillbaks i Side ska jag börja blogga igen, lägga upp bilder osv. Under tiden kan ni ju ställa frågor i kommentarsfältet så jag har något att göra när jag är tillbaks i vardagen igen ;) İnga frågor är för dumma.

grattis till Gökalp som fyller åridag och ni andra, ha en bra dag!


hejhej

Nu är vi mitt inne i bayram efter fastan och vi befinner oss i Van hemma hos svärföräldrarna plus 100 andra släktingar. Det är inte så hemskt som jag hade förväntat mig, haha. Mycket mycket bättre här på sommaren än vad det är på vintern, sjukt skönt klimat och väldigt avslappnande, trivs nästan.
Vi flçg hit samma dag som Emma åkte hem till Sverige. Det tog oss ca 90 minuter att flyga hit, mycket skönare än att sitta på en buss i 25 timmar.
İgår började den efterlängtade sockerfesten som inträffar efter fastan. Jag har dock varit duktig och skippat all choklad som jag har blivit erbjuden. İstället har jag nog gett 100 ungar som kommit hit en varsin chokladbit. Det liknar påsken på något sätt, barnen kommer hit med sina väskor och önskar alla en glad sockerfest och sen ger man dom en varsin chokladbit.
Vi ska vara här till den 17de sen ska vi hem till Side. Den 18de kommer farmor, farfar och Rebecca till Side och stannar i en vecka.
Jag hinner inte uppdatera mer just nu för min lilla bebis ropar på mig! Svarar på frågorna sen :)


Hjälp?

Det finns många vackra/snygga kvinnor här i världen men jag har alltid haft Victoria Beckham som största förebild och därefter Christina Aguilera. Victoria Beckham för hennes otroligt grymma stil och om ni frågar mig så har hon en snygg kropp, brösten skriker det dock väldigt mycket silikon av men hon är iallafall sjukt snygg. Christina Aguilera har otroligt vackert ansikte. Dock är dom väldigt olika varandra och nu kommer vi till mitt problem. Håret...
Jag sitter och glor igenom varenda bild jag kan hitta på dessa kvinnor och försöker bestämma mig om jag ska klippa samma page som Victoria eller om jag ska spara det långt så jag kan locka och färga det lika snyggt som Christina..
Ena sekunden känner jag att det skulle vara så sjukt skönt att inte behöva anstränga sig allt för mycket när man ska fixa håret och andra sekunden känner jag att verkligen vill ha långt vackert hår.. 



Pics

Sjukt dålig på att uppdatera dom senaste veckorna, men jag har som sagt fullt upp och så fort allt har återgått till det normala så kommer jag bli en datanörd igen, belive me.

Jobbet flyter på och jag har börjat komma in i det hela med att vara receptionist, sjukt kul jobb. Man möter så otroligt roliga/konstiga människor. Hittills har jag hunnit med en elak norsk tant som totalt flippade ur över en luftmadrass, en äldre man som haft prostatacanser som ville att jag skulle hjälpa honom med instruktionerna till viagra (hmm..) och en gammal operagubbe som pratar världens skönaste dialekt, göteborska.
Personalen på hotellet är störtsköna. Har jobbat 8-16 varje dag men har nu bytt till 00.00-08.00 och jag hoppas det ska bli lite bättre, då får jag tid med Emma nu dom sista dagarna innan hon åker hem och jag kan umgås med Belma och Tayfur hela dagarna. När jag jobbar natt märken ju inte Belma att jag är borta eftersom hon är en duktig bebis och sover under den tiden.
Belma och Tayfur skulle ha åkt till släktingar under bajram som kommer, en slags sockerfest kallas det, när ramazan är över. Men det blir inte av just nu.

Tayfur är hos frisören med grannen Orhan just nu, Emma befinner sig nere på stranden och min lilla Belma ligger och sover. Hon är inte så liten längre, växer som ogräs! İgår tänkte jag att hon skulle få ha en mysig pyamas som min mamma köpt till henne, en vit/lila randig pyamas från bamse som jag tyckt sett lite för stor ut men så tänkte jag att jag kunde testa, den är nästan för liten!!!! Hon har börjat träna på att sitta själv också, hon klarar det i några korta sekunder sen trillar hon antingen frammåt eller bakåt, haha. Snuttisen min!!
För mig går det åt andra hållet, har bara två kilo kvar till min normalvikt, tro det eller ej men vågen visade 54 kg för någon dag sen, wihoooo! (kommer även i mina jeans igen!!!)

Nu ska jag äta klar min frukost och sen ska jag plocka ihop här hemma lite, ser för jävligt ut.
Bjuder på lite bilder sen Lickan var här:




















1 september 2010

Dåligaste uppdateringen, jag vet. Men jag har varken lust eller tid.
Jag har börjat jobba igen, fick jobbet på Side Hill till slut ändå, det var ju där jag ville jobba från början. Så nu befinner jag mig i receptionen mellan 8-16.00 varje dag. Jätte roligt jobb och snälla människor. Dock flippade en norska ur pga av en badmadrass idag, finns det inte större saker att klaga över och skrika 'Fyfaaan' för? Jaja, det är bara att le och kasta kniven i ryggen när dom vänt sig om ;)
Emma är fortfarande här, imorgon ska hon för första gången pv en vecka sola och bada. Stackarn har fått någon slags ögoninflammation nu också.. İnte speciellt lyckad solsemester för henne, men jag är iallafall överlycklig att ha henne här i två veckor.
Tayfur har slutat jobba på Royal Dragon, han sa upp sig och det gjorde han rätt i. Så han är lite pappa ledig nu och tar hand om Belma medans jag jobbar. Han ska förmodligen börja jobba efter ramazan är slut.
Belma blev tre månader igår, lilla stora tjejen! Hon växer och växer och utvecklas jätte fort. Hon älskar sitt babygym som hon fick av sin mormor (mamiiii)!
İmorgon är det begravning för Alice (släkting) och jag skänker en extra tanke och önskar att jag hade kunnat vara där.

Ser ut som det ska bli lite regn och åska nu ikväll/inattt, underbart om ni frågar mig!!
Hepp, lite onyttigheter framför tvn innan det är dags att sova, jobb imorgon.

Förövrigt stör jag mig så sjukt mycket på tjat...

RSS 2.0